nesproščenost na plesišču
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst sm mela včasih isti filing. pa sm pol ubistvu ugotovila, da se sam silm plesat, da mi v resnici sploh ne paše plesat v diskaču in da sm zarad tega nesproščena ... pa sm si poiskala drugo vrsto zabave - privat partiji, žurke na prostem, koncerti ... ko boš delala nekaj, kar te v resnici veseli in v tem uživaš, bo vsa nesproščenost izginila. tudi če vase ne boš zlila niti kozarca alkohola.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz s tem nimam problemov, plešem povsod kjer se da, pa če sem pijana (takrat pa sploh) ali pa ne. Predvsem moraš začutiti glasbo. Vzemi si nekaj sekund, padi v ritem in potem se začni počasi gibati, slediti 'valovom'. Pa pomaga če imaš okoli kakšne prijateljice, s katerimi se 'izzivate', vzpodbujate, tudi kopirate gibe.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
bigboi napisal/-a:al pa če greš s tipom ven pa se stiskaš pa bo že počasi... Noben se ni naučen rodil, če je fant strpen ti bo ja pokazal sj itak moremo mi vodit A zato pol nobena ne upa plesat z mano, da nis samozavesti a vidi vidi
ja, pa veš kok je mal dečkov k vodjo tko kt se zagre ne pa kr neki, tko da če si edn tistih k zna lepo vodt pol je to megga plus zate
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
No, jaz ful rada plešem tudi, če prej nič ne spijem, če pa že, pa samo kakšno pijačo, dve - toliko za dobro voljo, ker pogum za "densanje" imam že brez alkohola v krvi. Tudi če nisi preveč samozavestna, stopi na plesišče (pa ni ti treba zasesti plac na plesišču v stilu glejte in se učite) in začni počasi migati, potem pa boš videla, kako se boš vživela. Ne imej v mislih ves čas, da te polovica diskoteke gleda - pomisli, da če te že gledajo, moraš pa očitno res obvladati, da si vredna njihove pozornosti. Skratka, pojdi plesat in postani tam čisto druga oseba. Doživi ritem in pleši po občutku, ne oziraj se na druge (razen če ti pomaga, da kdaj pa kdaj posnemaš kakšen gib, zakaj pa ne). Mogoče tudi ni slaba ideja, če se za začetek vpišeš k plesnim vajam (izberi si hip hop, trebušni ples ali kaj podobnega, ker se pri teh plesih ponavadi učiš gibov, ki ti pridejo prav v diskoteki). Pri kakšnem jazz baletu ravno ni plesanja, ki bi ga potem lahko uporabila tudi takrat, ko greš ven žurat (govorim iz lastnih izkušenj, ker sem ga trenirala). Lahko pa tudi doma malo migaš, da dobiš občutek za ritem in miganje bokov... boš videla, da boš sčasoma "not padla" in boš še kako želela na plesišču pokazati kako obvladaš sceno - lahko pa si že zdaj predstavljaš ko plešeš, da so vsi reflektorji uprti vate. Malo improviziraj, pa ne boš več "mencala" na plesišču, ampak plesala v pravem pomenu besede.
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
azuc@r napisal/-a:js še nism naletela na tazga. al so prpice pa samo gledajo, al pa rinejo vame da me odbijejo...hm kje pa ste taki
Tole se tudi sama sprašujem. V diskoteke ne zahajam že kar nekaj časa in sicer iz enega in edinega razloga - vedno ko smo šle s prijateljicami plesat, se je med nas uštulil kak "profi", seveda mislil, da plesanje v nulo obvlada in začel še "tipati teren" - otipavati. Takšni so mi šli tako na živce, da sem se raje odstranila s prizorišča in šla za šank sedet, spit kakšno pijačo in samo opazovala dogajanje na plesišču.
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
joj, ples... groza!!! v diskače sploh ne hodm k mi je muka plesat, d bi pa sam tm visela je pa dolgcajt. ful neprijetn filing mam k plešm; razn č sm pjana, tkrt mi je pa itak vseen. tko d grem rajš n kšn dobr koncert al pa n kšne privat partyje k je vse mal bl u izi, pa še tm me noben n sil nj plešm.
pr plesnih mam pa ful dobrga soplesalca k ful lpo vod tko d mi ni muka.
pr plesnih mam pa ful dobrga soplesalca k ful lpo vod tko d mi ni muka.
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
heh js mam eno fejst veliko napako... vsaj frendica mi je tak rekla enkrat..
Da se celi cajt nekak pačim, trudim se slediti besedilu, da se ne bi tako trapasto počutila Pa kaj naj naredim?? Si zatlačim cel paket Hubabube v usta Ve to tudi delate???..al sm pa js čudna
Da se celi cajt nekak pačim, trudim se slediti besedilu, da se ne bi tako trapasto počutila Pa kaj naj naredim?? Si zatlačim cel paket Hubabube v usta Ve to tudi delate???..al sm pa js čudna
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
jah js če poznam besedil si dam še bolj duška sicer pa, glavno da je teb fajn, briga te, sej zato pa greš ven a ne, da se maš fajn? ker tisti katermu boš ušeč boš itak taka kot si, če mu je pa sam za sex pa stayliš pol pa... no razn če je teb tut?
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov