nesproščenost na plesišču
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Babykaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Joooj... lih včeri sm bla zuni in sm mela spet filing kot d ne znam plesat... da ne ujamem ritma pa da ne morm tko z boki migat itd.... pa isto potem skoz razmišlam kak vsi fajn plešejo, js pa kr neki.... k nism navajena te muzke u diskačih, sm ponavadi skoz na rock koncertih... ful bi rada tko dobr z boki migala pa to, pa sm že probala neki na orientalske plese hodit pa mi ni kei preveč ratal
-
sanika - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2007
- Kraj: Mb
jaz hvalabogu nimam takih blemov, ker treniram ples, je pa res da sem drugače bolj zadržana in sramežljiva... ravno to je zanimivo.. na plesišču pa imam občutek kot da ni nikogar okoli mene.. sploh če je z mano moja seka, pa skupaj razturama pač ne smeš mislit na to, kaj drugi mislijo, ker so oni tud prišli da se bodo zabavali in ne gledali in ocenjevali druge.. moj fant je v prostem plesu tud bolj leseni, pa mi ga zmeraj uspe pripravit da pozabi na druge
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
bravo bravo... Itak greš v diskoteko plesat ne pa opravljat... Sam zadnje čase opažam da punce stojijo za šankom im pijejo tipi pa plešemo... Pol pa če prideš do kere pa vprašaš če smeš prosti za ples zmaje z glavo ko da je to najhujša stvar... Nevem zakaj pol v disko hodijo, piješ lahko tut v barčku s kolegi... E punce, punce kam gre ta svet
-
Platonic love - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ mogoče ji pa enostavno nisi všeč in te zato odbije
-
bigboi - Debatorica
kaj ma pa to veze pr plesu... Sej se nebom poročil z njo... Pa bolj težko verjamem da ji nebi bil všeč Prej da jo je strah, ker grem direkt vprašat in sem neznanec za njo... Men se neda pogovarjat 1 uro da grem plesat pol...
Zadnjič spremenil bigboi, dne 28. Nov. 2007 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bigboi napisal/-a:Sej se nebom poročil z njo... Pa bolj težko verjamem da ji nebi bil všeč
bigboi is back
Am, a veš, da ženske tud gledajo na to, s kom bodo plesale, če jim bo njihov soplesalc všeč pa tk. Niso vsi sam zato, da se pleše, pa ni važn al z enim, k je najlepši al pa z enmu, k je ....
Drugač pa ... če se ne morš sprostit brez pijače (alkoholne sevede), pol začni pit Ne ne, hecam se. Čeprou men vedno alkohol pomaga, da nism čist pr mir (kadar mam obdobje, da se mi ne da plesat al pa karkol pač, ker drugač res rada plešem).
-
bigboi - Debatorica
no ja res da gledajo mal če jim je simpatičen... sam s tem js nimam težav Alko pa ne rabim pit ker sm sproščen... Glih to je fora da ste premalo sproščeni in je to razlog za pitje... Sam treba pazit da se ne spije preveč ker pol je odvratno gledat pijane punce... Hujše ste od tipov, pa sm mislu da sam tipi šlatajo pa delajo neumnosti...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ne, sej kul, da nimaš problemov s tem.
Sej pravm, jst tud ponavad ne rabm pijače zravn pit, da bi se lh sprostila, boli me patak za vse okol, jst pač plašem, rada plešam, muska mi pa daje energijo za to. Zdj sm se spomnla, da bi šla lh spet kmal kam vn
Sej pravm, jst tud ponavad ne rabm pijače zravn pit, da bi se lh sprostila, boli me patak za vse okol, jst pač plašem, rada plešam, muska mi pa daje energijo za to. Zdj sm se spomnla, da bi šla lh spet kmal kam vn
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
bigboi napisal/-a:bravo bravo... Itak greš v diskoteko plesat ne pa opravljat... Sam zadnje čase opažam da punce stojijo za šankom im pijejo tipi pa plešemo... Pol pa če prideš do kere pa vprašaš če smeš prosti za ples zmaje z glavo ko da je to najhujša stvar... Nevem zakaj pol v disko hodijo, piješ lahko tut v barčku s kolegi... E punce, punce kam gre ta svet
Mogoče pridejo sam gledat tipe
No js nism taka, ampak grem v diskač z namenom se znoret, naplesat in nasploh met se fajn. Včasih ful nism hotla plesat, ker sm bla mal bolj sramežljiva. Zdj sm pa 'glavna' na plesišču, prva gor, plešem pa lahk celo noč skupi Uglavnem res uživam v tem Tko da mi je glupo it v diskača z družbo, ki sam stoji pr šanku in pije. Ker pol zgleda kot da sm vse odjebala, jih pustila tm za šankom in pičila na plesišče.
-
Miss She - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
- Kraj: gorenjska
prepusti se muziki, začuti jo...začuti ritem..odmisli druge in začni migat..če pa sam neki nemo opazuješ..opazuj kako plešejo, mogoč se še kaj naučiš =) drgač pa si doma pusti muzko in pleši pleši, pa bo šlo..sej veš ko pravjo vaja dela mojstra...hehe...
drgač pa osebno ni šanse ne morm bit pr miru v diskačih, še posebi če je dobra muzka, hud folk. atmosfera pa najbolša..zrola se mi..
drgač pa osebno ni šanse ne morm bit pr miru v diskačih, še posebi če je dobra muzka, hud folk. atmosfera pa najbolša..zrola se mi..
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
bigboi napisal/-a:no ja res da gledajo mal če jim je simpatičen... sam s tem js nimam težav Alko pa ne rabim pit ker sm sproščen... Glih to je fora da ste premalo sproščeni in je to razlog za pitje... Sam treba pazit da se ne spije preveč ker pol je odvratno gledat pijane punce... Hujše ste od tipov, pa sm mislu da sam tipi šlatajo pa delajo neumnosti...
Hhahahahaha.. pijana ženska= pohotna v pičkomar
In če vidi, da se tip ne brani.. god help us
Kakorkoli.. men gre samo na jetra, da pač v diskače zahajajo večinoma modeli po sex in ne plesat al pa poslušat glasbo. Zadnjič sem šla na Big foot mamo.. in potem zraven mene primiga en 'čefur'. in na to glasbo pleše tist svoj ples. Mislim za crknit od smeha heheheh
... Drugače se je pa že zgodilo, da sem bila skoraj edina na plesišču in to v svojem domačem majhnem mestecu.. sploh se tega ne spominjam rada heheh Vsi njegovi frendi so se mi režal.. .. glasba je bila baje kr neki.. ampak meni je dogajal stari hehhe.. takega drugič pa ne bojo več vidl lol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov