Nenehen jok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Lahko tudi, da si depresivna. Le-to pa so ti sprožila slaba razmerja s starši, fantom oziroma z ljudmi, ki so ti blizu.
Tvoj fant je nasilen in čimprej zbeži iz tega razmerja, ker če ne boš vanj potonila in izhod ven bo vedno težji.
Jaz bi tudi spring break odpovedala. Kolegica je bila v isti situaciji in so ji bile takšne počitnice najhujša nočna mora kar jih je doživela.
Tvoj fant je nasilen in čimprej zbeži iz tega razmerja, ker če ne boš vanj potonila in izhod ven bo vedno težji.
Jaz bi tudi spring break odpovedala. Kolegica je bila v isti situaciji in so ji bile takšne počitnice najhujša nočna mora kar jih je doživela.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Se strinjam glede spring break! Glede na to, da je fant nasilen do tebe pa da se očitno zelo veliko kregata, bodo verjetno te počitnice zate največja nočna mora! Zato čim prej beži stran od tega fanta...
Skušaj se obrnit na svoje starše (če se da z njimi pogovort), daj prošnjo za študentski dom, med tem časom živi pri kaki kolegici... Jaz vem, da s takim fantom ne bi želela biti niti minute več!
Skušaj se obrnit na svoje starše (če se da z njimi pogovort), daj prošnjo za študentski dom, med tem časom živi pri kaki kolegici... Jaz vem, da s takim fantom ne bi želela biti niti minute več!
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ojej Upam, da ti čim prej uspe najdit stanovnje in da greš stran. Ne vem zakaj bi se mučla in bla z nekom, ki tako ravna s tabo. Čeprav je po svetu mnogo takšnih žensk, upam da boš ti kaj naredila glede tega in ne boš samo gledala kako tvoje življenje beži mimo tebe, zaradi nekega kretena, ki ni vreden počenega groša. Pa drugič osebo resnično spoznaj, predno se odločiš za tako resen korak kot je to da greš živet z njim.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- lenčy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2010
HEY,
Sem nova na tem forumu, in očitno sem našla temo na katero lahko napišem tudi svoje težave zato upam da dobim kakšen feet back. Skratka gre takole: imam fanta, skupaj sva eno leto in pet mesecv, razumeva se dobro, in ker sva oba bika po horoskopu je včasih dobro da popustim v kakšnem nesporazumu vendar problem ni v tem, ampak kar naprej jokam ker morava ob nedeljah narazen in vem da se bova videla šele v petek, vikend pa je tako prekratek... , zelo mi je hudo, jokam skoraj vsak dan in včasih imam občutek kot da sva šla zares narazen pa čeprav ni tako. Še slabše je ko pomislim kako bo čez poletje, če bova delal vsak na svojem koncu in ne bova morala biti skupaj:S Fant me razume, tolaži, ve da sem imela slabe izkušnje od prejšnjih zvez vendar pomagati mi ne more. Sama sploh ne vem zakaj mi je tako, je možno da sem preveč čustvena ali sem se le tako navezala nanj? Že od začetka najine zveze sva bila non stop skupaj in sploh nisem pomislila da bo kdaj prišlo do tega da se ne bova videla celi teden(on namreč končuje srednjo šolo v KR., jaz pa sem v lj. in trenutno imam 2 meseca prakse).
No mogoče mi bo sedaj malo lažje ko sem to napisala ampak veeno a ma še kera take probleme, ker včasih se mi zdi da sem edina...
Sem nova na tem forumu, in očitno sem našla temo na katero lahko napišem tudi svoje težave zato upam da dobim kakšen feet back. Skratka gre takole: imam fanta, skupaj sva eno leto in pet mesecv, razumeva se dobro, in ker sva oba bika po horoskopu je včasih dobro da popustim v kakšnem nesporazumu vendar problem ni v tem, ampak kar naprej jokam ker morava ob nedeljah narazen in vem da se bova videla šele v petek, vikend pa je tako prekratek... , zelo mi je hudo, jokam skoraj vsak dan in včasih imam občutek kot da sva šla zares narazen pa čeprav ni tako. Še slabše je ko pomislim kako bo čez poletje, če bova delal vsak na svojem koncu in ne bova morala biti skupaj:S Fant me razume, tolaži, ve da sem imela slabe izkušnje od prejšnjih zvez vendar pomagati mi ne more. Sama sploh ne vem zakaj mi je tako, je možno da sem preveč čustvena ali sem se le tako navezala nanj? Že od začetka najine zveze sva bila non stop skupaj in sploh nisem pomislila da bo kdaj prišlo do tega da se ne bova videla celi teden(on namreč končuje srednjo šolo v KR., jaz pa sem v lj. in trenutno imam 2 meseca prakse).
No mogoče mi bo sedaj malo lažje ko sem to napisala ampak veeno a ma še kera take probleme, ker včasih se mi zdi da sem edina...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Moraš razumeti, da si ti samostojna oseba in NE ena polovica. Najdi si kakšne hobije, v katerih ne bo vključen on. Napaka je to, da sta "že od začetka zveze nonstop skupaj". Lej, zveza je super dopolnitev življenja, ampak ne ji pustit, da ti postane življenje. A prijateljev nimaš?
- lenčy
- Sramežljivka
prijateljev imam bolj malo oz. vsi so po faksih vsak po svoje. sedaj je pa še izpitno obdobje, pri nam je to malo drugače ker sem imela izpite skozi celo štud.leto. Sem namreč višja strokovna šola in sem na žalost še v dijaškem domu ker je naše šolstvo tako v k.... in mi študentski dom ne pripada. Tako da, se trenutno še s tem boriva da bi oktobra prišla v skupno sobo, ker si to oba želiva...
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
lenčy napisal/-a:HEY,
Tudi pri meni je bilo nekaj časa tako. Midva sva prav tako samo za vikend skupaj,pa tudi nama je prekratko in meni je fuul hudo ob nedeljah ko greva narazen Ampak naj ti pa priznam nekaj,čedalje bolj se poskušam zamotit sama s sabo,biti s kolegicami in tko in čas hitreje mine Res,meni je bilo tuud fuul težko od začetka,potem sem se pa kar privadila na takšno vezo,kot jo imava.In zdaj mi je prou ql,da nism skoz z njim,da moram še njega ves čas prenašat hh. Predlagam ti,da se nekako zamotiš.IN NE MISLI NA TO,DA STA ŠLA NARAZEN!!haloo!?zakaj žee?!
Iskoristita vikend,čez teden pa ne skoz sam nanjga tuhtat,pa kje je,kaj dela,kdaj bota skupi itd.itd. Škoda časa. Raje se zabavaj! Skupaj sta,zato ne paničari in NE JOKAJ vsak dan za njim ker nima smisla.
Evo mogoče ti bo sedaj lažje,ko veš,da nisi edina ki "trpi"--(kao) Tudi v takšni vezi je lahko še kako ZABAVNO! Vrjemi mi!
Uživaj**
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Pa sej, tud če je izpitno obdobje si lahko kakšen prijatelj utrga čas za kavico, samo prositi ga morš. Pa odkar je bolonjc imamo tud mi raznorazne zadeve čez celo leto, ampak pač sej gre. Tud jst mam prijatelje po raznoraznih faksih, pa se vseen vidmo, tud s tistimi, k so šli v druga mesta študirat. Ne vem, pokliči kakšnega izgubljenega prijatelja in ga povabi na kavo, bo takoj svet lepši
- lenčy
- Sramežljivka
PlayBoy-GirL koliko časa pa sta skupaj če ni skrivnost? Sicer pa upam da bo čez čas bolje, res da sem do 14.00 na praksi ki totalno obupna in bo še trajala, vendar ko pridem v dijaški dom kjer nimam več svojih vrstnikov je s5 use čudno... Da pa se spravim nekam se moram kdaj pa kdaj prav prisiliti in pozabiti na jok in slabo voljo. Sem pač človek ki se na določene stvari zelo hitro naveže... In ta jok je samo zaradi njega, prej ko še nisem imela resne zveze je bilo čisto drugače, drugačen ritem življenja kar je logično... Je pa lepo da nisem edina s tem problemom in mogoče mi bo potem res lažje. HVALA
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
O bog, kakšna drama queen. Če bi bla js na mestu tvojega fanta bi te že zdavnaj nekam poslala. Sej ni konc sveta če se med tednom ne vidta, pa nobenga še ni pobral od tega
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ob začetku branja sem mislila, da sta, ne vem, en iz KP, drugi iz MB, tako bi še razumela paniko, ampak KR-LJ je pa z vlakom (2,31€) pol urce stran..ne razumem kako se ne morta večkrat vidt?lenčy napisal/-a:v KR., jaz pa sem v lj.
Sicer pa - chill, božemili, leto pa pol sta skupej, bi lahko mela že mal več zaupanja v fanta, da bo še tam, ko prideš nazaj. Al neki tazga.
- lenčy
- Sramežljivka
to že vlak in karta... samo sedaj pač ne gre, jaz delam od 6.00 do 14.00. Prej med faksom je pa že bilo tako da sem med tednom šla gor...
Ampak nekaterim se vse to zdi kar nekaj, pri meni je pač tako da se težko sprijaznim z določenimi stvarmi, nismo vsi enaki...
Ampak nekaterim se vse to zdi kar nekaj, pri meni je pač tako da se težko sprijaznim z določenimi stvarmi, nismo vsi enaki...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A po 14.00 se pa dan konča??? Pa še praviš, da sedaj imaš čas...
Ali pa fant pride v Lj?
K da bi na vsak na svojem koncu sveta živela no
Ali pa fant pride v Lj?
K da bi na vsak na svojem koncu sveta živela no
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Z določenimi stvarmi v življenju se je včasih pač treba sprijaznit.lenčy napisal/-a:pri meni je pač tako da se težko sprijaznim z določenimi stvarmi, nismo vsi enaki...
Verjamem, da ti je trenutno težko, sej men je blo tud ... ko sem mela 16 let.
In, heh, spet *mala* prehiteva s polno paro - evo, lej, zdej namesto da tle visiš, skoči na vlak in ga preseneti, 2 urci prostega časa na dan bosta pa že znala uskladit, če je tolk težko "pretrpet" do vikenda.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov