nesproščenost na plesišču

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 11. Mar. 2008 16:32

marypa napisal/-a:
bigboi napisal/-a:Hhahahahaha.. pijana ženska= pohotna v pičkomar :D
In če vidi, da se tip ne brani.. god help us :D

Kakorkoli.. men gre samo na jetra, da pač v diskače zahajajo večinoma modeli po sex in ne plesat al pa poslušat glasbo. Zadnjič sem šla na Big foot mamo.. in potem zraven mene primiga en 'čefur'. in na to glasbo pleše tist svoj ples. Mislim za crknit od smeha heheheh

oki stara ej to si pogruntala u nulo. sm tut js to vidla isto na brucu. pa na prvo izjavo sm se kar nasmejala :D

drgač pa ja...je že res da večina tipou gleda sam kje ga bodo namakal. pa bog pomagi puncam u minici hehe
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 25. Mar. 2008 23:51

eh,jaz imam isti problem.in pomaga mi da spijem en kozarček in da malo pomigam in potem vedno bolj,postopoma,dokler se tudi gužva ne naredi,mogoče malo teme-tema je zelooooo priporočljiva
in potem je vseskupaj zelo sproščeno in kul!verjemi!
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 26. Mar. 2008 15:28

js če grem, grem da se zmigam :D in isto je z mojimi frendicami.

razn enkrat ko smo šli in smo pač tri skupaj plesale pa sta bli ''soplesalki'' že čist zmatrani pa nevem kaj, pa se usedemo. po eni minuti nism več sedet in sem šla nazaj plesat ( k ostalim iz ''družbe'')... včasih pa preprosto ne morm nič...
recimo enkrat se nam ob 1ih ni več dal in smo se izmenjeval pri sedenju (k smo mel dva stolčka) ob pol treh naju je pa s frendico spet prjel in sva ble ene izmed redkih deklet na plesišču (sicer se je pa tudi lokal že praznil)

če ti je nerodn greš pa pač mal v gužvo pa se ga tm guziš. tam te itaq nebodo pregledovali kako pleseš nimajo časa.

zdi pa se mi tut da noben ne gleda kdo slabo pleše, ampak raje gledamo koga ki dobr miga ;)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 26. Mar. 2008 15:47

V diskaču, kamor mi hodmo, so okol plesiša kavči pa mize in mi je ful bedn, k dost folka tm sedi in gleda tiste, k plešejo.
Tko da js če ni dost folka, pol ne grem plesat. Rajš počakam, da rata gužva na plesišu, pol pa grem plesat in itak pol čist not padem in me ponavad pol sploh ne mot več, če se plesišče sprazne.

jagodka85 napisal/-a:Am, a veš, da ženske tud gledajo na to, s kom bodo plesale, če jim bo njihov soplesalc všeč pa tk. Niso vsi sam zato, da se pleše, pa ni važn al z enim, k je najlepši al pa z enmu, k je ....

Pr men ni nujno, da mi je tip všeč, da grem plesat z njim. Če se men pleše, bom plesala z vsakim (razn s tistimi, k so ful naliti in komi pokonc stojijo, pol se pa prmajajo do tebe pa te sprašujejo, če greš plesat z njimi :tot: ). Js si ne hodm u disko tipa iskat, ampak pridem zato, da se naplešem.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Mar. 2008 18:28

^^js bom tud plesala lhko tudi z unim, k mi ni všeč...ker ne plešem zarad dorega tipa, ampak zaradi sebe...ne plešem edino s tipom, k se plazi po meni od pijanosti, k je ful tečn...
seveda pa ne plešem tako, kot z mojim fantom...s fantom sva itak bolj "intimna", z neznanim tipom (ali tudi s frendom) pa ne bi bla seveda...bi plesala normalno :)
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 28. Mar. 2008 20:50

Hm, kaj pa bi ve nardile v primeru, da tip (k ga ne poznas, je trezn, pa tud po tvojmu okusu ni lih ) najpri lepo plese, pol pa kr neki zacne slatat, za rit grabit.. Js nikol ne vem kko odreagirat, da ne izpades bedno, nesramno pa visoko. K pol te pa grdo gleda.. :?
Sicer sm js ful sproscena na plesiscu, kr se mi zdi, da tud u svoji okolici nardis pozitivno ozracje, s tem se mas pa se 10x bols k drgac :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 28. Mar. 2008 21:41

greš se mal usedt.. al pa do kolegic... al pa ven na zrak... al pa se usedeš tko da se zihr ne more nikjer zraven usedt :D greš ven in prideš nazaj in greš plesat čisto na drug konec... gadno je če ne dojame :?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 28. Mar. 2008 22:27

no, ce ne dojame je najhujs :D to so tisti res : kar si zastavim, bom dosegu. sm lep. - pa ku bi ga sla najraj z vilicarjem povozit :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Mar. 2008 15:40

joj to so tisti, ki po 5 minutah plesa mislijo, da si že njihova...ma samo proč roke od tega,,,js se ne pustim kr tko...tud ko nism mela še tipa, se nism pustila kr tko...če misli, da je pr meni zadosti samo 5 minut, se krepko moti :D
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 30. Mar. 2008 11:55

haha, to je res . :D Pr men vem da nobenmu ne rata kr tko na hitr "njegova" bit. :cool:

Js sam pravm : bl k neki cincas, pa bl k u tla gledas, pa sploh ne ves al si v diskoteki na plesicu, al pa pr grobu pokojne stare mame.
Mores se sprostit, itak pa niti en nima za mar kake gibe delas. Vazn je da se gibles, pa je. Ma to je pa res zadnje, da bi se sekirala kaj si misljo drugi kko plesem. Pa res nism lih dobra plesalka :D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 30. Mar. 2008 12:50

meni pomagata alkohol in primerna druzba.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 30. Mar. 2008 13:55

Če imam zraven sebe stimulativno družbo, nimam nobenih zavor. Se mi uspe sprostit tudi, če nisem pod vplivom alkohola. Sploh če sem s fantom, moji boki muvajo sami od sebe. Če me pa ljudje pustijo na cedilu (beri: so nezainteresirani za ples), mi pa pomaga že pol kozarca pirčka :D .
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 30. Mar. 2008 17:40

Js skor nikol nč ne pijem, pa sm vseen sproščena (če je dost folka na plesišu-tko kokr sm že napisala). Pomoje je najpomembnejša družba pa dobra muska. Če mi muska ne sede, pol mi kr nekako ne gre...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 30. Mar. 2008 17:49

ah, to mi pa nikol ne bo jasno, če se že družba sprav vn da bi ga žurala pol pa kdo ostane in čepi v kotu, ker kao ne zna plesat...k da drugi pa :D
men so bl bizarni plesalci še bl všeč. neki spiješ pa greš šejkat :P pa s tem ne mislm tisto ogabno zvijanje kot riba na kopnem, kot izvajajo določene bejbe, da bi opecale tipe :tot: sej hitr notr padeš! in največja napaka je razmišljat kako plešejo drugi in se primerjat...
moj tip je najbl poljom od plesalca kr sm v lajfu doživela, pa lih tko greva densat in se mava fino!
kot pravi en super komad: "So make sure you love like you've never been hurt and when you dance, dance like there's no one watching you"!!! :jump:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 05. Apr. 2008 22:15

Joj, men je bla tut, ko smo začel žurat pa ven hodit, prava mora plesat .. Mislim, ne da ne bi hotla, sam ker sem mela filing, da zgledam tok štorasto, da joj .. Za nameček sem bla ponavad z vsaj eno al dvema plesalkama, ki sta me še na une kocke gor zvlekli - polom. Sam sej preživiš, drugič je že boljš, trejič si že sproščen in sam še uživaš. :)
Pomoje je problem sam to, da se je treba sprostit, pol je takoj vse boljš, zgleda bl naravno. Pa ritem komada je treba ujet pa je.
Drgač se da pa z opazovanjem dost naučit, od vsazga lah kak gib pobereš, ga mal po svoje "predelaš" pa si zmagu.
Pa ja, tist k je veronika napisala, da pleši, kot da te noben ne gleda .. Točn tko, boli te za ostale, tut če bo kdo čudn pogledu, ej, sej plešeš zase, ne zanj. ;)

Veronika, jaa, to zvijanje, kriza. Jz se v mislih dostkrat tko nasmejim, k te akrobacije gledam .. K ponavad k grem ven, grem zato da se lepo naplešem, da se mal nasmejem in ni šans, da bi se tm zvirala, da bo kdo do mene prlezu (že tko je ponavad preveč ljudi, k se jim morš pol izmikat). Ma dobr, as it suits them. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov