nesproščenost na plesišču

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Nov. 2007 22:57

azuc@r napisal/-a:..., od takrat naprej pa je to moj "slaven pejte stran ples" k ga zdej use plešemo če nam kdo teži k nm ni všeč...

Faca :D Bi prosila za podrobnosti (korake pa to) :wink: K tak ples zna veckrat prit prav :)
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 16. Nov. 2007 23:03

pač js sm na plesišču kr sproščena,kr mi je ples zlo v redu...odkar pa plešem orientalca pač trebušne,je še pa tolk bolš, maš filing da znaš migat :P hehe....sej so čiist drgačni gibi,sam vseen maš filing dobr
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 17. Nov. 2007 0:27

poslušat čimveč različnih stilov muzke od housa,rocka, popa, r'n'b-ja.hiphopa, kar ti je ušeč..itd in ob tem čim več plesat.kukr le utegneš.zravn se pa opazuj v ogledalu in se prilagajaj glasbi, občuti glasbo,...poskusi tudi z različnimi stili plesa oz.ples prilagajaj glasbi, ki jo poslušaš( divje, počasi in seksi, šejkanje z boki,itd).raziskuj svoje telo! če bi rada plesala zapeljivo, si za pomoč v glavi ob glasbi predstavli kak seksi filmčk :flamingdev: :yau:
definitivno ti pa gledanje kakih plesnih filmov, posnetkov (poglej na youtube.com-mislt si ne morš kaj vse najdeš)ne more škodit in lahk še pobereš kak gib.to je moje mnenje,good luck.
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 17. Nov. 2007 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 17. Nov. 2007 1:29

Anelise napisal/-a:
azuc@r napisal/-a:..., od takrat naprej pa je to moj "slaven pejte stran ples" k ga zdej use plešemo če nam kdo teži k nm ni všeč...

Faca :D Bi prosila za podrobnosti (korake pa to) :wink: K tak ples zna veckrat prit prav :)

haha to bi mogla vidt , ker je nekak v ritmu da izmenjuješ nogi naprej nazaj pa zraven z rokam u luft mahaš potem vztran pa pošrek, uglavno, garantirano grejo star vse tečnobe :D ( seveda vse po ritmu tko da je elegantna debilnost ) :lol:
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeroCool » 17. Nov. 2007 10:57

Mogoče pa nisi kriva ti ampak tisti ki te vodi ;) Malce samozavesti ti more dati tudi soplesalec, ki vodi :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 17. Nov. 2007 11:33

Js mam čist isti problem...pa ni šans da me spravš plesat pa če je ne vem kaj. Če mi frendica reče nj grem me ne premakne tud za cm, s frendam al pa s tipam pa kuj, sam morm bit dobre vole, al pa vsaj mal pod dozo.
Uporabniški avatar
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a swinga » 17. Nov. 2007 11:49

Ko ste same doma v svoji sobi si dejte zavrtet svoj najlubši komad (to naj ne bo najbol romantična balada) in začnite plesat, zravn pa si predstavlite da morate s tem plesom osvojit enga hudga tipa ko vas zravn gleda. To pa spet ni nujno da je striptiz.
Na MTVju si lahko vzamete za vzorec plesalce od kšne Rihanne, Beyonce... Sej ni težko sam upat si morte.
K pa grete v diskača pa pazte da greste tja kje vam sede muzka, če men ni muzka ql pol mi tud do plesa ni glih najbol.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2007 11:51

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 17. Nov. 2007 12:09

dober nasvet je res ta, da greš nekam ven, kjer te nobne ne pozna in plešeš, kot hočeš. . .
osebno nimam težav s tem, morem pa priznat, da se včasih počutim neprijetno, če sem edina na plesišču, včasih mi ap to paše, ker te vsi gledajo in določeni občudujejo, češ ona si pa upa. . .

s kolegico včasih oponašama druge, da se lažje sprostiva in se imava res super. .

sicer pa .. . ne znajo/mo vsi plesat, ampak plešemo, ker uživamo v tem. . .

moj nasvet: večkrat pleši doma ob različnih zvrstehg glasbe.. . in ne se sekirat, da ne znaš plesat na vsako zvrst. . tak je vse isto. . .

pa velik sreče!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Nov. 2007 12:46

Večkrat pojdi ven, pa na plesišče, pa boš izgubila strah. Lahko greš v največjo gužvo, kjer te itak noben ne vidi, kaj delaš.

Sicer pa... sama ful ful rada plešem, pa nimam prav nobenega strahu.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 17. Nov. 2007 14:01

Joj jez tudi čisto uživam v plesu!!! :D Če pa je še kak ˝moj˝ komad, pa se mi sam strga hehe. Fora je, da morš bit sproščen in uživat, ne pa razmišljat: Ajej uni me gleda, joj kaka sm, itd. Mogoče je pa fajn, da si u dikaču najdeš kko tarčo (beri: lušnega tipa) in plešeš tako kot da bi ga hotela očarat :lach:, zapeljat.

Pa doma pleši po sobi in pol ku greš u diskač, si predstavljej ku da si doma. Drugače pa pomaga tudi, če s kolegico plešete tako kot da ena drugo zapeljujeta, to tipe ful privlači :D , vsaj jez mam take izkušnje no. Čeprav mi tako plešemo, ker nam je tko ušeč, da smo tudi med sabo v nekem kontaktu, pa si pojemo, pa tko in ne zato, da bi tipi leteli k nam (ker mamo hmal vse tipe).
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 17. Nov. 2007 14:52

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 17. Nov. 2007 14:57

Tonja napisal/-a::D Najbolj ponosna sem bila nase, ko sem hodila v en diskač, kjer sem bila vedno na mestu za gogo plesalke (tam ni blo šans, da bi lahko bil kdo poleg).

you are my hero :flehan:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 17. Nov. 2007 15:34

azuc@r napisal/-a:js sm mela isti problem, pa sm nek večer vozila, pol pa sm pač opazila da se mi dva tipa smejeta rahlo, sej sm bla pomoje res trapasta, sm se neki trudila bit elegantna :lol: skrajno neuspešno, ....pol pa sm rekla, ko vas j***, pa začela plesat skor tko k doma po sobi skačm :D pa sm čist not padla, pa jih je blo kr na lepm en kup okol mene, pol sta mi pa taistedva začela težit pa me otipavat, sm pa zaplesala najbolj butast ples, skor aerobika, pa sta mi dala mir, od takrat naprej pa je to moj "slaven pejte stran ples" k ga zdej use plešemo če nam kdo teži k nm ni všeč...

samo sprosti seeee :wink:

kak zgleda ta ples???? :D
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Nov. 2007 22:31

jaz ti rečem , če kaj spiješ niso tvoji gibi nič kaj boljši, le zavedaš se jih ne in zato se bolj pogumno zvijaš na plesišču :D ok malo kruto napsiano, ampak mi gr emalo na živce ko kdo reče, da lahko pleše samo ko nekaj spije... ok pa k mojemu nasvetu:

prvič... glasbo moreš začutit, moreš začutit ritem

drugič: vadi pred ogledalom, opazuj gibe, naj bodo čimbolj povezani, skladni, vabljivi, vendar ne osladni( to pomeni da ne plešeš tak kot da bi ravnokar z nekom seksala), finta je v bokih, migaj, kroži, vendar ne odsekano, pomembno je samo da ne plešeš robota (pač danes ni v modi :D )

tretjič: še najbolj koristen nasvet .... posnemaj druge... glej kako se drugi zvijaj in jih posnemaj

če pa ti gre na živce majica, pa si drugič obleči tako ki ti ne bo gor lezla al pa nekaj....

aja pa še nekaj... včasih lahko z dobrim plesom pritegneš tudi nadležnega plesalca, ki se ga potem komaj otreseš... jap dober ples nima samo pozitivnih stvari in slab nima samo slabih
veliko uspeha :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], haley