nesproščenost na plesišču

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Apr. 2008 8:09

Na maturantskem nism tela plesat. Vsi se plesali, samo jst sm se neki upirala. So me zvelkli za 5 min samo pole sm se počutla tudi jst štorasto ko sm gledla okoli kko se samozavestno zvijajo in sm kar šla :?
Da bi rped kakim tipom k mi je všeč.. NO WAY!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 06. Apr. 2008 15:15

^^ Men je pa včeri na maturancu prov dol visel kaj si kdo misle o men oz. kako plešem. Lepo sem spila dva šampančka pol sem pa plesala :D Sploh nisva znala z mojmu pol plesov sam sva usejen neki improvizirala. Na konc so me že tok noge bolele, da sem dala petke dol in sem lepo u žabah plesala (sej nisem bla edina).

Drgač men je tud učas se problem čist sprostit k se gre plesat, sam če je taprava družba mi res ni problem, če se pa ne počutm dobr pol pa tud plesat ne morem. Aia pa ful me mot to, da je v kakšnih diskačih bolj svetlo, da vidš vs folk okrog sebe.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Dec. 2008 21:30

osvezujem to temo...ker mam podoben problem :D nikakor se ne morem sprostit ko sem s frendi zuni..ker se mi zdi da se kr gledamo drug drugega kako kdo plese...ko pa kaj spijem pa se mi STRGA in plesem celo noc (seveda ce je muzka taprava :wink: ) in takrat mi je najbolj legenda..pa sploh nisem tak neki ful ful pijana, pac tisto da prestopim mejo sramezljivosti :D

fant ful hoce da bi sla kdaj kam plesat, ampak nocem..ker res ne znam in ne maram plesat kar tako...jebiga..res nisem za te muve u treznem stanju, cist nc ne znam...sem se trenirala take ''toge'' sporte da sem ja se bolj trda (karate, veslanje...-sunkoviti in tocno doloceni gibi :D )

mah..za na poroko bom pa ze sla na kak tecaj za tist prvi ples hahah :D

ne ampak res ful zavidam vsem tistim k znate ful hudo plesat...res...vcasih ko sem kje, in seveda vsi plesejo jst pa nocem, pa gledam tiste punce...joooj :? jst bi tutt :?
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 17. Dec. 2008 18:07

No jaz mam pa drug ampak podoben primer, sama sem glede plesa ful samozavestna, ampak da plešem v paru, pač te družabne plese kot so naprimer za na veselice, disko fosk, fokstrot, čačača, polka valček... te obvladam... Sicer pa zdaj hodiva z mojmu na tečaj, da se še on dodobra nauči, je pa pri nama ta problem, ker sem glede plesa jaz ful samozavestna, fant pa dokler nima svoje doze, noče it plesat, ker misli da ne zna in da ga vsi gledajo, Jaz znam plesat, sicer pa tudi, ko nisem dobr plesala, sem bla glede tega čist samozavestna, ne vem pa kako naj mojega privedem do tega, da bova šla na plesiše včasih tudi takrat ko bo zapasalo meni, ne samo takrat ko bo on imel že polno kiblo alkota, pol pa plesat... glede tega ne znam pridit do rešitve... :(
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Dec. 2008 18:50

red_rose napisal/-a:ko pa kaj spijem pa se mi STRGA in plesem celo noc (seveda ce je muzka taprava :wink: ) in takrat mi je najbolj legenda..pa sploh nisem tak neki ful ful pijana, pac tisto da prestopim mejo sramezljivosti :D

ne ampak res ful zavidam vsem tistim k znate ful hudo plesat...res...vcasih ko sem kje, in seveda vsi plesejo jst pa nocem, pa gledam tiste punce...joooj :? jst bi tutt :?

Čist enako. Najprej v diskačih se zmer sam tko mal premikam, pol se pa počas sprostim in pol mi je res že usejen za use okol mene :D .
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 17. Dec. 2008 18:53

Isto jaz. Malo ga morm imet v krvi, če hočem bit sproščena. :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 17. Dec. 2008 20:48

^^ to jst od mjega poslušm. Ni šans da bi plesu z mano u diskaču če nima usaj 3 kozarčku. Jaoo, trma ena :roll: :roll:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Dec. 2008 5:22

Jst lahko zase rečem, da znam kr dobr plesat, še posebi če ne pijem. Pač zato k mi pravjo nekateri, sm tud hodila v plesno šolo kot otrok, pa k vidm kko neke ženske buljo. Mam pa drug problem. In sicer vedno se mi nalimajo tipi zravn in pač sm že vse poskusla, pa res rabjo ene 10 minut da grejo stran iz moje okolice. Glih prejšn teden sm enmu tipu dopovedovala, da mu ne mislm dt in da sm pršla samo plesat, pa me je še celo noč zalezoval. :? In to je blo v k4, k ni glih znan k kurbišče. Pa oblačm se zlooo spodobno, brez petk, pokrita ramena in kavbojke. Ne oddajam nobenih seks signalov in striktno plešem samo v bližini kolegov. Še jošk nimam velkih :roll:
In men to ful ne sede, ne dvigne se mi ego zarad tega, sam tipom se dvigne in rinejo in grabjo za rit in te vlečejo k seb in men je to nagravžn. No ja, zanč sta dve lezbijki rinle v mene, ni blo tok nagravžn, je blo pa neprijetno.
Hvala bogu imam gej prijatelja in lahko njega objamem in fejkam, da sva par. Nekoč sva sicer mogla zbežat iz ene zabave v madridu, ker nama je en grozil in naju spraševal, če sva fukala na wcju, po tem, k sm zavrnila njegovo povabilo v hotel.
A se morm res sprjaznt? :?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Dec. 2008 10:50

^^Ma ubistvu tko je. Čist povsod se najdejo tipi ki kr rinejo pa rinejo v ženske, mene ne gane sploh, pač grem stran, če pride še enkrat zravn mu dam en grd pogled..in po tistem ga ni več :D .
Pred dneva tednoma sem bla v enem diskaču tm dol na dolenskem z mojmu in prjatli, in je moj glih nekam šou, in mi je začel težit en tip, kr prjemat me je začel za boke pa tko, in sem šla stran. Pol je pršu za mano in se je usedu zravn mene in me gledu neprestano ene 10-15min, sploh ni umaknu pogleda :stupid: , pa je pršu moj zraven pa je un še zmer bulu haha.
Uporabniški avatar
Sandraaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandraaa » 18. Dec. 2008 11:38

Jaz mam podoben problem. Ko sama plešem je vse O.K., ko pa je treba zaplesati pred drugimi pa kar okamenim. :roll: Zato mi je neprijetno plesati v kakih diskačih, veselicah, ..
Uporabniški avatar
Sandraaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandraaa » 18. Dec. 2008 11:38

Jaz mam podoben problem. Ko sama plešem je vse O.K., ko pa je treba zaplesati pred drugimi pa kar okamenim. :roll: Zato mi je neprijetno plesati v kakih diskačih, veselicah, ..
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 18. Dec. 2008 13:36

Pri meni je tud problem samozavest, ker drugače vem da znam plesat, tko in tko sem 5 let trenirala ples, ampak v diskotekah pa če nisem prej spila vsaj ene pjače pa sploh ne morem plesati, ful nelagodno mi je... potem ko pa spijem je pa plesiše tako rekoč moje, ker takrat mam pa ful zagona pa energije in mi je vseeno kaj si folk misli... sploh ne vem kako naj to popravim, ker drugač ful rada plešem...sam včasih se zaradi pomankanja samozavesti prov zadržim :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 19. Dec. 2008 0:28

ŽuŽa napisal/-a:^^Ma ubistvu tko je. Čist povsod se najdejo tipi ki kr rinejo pa rinejo v ženske, mene ne gane sploh, pač grem stran, če pride še enkrat zravn mu dam en grd pogled..in po tistem ga ni več :D .
Pred dneva tednoma sem bla v enem diskaču tm dol na dolenskem z mojmu in prjatli, in je moj glih nekam šou, in mi je začel težit en tip, kr prjemat me je začel za boke pa tko, in sem šla stran. Pol je pršu za mano in se je usedu zravn mene in me gledu neprestano ene 10-15min, sploh ni umaknu pogleda :stupid: , pa je pršu moj zraven pa je un še zmer bulu haha.

Jst sm enkrat, k sm bla zasedena, povedala da mam tipa, pa mi je edn reku "kar ne ve, ga ne boli" :top:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Dec. 2008 0:32

^^ Ja tud to sm že poslušala, do tega: da kako sem lahko pri teh letih v že v 3 letni zvezi, da ne vem kaj zamujam- tuki je bil mišljen seks z drugimi. Ma dej fakof taki tipi oz. izjave me pogrejejo..in grem čimbolj stran od njih.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 19. Dec. 2008 9:58

Jaz zelo rada plešem^^ Maturantskih plesov sem pa že navajena, ker sem bla od 2.letnika sš vsako leto komu soplesalka. :D Malo treme sem mela sam na svojem, (še posebno ples s profesorji:Đ) ampak sem spila mal šampanjca pa je šlo. :P

V diskotekah mi gre tut bolj od "nog" če sem mal pijana :lach: . Mi pa zelo pomaga če mam še kakšno kolegico zdravn za plesat. In ja; če sem popolnoma trezna plešem bolj zadržano ker se bojim da bom smešno plesala, po 1 pivu mi pa velik bolj dogaja. :bia:

Smptanih dedov ki se siljo zdravn se pa ponavadi rešim tako, da grem stran, če pa še kr težijo začnem plesat s kakšnim kolegom, in mu naročim, naj "nepovabljene goste" mal grdo gleda. :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]