Nerazumljivo - prosim pomoč

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Janko55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Janko55 » 14. Okt. 2011 10:39

Sem poročen moški (tudi ona je v zvezi) in nekaj časa nazaj sem imel avanturo s sodelavko. Oba sva vedela, da to ne more dolgo trajati in da kaj več iz tega ne bo nikoli ratalo! Ko se je strast polegla sem mislil, da bova lahko še vedno ostala prijatelja, kakor sva bila na začetku, vendar pa se me je začela ta oseba zelo izogibati - me ignorirati. Ko se vidiva na hodniku in hočem z njo kaj spregovoriti je zelo osorna do mene. Do drugih se obnaša popolnoma drugače. To me boli. Noče se nič pogovoriti z menoj, na maile ne odgovarja. Zanima me zakaj se je tako spremenila, me na nek način zasovražila. Zavrgla je tudi vsa moja darila, ki jih je nekoč imela pri sebi. Mi lahko prosim katera razloži, s čim sem se ji tako zameril? Kaj hoče na tak način doseči? Kako bi ve razmišljale na njenem mestu?
Hvala za odgovore
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Okt. 2011 10:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Okt. 2011 11:03

Če spregledam del o varanju ( :mad: ),jaz res ne vem kaj si pričakoval..Da bo zdaj tvoja best frendica?

S takim načinom želi ona doseč le eno - da ji daš mir. Spoštuj to in ji nehaj najedat z maili in še ne vem čim.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Okt. 2011 11:09

Pač je mislila da bo lahko furala prijateljski odnos še naprej, pa je spoznala, da ji to očitno ne paše in bi rada mir. Kot rečeno, spoštuj to in jo pusti na miru.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 14. Okt. 2011 11:15

Janko55 napisal/-a:Mi lahko prosim katera razloži, s čim sem se ji tako zameril? Kaj hoče na tak način doseči? Kako bi ve razmišljale na njenem mestu?
Hvala za odgovore

Vse skupaj si vzel preveč resno in čustveno.Zanjo je to obremenjujoče,saj je želela zgolj avanturo.Od vezanih ljudi (v tem primeru sta to oba) drugega tudi ne moreš pričakovati.
S svojim obnašanjem,ti sporoča,da ji daš mir.
Prijateljstvo od nekoga s katerim si imel takšno razmerje,je težko pričakovati.Sploh od nekoga kot si ti,saj je čutiti,da tvoja čustva niso samo prijateljska.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Okt. 2011 11:18

si jo vsaj dobro nabrisal? :D
Janko55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Janko55 » 14. Okt. 2011 11:54

Neee ...
1. nikakor nisem mislil, da bova midva kdaj "best frenda". Značajsko sva popolnoma narazen
2. mail sem ji poslal le enkrat, v katerem sem jo le vprašal, zakaj tako obnašanje
3. mogoče enkrat na teden morava zaradi službenih dolžnosti spregovorit po telefonu, drugače ji ne telefonarim. Ne omenjam preteklosti. Hočem le službene info. in medtem ko jaz govorim povsem normalno je ona zelo zadirčna.
4. Ne pričakujem popolnoma nič več od nje. Le seveda normalen, korekten odnos v službi
5. če se srečava na hodniku tako v mimohodu bi pričakoval le normalen "živjo" in ne, da se zaradi tega obrne in naredi krog po drugi poti.
Vse to traja sedaj že zelo dolgo in v tem času naj bi tudi ona menda dojela, da manj stikov kakor jih imava sedaj pač zaradi službenih dolžnosti ni možno. Vendar se jaz saj pri teh stikih do nje obnašam korektno, medtem ko ona goji neke vrsto zamero do mene.

Drugače pa hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Okt. 2011 11:55

Glede na to, da je tudi ona poročena, je tebe samo izkoristila za avanturico...mogoče je ugotovila, da je nardila napako in se zato distancira od tebe. Ali pa bo moža varala še naprej...ampak ne s tabo.

Glede na to, da si pa poročen, in bi rajši uredil odnos s svojo ženo...tukaj jokaš o svoji "ljubici". Kot kak 15 letnik se obnašaš. Face it: izkoristila te je in zavrgla (tako kot to delajo vsi, ki iščejo samo sex).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Okt. 2011 11:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Okt. 2011 12:03

janko ti jo sam ignoriraj. a ni fajn, da ne bo več problemov?

punce so včasih take meni se je tudi zgodilo, da sem se po netu z eno pogovarjal, pa da se bova že dobila na kaki pijači pa to, potem pa čez noč nič več...

ti se raje ženi posveti, zavej se kaj imaš in ceni to. sodelavko pa pozabi, bo najbolje tako.
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 14. Okt. 2011 12:21

Janko55 napisal/-a:Sem poročen moški (tudi ona je v zvezi) in nekaj časa nazaj sem imel avanturo s sodelavko. Oba sva vedela, da to ne more dolgo trajati in da kaj več iz tega ne bo nikoli ratalo! Ko se je strast polegla sem mislil, da bova lahko še vedno ostala prijatelja, kakor sva bila na začetku, vendar pa se me je začela ta oseba zelo izogibati - me ignorirati. Ko se vidiva na hodniku in hočem z njo kaj spregovoriti je zelo osorna do mene. Do drugih se obnaša popolnoma drugače. To me boli. Noče se nič pogovoriti z menoj, na maile ne odgovarja. Zanima me zakaj se je tako spremenila, me na nek način zasovražila. Zavrgla je tudi vsa moja darila, ki jih je nekoč imela pri sebi. Mi lahko prosim katera razloži, s čim sem se ji tako zameril? Kaj hoče na tak način doseči? Kako bi ve razmišljale na njenem mestu?
Hvala za odgovore

če bi bla na njienem mestu bi poskrbela še da bi službo zgubu :evil: :D :D

sej je čist logično da se ne pogovarja več s tabo. kaj si pa mislu? da bosta najboljša kolega, bla vsak dan na kavici in tračala? mela te je samo za sex, več ne. mogoč je ugotovila da je nardila napako da je prevarala svojega moža. mogoč ga ne bo več varala s tabo, ampak z drugim. osebno ne vem, kako bi se gledala s sodelavcem s katerem bi sexala, ob tem pa še imela moža in on ženo. nisem bla na takem položaju in mislm da tut nikol ne bom. še posebej pa da bi varala svojega moža. hell no! :D

enostavno jo ignoriraj še ti. saj vidiš, da se pogovarjal ne boš več z njo, če te ignorira, sexal pa še manj. :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Okt. 2011 13:28

Zna bit pa da je ravno obratno, da se je malo napalila zate, dobila slabo vest in se zdej zavestno hoče distancirat od tebe na tak način da te igrnorira in je do tebe nesramna, ker s tem sebe prepričuje da saj nič ni.

Pač sooči se s tem je vajina avantura spremenila zadeve in da nikoli več ne bo, kot je bilo pred tem. O morali tvojega dejanja ne bom pridigala, sam pomisli, a res zveni tako enostavno imet ženko plus afero s sodelavko, to prekiniti, in iti nazaj na stare tire? Tudi če je bil samo seks brez trohice čustev, to spremeni zadeve. Pa saj nisi žgoljav, da tega ne bi vedel že prej?
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Okt. 2011 14:22

mogoče jo je na nek način strah, da bi se vse to izvedelo in bi se zato rada čimbolj oddaljila od tebe?

Ali pa jo je strah, da če bo vajin odnos še naprej prijateljski da bo od tebe hotela še vedno več, mogoče se boji da bi se zaljubila vate?(ker si jo pač dobro posexu :P) in se zato hoče izogniti ti.
nevem,pač samo naglas razmišljam:) nevem, zakaj pa je tudi ti ne poskusiš pozabiti? pač, naj bo samo tisto službeno-drugače pa kot da se ne poznata. škoda živcev ;)
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 14. Okt. 2011 14:40

GnilaLimona napisal/-a:če bi bla na njienem mestu bi poskrbela še da bi službo zgubu :evil: :D :D

WTF!?? :evil: Zakaj pa to?? :eek: :x :x
Je pa ona za nastalo situacijo popolnoma enak kriva kot on.
Včasih se tudi motim :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Okt. 2011 14:52

čist normalna situacija. Ženska ima slabo vest in za njeno slabo počutje podzavestno krivi tebe in je zato nehote kr jezna na tebe. Pusti jo na miru in se do nje obnašaj profesionalno kolko pač služba zahteva. Zgladi odnose s svojo ženo, če jih še sploh lahko, al pa jo pusti. To žensko pa tud.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]