Nemogoča ljubezen zamenja nemogočo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
PrincessBella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PrincessBella » 28. Sep. 2010 12:58

Mogoče vsi ne vejo kaj je to ljubezen, mogoče niti sama nevem. Ampak sklepam…
Pozna kdo filing, ko si dolgo zaljubljen v neko osebo, ki ti te ljubezni ne vrača in veš, da se ta ljubezen ne bo nikoli uresničila? Kaj pa filing, ko to ljubezen zamenja še bolj nemogoča ljubezen?
In pri prvi osebi, ki jo bom imenovala oseba F sem obupala. Nehala sem vztrajat pri tem, da bi nama skupaj uspelo. Pa še zdaj ne morem pozabiti tistega enega večera. Kaj bi bilo, če ne bi obupala drug nad drugim? In kaj naj naredim pri drugi osebi, osebi M? Vidim, da že predolgo vztrajam in vidim, da ne bo uspelo. Poskušala sem že vse možne načine pa ne uspe. Naj se zdaj predam tako, kot sem se prvič in naj grem še enkrat skozi vse to ali naj vztrajam do konca? Pri obeh načinih bom trpela. Težko bom pustila vse za sabo in začela na novo. Prvič mi je uspelo. Zelo težko. Zato nisem prepričana v to, da mi bo uspelo tudi drugič. In ja… Nemogočo ljubezen zamenja nemogoča ljubezen. Težko verjetno, ampak se zgodi.
V življenju sem izgubila veliko ljudi. Sem se pa sprijaznila z dejstvom, da tudi če jaz izginem v njihovih srcih, bodo oni za vedno ostali v mojem. Sprijaznila sem se tudi s tem, da me bodo vsi ljudje v mojem življenju prizadeli, ampak izbrati si morem kdo je tega vreden. Mislim, da sem si izbrala tebe. In to bom še dolgo obžalovala… Zdaj se bom trudila, da ostanem močna. Da čimprej pustim za sabo tebe in vse kar sem si od tebe želela. Vem, da bo težko in nisem še prepričana, da mi bo uspelo. Ampak probala bom. In če mi ne uspe?
Princess Bella :*
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 28. Sep. 2010 13:05

Ammmm... jst tega posta enostavno ne razumem. Prvič, premal podatkov za karkol pisat, niti ne vemo za kaj se gre in kaj prčakuješ, da bomo napisal na tole.

Jst bi rekla samo, da očitno noben od teh dveh ni pravi. Nisi prva in ne zadnja, ki se ji je to zgodilo. Verjamem, da boli, ampak... nekje je nekdo, s katerim ti bo uspelo.

Kolk si stara, če smem vprašat?

p.s. dost je še ribic v morju :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Sep. 2010 13:11

Stripy napisal/-a:Ammmm... jst tega posta enostavno ne razumem.
Ni težko za razumet..
(sam men pa ni jasna ta izjava, k se večkrat pojavlja v objavah, "premal podatkov je" - pa kaj bi radi, cel življenjepis :P)

Brez zamere, PrincessBella, ampak je dokaj jasno, da si pač še ena iz vrste zmedenih bejb, ki upajo na sanjsko filmsko ljubezen - it just ain't gonna happen.
Delat na seb, met se rada, uživat v svoji družbi...pa se bo potem 1x najdu nekdo, ki bo to opazil & cenil, kot si to človek zasluži. Aja, in pa oddaljit se od obeh oseb, če ti ne prinašata veselja, kot bi si ga želela.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 28. Sep. 2010 13:14

Kaj se boš ti trudila za njih, oni se morjo zate.

In post je katastrofalno napisan, nimam pojma kaj je point te teme in zakaj si jo sploh odprla :? .
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 28. Sep. 2010 13:21

Še ena, ki ne razume pointa.

In Purple rain, kako veš, da ne dela na seb, da se nima rada in da ne uživa v svoji družbi? Lahko, da je naletela na dva bimbota al pa sama ne ve kaj bi rada in komplicira po nepotrebnem- zato sem napisala, da pač ne razumem posta. In ne rabm njenga življenjepisa, ampak s tega besedila pač ne znam oziroma ne morem sklepat, da je zmedena in da se nima rada.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 28. Sep. 2010 13:21

uhhh, tud jst ne razumem najbolj tega posta, malce več podatkov ne bi škodlo. drgače pa, PrincessBella, ne dovoli, da bi te imel partner rad manj, kot se imaš rada sama. To pa je, glede na tvoje razmišljanje, če izhajam iz posta, pomoje žal premalo.
Uporabniški avatar
FoxyMegan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a FoxyMegan » 28. Sep. 2010 13:22

Jaz pa jo totalno razumem, ker se mi je to zgodilo pred kratkim :) -sicer je blo kao tudi iz njegove strani enako, ampak... jaz sem imela vseskozi slab občutek in mu nisem zaupala, in na koncu se izkaže, da sem imela prav. No kakorkoli, med tem časom se je mimo prisprehajal en fantič, zelo v redu :oops: in me okupiral, veliiiiiiko bolj kot ta prvi. Takrat sem šele videla, kako se obnaša do ženske katera ti je všeč, in kako se obnašam jaz, ko mi je res nekdo všeč. In se ne sprašuješ vsak dan znova, kam to pelje in ne veš na čem si, kaj lahko pričakuješ... ampak gre vse kot po maslu, vse spontano, vse normalno, brez konfliktov... Očitno obstajajo tudi taki ljudje :)

PrincessBella,
pusti oba fanta na miru. Verjemi mi, pravi bo prišel mimo ko boš res najmanj pričakovala in ta pravi bo prekašal oba ;) in ne boš trpela, ampak boš lebdela brez skrbi... (Vsaj nekaj časa :twisted: ). Če pa že od začetka veš, da nekaj ni v redu, pa to že ni to.
Upam da sem ti kej pomagala, če ne pa lahko ZS pošlješ za kak pogovor.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Sep. 2010 13:25

Stripy, res je, ne vem tega, ampak sklepam tako..
Že ni dovolj "močna", da si je pustila se zmest dvakrat zapored dvema, ki ji ne vračata ljubezni - da da, vem, "ljubezen ne izbira" in tralala, pa vseeno, ne vem kolk časa se pa rabi, da človk sam pri sebi dojame, da to pač ne bo to in da se neha ukvarjat z brezupnim primerom? Zdi se mi pač škoda, da ljudje "zapravljamo" čas & energijo za take situacije, med tem ko bi si morali želet it naprej..

:nixweiss:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Sep. 2010 13:30

Eckhart Tolle: Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

priporočam.. avtorici in še komu, ki se hrani s spomini preteklosti in upi prihodnosti, zanemarja pa edino, kar resnično ima- ta trenutek
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 28. Sep. 2010 13:32

Ufffffffffffffff.... jst mam full dobro prjatlco, ki ne dojame po 13 letih. Prjatla, ki ni dojel po 10 letih. Lahko trajaaaaaaaaaaaaaaaaa way too much predolg. :D

Fora je samo v tem, da ti noben ne bo vbil v teglc, dokler sam ne prideš do tega. Žalostno, ampak resnično.

Pa da ne bom šinfala sam čez prjatle. Jst sama nisem dojela 3 leta, da me nekdo ni vreden. :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Sep. 2010 13:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Sep. 2010 13:37

Mimgrede, podatek, ki vam manjka tle je njena starost - 16. :P
Uporabniški avatar
FoxyMegan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a FoxyMegan » 28. Sep. 2010 13:39

Ne, a res je stara 16? :D No sej, če tko pogledam... pol pa je še normalno vse skupaj:))))
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Sep. 2010 14:11

PrincessBella napisal/-a:Sprijaznila sem se tudi s tem, da me bodo vsi ljudje v mojem življenju prizadeli, ampak izbrati si morem kdo je tega vreden.

Tole ni vredu, ne glede na to, da je stara 16 let.... Preberi S. Forward: Strupeni starši.

Več o knjigi
tukaj
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Sep. 2010 14:21

To ni nobena ljubezen, to je patološka najstniška zaljubljenost.

Po moje da vsak kdaj to skoz v življenju, tako da, nič pretirano hudega.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov