nesproščenost na plesišču

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 19. Dec. 2008 15:09

Tud jst kot moški razumem, da vam gredo vsiljivi tipi na jetra. Sam s tem, da vas nadlegujejo čudni tipi se ni lih za hvalit, ker to ni ravno trofeja.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Dec. 2008 15:18

^^ Kdo se pa hvali? Na kraj pameti mi ne pride da bi se hvalila s tem :D . Sam povedala smo pač kaj si mislmo o tem pa tko..
Mal narobe si zastopu.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 19. Dec. 2008 15:32

Dej ne sprenevedi se ŽuŽa no, sej veš da vsaki punci na skrivaj prijajo kreteni, ki te skor posiljo na plesišču :?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Dec. 2008 15:36

^^ Zdej si me pa dubla. Ma ja . Ful mi sede to. Če se mi ne namalajo usaj trije na večer za rit pol to ni to, in sem čist zamorjena pol cel večer :D .
(hec- da ne bo kdo mislu da resno mislm)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Dec. 2008 19:52

Plesat? Tamanjši problem! :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 21. Dec. 2008 21:42

renatka_ napisal/-a:Plesat? Tamanjši problem! :D

Se ne bi mogla bol strinjat :) Itak prideš tja zaradi sebe, da se naplešeš, da uživaš.. nimam problemov s tem, da bi se sekirala, če me kdo gleda. Itak vsak pleše zase pa ne gleda okol. Če pa je komu v interes gledat, naj gleda. Mene ne moti sploh. Sam da js uživam :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Dec. 2008 21:49

eh punce, ne se sekirat. tudi če ste lesene ko bukov hlod se ZMERAJ na plesišču najde kdo, ki je še bolj smešen. sprostiš se, zapreš oči pa je.
ziher se vam noben ne bo smejal in noben vas ne bo čudno gledal.če se najde kdo tak, je to ponavadi nekdo, ki stoji zraven šanka in žuli svoj drink in nima pojma kira noga je leva in kera desna, kamoli da bi si upal plesat.

ples je najboljša telovadba:)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 22. Dec. 2008 0:10

tako je. jaz tudi obožujem ples in hudo uživam v njem..je bolj ali manj point vsakega obiska žura.
čeprav pr sebi opažam, da mam včasih začetne težave pr plesu na kakšn hiphop, rnb, pop :? odkar namreč hodim na žure plesat, sem vajena na elektronsko muziko in se na tisti ritem tudi najbolj ujamem. ampak okej, če kaj malega spijem znam čudežno gruvat na prav vse zvrsti :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 22. Dec. 2008 14:23

...
Zadnjič spremenil me,myself&I, dne 01. Apr. 2018 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 22. Dec. 2008 15:48

Hm.. tko k so že napisale ene v prejšnjih postih :) Ko si sama doma, dej muzko pa se prepusti. Pa probi pred ogledalom. Pleši tko k ti pade na pamet pa deli kar hočeš kr te itak nobedn ne gleda. Mogoč boš še "dobila" kak dobr gib pa.. sej veš da vaja dela mojstra.
Glede hlodov pa.. a veš kolk ljudi je bol "hlodov" kar se plesa tiče pa vseeno grejo na plesišče, se prepustijo in uživajo. Tko da res se ne zrad tega sekirat ^^
Drgač pa ja.. mal vaja pred ogledalom. Probi čimveč gibov, stilov muzike, prepusti se.. :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]