Nepristransko mnenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
No lepo, da si s punco razčistil zadeve. Zdaj pa bodi trmast in vztrajaj pri temu, ona je zdaj v fazi prebolevanja in bo mela verjetno trenutke ko bo hotla seksat, samo zato da bi te videla ali pa pač zato ker te na drugi način ne more imet kot samo za seks... ampak v vsakem primeru se bo zanjo boleče končalo, tak da ja verjetno še ima upanje zato ti je tud pisala. Ti si tisti, ki mora bit zdaj trmast in vztrajat pri temu kot sta dorekla... seveda, če je nočeš prizadet.
Yada, yada, yada...
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Saj je on sam rekel, da želi biti iskren do nje. Spet smo ženske tiste, ki kao nekaj pametujemo ...
Drugače pa - ja, saj je dosti takih Džekijev, ki so preračunljivi, samo da pridejo do seksa. To se mi zdi v bistvu tako obupano, ker se da najti tudi žensko, ki ni za resno zvezo, ampak FF in si prihranite čustvene izlive in druge katastrofe, le komunicirati je treba znati. Aja, pa očitno biti tudi kolikor toliko good looking in posedovati še kakšno kvaliteto (čeprav gre samo za seks), ker so tudi tukaj zahteve vedno višje in ni dovolj samo to, da si na voljo.
Drugače pa - ja, saj je dosti takih Džekijev, ki so preračunljivi, samo da pridejo do seksa. To se mi zdi v bistvu tako obupano, ker se da najti tudi žensko, ki ni za resno zvezo, ampak FF in si prihranite čustvene izlive in druge katastrofe, le komunicirati je treba znati. Aja, pa očitno biti tudi kolikor toliko good looking in posedovati še kakšno kvaliteto (čeprav gre samo za seks), ker so tudi tukaj zahteve vedno višje in ni dovolj samo to, da si na voljo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Njen SMS je bil posledica obupa, jeze, slave volje, mogoče tut navezanosti in strahu da bo ostala sama in da ne bo znala shajat brez tebe. Zato si je rekla, boljše sex in občasna dobivanja kot pa nič.
Podzavestno pa itak da upa da si bolj kdaj želel resno zvezo, samo si tega noče priznat.
Jz ti ne bom govorila kaj naredit, ker gre za tvoje življenje.
Samo laganje kot ga je Džeki predlagal se mi res ne zdi vredu.
Mah, ženske včasih res slišimo le kar nam ustreza in si interpretiramo kot si želimo, vsaj tale tvoja je super primer tega.
Če ne bi obstajal tak prepad v komunikaciji med izrečenim in interpretiranim, bi se veliko manj parov razšlo, ampak zdej sm zašla in mal že filozofiram.
Podzavestno pa itak da upa da si bolj kdaj želel resno zvezo, samo si tega noče priznat.
Jz ti ne bom govorila kaj naredit, ker gre za tvoje življenje.
Samo laganje kot ga je Džeki predlagal se mi res ne zdi vredu.
Mah, ženske včasih res slišimo le kar nam ustreza in si interpretiramo kot si želimo, vsaj tale tvoja je super primer tega.
Če ne bi obstajal tak prepad v komunikaciji med izrečenim in interpretiranim, bi se veliko manj parov razšlo, ampak zdej sm zašla in mal že filozofiram.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
claire napisal/-a:veš kaj, ti tezejIOS. zdaj jaz vidim u čemu je trik. sem najprej mislila, da si res en "pridkan" fante, ki ne bi rad prizadel te punce.
zdaj pa vidim, da iščeš samo način kako bi ji najbolj konkretno (pa še vedno ne čisto po resnici in pravici) povedal/pokazal/narisal, da ona ni ženska tvojih sanj s pogojem, da bi jo še naprej natepaval in ko bi srečal "the one" bi ji lahko pokazal roge in rekel: "saj sem ti rekel" in brez slabe vesti hodil praznit jajca kam drugam.
ker če pa pri svojih letih dejansko ne veš, da v tej situaciji ni več šans, da bi se ti zaljubil, pol pa sram te bilo!
I LOVE YOU! piz.da mi je všeč ta post!!!
PA KAKO NISEM VIDELA TE TEME PREJ!!!
boga ženska. ampak odgovor je v tem stavku:
Tezej napisal/-a: No in kmalu je prišlo tudi do seksa (bolj ali manj njena pobuda).
zato pač ni kao preskočila iskrica.
sm doživela to. sicer v precej skrajšani varianti, ker jaz ne bi zdržala par mesecev. punca si želi resne zveze, rada ma sex, je odprta - ampak na tak način ji pr takemu zavrtemu moškemu ne bo uspelo. takemu moškemu seveda godi sex z njo, ampak kako naj povem... ima tisto razmišljanje, ki je še vedno najbolj pogosto: za odprt dober sex so kurbe, za resno zvezo pa device... zaljubil se bom spet v kako, ki mu 4 leta ne bo dala...
to ni tip, ki bi zagrabil žensko in jo pofukal... niti ga kaj preveč ne rajca, da ženska daje pobudo... mislim, všeč mu je tako... malo za popestritev, ampak to mu ne bo zmešalo glave...to ni to! da jo tako daje narazen!
punca zapravlja svoj čas in energijo... pri takem bi palilo samo če bi jo čimbolj tiščala skupaj... to je ta lekcija.
v Sloveniji jo morate čimbolj držat skupaj, da ne boste kurbe! šele pol si zaslužite 6 letno zvezo!
meni se je po podobni izkušnji sex rahlo zagabil. veste, v Sloveniji mamo veliko frigidnih žensk - ker so bile vzgojene tako ali jim je prvi tip (ki se je hotel poročit z njimi, ker so ble device) ubijal v glavo, da če bodo seksale z več kot enim, bodo kurbe. (potem takega tipa pustijo po več letih in on se kot ta Tezej joče, kako ni prebolel). in ko se potem take ženske malo osvobodijo v svoji glavi in končno začnejo zdravo dojemat in uživat v sexu, potem naletijo spet na take kretene, ki jim nekako hočejo povedat, da zdej res da so prave prasičke v postelji, ampak po drugi strani, pa to ni več za resno zvezo. ONA NI POŠTENA, JE SAMO ZA SE POŠTENO POFUKAT!
tej punci po treba svetovat, naj svoja dejanja in želje uskladi, naj se prilagodi moškemu razmišljanju: če želi resno zvezo, naj sploh več ne sexa z nobenim do nadaljnjega, naj dokaže da je ponovno devica in naj postavi jasne zahteve pred sexom (in se potem spusti v strasten spontan divji sex na vse možne načine, če se je sposobna s tako omejenim človekom v glavi polnim predsodkov) . če želi uživat v sexu s tipom, ki jo privlači brez nekega dokazovanja, da ona je vredna spoštovanja in da je dala samo 2 v življenju, potem naj ne omenja več neke resne zveze in naj se ne joče in podobno...
PREDVSEM PA NAJ IZPOSTAVI SVOJO OSEBNOST MATI TEREZE! NIČ SEXUALNOSTI IN KAKEGA PROVOKATIVNEGA OBLAČENJA! BOG NE DAJ FAFANJA PR PRVEM SEXU!
ŽENSKA ZA RESNO ZVEZO, KI BO ZANETILA ISKRICO PRI MOŠKEM, NIKAKOR NE SME BIT SEXAPILNA! MORA BIT ZADRŽANA, SRČKANA, SKROMNA, SRAMEŽLJIVA, PREPROSTO ČIM BOLJ POKRITO OBLEČENA, MATERINSKA, TIHA... ITD. TA SEZNAM JE CELO NEKJE NA FORUMU!
in Tezej, ga še namakaš brez slabe vesti?
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
^^ delusional, žal ti moram povedat, da si v tem postu popolnoma usekala mim
Čas koliko ga preteče od takrat, ko punco spoznam, pa do takrat, ko se dava dol nima prav nobene veze s tem ali se bom zaljubil ali ne. Vsaj zase lahko to brez dvoma rečem.
Psihologija ti ne gre najbolje od rok
Noup.. Nič več ne namakam Bil priden in upošteval takrat vaše nasevete Verjetno pa bi tudi sicer to naredil.
Res pa je, da slabe vesti pa vseeno ni bilo..
Nobene stvari nisem prekrival. Se pa deloma strinjam s tistim prvim citatom v tvojem postu od claire
Čas koliko ga preteče od takrat, ko punco spoznam, pa do takrat, ko se dava dol nima prav nobene veze s tem ali se bom zaljubil ali ne. Vsaj zase lahko to brez dvoma rečem.
Psihologija ti ne gre najbolje od rok
Noup.. Nič več ne namakam Bil priden in upošteval takrat vaše nasevete Verjetno pa bi tudi sicer to naredil.
Res pa je, da slabe vesti pa vseeno ni bilo..
Nobene stvari nisem prekrival. Se pa deloma strinjam s tistim prvim citatom v tvojem postu od claire
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
potem pa mi povej točno kaj te je motlo pri tej punci. konkretno. ne mi srat, da ni blo metuljčkov in take bolane. konkretno napiši zakaj jo nisi hotel za resno zvezo.
- je bla grda?
- je bla zabita?
- je mela veliko rit, premajhne joške?
- je bila prostaška?
- ti niso bili všeč nekateri deli njenega razmišljanja?
- je bila preveč živahna in imaš občutek, da take ženske ne bi obvladoval?
- je mela krive zobe?
- ti njen glas ni bil všeč?
- je bila premalo uspešna, brez ambicij?
- je bila intelektulano na nižjem nivoju in se z njo nisi mel kaj dosti za pogovarjat?
- je bila črna, ampak ti maš fetiš na blond?
povej konkretno v čem je bila slabša od bivše.
- te moti, da je bila bolj izkušena od tebe in počela prej stvari tudi z drugimi?
ne seri mi, da enostvano to ni to. da ni nekega višjega občutka. ne.
prehitro ti je dala. oz. napadla te je. ne maraš ženske emancipacije. nisi lovil. ni bila nedosegljiva. hotela je na silo sex in fanta. ona je tebe lovila. in tako pač ne gre. ti si seveda moški! TI SI ENA BOJEČKA POŽENŠČENA KI SE ŠE KUR.CA BOJI VEN POTEGNIT! PA VIDU SI ENE 3 PI.ZDE V SVOJEM LAJFU! da nisi te srečal, bi še pr 30ih vedel sam kaj je ga not vtaknit pa v misjonarcu sexat.
mislim halooooooooo ženske, kwa ste zdej vse emancipirane, in hočete vse kr sexat takoj, pa poroko!! kje pa je tisto starodavno dvorjenje in zardevanje in deviškost!
- je bla grda?
- je bla zabita?
- je bila prostaška?
- je mela krive zobe?
- je bila intelektulano na nižjem nivoju in se z njo nisi mel kaj dosti za pogovarjat?
- te moti, da je bila bolj izkušena od tebe in počela prej stvari tudi z drugimi?
prehitro ti je dala. oz. napadla te je. ne maraš ženske emancipacije. nisi lovil. ni bila nedosegljiva. hotela je na silo sex in fanta. ona je tebe lovila. in tako pač ne gre. ti si seveda moški! TI SI ENA BOJEČKA POŽENŠČENA KI SE ŠE KUR.CA BOJI VEN POTEGNIT! PA VIDU SI ENE 3 PI.ZDE V SVOJEM LAJFU! da nisi te srečal, bi še pr 30ih vedel sam kaj je ga not vtaknit pa v misjonarcu sexat.
mislim halooooooooo ženske, kwa ste zdej vse emancipirane, in hočete vse kr sexat takoj, pa poroko!! kje pa je tisto starodavno dvorjenje in zardevanje in deviškost!
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:mislim halooooooooo ženske, kwa ste zdej vse emancipirane, in hočete vse kr sexat takoj, pa poroko!! kje pa je tisto starodavno dvorjenje in zardevanje in deviškost!
Moderna doba se temu reče
- Tezej
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:potem pa mi povej točno kaj te je motlo pri tej punci. konkretno. ne mi srat, da ni blo metuljčkov in take bolane. konkretno napiši zakaj jo nisi hotel za resno zvezo.
- je bla grda?
- je bla zabita?
- je bila prostaška?
- je mela krive zobe?
Joj, joj, joj..
Saj ne vem, če bi sploh odgovarjal na to.. Eh.. Pa bom vseen
Ni bila grda. Če bi bila, sploh nebi prišlo do seksa. Je sodila v skupino punc, ki niso ne grde in ne lepe.. Pač bila je povprečna.
Niti zabita ni bila..
Joške nikoli niso pri meni igrale neke pomembne vloge, ko sem izbiral punco.. Všeč, mi je, če so skladne s postavo in ona jih je imela. Rit.. No ja.. Recimo povprečna..
Prostaška!? V mejah normale Nič bolj kot jst
Kar se razmišlanja tiče.. Ja je imela precej drugačne poglede na določene stvari..
Ni bila preveč živahna! Sploh ne.. Ravno nasprotno.. Ob besedi šport ji je šlo dobesedno na bruhanje Pa saj tudi jst nisem nek grozen športnik. Ampak malo za sebe in za svoje zdravje/počutje pa že mora vsak narediti ne? To je bil še največji njen minus v mojih očeh.
Zobje so bili ravni
Glas navaden
Ambicije je imela podobne kot jst.
Intelektualno sva bila precej skupaj. Le področje je bilo popolnoma drugo. Pa to niti nima veze. Se lahko pogovarjam s komerkoli.
Kar se tiče barve in dolžine las nimam prav nobenih fetišev. So mi bile všeč tako črnolaske kot blondinke. In to s kratkimi ali dolgimi lasmi. Te stvari res ne igrajo pri meni nobene vloge.
Izkušenost bi bila lahko edino prednost in ne slabost. In kar se odprtosti pri seksu tiče se lahko bivša skrije proti njej. Tu imam zanjo same pohvale.
Hm.. V čem je bila slabša!? Težko vprašanje. A se ti nikoli ni zgodilo, da bi se z nekom enostavno zaštekala z nekom pa enostavne ne in to brez kakršnihkoli razlogov? To se je očitno zgodil tu.
Mimgrede.. Bivša mi je dala prej kot ona In isto je pravzaprav ona prva navalila name
Všeč mi je ženska emancipacija. Le feministk ne prebavljam najbolje (kot verjetno še marsikdo drug ne)
Kar pa se zadnjega dela tvojega posta tiče se mi pa niti komentirat ne zdi vredno
Ampak če te pomirja misel na to, da imaš prav, se lahko tudi strinjam s tabo Ti samo globoko zadihaj.. Razumem, da imate nekatere (pravzaprav mislim samo nate) določene frustracije in nisem kompetenten za reševanje tovrstnih težav.
- Tezej
- Komunikatorka
^^ Povprečna pri izgledu še ne pomeni, da z njo ne moreš vseeno biti!
Ko se zaljubiš ti tako ali tako postane najlepša pod soncem.
Včasih se to zgodi takoj, včasih šele čez nekaj časa, včasih pa nikoli. Ni tu nekih pravil.
Se je že zgodil, da mi punca na prvi pogled sploh ni bila všeč.. Ko pa sem jo spoznal se je vse skupaj spremenilo. Ne vem zakaj je to tako težko razumeti
In še to.. Katastrofa nastane ravno takrat, ko sodiš človeka samo po izgled.. Mal pozabljaš, da je lepota minljiva. S karakterjem maš pa celo življenje opravka, če ostaneš z nekom.
Včasih se to zgodi takoj, včasih šele čez nekaj časa, včasih pa nikoli. Ni tu nekih pravil.
Se je že zgodil, da mi punca na prvi pogled sploh ni bila všeč.. Ko pa sem jo spoznal se je vse skupaj spremenilo. Ne vem zakaj je to tako težko razumeti
In še to.. Katastrofa nastane ravno takrat, ko sodiš človeka samo po izgled.. Mal pozabljaš, da je lepota minljiva. S karakterjem maš pa celo življenje opravka, če ostaneš z nekom.
Zadnjič spremenil Tezej, dne 16. Jun. 2011 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tezej napisal/-a:^^ Povprečna pri izgledu še ne pomeni, da z njo ne moreš vseeno biti!
Vse je res
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ seveda. lahko ti kasneje postane in blablabla. vse štima. ampak da ti nikoli ne postane? a vi furate zveze brez da bi vam ljudje bili lepi? pa svašta no. in pusti zdaj neke floskule s karakterjem, ker to je čisto drugo področje.
isto kot ne moreš biti z nekom ki slabo sexa ne moreš biti z nekom, ki ti je povprečen. kako ji potem lahko kdaj rečeš, da je lepa? ali je to že izven sfere tvojega besednjaka?
pravim da mora biti lepa TEBI in ne moreš reči, da je bila povprečna- čist primitivno in lahko je res srečna da ni več tvoja povprečno izgledajoča punca. jaz sem lahko vsakemu povprečna, glavno da svojemu tipu nisem.
tezej ti ne štekaš in se vlačiš ven. prepozno.
isto kot ne moreš biti z nekom ki slabo sexa ne moreš biti z nekom, ki ti je povprečen. kako ji potem lahko kdaj rečeš, da je lepa? ali je to že izven sfere tvojega besednjaka?
pravim da mora biti lepa TEBI in ne moreš reči, da je bila povprečna- čist primitivno in lahko je res srečna da ni več tvoja povprečno izgledajoča punca. jaz sem lahko vsakemu povprečna, glavno da svojemu tipu nisem.
tezej ti ne štekaš in se vlačiš ven. prepozno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Poslusaj ti Tezejko, ne vem zakaj se je ona dajala dol s tabo, ti niti ne ves, kaj ti je bilo vsec pri njej, poglej kako si brez navdusenja nasteval, ahaa, mogoce ti je sam bilo vsec, da si ji ti njej vsec, pa si si pumpal ego za dolocen cas!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]