Nepristransko mnenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
bubbles napisal/-a:ma daj no, to ni jasen "ne". tudi ni jasen "ja", dase razumemo. to je "mogoče". in ta "mogoče" pač pušča upanje.
tako da se strinjam s claire in akvamarin. pa leonessa ti je lepo napisala. če se ne vidiš z njo, "grow a couple" in ji jasno povej.
Ja seveda ni jasen ne in jasen ja!! Tudi sam dopuščam upanje. Kaj pa vem, kam bo veter zapihal čez čas.
Ji imam namen v kratkem povedati kaj čutim.. Le kar se jasnosti tiče imam problem, ker sem bil mnenja, da sem bil jasen že do sedaj. Če nebi vprašal tu na forumi bi še vedno bil prepričan v to.
Leonessa napisal/-a: Se mi pa zdi nesmiselno končat odnos v stilu "ostaniva prijatelja", ker si bo punca to spet interpretirala kot nekaj, kar lahko vodi v resno zvezo.
Pa zakaj je pri puncah to tako komlicirano!?
Zakaj bi si kdorkol interpretiral, da lahko vodi v resno zvezo, če bi hotel, da ostaneva prijatelja!??
To se mi zdi tako..
To je popolnoma isto, ko mi je enkrat frend pribil, da punce mislijo ja, če rečejo ne.. Ja NEEEEE
Če se reče ne, to pomeni ne! basta
Če bi hotel ostati v stikih z njo in bi ji rekel, da bi ostala prijatelja bi hotel, da ostaneva prijatelja (brez možnosti za kaj več)! Zakaj je to tako težko razumet?
Človek se nekako pripravi, da punci pod nobenim pogojem ne bo lagal in potem vidim, da je popolnoma isti ku**c, če bi ji ves čas lagal, ker itak nič ne drži kar rečem.
Vseen upam, da ta s katero imam sam opravka ni taka. Res UPAM!!
Zadnjič spremenil Tezej, dne 06. Apr. 2011 17:06, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ boriš se z mlini na veter, ženske so preveč čustvene da bi razumele racionalnost, mi pa preveč racionalni da bi razumeli pretirano čustvenost.
Sploh pa ta: "BUBU BIBU, mogoče mi bo pa ščasoma všeč" odnos, je poden od podna.
Odloči se, pa jo gentlemansko odsloviš,ne pa da si preračunljiv v odnosu in jo puščaš ON HOLD.
Sploh pa ta: "BUBU BIBU, mogoče mi bo pa ščasoma všeč" odnos, je poden od podna.
Odloči se, pa jo gentlemansko odsloviš,ne pa da si preračunljiv v odnosu in jo puščaš ON HOLD.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Tezej, niso vse ženske tako zakomplicirane, ti si pač očitno naletel na tako, ki se še kar ukvarja s tabo, čeprav si ji (sicer nekam bolj megleno) povedal kako je na stvari. Ampak ko govoriš, da NE pomeni NE ... Pa saj ji ti še sploh nisi odločno povedal da NE želiš imeti nič z njo, zato pa je zmedena, sploh, ker se je že navezala nate (obviously).
Če si tukaj tako odločen, bodi pa še z njo takšen. Pišeš kot da ti diha za ovratnik in je že na meji psihopatke, ki se je ne moreš rešit. Potegni črto in jo na lep način (čeprav zanjo noben način ne bo lep, če poskušaš zlesti v njene čevlje) odslovi, ne imej pa je za norca. Let`s be honest - praviš, da je nimaš samo za seks, po drugi strani pa še vedno seksaš z njo, čeprav v isti sapi trdiš, da nočeš biti prasec, ker ne želiš imeti nič resnega z njo. Kaj potem želiš? Prav tako ne želiš avanture, kot si napisal v prvem postu, ker bi drugače še razumela, če bi se dogovorila, da bosta samo f*k frenda. Kaj potem še čakaš? Pokliči jo še danes in se dobita ter ji na štiri oči povej kako je na stvari, če te je kaj v hlačah.
Tako kot je že Led Zeppelin napisal pred mano. Če ni tistega "vau" filinga, ne čakaj na maj (ali konec leta), da boš pogruntal, da pa vendarle ne bo nič iz tega, ona pa te bo naivno čakala, ker pač ne ve kaj se ti plete po glavi.
Če si tukaj tako odločen, bodi pa še z njo takšen. Pišeš kot da ti diha za ovratnik in je že na meji psihopatke, ki se je ne moreš rešit. Potegni črto in jo na lep način (čeprav zanjo noben način ne bo lep, če poskušaš zlesti v njene čevlje) odslovi, ne imej pa je za norca. Let`s be honest - praviš, da je nimaš samo za seks, po drugi strani pa še vedno seksaš z njo, čeprav v isti sapi trdiš, da nočeš biti prasec, ker ne želiš imeti nič resnega z njo. Kaj potem želiš? Prav tako ne želiš avanture, kot si napisal v prvem postu, ker bi drugače še razumela, če bi se dogovorila, da bosta samo f*k frenda. Kaj potem še čakaš? Pokliči jo še danes in se dobita ter ji na štiri oči povej kako je na stvari, če te je kaj v hlačah.
Tako kot je že Led Zeppelin napisal pred mano. Če ni tistega "vau" filinga, ne čakaj na maj (ali konec leta), da boš pogruntal, da pa vendarle ne bo nič iz tega, ona pa te bo naivno čakala, ker pač ne ve kaj se ti plete po glavi.
- Tezej
- Komunikatorka
Leonessa napisal/-a:Tezej, niso vse ženske tako zakomplicirane, ti si pač očitno naletel na tako, ki se še kar ukvarja s tabo, čeprav si ji (sicer nekam bolj megleno) povedal kako je na stvari. Ampak ko govoriš, da NE pomeni NE ... Pa saj ji ti še sploh nisi odločno povedal da NE želiš imeti nič z njo, zato pa je zmedena, sploh, ker se je že navezala nate (obviously).
Tisto, da NE pomeni NE je bilo namenjeno tebi oz tvojemu postu, ko si rekla, da ne moreva ostati prijatelja, ker si bo spet narobe interpretirala.
Nikakor mi ne diha za ovratnik! In tudi jasnega ne ni bilo slišati iz moje strani. Sem ves čas upal, da bom mogoče začutil kaj do nje. Zato je bilo tisto ˝mogoče˝.
Niti slučajno je nimam za norca ampak za eno res vredu punco s katero z veseljem preživljam čas.
In NE! Nimam je samo za seks! In JA! Rad počnem z njo te reči. Tudi obupan nisem tako, da bi na vsak način rabil seks. Še vedno bi se z veseljem dobival z nju, tudi če nebi seksala.
Ampak po teh vaših objavah sklepam, da sploh ni varjante, da bi se še dobivala, če ne mislim z njo imeti kaj več. Se pravi, da po vaše nek tip in punca sploh ne moreta biti frenda? To mi je tako..
Sprašuješ kaj želim.. Najbolj mi je tako kot je. Tudi, če skenslava seks bo ok. Želim si, da ne prekineva stikov.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pomoje bo treba prekinit stike, vsaj najbolje je tako.
Ti bi se družil z njo, tudi če ne bi sexal z njo, ona hoče biti pa z tabo.
Nekako ne gre skupaj.
Na koncu boš ti izpadel kot čustveni terorist, ona je pa pač ženska.
Ti bi se družil z njo, tudi če ne bi sexal z njo, ona hoče biti pa z tabo.
Nekako ne gre skupaj.
Na koncu boš ti izpadel kot čustveni terorist, ona je pa pač ženska.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Leonessa - Debatorica
Žal bo na koncu res izpadlo tako kot da si jo izkoriščal ves ta čas. Sama bi si po par mesecih tudi tako razlagala tak odnos, ki ni ničemur podoben. Ona te vidi kot nekoga, s katerim želi biti skupaj in manj kot to ne more sprejeti. Če ji ti več kot to ne moreš ponuditi, se vajini poti pač morata raziti.
Meni se v bistvu vse skupaj zdi precej logično. Obešati se na to, da so pa zdaj ženske čustvene kot ne vem kaj, je malce mimo, ker se vsak sčasoma naveže na nekoga, če mu je všeč. Če v tvojem primeru ni bilo tako, še ne pomeni, da je pa ona preveč čustvena. Čustven ne moreš biti samo takrat, ko ti nekdo ne "potegne" v vseh pogledih. Ne moreš pa je zdaj par mesecev "testirati" oz. čakati na neko višjo silo, ki ti bo razodela, da je to to. Če še do zdaj ni bilo, ne moreš čakati, ker to čakanje pri njej pomeni nekaj drugega. In ne, ne gre (samo) za ženski svet, ki ga je bojda tako težko razumeti. Prav hitro se lahko zgodi kontra, da si pri nekom potem ti na "čakanju", potem pa se vprašaj kdo tukaj ni najbolj fer.
Meni se v bistvu vse skupaj zdi precej logično. Obešati se na to, da so pa zdaj ženske čustvene kot ne vem kaj, je malce mimo, ker se vsak sčasoma naveže na nekoga, če mu je všeč. Če v tvojem primeru ni bilo tako, še ne pomeni, da je pa ona preveč čustvena. Čustven ne moreš biti samo takrat, ko ti nekdo ne "potegne" v vseh pogledih. Ne moreš pa je zdaj par mesecev "testirati" oz. čakati na neko višjo silo, ki ti bo razodela, da je to to. Če še do zdaj ni bilo, ne moreš čakati, ker to čakanje pri njej pomeni nekaj drugega. In ne, ne gre (samo) za ženski svet, ki ga je bojda tako težko razumeti. Prav hitro se lahko zgodi kontra, da si pri nekom potem ti na "čakanju", potem pa se vprašaj kdo tukaj ni najbolj fer.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a: Ampak po teh vaših objavah sklepam, da sploh ni varjante, da bi se še dobivala, če ne mislim z njo imeti kaj več. Se pravi, da po vaše nek tip in punca sploh ne moreta biti frenda?
ti sploh nimaš razčiščenih določenih pojmov.
seveda je varijanta da se še naprej dobivata in neobvezno sexata, TODA ona to mora vedeti! kaj tebi ni jasno? ona mora vedeti, da nikoli ne bo resne zveze in če bo to sprejela- zakon!
o odnosu tip-ženska- prijatelja, pa samo- NE moški in ženska v veliki večini primerov ne moreta biti le prijatelja (po moji definiciji prijateljstva!). komot sta pa znanca, ki skupaj kofetkata.
tvoj primer- iz FF na BF je pa enostavno NO GO!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Eh, ko sem bila jst mlajša in še bolj naivna (:D), sem tudi kar "preslišala" blebetanje, da rabi čas, da me spozna pa da se ne misli vezati, da bova vidla. In ker sva se dost družila, klepetala po tel. in občasno spala skupaj, sem bila še bolj gluha - pa mi je tip povedal lih nekaj takega, kot ti tukaj govoriš. Pač sem mislila, da se bo premislil, da če se toliko druži z mano in spi z mano, pa že mora nekaj pomenit Sam ok, tip se s tem ni obremenjeval in hotel bit pošten, tako kot ti, tko da zate. Verjetno bo najbolš prekiniti/zmanjšati stike, ker drugače ženska (najverjetneje) ne bo dojela, tudi če ji jasno poveš.
Drugač sem pa v dost podobni situaciji kot ti. Sem nekaj časa nazaj spoznala enga res uredu tipa, ki bi bil res boyfriend material in tud verjamem, da bi se kot par uredu ujela, samo z moje strani pač ni "iskrice", fizične privlačnosti, kemije, whatever to imenujete. Je tudi hotel več pa sem mu čist direkt povedala, kako jst vidim situacijo, da ga preslabo poznam, da se pač druživa in bova vidla (shame on me ja), ker se res še nikol nisem zatreskala na prvi pogled, ampak večinoma šele po tem, ko sem tipa malo spoznala. No tuki pri tem me ni zadel, mam pa filing, da bo spet skušal dobit več od mene, tako da mu bom mogla ta vikend povedat, da nič ne bo. Pa se rada družim z njim in bi ga rada obdržala kot kolega, samo po preteklih izkušnjah to ni lih možno, vsaj takoj ne. Mah, mu bom povedala tako kot je, pol je pa čist njegova odločitev, kaj bo naredil.
Drugač sem pa v dost podobni situaciji kot ti. Sem nekaj časa nazaj spoznala enga res uredu tipa, ki bi bil res boyfriend material in tud verjamem, da bi se kot par uredu ujela, samo z moje strani pač ni "iskrice", fizične privlačnosti, kemije, whatever to imenujete. Je tudi hotel več pa sem mu čist direkt povedala, kako jst vidim situacijo, da ga preslabo poznam, da se pač druživa in bova vidla (shame on me ja), ker se res še nikol nisem zatreskala na prvi pogled, ampak večinoma šele po tem, ko sem tipa malo spoznala. No tuki pri tem me ni zadel, mam pa filing, da bo spet skušal dobit več od mene, tako da mu bom mogla ta vikend povedat, da nič ne bo. Pa se rada družim z njim in bi ga rada obdržala kot kolega, samo po preteklih izkušnjah to ni lih možno, vsaj takoj ne. Mah, mu bom povedala tako kot je, pol je pa čist njegova odločitev, kaj bo naredil.
- Tezej
- Komunikatorka
claire napisal/-a:ti sploh nimaš razčiščenih določenih pojmov.
seveda je varijanta da se še naprej dobivata in neobvezno sexata, TODA ona to mora vedeti! kaj tebi ni jasno? ona mora vedeti, da nikoli ne bo resne zveze in če bo to sprejela- zakon!
Se mi zdi, da mam kar razčiščene pojme
Bo zvedela bo.. Naslednjič, ko se vidiva.
claire napisal/-a:
o odnosu tip-ženska- prijatelja, pa samo- NE moški in ženska v veliki večini primerov ne moreta biti le prijatelja (po moji definiciji prijateljstva!). komot sta pa znanca, ki skupaj kofetkata.
Kakšna pa je tvoja definicija prijateljstva?
No to pa očitno nimam razčiščeno.. Zakaj ne!? Imam par frendic, ki so hude za dol past. Prav nobenih zadržkov nebi imel, da bi bil s katero od njih. Ampak nikol nisem nič imel z njimi in nikol ne bom.. Pa se še vedno hudo dobro razumemo. Vsaj kar se mene tiče ni prav nobenih problemov kljub temu, da so mi všeč.
claire napisal/-a:
tvoj primer- iz FF na BF je pa enostavno NO GO!
Priznam.. Tega pa še nisem doživel..
Mogoče je bila napaka, da je sploh prišlo do FF, če prehod ni možen.
- Tezej
- Komunikatorka
majchy84 napisal/-a:Eh, ko sem bila jst mlajša in še bolj naivna (:D), sem tudi kar "preslišala" blebetanje, da rabi čas, da me spozna pa da se ne misli vezati, da bova vidla.
Lahko definiraš kaj pomeni zate ˝mlajša˝?
Ta punca ima 24 let in ni več ravno najstnica. In ona pravzaprav ni preslišala ampak se je strinjala, da počakava in vidiva kam bo zapihal veter.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Takrat sem bila stara dobrih 20 let, mi je bila dobra šola za naprej
Mogoče da je slišala, ni pa "registrirala" in je to rekla zato, da bi se sploh družil z njo. Alpa je punca mislila, da te bo lahko prepričala, da si premisliš - lahko da je tud mislila, da te bo ujela s seksom
Sej jst sem tud mela že tako sceno, čeprav ok, pri nobenem ni prišlo do fizičnih stikov - tip se je napalil, jst sem mu jasno povedala, da jst ne čutim enako in da sva lohk kolega, več pa ne. Pa je upal še precej dolgo, me celo "ozmerjal", ko sem v njegovi prisotnosti zabluzila z drugim, ampak ok, dons sva čist vredu kolega. Vmes sem se jst distancirala, ker si je on vsako kavo narobe predstavljal In to ponavadi počnejo žensko - iščejo skrite pomene, tam kjer jih ni, tudi če daje vtis, da se kao strinja in te razume, da naj ne upa preveč.
Mogoče da je slišala, ni pa "registrirala" in je to rekla zato, da bi se sploh družil z njo. Alpa je punca mislila, da te bo lahko prepričala, da si premisliš - lahko da je tud mislila, da te bo ujela s seksom
Sej jst sem tud mela že tako sceno, čeprav ok, pri nobenem ni prišlo do fizičnih stikov - tip se je napalil, jst sem mu jasno povedala, da jst ne čutim enako in da sva lohk kolega, več pa ne. Pa je upal še precej dolgo, me celo "ozmerjal", ko sem v njegovi prisotnosti zabluzila z drugim, ampak ok, dons sva čist vredu kolega. Vmes sem se jst distancirala, ker si je on vsako kavo narobe predstavljal In to ponavadi počnejo žensko - iščejo skrite pomene, tam kjer jih ni, tudi če daje vtis, da se kao strinja in te razume, da naj ne upa preveč.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a: Kakšna pa je tvoja definicija prijateljstva?
no zame je prijatelj tisti, ki mu lahko povem res VSE. kar seveda vključuje tudi kakšne intimne zadeve, vsekakor pa to s kom sem sexala, kdaj imam drisko, ki nese knjige namesto mene v knjižnico ipd.
osebno imam 2 taka moška prijatelja (če ne štejem fanta). en je gej, drugi pa taka redka različica moškega, da ne morem verjeti, da nekoga takega poznam (in ne poznam malo ljudi) in si štejem to v veliko čast. (jutri se dobima in se vsa naspidirana- komaj čakam!)
koliko ženskih prijateljic po moji definiciji imaš?
kakšna je pa tvoja definicija prijateljstva?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Tezej
- Komunikatorka
claire napisal/-a:Tezej napisal/-a: Kakšna pa je tvoja definicija prijateljstva?
no zame je prijatelj tisti, ki mu lahko povem res VSE. kar seveda vključuje tudi kakšne intimne zadeve, vsekakor pa to s kom sem sexala, kdaj imam drisko, ki nese knjige namesto mene v knjižnico ipd.
osebno imam 2 taka moška prijatelja (če ne štejem fanta). en je gej, drugi pa taka redka različica moškega, da ne morem verjeti, da nekoga takega poznam (in ne poznam malo ljudi) in si štejem to v veliko čast. (jutri se dobima in se vsa naspidirana- komaj čakam!)
koliko ženskih prijateljic po moji definiciji imaš?
kakšna je pa tvoja definicija prijateljstva?
Moja definicija je zlo podobna.. Pač, da lahko računaš na človeka, te posluša, ko imaš težave, svetuje, pomaga... Tudi intimne stvari. Sicer s temi ˝intimnimi˝ stvarmi ne grem v podrobnosti, ker sem pač mnenja, da se to tiče samo mene in partnerke, ampak kar se pa ostalega tiče pa vse.
Sam mam sicer 1 tako žensko prijateljico. Pa še 2, ki pa ne zaostajata dosti. In nobena ni lezbijka Pravzaprav takih moških prijateljev sploh nimam. Z njimi so debate popolnoma drugačne.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Tip je bil fer in ji naravnost povedal, da naj od njega ne pričakuje preveč. Vsaka ženska z malo soli v glavi bi razumela pomen njegovih besed, ČE bi si to želela.
Tip ni dolžan bit njen angel varuh, skrbet za njo in se odločat v njeno dobro namesto nje, če se ona prepušča čustvom in si dela utvare o tem, kako bo tip, ki ni zaljubljen vanjo, nekega dne v njej prepoznal sanjsko žensko. Žal.
Tip ni dolžan bit njen angel varuh, skrbet za njo in se odločat v njeno dobro namesto nje, če se ona prepušča čustvom in si dela utvare o tem, kako bo tip, ki ni zaljubljen vanjo, nekega dne v njej prepoznal sanjsko žensko. Žal.
-
Leonessa - Debatorica
tmis_ napisal/-a:
Se popolnoma strinjam s tabo, ampak neke vrste utvare si očitno dela tudi on, ker piše, da hoče počakat, če se bo v njem kaj premaknilo. TO pa zame ni odločnost in nek fer odnos z njegove strani.
Če se že kar nekaj časa družita in iz njegove strani še vedno ni bilo klika, naj bo tako pošten kot je tukaj, še z njo. Samo tako je nekdo v mojih očeh resnično pošten. Tukaj pisati eno, v realnosti pa čakati na čudež, po drugi strani pa ona še vedno goji upanje, ker on še naprej seksa z njo, je zgrešeno. Enostavno se puzli ne ujemajo v tem, kar on govori in kar dela. Če bi vsi samo razmišljali pošteno, počeli pa grde stvari, to potem v skupnem imenovalcu ni dobra oseba, ampak taka, ki ne stoji za svojimi mislimi/besedami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov