Nepristransko mnenje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:40

Jochie napisal/-a:
Tezej napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:^^ja pi*da, pa ja moraš vedeti če ti je dekle všeč.

Rad se družim s punco. Iz tega stališča mi je všeč. Ne morem pa reči, da so mi oči padle iz jamic, ko sem jo videl :?
Če nebi bilo njene pobude za kaj več, iz moje strani sigurno nebi prišlo ničesar.

Pa saj vem.. Zdaj bo sledilo, da izgled ni vse in podobno.. Se popolnoma strinjam. Po parih letih je karakter precej pomembnejši za neko normalno razmerje. Ampak, da bi se šel neko vezo brez, da bi se zaljubil pa vseen mislim, da ne gre.

če rabiš kak škrnicl za na glavo, loh zrihtam ceneje, mam veze! :D :D :D

Ooo BAD :lol:
Ta je pa mal neamna :evil:

Joj.. Je slišati tako, kot bi res bila popolnoma antipatična..
Ja NEEE! Če mi nebi bila popolnoma nič všeč, potem tudi do seksa verjetno nebi prišlo ne?
Punca je čist luštna in vse.. Kaj naj rečem.. Samo nekako iz moje strani ne preskoči iskrica..
Tako da... Brez skrbi.. Ne rabim vreče :) Jo brez problema gledam v oči.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:42

saj jaz sem bil tudi takšen kot ti...pol sem se pa parkrat nategnil....saj te bo življenje naučilo... :D :D :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Apr. 2011 22:42

Sam če ti že zdaj ne potegne oz. ni iskrce pol ti po mojem tud kasnej ne bo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:43

^^res je! :)
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:45

Jochie napisal/-a:saj jaz sem bil tudi takšen kot ti...pol sem se pa parkrat nategnil....saj te bo življenje naučilo... :D :D :D

Kakšen? :?:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:46

ate tereza! :D :D :D
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 22:51

Jochie napisal/-a:ate tereza! :D :D :D

Eh.. :eek:
Drugič se ne smeš nategnit :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Apr. 2011 22:54

On se nima več kaj nategnit, zdaj je kaj je :D

In kako si si ti začrtal, kaj misliš pribl narediti?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Apr. 2011 22:58

emanuela napisal/-a:On se nima več kaj nategnit, zdaj je kaj je :D

to ti misliš! :D nismo še končali... :D :D :D
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 23:04

emanuela napisal/-a:

In kako si si ti začrtal, kaj misliš pribl narediti?

Jah no.. Bo kar treba poslušat vaše nasvete :oops:
No tudi tako ali tako sem razmišljal o tem in bi po vsej verjetnosti prej al slej prišlo do tega.. Mal je samo grenkega priokusa, ker se bom odpovedal tako dobremu seksu :cry:
No.. Recimo, da sem optimist in mi ne bo treba dolgo stradati :razz:

Način s katerim bom to naredil!? :?: :?: :?:
To je pa še vprašanje..
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Apr. 2011 23:10

Kolk ste moski hecni! Dajete izjavo "nic ne pricakovat od mene" in mislite da je zdaj vse v redu in da zenska ne sme zamerit, ker ste vi kao vnaprej povedale, iz druge strani pa deljansko furate razmerje s tisto zensko.
Jaz pravim, da je zenska kriva, ker je pristala na tako razmerje in ker te ni fuknula ven, ko si ji govoril glede pricakovanjih. Ampak zalostno je, ker je upala, da se bos premislil.
Glej, nikoli se ne bos premislil, preprosto iz razloga, ker zenska od zacetka ni bila zahtevna in je pristala na tisto, kar ji ponujas.
Ce res noces prizadeti tisto punco, rajs se umakni in ji razlozi zakaj se umikas, upam da bo pametna, da bo razumela.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Apr. 2011 23:12

Če je vnaprej povedano, ni ok da zameri, se ti ne zdi?Vsaj toliko je bil iskren, da je že na začetku povedal, da ne sme preveč pričakovati od njega.
In ni žalostno, da upa, da si bo premislil, ampak ignorantsko.
The world is as you are.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 05. Apr. 2011 23:32

Akvamarin napisal/-a:Kolk ste moski hecni! Dajete izjavo "nic ne pricakovat od mene" in mislite da je zdaj vse v redu in da zenska ne sme zamerit, ker ste vi kao vnaprej povedale, iz druge strani pa deljansko furate razmerje s tisto zensko.
Jaz pravim, da je zenska kriva, ker je pristala na tako razmerje in ker te ni fuknula ven, ko si ji govoril glede pricakovanjih. Ampak zalostno je, ker je upala, da se bos premislil.
Glej, nikoli se ne bos premislil, preprosto iz razloga, ker zenska od zacetka ni bila zahtevna in je pristala na tisto, kar ji ponujas.
Ce res noces prizadeti tisto punco, rajs se umakni in ji razlozi zakaj se umikas, upam da bo pametna, da bo razumela.

Ja, če te ženska vpraša po enem tednu, če je varjanta, da bi mela kaj več, je pa res težko odgovorit. Ne vem no.. Se mi zdi, da človeka pa vseen moraš malo bolj spoznat preden veš, če bi lahko mela kaj več. In glede na to, da je nisem silil prav v nobeno stvar in da ji nisem popolnoma nič lagal pa res mislim, da mi nebi smela ful zamerit.
Pa se poskušam postavit v njeno kožo.. Če bi meni punca rekla, da naj nič ne pričakujem od nje bi zame potem to pomenilo samo druženje. Sploh si nebi dovolil, da bi se zaljubil.
Po drugi strani pa.. Kaj pa bi ji sploh lahko odgovoril?
Kar pa se tiče ˝razmerja˝.. Dvomim, da se temu sploh lahko reče razmerje. Prej občasno druženje kot razmerje.
In ja.. Če bi mi takoj takrat rekla, da tega se pa ona že ne gre, ko sem ji rekel, da nič ne morem obljubit, ji prav gotovo nebi zameril popolnoma nič.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Apr. 2011 7:00

veš kaj, ti tezejIOS. zdaj jaz vidim u čemu je trik. :D sem najprej mislila, da si res en "pridkan" fante, ki ne bi rad prizadel te punce.

zdaj pa vidim, da iščeš samo način kako bi ji najbolj konkretno (pa še vedno ne čisto po resnici in pravici) povedal/pokazal/narisal, da ona ni ženska tvojih sanj s pogojem, da bi jo še naprej natepaval in ko bi srečal "the one" bi ji lahko pokazal roge in rekel: "saj sem ti rekel" in brez slabe vesti hodil praznit jajca kam drugam.

ker če pa pri svojih letih dejansko ne veš, da v tej situaciji ni več šans, da bi se ti zaljubil, pol pa sram te bilo!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Apr. 2011 8:24

Ah Tezej......kva pa češ....vsem ne moreš ugodit. Če to ni to, to naj ne bo to. Ne zdej skakat samo zato, ker ona bi pa vezo in se je zaljublja. To je njen problem. Žali bog. Več sreče prihodnjič.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]