nesproščenost na plesišču
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
poslušat čimveč različnih stilov muzke od housa,rocka, popa, r'n'b-ja.hiphopa, kar ti je ušeč..itd in ob tem čim več plesat.kukr le utegneš.zravn se pa opazuj v ogledalu in se prilagajaj glasbi, občuti glasbo,...poskusi tudi z različnimi stili plesa oz.ples prilagajaj glasbi, ki jo poslušaš( divje, počasi in seksi, šejkanje z boki,itd).raziskuj svoje telo! če bi rada plesala zapeljivo, si za pomoč v glavi ob glasbi predstavli kak seksi filmčk
definitivno ti pa gledanje kakih plesnih filmov, posnetkov (poglej na youtube.com-mislt si ne morš kaj vse najdeš)ne more škodit in lahk še pobereš kak gib.to je moje mnenje,good luck.
definitivno ti pa gledanje kakih plesnih filmov, posnetkov (poglej na youtube.com-mislt si ne morš kaj vse najdeš)ne more škodit in lahk še pobereš kak gib.to je moje mnenje,good luck.
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 17. Nov. 2007 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
Anelise napisal/-a:azuc@r napisal/-a:..., od takrat naprej pa je to moj "slaven pejte stran ples" k ga zdej use plešemo če nam kdo teži k nm ni všeč...
Faca Bi prosila za podrobnosti (korake pa to) K tak ples zna veckrat prit prav
haha to bi mogla vidt , ker je nekak v ritmu da izmenjuješ nogi naprej nazaj pa zraven z rokam u luft mahaš potem vztran pa pošrek, uglavno, garantirano grejo star vse tečnobe ( seveda vse po ritmu tko da je elegantna debilnost )
-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mogoče pa nisi kriva ti ampak tisti ki te vodi Malce samozavesti ti more dati tudi soplesalec, ki vodi
What''s up?
http://zerocool.area52.us
http://zerocool.area52.us
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ko ste same doma v svoji sobi si dejte zavrtet svoj najlubši komad (to naj ne bo najbol romantična balada) in začnite plesat, zravn pa si predstavlite da morate s tem plesom osvojit enga hudga tipa ko vas zravn gleda. To pa spet ni nujno da je striptiz.
Na MTVju si lahko vzamete za vzorec plesalce od kšne Rihanne, Beyonce... Sej ni težko sam upat si morte.
K pa grete v diskača pa pazte da greste tja kje vam sede muzka, če men ni muzka ql pol mi tud do plesa ni glih najbol.
Na MTVju si lahko vzamete za vzorec plesalce od kšne Rihanne, Beyonce... Sej ni težko sam upat si morte.
K pa grete v diskača pa pazte da greste tja kje vam sede muzka, če men ni muzka ql pol mi tud do plesa ni glih najbol.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
dober nasvet je res ta, da greš nekam ven, kjer te nobne ne pozna in plešeš, kot hočeš. . .
osebno nimam težav s tem, morem pa priznat, da se včasih počutim neprijetno, če sem edina na plesišču, včasih mi ap to paše, ker te vsi gledajo in določeni občudujejo, češ ona si pa upa. . .
s kolegico včasih oponašama druge, da se lažje sprostiva in se imava res super. .
sicer pa .. . ne znajo/mo vsi plesat, ampak plešemo, ker uživamo v tem. . .
moj nasvet: večkrat pleši doma ob različnih zvrstehg glasbe.. . in ne se sekirat, da ne znaš plesat na vsako zvrst. . tak je vse isto. . .
pa velik sreče!
osebno nimam težav s tem, morem pa priznat, da se včasih počutim neprijetno, če sem edina na plesišču, včasih mi ap to paše, ker te vsi gledajo in določeni občudujejo, češ ona si pa upa. . .
s kolegico včasih oponašama druge, da se lažje sprostiva in se imava res super. .
sicer pa .. . ne znajo/mo vsi plesat, ampak plešemo, ker uživamo v tem. . .
moj nasvet: večkrat pleši doma ob različnih zvrstehg glasbe.. . in ne se sekirat, da ne znaš plesat na vsako zvrst. . tak je vse isto. . .
pa velik sreče!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Joj jez tudi čisto uživam v plesu!!! Če pa je še kak ˝moj˝ komad, pa se mi sam strga hehe. Fora je, da morš bit sproščen in uživat, ne pa razmišljat: Ajej uni me gleda, joj kaka sm, itd. Mogoče je pa fajn, da si u dikaču najdeš kko tarčo (beri: lušnega tipa) in plešeš tako kot da bi ga hotela očarat , zapeljat.
Pa doma pleši po sobi in pol ku greš u diskač, si predstavljej ku da si doma. Drugače pa pomaga tudi, če s kolegico plešete tako kot da ena drugo zapeljujeta, to tipe ful privlači , vsaj jez mam take izkušnje no. Čeprav mi tako plešemo, ker nam je tko ušeč, da smo tudi med sabo v nekem kontaktu, pa si pojemo, pa tko in ne zato, da bi tipi leteli k nam (ker mamo hmal vse tipe).
Pa doma pleši po sobi in pol ku greš u diskač, si predstavljej ku da si doma. Drugače pa pomaga tudi, če s kolegico plešete tako kot da ena drugo zapeljujeta, to tipe ful privlači , vsaj jez mam take izkušnje no. Čeprav mi tako plešemo, ker nam je tko ušeč, da smo tudi med sabo v nekem kontaktu, pa si pojemo, pa tko in ne zato, da bi tipi leteli k nam (ker mamo hmal vse tipe).
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
azuc@r napisal/-a:js sm mela isti problem, pa sm nek večer vozila, pol pa sm pač opazila da se mi dva tipa smejeta rahlo, sej sm bla pomoje res trapasta, sm se neki trudila bit elegantna skrajno neuspešno, ....pol pa sm rekla, ko vas j***, pa začela plesat skor tko k doma po sobi skačm pa sm čist not padla, pa jih je blo kr na lepm en kup okol mene, pol sta mi pa taistedva začela težit pa me otipavat, sm pa zaplesala najbolj butast ples, skor aerobika, pa sta mi dala mir, od takrat naprej pa je to moj "slaven pejte stran ples" k ga zdej use plešemo če nam kdo teži k nm ni všeč...
samo sprosti seeee
kak zgleda ta ples????
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
jaz ti rečem , če kaj spiješ niso tvoji gibi nič kaj boljši, le zavedaš se jih ne in zato se bolj pogumno zvijaš na plesišču ok malo kruto napsiano, ampak mi gr emalo na živce ko kdo reče, da lahko pleše samo ko nekaj spije... ok pa k mojemu nasvetu:
prvič... glasbo moreš začutit, moreš začutit ritem
drugič: vadi pred ogledalom, opazuj gibe, naj bodo čimbolj povezani, skladni, vabljivi, vendar ne osladni( to pomeni da ne plešeš tak kot da bi ravnokar z nekom seksala), finta je v bokih, migaj, kroži, vendar ne odsekano, pomembno je samo da ne plešeš robota (pač danes ni v modi )
tretjič: še najbolj koristen nasvet .... posnemaj druge... glej kako se drugi zvijaj in jih posnemaj
če pa ti gre na živce majica, pa si drugič obleči tako ki ti ne bo gor lezla al pa nekaj....
aja pa še nekaj... včasih lahko z dobrim plesom pritegneš tudi nadležnega plesalca, ki se ga potem komaj otreseš... jap dober ples nima samo pozitivnih stvari in slab nima samo slabih
veliko uspeha
prvič... glasbo moreš začutit, moreš začutit ritem
drugič: vadi pred ogledalom, opazuj gibe, naj bodo čimbolj povezani, skladni, vabljivi, vendar ne osladni( to pomeni da ne plešeš tak kot da bi ravnokar z nekom seksala), finta je v bokih, migaj, kroži, vendar ne odsekano, pomembno je samo da ne plešeš robota (pač danes ni v modi )
tretjič: še najbolj koristen nasvet .... posnemaj druge... glej kako se drugi zvijaj in jih posnemaj
če pa ti gre na živce majica, pa si drugič obleči tako ki ti ne bo gor lezla al pa nekaj....
aja pa še nekaj... včasih lahko z dobrim plesom pritegneš tudi nadležnega plesalca, ki se ga potem komaj otreseš... jap dober ples nima samo pozitivnih stvari in slab nima samo slabih
veliko uspeha
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: prinzessin