Nenehen jok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lenčy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2010
heh ko bi le bilo tako enostavno... bi porabil še eno uro da bi prišel do postaje(v kranj hodi samo v šolo), pa še pripravlja se za maturo. Za enkrat bo tako kot je... Sicer pa ne vem zakaj morajo eni tako kritizirat probleme??? in to opažam na večini forumih, se najdejo eni ki ti morajo nekaj "težit" kot da si edini s težavami... :S
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
lenčy napisal/-a:heh ko bi le bilo tako enostavno... bi porabil še eno uro da bi prišel do postaje(v kranj hodi samo v šolo), pa še pripravlja se za maturo. Za enkrat bo tako kot je... Sicer pa ne vem zakaj morajo eni tako kritizirat probleme??? in to opažam na večini forumih, se najdejo eni ki ti morajo nekaj "težit" kot da si edini s težavami... :S
Kaj bi pa pol sploh rada od nas? Cmera boš itak še naprej...noben od vaju noče se potrudit, da bi se večkrat vidla.
Pejt naprej jokat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj pa potem želiš od nas?lenčy napisal/-a:heh ko bi le bilo tako enostavno... bi porabil še eno uro da bi prišel do postaje(v kranj hodi samo v šolo), pa še pripravlja se za maturo. Za enkrat bo tako kot je... Sicer pa ne vem zakaj morajo eni tako kritizirat probleme??? in to opažam na večini forumih, se najdejo eni ki ti morajo nekaj "težit" kot da si edini s težavami... :S
In če si vedla kakšno je "stanje" na forumih, zakaj si se potem odločila sem pisat? Lahko bi pričakovala svašta odzivov.
No, pa da probam drugače: začni delat na sebi, na zavesti, da moraš bit ti seb najbolj pomembna, znat se zaposlit in si zapolnit čas&misli, ko si sama s sabo, namesto da jokcaš in pogrešaš fanta. Na kratko: get a life.
Lepo povedano.sončk napisal/-a:Lej, zveza je super dopolnitev življenja, ampak ne ji pustit, da ti postane življenje.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
To, da ves čas jokaš, je čisto tvoj problem, ki ga moraš sama pri sebi razrešit, ker objektivno gledano razloga za stalen jok ni. Fant v nedogled tega ne bo prenašal. Poleti bo, kot pišeš, še slabše. A to pomeni 2 meseca neprestanega joka?
Jaz mislim, da je problem predvsem v dveh stvareh.
Prva je ta, da se ne znata organizirat. Če imaš ti prakso do dveh, si lahko malo čez 3 že v Kranju. A celo popoldne vama ni dovolj časa, da bi se bilo vredno par kilometrov z vlakom peljat? Verjetno nikoli kasneje v življenju ne bosta imela med tednom na razpolago toliko časa zase.
Dodatna težava je pa to, da si ti potem celo popoldne frej in samo tuhtaš, ga pogrešaš in jokaš. Več dejanj in manj joka.
In to ti pišem z najboljšimi možnimi nameni.
Jaz mislim, da je problem predvsem v dveh stvareh.
Prva je ta, da se ne znata organizirat. Če imaš ti prakso do dveh, si lahko malo čez 3 že v Kranju. A celo popoldne vama ni dovolj časa, da bi se bilo vredno par kilometrov z vlakom peljat? Verjetno nikoli kasneje v življenju ne bosta imela med tednom na razpolago toliko časa zase.
Dodatna težava je pa to, da si ti potem celo popoldne frej in samo tuhtaš, ga pogrešaš in jokaš. Več dejanj in manj joka.
In to ti pišem z najboljšimi možnimi nameni.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
lenčy napisal/-a:heh ko bi le bilo tako enostavno... bi porabil še eno uro da bi prišel do postaje(v kranj hodi samo v šolo), pa še pripravlja se za maturo. Za enkrat bo tako kot je... Sicer pa ne vem zakaj morajo eni tako kritizirat probleme??? in to opažam na večini forumih, se najdejo eni ki ti morajo nekaj "težit" kot da si edini s težavami... :S
Joj punca kompliciraš, da kr glava boli... Res to ni neka taka razdalja, da se neb mogla še čez teden vidt, pa tle samo neke izgovore iščeš zakaj se neb mogla vidt, ko bi pa lahko bila že sedaj pri njemu. Sej je vlak, avtobus, pa kak kolega gre tud kdaj verjetno v tisto smer pa te lahko zapelje... Midva s fantom sva bila 2 leti čez teden več kot 70 km narazen, pa sva oba preživela in se nisva cmerala cele dneve, ker nisva mogla bit skupaj
Sej se imaš verjetno kej za učit, pa kaka kolegica bo tud si verjetno našla čas za kako pijačko, pejt sama na sprehod, pejt tečt, rolat... najd si še kake druge hobije kot jokanje!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Bože mili kak posran fail so najstnice. Dokler svoje hobije dojemaš kot "neki za zamotit se, dokler se s tipom ne vidiva" je vse skupi vredno en k***c palac. Patetično.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
lenčy napisal/-a:PlayBoy-GirL koliko časa pa sta skupaj če ni skrivnost?
Midva sva skupaj 2 leti. In torej me lahko poslušaš,če ti pravim,da se samo zamoti,kajti vse se da če se hoče Ne skoz samo nanj mislit,pa bo čizt OK. Pa iskoristita vikende,da vama bo čimlepše,pojdita skupaj kam,bodita pač za vikende dlje skupaj,tako kot midva Res verjemi,da ti bo s časom postalo lažje.
Za vse ostale uporabnice pa prosim mal potrpljenja Skoz samo nekaj obtožujete žensko,ki sam lepo vpraša za mnenje..Joj,saj ni treba takoj u luft skočit pa jo napadat in obsojat. Ne vem no,sej ok predlagajte,pa govorte pač karkoli že,saj jaz tudi samo povem,kar mislm. Nisem hotela s tem nikogar užalit,sam tko.
Lenčy pa še tebi nekaj-res ne se neki pomilovat,pa jokat in stokat ker nista čez tedn skupaj.PAČ NISTA!in pika! Mislim,da si dobila kar nekaj idej kako preživeti prosti čas BREZ FANTA ob sebi.
Upam,da ti bo kaj lažje,da se boš čez teden znašla tudi brez svojega dragega ob sebi
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
Lenčy-aja pa še nekaj..taka tema (podobna) je že obstajala na FORUMU. Pod rubriko čustva.
Drugič,malo bolj preglej forum,kjer bi našla odgovore in nasvete tudi za tak problem,kot ga imaš ti.
Drugič,malo bolj preglej forum,kjer bi našla odgovore in nasvete tudi za tak problem,kot ga imaš ti.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
lenčy meni se zdi, da je problem v tebi.
Ali si res nesrečna, ker ne vidiš fanta, ali si nesrečna zaradi tvojega življenja (ki je osamelo, ko si šla v zvezo, se prilepila na fanta in zapostavila vse kolegice in zdaj nimaš niti ene)?
Mislim lokacija Lj - Kranj, pa da se ne moreta videti? Če ga imaš res rada, se mi zdi ta kratka razdalja, neumen izgovor. Da ni problem le kje drugje. Raje prečekiri tvoje življenje kaj ti v resnici še manjka.
Ali si res nesrečna, ker ne vidiš fanta, ali si nesrečna zaradi tvojega življenja (ki je osamelo, ko si šla v zvezo, se prilepila na fanta in zapostavila vse kolegice in zdaj nimaš niti ene)?
Mislim lokacija Lj - Kranj, pa da se ne moreta videti? Če ga imaš res rada, se mi zdi ta kratka razdalja, neumen izgovor. Da ni problem le kje drugje. Raje prečekiri tvoje življenje kaj ti v resnici še manjka.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kakšne bolane so mi te s prevozom.Kot sem že neštetokrat ponovila: kjer je volja, tam je pot, kjer pa volje ni, je pa izgovor.
In ti jih iščeš ves čas.
Midva sva bila kar nekaj mesecev narazen 130 km, on delal, jaz v šoli in veš kaj?Šlo je.Tako da, kot so ti že napisale get a life, ker nezaposlen um je hudičeva delavnica
In ti jih iščeš ves čas.
Midva sva bila kar nekaj mesecev narazen 130 km, on delal, jaz v šoli in veš kaj?Šlo je.Tako da, kot so ti že napisale get a life, ker nezaposlen um je hudičeva delavnica
The world is as you are.
-
emanuela napisal/-a:Kakšne bolane so mi te s prevozom.Kot sem že neštetokrat ponovila: kjer je volja, tam je pot, kjer pa volje ni, je pa izgovor.
In ti jih iščeš ves čas.
Midva sva bila kar nekaj mesecev narazen 130 km, on delal, jaz v šoli in veš kaj?Šlo je.Tako da, kot so ti že napisale get a life, ker nezaposlen um je hudičeva delavnica :evil:
jp,se strinjam
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
hej. pisala sem neki časa nazaj. no takrat sem se hmalu tudi rešila tega fanta, zdaj sem že v novem stanovanju. v glavnem pred dnevi (1 tedn nazaj) sem spoznala nekega fanta. zdaj že 3 dni hodiva in je res njaammmii:) moj sanjski tip, po videzu in značaju. ful mi je pomembno ker sva se prej ko sva začela hodit dobro spoznala, ker sva se velik pogovarjala. ful se res dobro ujamem z njim. včeraj sva šla na izlet, in je blo res noro dobr. najboljš pa je ker me tko noro privlač. v obeh smislih. vem da je slišat noro, ampak res pojedla bi ga danes bi mu rada kupla kašno majhno malenkost, ker je tudi on ful pozoren. kakšno čokolado maybe, kaj večjega menda še ne, ne? kaj mislte?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Dej smiri se.. Ne pozab da hodita 3 dni
Pa js res ne vem o čem je fora teh daril. Po dveh dneh jebata z nekimi malenkostmi kaj bo čez en mesec..ti bo avto kupo al pa ti njemu?
Pa js res ne vem o čem je fora teh daril. Po dveh dneh jebata z nekimi malenkostmi kaj bo čez en mesec..ti bo avto kupo al pa ti njemu?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov