Nepristransko mnenje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Apr. 2011 9:47

Ah dej, claire, pač se mu je ponudila priložnost za dober reden sex, on ji je fer povedal, da naj ne pričakuje česa več iz tega - ženska je tle smotana, ker še naprej naivno upa, da si tip premisli, on pa pač sodeluje :D, ni (še) lih za v katergorijo "prasec" (vem, nisi rekla tega).
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 06. Apr. 2011 11:12

claire napisal/-a:veš kaj, ti tezejIOS. zdaj jaz vidim u čemu je trik. :D sem najprej mislila, da si res en "pridkan" fante, ki ne bi rad prizadel te punce.

zdaj pa vidim, da iščeš samo način kako bi ji najbolj konkretno (pa še vedno ne čisto po resnici in pravici) povedal/pokazal/narisal, da ona ni ženska tvojih sanj s pogojem, da bi jo še naprej natepaval in ko bi srečal "the one" bi ji lahko pokazal roge in rekel: "saj sem ti rekel" in brez slabe vesti hodil praznit jajca kam drugam.

ker če pa pri svojih letih dejansko ne veš, da v tej situaciji ni več šans, da bi se ti zaljubil, pol pa sram te bilo!

Claire tokrat isto misliva!:D

Tezej, seveda zenska, ne bi smela nic zamerit, ce ji unaprej poves "nic ne pricakovat od mene", zaradi tega moski veselo iskoriscajo to izjavo kot obrambni mehanizam, iz druge strani pa si mocno zelijo seksat in rabijo neko blizino, pa se blegnejo ven 'mogoce se bo nekaj razvilo" da si zagaratirajo vsaj rednega seksa in potrebo po blizini. Zelo diplomatski pristop, a ne da?
Tukaj je za zamerit tisto mogoce in vsaka zenska pada na to glupo izjavo, ker upa, da mogoce bo kaj vec, ti pa vnaprej ves da ne bo, ker kadar nam je stalo do dolocene osebe, ne nakladamo o nobenih pricakovanjih, ampak se enostavno potrudimo, da ispolnimo, tisto kar oseba pricakuje.
Se enkrat recem, da je zenska kriva, ker je pristala. Jaz bi te takoj fuknula ven. Kot prvo bivso nisi se prebolil.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Apr. 2011 12:27

zakaj že ni bivše prebolel? ker mu ni do resne zveze? ker se v to bejbo, 'ki jo veselo natepava', ni zaljubil?
babe so si same krive, da si po svoje interpretirajo jasne izjave. :D pa naj ga ona odjebe, če ji kaj ni prav, saj ve, kje in kako stvari stojijo.
As your lover describes you, so you are.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 06. Apr. 2011 13:06

claire napisal/-a:veš kaj, ti tezejIOS. zdaj jaz vidim u čemu je trik. :D sem najprej mislila, da si res en "pridkan" fante, ki ne bi rad prizadel te punce.

zdaj pa vidim, da iščeš samo način kako bi ji najbolj konkretno (pa še vedno ne čisto po resnici in pravici) povedal/pokazal/narisal, da ona ni ženska tvojih sanj s pogojem, da bi jo še naprej natepaval in ko bi srečal "the one" bi ji lahko pokazal roge in rekel: "saj sem ti rekel" in brez slabe vesti hodil praznit jajca kam drugam.

ker če pa pri svojih letih dejansko ne veš, da v tej situaciji ni več šans, da bi se ti zaljubil, pol pa sram te bilo!

No.. Nisem prepričan kako je s tem ˝pridkanim˝ fantetom.. :oops: Na vsak način pa ne želim prizadeti te punce. Vsaj takega namena nikoli ni bilo.

Praviš, da bi moral vedeti pri svojih letih, da v tej situaciji ni več šans. Ni ravno tako enostavno. Glede na to, da sem bil z bivšo punco skupaj 6 let in da sva bila prej 4 leta samo prijatelja in šele nato postala par je precej težko vedeti kdaj ni več šans, da bi se zaljubil. Ko sem jo spoznal (bivšo) mi je bila pravzaprav precej antipatična in sem se po parih letih vseeno do ušes zaljubil vanjo. Stvar se mi ne zdi tako enostavna kot je videti na prvi pogled.

purple_rain napisal/-a:Ah dej, claire, pač se mu je ponudila priložnost za dober reden sex, on ji je fer povedal, da naj ne pričakuje česa več iz tega - ženska je tle smotana, ker še naprej naivno upa, da si tip premisli, on pa pač sodeluje :D, ni (še) lih za v katergorijo "prasec" (vem, nisi rekla tega).

Hvala za moralno podporo :wink:

Akvamarin napisal/-a:Claire tokrat isto misliva!:D

Tezej, seveda zenska, ne bi smela nic zamerit, ce ji unaprej poves "nic ne pricakovat od mene", zaradi tega moski veselo iskoriscajo to izjavo kot obrambni mehanizam, iz druge strani pa si mocno zelijo seksat in rabijo neko blizino, pa se blegnejo ven 'mogoce se bo nekaj razvilo" da si zagaratirajo vsaj rednega seksa in potrebo po blizini. Zelo diplomatski pristop, a ne da?
Tukaj je za zamerit tisto mogoce in vsaka zenska pada na to glupo izjavo, ker upa, da mogoce bo kaj vec, ti pa vnaprej ves da ne bo, ker kadar nam je stalo do dolocene osebe, ne nakladamo o nobenih pricakovanjih, ampak se enostavno potrudimo, da ispolnimo, tisto kar oseba pricakuje.
Se enkrat recem, da je zenska kriva, ker je pristala. Jaz bi te takoj fuknula ven. Kot prvo bivso nisi se prebolil.

Niti slučano se ne strinjam, da bi hotel karkoli izkoriščat. Ko sva začela hodit na kavice sem bil popolnoma brez pričakovanj. Enostavno mi je pasala njena družba in na seks niti pomislil nisem. Res pa je, da ko so se začele pobude z njene strani pa tudi nisem bremzal pri vsej stvari. Kaj naj rečem!? Bi je nek moment of weakness in se je zgodilo. Kasnej pa samo še nadaljevalo.
Ko sem ji rekel ˝mogoče se bo kaj razvilo˝ sem to tudi zares mislil in nisem pričakoval, da ne bo iz moje strani preskočila nobena iskrica.

Kar pa se tiče prebolevanja bivše pa ne vem.. Mi poveš, kdaj se ta stvar preboli? Glede na to, da do bivše ne čutim ničesar več, da mi ni več hudo, da niti ne mislim več nanjo in mi je pravzaprav vseen kaj počne.. Jaz bi po vsem tem sklepal, da sem stvar bolj ali manj prebolel. Se ti ne zdi?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Apr. 2011 13:20

ne vem, zakaj bi bil to, da sta seksala, moment of weakness, sej je, po tvojem pisanju sodeč, dala namige. tle js ne vidim nobene šibkosti, kvečjemu bi bil, zame vsaj, lažen feeling kreposti, če bi jo zavrnil iz navedenega razloga. pač, obema je očitno blo do tega, da se poseksata, so what. :D
pa mal manj pričakovat pa bo vse ok. sploh v smislu, da ne pričakuješ, da ne preskoči iskrica - pusti stvarem, da se zgodijo. pa čim manj slabe vesti. :wink:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Apr. 2011 13:33

PR- saj nisem rekla, da je to ženšče strašno pametno. ta baba si je valda sama kriva. AMPAK, on če bi bil frajer, bi ji rekel (vsaj zdaj, če že prej ni vedel kako se bodo reči odvijale) da mu gre le za sex. dajva stavit kolikokrat bi mu še dala. jaz rečem niti enkrat več. ;) ne moreš tu spregledati dejstva, da njej več kot očitno ni le za avanturico in od njega slej ko prej pričakuje nekaj bolj resnega, česar pa ji on ne more nuditi. zakaj jo torej ima, če ne zaradi sexa? (saj vprašanje, če res tako dobro sexa, ali sexa le bolje od njegove bivše, prej pa ni pri nobeni namočil.)

tezej- ja če nekoga poznaš že 3 leta in potem vidiš, da je na tem nekaj več, je to čisto nekaj drugega kot to, da štartaš s sexom. halo? jaz tebe nič kaj preveč ne obsojam, ker vem, da tipi pač taki ste. jebi ga, gre ti za f**, česar še sam sebi nočeš priznati, kaj šele, da bi njej to povedal.
zdaj te pa vprašam. konkretno kakšne besede si uporabil ko si ji povedal, da nisi vanjo zaljubljen in da je ne vidiš kot svojo partnerko?

veerle- izjava "mogoče" ni enaka tvoji interpretaciji "povedal ji je jasno in glasno". (ne vem zakaj zagovarjam to punco, ampak se mi zdi, da ona res misli da ima šanse, ker ji je tip to na nek način nabluzil.)

zdaj pa prosim kozmovci, oprostite, grem na zrak globoko dihat, ker se akvamarin strinja z mano, jaz pa z njo (ne cel njen post. ;) )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 06. Apr. 2011 13:52

Ženski je treba povedat, da se je ta "mogoče" spremenil v "nemogoče" in to zdaj, ker je vsak naslednji trenutek preživet z njo po domače povedano "nategovanje" in ni fer. Bejbe imamo to neverjetno sposobnost, da se lahko slepimo do nezavesti, če nam tip direktno ne pove, kaj nam gre. Pa še takrat ene kot da ne slišijo in ne vidijo... Oprosti se ti ves ta čas do zdaj, ker sam nisi vedel, če se bo iz tega razvilo kaj več.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 06. Apr. 2011 14:04

claire napisal/-a:PR- saj nisem rekla, da je to ženšče strašno pametno. ta baba si je valda sama kriva. AMPAK, on če bi bil frajer, bi ji rekel (vsaj zdaj, če že prej ni vedel kako se bodo reči odvijale) da mu gre le za sex. dajva stavit kolikokrat bi mu še dala. jaz rečem niti enkrat več. ;) ne moreš tu spregledati dejstva, da njej več kot očitno ni le za avanturico in od njega slej ko prej pričakuje nekaj bolj resnega, česar pa ji on ne more nuditi. zakaj jo torej ima, če ne zaradi sexa? (saj vprašanje, če res tako dobro sexa, ali sexa le bolje od njegove bivše, prej pa ni pri nobeni namočil.)

tezej- ja če nekoga poznaš že 3 leta in potem vidiš, da je na tem nekaj več, je to čisto nekaj drugega kot to, da štartaš s sexom. halo? jaz tebe nič kaj preveč ne obsojam, ker vem, da tipi pač taki ste. jebi ga, gre ti za f**, česar še sam sebi nočeš priznati, kaj šele, da bi njej to povedal.
zdaj te pa vprašam. konkretno kakšne besede si uporabil ko si ji povedal, da nisi vanjo zaljubljen in da je ne vidiš kot svojo partnerko?

Ko prvo moram povedat, da mi niti slučajno ne gre samo za f*k. Zelo rad sem v njeni družbi. Ko mi je bilo hudo mi je stala ob strani, me poslušala in lahko rečem, da sem se z njeno pomočjo precej bolje počutil, ko sem imel tiste slabe dneve, takoj po razhodu.
Z veseljem bi se še vedno družil z njo tudi, če mi nikoli več ne da..
Kar se tiče tega ˝kako dobro seksa˝ je pa tako.. Lahko rečem, da je precej bolj odprtega duha kot so bile vse punce do zdaj in je dejansko pripravljena narediti karkoli oz. sem pri tej stvari skoraj da jaz tisti bolj ˝konzervativen˝ člen. To se mi do zdaj še ni zgodilo.. Pa imam precej liberalen pogled na te stvari. Iz tega stališča je ˝tako dobro˝.
Zanima te konkretno kakšne besede sem uporabil!? Ko me je vprašala, če bi mogoče bila midva kaj več kot prijatelja sem ji povedal, da sem sicer rad v njeni družbi, da pa ji ne morem obljubit, da se bom lahko zaljubil vanjo. To so bile konkretne besede. Prosila me je naj ji ne lažem in ji tudi nisem. Tudi približno nisem pričakoval, da bom po tej izjavi dobil kaj več od nje.. Pa sem se očitno motil.

Veerle napisal/-a:pa mal manj pričakovat pa bo vse ok. sploh v smislu, da ne pričakuješ, da ne preskoči iskrica - pusti stvarem, da se zgodijo. pa čim manj slabe vesti. :wink:

Ravno zato sem se obrnil na ta forum, da vidim pogled na te stvari iz ženskega stališča. Kar se mene tiče sem bil popolnoma brez pričakovanj. Tudi slabe vesti nimam. Je pa res, da se stvar ne premakne z mesta že zadnja dva meseca.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Apr. 2011 14:45

ženske damo malo na besede in veliko na dejanja. če je nočeš prizadet, se pač ne dobivaj z njo. ampak mislim, da more vsak sam zase poskrbet, pač, punca bo imela lekcijo, kar ji tudi ne bo škodilo. ti pa neobvezujoč f**, česar se verjetno ravno ne braniš.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Apr. 2011 14:54

Tezej napisal/-a:Je pa res, da se stvar ne premakne z mesta že zadnja dva meseca.
Čudno, a? :P (teb paše neobvezen sex, ona pa še kar upa..)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 06. Apr. 2011 16:08

Meni pa enostavno ni jasno, zakaj pustiš, da se punca vse bolj navezuje nate, ko pa tukaj pišeš, da se kljub temu, da je dobra oseba itd., ne vidiš v resni zvezi z njo. :? Če si na forumu tako jasno napisal, da še nisi prebolel bivše in da zdajšnja prijateljica (ne vem kako bi jo poimenovala, glede na to, da ni tvoja punca in da je po drugi strani nimaš samo za seks) ni tisto, kar iščeš, čeprav se razumeta, ji to pač povej. Ne razumem, zakaj je tako težko ubesediti svoje misli?

Če česa ne maram, so to ljudje, ki ne zmorejo neki osebi povedati, da ne želijo imeti nič z njo. Če sem kdaj zasrala s kom po nepotrebnem (kar se je zgodilo samo 2x), sem obema nato povedala, da to pač ni to in da je bila napaka, nikoli pa nisem nikomur dajala lažnih upov in se še mesece zatem "neobvezno" družila s taisto osebo. Zate je tako druženje neobvezno, zanjo več kot očitno ni in to bi ji že kaj kmalu moral povedati, če ni bilo tistega "preskoka" v možganih, ki bi ti dal vedeti, da ti je zmešala glavo.

Položi karte na mizo and that`s it. Tudi ti si menda ne želiš, da se nekega dne zaljubiš v punco, ki ti čustev ne bo mogla vračati in bi te zavajala, ker ne bi imela jajčnikov, da ti pove, da odnos ne pelje nikamor. Se mi pa zdi nesmiselno končat odnos v stilu "ostaniva prijatelja", ker si bo punca to spet interpretirala kot nekaj, kar lahko vodi v resno zvezo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Apr. 2011 16:24

Leonessa napisal/-a:Če sem kdaj zasrala s kom po nepotrebnem /.../ je bila napaka
Zakaj pa kaj takega vidiš kot "napako"? Ti tisti trenutek ni pasalo narest kar pač si? :gruebel:

Se mi zdi, da še bolj boli, če ti nekdo reče, da si bil "napaka"..pač, zihr se da lepš povedat.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 06. Apr. 2011 16:25

Tezej napisal/-a:Ko me je vprašala, če bi mogoče bila midva kaj več kot prijatelja sem ji povedal, da sem sicer rad v njeni družbi, da pa ji ne morem obljubit, da se bom lahko zaljubil vanjo. To so bile konkretne besede. Prosila me je naj ji ne lažem in ji tudi nisem. Tudi približno nisem pričakoval, da bom po tej izjavi dobil kaj več od nje.. Pa sem se očitno motil.

ma daj no, to ni jasen "ne". tudi ni jasen "ja", dase razumemo. to je "mogoče". in ta "mogoče" pač pušča upanje.
tako da se strinjam s claire in akvamarin. pa leonessa ti je lepo napisala. če se ne vidiš z njo, "grow a couple" in ji jasno povej.
...just breathe...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 06. Apr. 2011 16:43

purple_rain napisal/-a:
Leonessa napisal/-a:Če sem kdaj zasrala s kom po nepotrebnem /.../ je bila napaka
Zakaj pa kaj takega vidiš kot "napako"? Ti tisti trenutek ni pasalo narest kar pač si? :gruebel:

Se mi zdi, da še bolj boli, če ti nekdo reče, da si bil "napaka"..pač, zihr se da lepš povedat.

Ja, napaka kot napaka, katero sem obžalovala. Nobenega od teh dveh verjetno ni ravno zabolelo, ko sem jima kmalu po tistem rekla, da je bila napaka, da se je karkoli zgodilo, ker je bilo dovolj hitro, da se nobeden ni mogel navezati name. Bila sem jima samo vizualno všeč, za kar pa hitro najdeš nadomestek, njima še toliko bolj, ker nobeden ni bil ravno biser. Hvala bogu sem to hitro odkrila, ker je svet majhen in se hitro kaj razve ali pa si priča nečemu, za kar potem ne rabiš več izgubljati časa. :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Apr. 2011 16:47

Leonessa napisal/-a:Meni pa enostavno ni jasno, zakaj pustiš, da se punca vse bolj navezuje nate

Ženske se čustveno navezujete na vse, ne samo moške.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]