nesproščenost na plesišču
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
renatka_ napisal/-a:Plesat? Tamanjši problem!
Se ne bi mogla bol strinjat Itak prideš tja zaradi sebe, da se naplešeš, da uživaš.. nimam problemov s tem, da bi se sekirala, če me kdo gleda. Itak vsak pleše zase pa ne gleda okol. Če pa je komu v interes gledat, naj gleda. Mene ne moti sploh. Sam da js uživam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eh punce, ne se sekirat. tudi če ste lesene ko bukov hlod se ZMERAJ na plesišču najde kdo, ki je še bolj smešen. sprostiš se, zapreš oči pa je.
ziher se vam noben ne bo smejal in noben vas ne bo čudno gledal.če se najde kdo tak, je to ponavadi nekdo, ki stoji zraven šanka in žuli svoj drink in nima pojma kira noga je leva in kera desna, kamoli da bi si upal plesat.
ples je najboljša telovadba:)
ziher se vam noben ne bo smejal in noben vas ne bo čudno gledal.če se najde kdo tak, je to ponavadi nekdo, ki stoji zraven šanka in žuli svoj drink in nima pojma kira noga je leva in kera desna, kamoli da bi si upal plesat.
ples je najboljša telovadba:)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
tako je. jaz tudi obožujem ples in hudo uživam v njem..je bolj ali manj point vsakega obiska žura.
čeprav pr sebi opažam, da mam včasih začetne težave pr plesu na kakšn hiphop, rnb, pop odkar namreč hodim na žure plesat, sem vajena na elektronsko muziko in se na tisti ritem tudi najbolj ujamem. ampak okej, če kaj malega spijem znam čudežno gruvat na prav vse zvrsti
čeprav pr sebi opažam, da mam včasih začetne težave pr plesu na kakšn hiphop, rnb, pop odkar namreč hodim na žure plesat, sem vajena na elektronsko muziko in se na tisti ritem tudi najbolj ujamem. ampak okej, če kaj malega spijem znam čudežno gruvat na prav vse zvrsti
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
...
Zadnjič spremenil me,myself&I, dne 01. Apr. 2018 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Hm.. tko k so že napisale ene v prejšnjih postih Ko si sama doma, dej muzko pa se prepusti. Pa probi pred ogledalom. Pleši tko k ti pade na pamet pa deli kar hočeš kr te itak nobedn ne gleda. Mogoč boš še "dobila" kak dobr gib pa.. sej veš da vaja dela mojstra.
Glede hlodov pa.. a veš kolk ljudi je bol "hlodov" kar se plesa tiče pa vseeno grejo na plesišče, se prepustijo in uživajo. Tko da res se ne zrad tega sekirat ^^
Drgač pa ja.. mal vaja pred ogledalom. Probi čimveč gibov, stilov muzike, prepusti se..
Glede hlodov pa.. a veš kolk ljudi je bol "hlodov" kar se plesa tiče pa vseeno grejo na plesišče, se prepustijo in uživajo. Tko da res se ne zrad tega sekirat ^^
Drgač pa ja.. mal vaja pred ogledalom. Probi čimveč gibov, stilov muzike, prepusti se..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]