Nemogoča ljubezen zamenja nemogočo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^se strinjam. pa tud najbrž pol stvari ki jih tukaj pišeš ne misliš resno (vsi me bodo prizadeli, blablabla) oz. se jim boš že čez pol leta smejala.
pri teh letih sem se tudi jaz zapirala v sobo, poslušala U2je in se zraven jokala ker je blo vse tok grozno hudo upam da te čim prej mine.
pri teh letih sem se tudi jaz zapirala v sobo, poslušala U2je in se zraven jokala ker je blo vse tok grozno hudo upam da te čim prej mine.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
PrincessBella napisal/-a: Sem se pa sprijaznila z dejstvom, da tudi če jaz izginem v njihovih srcih, bodo oni za vedno ostali v mojem.
V čem točno je smisel hraniti v srcu ljudi, za katere ne obstajaš?
spoznala si fanta, ki ga nisi zanimala, pa si kljub temu vztrajala. potem si obupala in poskusila pri novem, ki te pa tudi očitno noče. zanima me, zakaj tako nujno hočeš fanta? verjetno si v življenju navajena dobiti kar hočeš, zato so prve zavrnitve toliko bolj travmatične. pozabi na ta dva fanta, the best is yet to come
Vsak raj ima svojo kačo.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
FoxyMegan napisal/-a:Jaz pa jo totalno razumem, ker se mi je to zgodilo pred kratkim -sicer je blo kao tudi iz njegove strani enako, ampak... jaz sem imela vseskozi slab občutek in mu nisem zaupala, in na koncu se izkaže, da sem imela prav. No kakorkoli, med tem časom se je mimo prisprehajal en fantič, zelo v redu in me okupiral, veliiiiiiko bolj kot ta prvi. Takrat sem šele videla, kako se obnaša do ženske katera ti je všeč, in kako se obnašam jaz, ko mi je res nekdo všeč. In se ne sprašuješ vsak dan znova, kam to pelje in ne veš na čem si, kaj lahko pričakuješ... ampak gre vse kot po maslu, vse spontano, vse normalno, brez konfliktov... Očitno obstajajo tudi taki ljudje
Waw, to se pa tak lepo čuje Niti ne moreš vedet, kaj je res prava ljubezen, odnos ki bi ga želel z nekom imeti, dokler tega ne doživiš in potem točno veš, kaj pričakuješ od odnosa.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
prisežem, da (preden sem vidla njeno starost), me je post spomnil na to, da bi takegale napisala sama pri 16ih. ker se prav spomnim svojega dnevnika- prvi post bi lahko ustrezal nekako eni strani najstniškega dnevnika. ne mislim le na vsebino, tudi na način pisanja.
lahko pa avtorici rečem le to: dokler sama pri sebi ne boš razčistila in si dopovedala, da tako pač je, da nimaš kaj narediti, da ne moreš nikogar v nič prisiliti, da se ljubezni ne da izsiliti, da škodiš s takimi mislimi le sebi (tema dvema osebama pa dol visi), tako dolgo boš v svojem zasanjanem svetu iskala nerealne "rešitve" in pletla v svoji glavi vse nemogoče zgodbice.
pojdi ven, pleši, zabaj se, prijateljuj, imej hobije, ljubi življenje! in vse ostalo pride spontano.
lahko pa avtorici rečem le to: dokler sama pri sebi ne boš razčistila in si dopovedala, da tako pač je, da nimaš kaj narediti, da ne moreš nikogar v nič prisiliti, da se ljubezni ne da izsiliti, da škodiš s takimi mislimi le sebi (tema dvema osebama pa dol visi), tako dolgo boš v svojem zasanjanem svetu iskala nerealne "rešitve" in pletla v svoji glavi vse nemogoče zgodbice.
pojdi ven, pleši, zabaj se, prijateljuj, imej hobije, ljubi življenje! in vse ostalo pride spontano.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
PrincessBella - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
- Kraj: Maribor
jozica1 napisal/-a:oh, kaj twillight dela...
pa dobro kaj ti misliš da smo vsi najstniki obsedenci s tem?
en napiše da ma problem pa je že obseden s twilightom pa je že Bella pa je že Edward al kaj je oni.. hvala res. ful mi pomagaš s tem da mi to napišeš
in ja.. povedala sem osebi M kaj čutim do njega in ga vprašala kaj on čuti do mene pa mi je povedal da je boljše da ostanema kolega. tako da hvala vsem za komentarje.
Princess Bella :*
-
s0nckic4 napisal/-a:PrincessBella napisal/-a: Sem se pa sprijaznila z dejstvom, da tudi če jaz izginem v njihovih srcih, bodo oni za vedno ostali v mojem.
V čem točno je smisel hraniti v srcu ljudi, za katere ne obstajaš?
spoznala si fanta, ki ga nisi zanimala, pa si kljub temu vztrajala. potem si obupala in poskusila pri novem, ki te pa tudi očitno noče. zanima me, zakaj tako nujno hočeš fanta? verjetno si v življenju navajena dobiti kar hočeš, zato so prve zavrnitve toliko bolj travmatične. pozabi na ta dva fanta, the best is yet to come
nekaterih pač ne moreš tak hitro zbrisat iz srca..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
PrincessBella napisal/-a:
Kaj misliš, da smo vsi najstniki obsedeni s tem?
en napiše da ma problem pa je že obseden s twilightom pa je že Bella pa je že Edward al kaj je oni..
Sorry, sam res mi je smešno, pol maš pa še tak nick
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 napisal/-a:PrincessBella napisal/-a:
Kaj misliš, da smo vsi najstniki obsedeni s tem?
en napiše da ma problem pa je že obseden s twilightom pa je že Bella pa je že Edward al kaj je oni..
Sorry, sam res mi je smešno, pol maš pa še tak nick
Bella je blo ime moji sestrični iz Amerike pa je umrla v prometni nesreči...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ja, jst bi si mogla tud od pokojne babice ime dat v nick.... Ti ni neobičajno, da pokojnikovo ime uporabljaš kot nekaj, kar te predstavlja na forumu???
Ne vem no, kar nekaj bližnjih mi je že umrlo, pa nikoli nisem pomislila, da bi njihovo ime uporabila kot lasten vzdevek.... Ko je hudo, prižgem svečko, obšasno razmišljam o njih, samo tole, kar ti počneš je pa......scary.
Drugač pa, nič ni narobe, če si fanica twilighta
Ne vem no, kar nekaj bližnjih mi je že umrlo, pa nikoli nisem pomislila, da bi njihovo ime uporabila kot lasten vzdevek.... Ko je hudo, prižgem svečko, obšasno razmišljam o njih, samo tole, kar ti počneš je pa......scary.
Drugač pa, nič ni narobe, če si fanica twilighta
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov