Nenehen jok

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 24. Apr. 2010 17:18

hej!stara sem 21, moj fant 28. nevem kaj je zadnje čase ampak skoz mi gre na jok.imam fanta ki me ne spoštuje ,ko jočem je na računalniku, ne tolaži me,zmer sem samo jaz kriva za vse, obtožuje in odpira teme za nazaj,ne razume me,žali me,odriva me,ko se skregava grozi da me bo udaril...nikoli ne prevzame krivde. jaz pa sem tako samo še bolj zamorjena, non stop imam rdeče oči kamor koli grem, folk me sprašuje kaj mi je... pa ne da se smilim sama sebi.ker znam narediti da mi ni dolgčas itd.ukvarjam se s športom, gledam komedije, poslušam dobro glasbo, ampak mi ne pomaga zmeraj...nevem komu naj se še zaupam, ker imam doma prav tako probleme in se ne morem pogovoriti. pustiti fanta pa ne morem kar ker smo se ravno skupaj vselili v stanovanje in nevem kaj bi pol..obstaja še kakšna druga možnost?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2010 17:21

Če je 89 tvoja letnica rojstva(očitno je), ti bo še hudičevo žal,če boš pustila okoliščinam da oblikujejo tvoje življenje.
A je tvoj fant že od nekdaj tak?A je postal tak s preselitvijo?Koliko časa sta skupaj?Si se mogoče spremenila ti?To so pomembni podatki.
Nasplošno pa-nobeno stanovanje nima nekih okov, da ne bi mogla spakirati in oditi.Ker ko fant začne groziti z udarci, si ne zasluži več niti da mu špukneš v faco.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 24. Apr. 2010 17:22

Zakaj zaboga se vseliš skupaj v stanovanje z nekom, ki tako ravna s tabo?
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 24. Apr. 2010 17:30

emanuela napisal/-a:A je tvoj fant že od nekdaj tak?A je postal tak s preselitvijo?Koliko časa sta skupaj?Si se mogoče spremenila ti?To so pomembni podatki.

v bistvu je,samo da se je zdej še poslabšalo,skupi smo pa kašno leto pa pol s prekinitvami. jaz sem ista kt sm bla, trudim se da ko se skregamo da rešimo reči.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 24. Apr. 2010 17:34

Dve interpretaciji vidim:

* Mogoče si preveč čustvena, pa tega ne opaziš. To bi bilo še posebej možno, če jemlješ kontracepcijske tabletke. En možen učinek tabletk je, da postaneš zelo čustvena in slabe volje in nato iščeš v svojem življenju razloge, da se tako počutiš, v resnici pa se počutiš tako zaradi tabletk.

* Mogoče je res fant kreten.

Če je kaj takega, kot npr. tabletke, se da to hitro popraviti - nehaš jemat.

Če je problem v fantu, je pa odločitev jasna: čim prej narazen z njim.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2010 17:43

Ampak grožnja z udarcem je le huda, čeprav se ne zgodi.Tako da čustvenost gor ali dol, tako se ne brani.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 24. Apr. 2010 18:35

Se strinjam. Nihče nima pravice groziti ti. S tem te ustrahuje, strah pa je velik stres. Vztrajanje v takšni zvezi bo pustilo velik pečat na tvojem duševnem zdravju (se mi dozdeva, da ga je že). Tudi če si bolj čustvene narave, nima tvoj fant nikakršne pravice do takšnega vedenja. Pogovori se s starši, če živijo v istem kraju in se vrni domov. Če ne pa hitro v iskanje cimrov. Nima smisla vztrajati, ker se mi dozdeva, da tvojemu fantu ni v interesu, da bi zadeve razčistila, kaj šele popravila. Drži se!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Apr. 2010 18:57

Ne vem zakja si se vselila skupaj z njim, če pa je že prej bilo veliko nesoglasij. Misli, da pri vama lahko gre samo na slabše. Ker si še zelo malda, ti svetujem, da si ne uničuj življenja zaradi tega fanta. Čeprav doma ni vse vredu, ti bo boljše doma kot z takim fantom.
(s)mej se
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Apr. 2010 19:01

ninni_89 napisal/-a:
emanuela napisal/-a:A je tvoj fant že od nekdaj tak?A je postal tak s preselitvijo?Koliko časa sta skupaj?Si se mogoče spremenila ti?To so pomembni podatki.

v bistvu je,samo da se je zdej še poslabšalo,skupi smo pa kašno leto pa pol s prekinitvami. jaz sem ista kt sm bla, trudim se da ko se skregamo da rešimo reči.

Joj punca pa zakaj si se sploh preselila k tekemu tipu, če pa praviš, da je že od zmeraj tak... :roll: Pa praviš, da sta imela v letu pa pol že več prekinitev...
Tale vajina zveza pomoje ne pelje nikamor. Jaz bi se na tvojem mestu odselila, predvidevam, da si bila prej pri starših, pa mnde te bodo hotl vzet nazaj pod svojo streho.

Edit: Šele sedaj sem videla, da si napisala, da imaš tudi s starši probleme... Sm js mislem, da bi se lahko vseeno lažje pogovorila s starši, pa jim zaupala svoje težave in povedala kakšen je tvoj fant... Pomoje bi te mogl podpret.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Apr. 2010 19:58

^^se strinjam, starši so le vseeno še vedno starši, tudi če se ne razumemo vedno najboljši, mislim, da bo večina vzela otroka nazaj domov, če je nesrečen drugje.
ninni_89 napisal/-a:

Kaj je fora teh prekinitev? Osebno se mi to zdi dost glupo - če je že karkol blo tazga, da je že pripeljal do prve prekinitve, hudiča, ostanita narazen potem.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modralaguna » 24. Apr. 2010 22:33

Fant, ki te ne spoštuje ali bi te celo udari, ni noben fant!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 25. Apr. 2010 0:27

ninni_89 napisal/-a:nevem kaj je zadnje čase ampak skoz mi gre na jok.

zakaj se jočeš?
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 25. Apr. 2010 9:35

ga moraš imeti pa zelo rada da še vedno vztrajaš. Pomisli na prihodnost.. z njim ne bo kaj obetavna.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Apr. 2010 9:41

fant, ki te ne ceni, ne vem kaj je...
če se ceniš, ne boš ostala z njim. Zakaj? ker veš, da lahko najdeš boljšega, ne pa da brez potrebe trpiš ob njem... mazohizem? In mislim, da si boš samo oddahnila, ko ga boš pustila :) On ni tvoj problem.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 25. Apr. 2010 10:57

evo glih učer se je zgodil. smo se skregal, ker se nism hotla umaknt me je porinu, jst sm njega nazaj pol pa me je on nazaj tolk močno da sm padla. jutr gremo na spring break use je že rezerviran, zrihtan... jst pa nočm bit več z njim. začela si bom iskat stanovanje, ker študiram tukaj in ne morm domov na drugi konec.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley, Sarissima