Nepristransko mnenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 137 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
claire napisal/-a:^^ seveda. lahko ti kasneje postane in blablabla. vse štima. ampak da ti nikoli ne postane? a vi furate zveze brez da bi vam ljudje bili lepi? pa svašta no.
Ejj!! Kakšna veza neki!??? Seveda ne furam nobene veze, če mi punca ni lepa. In niti nisem fural nobene veze z njo!
Če pa bi se zaljubil je pa že druga pesem
Akvamarin napisal/-a:Poslusaj ti Tezejko, ne vem zakaj se je ona dajala dol s tabo, ti niti ne ves, kaj ti je bilo vsec pri njej, poglej kako si brez navdusenja nasteval, ahaa, mogoce ti je sam bilo vsec, da si ji ti njej vsec, pa si si pumpal ego za dolocen cas!
Možno.. Ne vem
Pač ni preskočila iskrica z moje strani in zato se je stvar končala.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma kaka iskrica, da ti je.bem ma.ter!
si jasno napisal kaj vse te je motlo pri njej in da ti ni bla lepa in še veliko drugih negativnih stvari bi povedal, če bi te vprašala. ni ustrezala tvojim kriterijem!pika!
si jasno napisal kaj vse te je motlo pri njej in da ti ni bla lepa in še veliko drugih negativnih stvari bi povedal, če bi te vprašala. ni ustrezala tvojim kriterijem!pika!
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Jun. 2011 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tezej
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:ma kaka iskrica, da ti je.bem ma.ter!
si jasno napisal kaj vse te je motlo pri njej in da ti ni bla lepa in še veliko drugih negativnih stvari bi povedal, če bi te vprašala. ni ustrezala tvojim kriterijem!
Kaj a ti pa misliš, da bo tvoj tip ustrezal prav vsem kriterijem, ki si jih boš zmislila?
Saj je kul.. Bi si še gnal k srcu, če bi mi to katera druga napisala.. Ampak a nisi ravno ti danes pisala, da menjaš tipe na dve leti? (če sem se zmotil se opravičujem)
Moralnost je pa zadnja stvar, ki bi se jo lahko učil od tebe.
Jst punco vsaj takoj na začetku skenslam, če vidim, da stvar ne bo peljala. Še zmer bolš kot pa čakat n-let
-
delusional - Cosmopsiho
napisala sem, da bi rada menjavala tipe na 2 leti! a znaš brat??
meni so čisto druge stvari pomembne kot tebi. ne poznaš mojih kriterijev. nikoli jih nisem napisala po alinejah na forumu.
ti si čist kontra meni. ti misliš, da se človek lahko noro zaljubi samo enkrat za vse življenje (in to je blo najbrž z bivšo, pa se je končalo, sedaj pa si čustveno prazen). jaz se pa lahko večkrat zaljubim... ko vsaka baba... Džeki pravi, da se zaljubljamo vsak dan.
meni so čisto druge stvari pomembne kot tebi. ne poznaš mojih kriterijev. nikoli jih nisem napisala po alinejah na forumu.
ti si čist kontra meni. ti misliš, da se človek lahko noro zaljubi samo enkrat za vse življenje (in to je blo najbrž z bivšo, pa se je končalo, sedaj pa si čustveno prazen). jaz se pa lahko večkrat zaljubim... ko vsaka baba... Džeki pravi, da se zaljubljamo vsak dan.
- Tezej
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:napisala sem, da bi rada menjavala tipe na 2 leti! a znaš brat??
Zrelo razmišlanje ni kaj..
delusional napisal/-a: ti misliš, da se človek lahko noro zaljubi samo enkrat za vse življenje (in to je blo najbrž z bivšo, pa se je končalo, sedaj pa si čustveno prazen).
Noup!
Zgodilo se je 3x
In brez dvoma se bo vsaj še 1x
Zadnjič spremenil Tezej, dne 16. Jun. 2011 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
tud tvoja se ti najbrž zdi nerzela kurba, k te je po 6ih letih pustila, a ne?
bi mogla enega in istega tiča gult ceu lajf.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a: Ejj!! Kakšna veza neki!??? Seveda ne furam nobene veze, če mi punca ni lepa.
ravno si rekel, da ni bila ne grda ne lepa. pa kdo je spet nor?
delusional napisal/-a: tud tvoja se ti najbrž zdi nerzela kurba, k te je po 6ih letih pustila, a ne?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ razumem. ampak ti tega, da ti ni bila lepa ne navajaš pod kategorijo "zakaj nama ni klapalo", ampak pod točke opisovanja nje!
se pravi da ti ni pomembno da ti je lepa, ampak da ni skric, ki so mimogrede- kaj točno po tvoji osebni definiciji? sklepam, da mendje ne spada lep obraz. (sori, to meni pride naprej ala "samo da bo dala fukat").
menda si eden tistih tipov, ki raje hodijo ven gledat tisto, kar ne morejo fukat, kot pa da bi doma fukali tisto, kar ne morejo gledati.
se pravi da ti ni pomembno da ti je lepa, ampak da ni skric, ki so mimogrede- kaj točno po tvoji osebni definiciji? sklepam, da mendje ne spada lep obraz. (sori, to meni pride naprej ala "samo da bo dala fukat").
menda si eden tistih tipov, ki raje hodijo ven gledat tisto, kar ne morejo fukat, kot pa da bi doma fukali tisto, kar ne morejo gledati.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Tezej
- Komunikatorka
claire napisal/-a:^^ razumem. ampak ti tega, da ti ni bila lepa ne navajaš pod kategorijo "zakaj nama ni klapalo", ampak pod točke opisovanja nje!
.
Ah ne.. Poglej. Stvar res ni tako preprosta no.
Ko sem se spoznal s svojo bivšo mi niti slučajno ni bila všeč (vizualno).
Po dooolgem času, ko sem jo dobro spoznal, se mi je pa tako prikupila, da sem se zaljubil vanjo in sem jo gledal na popolnoma drugačen način in mi je bila od takrat naprej najlepša punca na svetu.
Sigurno se je tudi tebi že kdaj zgodilo kaj podobnega. Se ni?
Nap. v OŠ sem bil par let zagledan v eno sošolko. Ko pa jo zdaj vidim, mi je pa popolnoma mim. In tudi obratno gre to. Še nikol nisi doživela kaj podobnega?
Pač ne skensalm punce že takoj na začetku, če mi ni ful WAW. Včasih postane šele čez čas WAW.
-
delusional - Cosmopsiho
Tezej napisal/-a:
Ah ne.. Poglej. Stvar res ni tako preprosta no.
če mi bo kakšen tip samo še enkrat rekel, da jaz oz. ženske kompliciramo...
- Tezej
- Komunikatorka
^^ Pa to ni kompliciranje no!
Zaljubljenost pride al pa ne pride! Brez kompliciranja. In včasih pride tudi v primeru, ko punca ni neka manekenka. Kaj morem. Tak pač sem.
Ne izbiram zavestno v katero se bom zaljubil. Verjetno tudi ti ne. Ali pač?
Zaljubljenost pride al pa ne pride! Brez kompliciranja. In včasih pride tudi v primeru, ko punca ni neka manekenka. Kaj morem. Tak pač sem.
Ne izbiram zavestno v katero se bom zaljubil. Verjetno tudi ti ne. Ali pač?
-
delusional - Cosmopsiho
zadnjič si pa gnjavu Zvončico, da kako ji je lahko en tip grd oz. nelep, hkrati pa sexualno privlačen.
mah ti si en tak... kako bi rekla... ne veš al bi srou al bi scou al kaj bi.
mah ti si en tak... kako bi rekla... ne veš al bi srou al bi scou al kaj bi.
Prvi neprebran prispevek • 137 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov