nekateri imamo pač nesrečo..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 08. Sep. 2011 15:29

Uffff...ti rabiš dolg hladen tuš, da ti glava začne spet racionalno delat.

rebelgirl napisal/-a:z eno je ostal v stiku, ker je še kar zaljubljena vanj in sta v treh letih kar sta bila narazen še kar seksala

Če ti je to sam povedal, potem ni ne galanten, ne uvideven in ne ljubeč pač pa nezvest. Se pridružujem v-e-s-n-i-n-e-m-u postu.
no že prej je imel težave z alkotom ker ga ful preveč pije, jaz pa alkohola ne maram več

Dodajmo še to, da je velik ljubitelj alkohola...
njemu pa nič ni pasalo. sploh to, da dva tedna ni mogel pit alkohola

...pardon...kronik.
(ko sem jaz budalo šla sred noči k njemu v lj ker me je nafehtal)

a mu je uspelo samo to?
ko je on delal prečekirala sporočila. našla klepet z eno bejbo, ki ji je jokal kak je nesrečen, kak cuker je ona, kaka mati njegovih otrok... po datumu sodeč ji je šel jokat en dan po tem ko sem ga ********* in pustila sredi junija.

Kako to, da si šla nazaj k njemu?
Glede na napisano zgoraj je tebe dobil na podobno foro (z jokcanjem)...a se motim?
Zdolga, tip je bil nezvest že od začetka, sedaj imaš potrditev in potrdil ti je še enkrat
in prespal v postli z eno najino skupno znanko! še enkrat sem znorela

Zakaj si pa še enkrat znorela? A te je s pištolo prisilil, da ostaneta skupaj? Zakaj kuriš živce na osebi, ki te ne spoštuje, zlorablja tvoje zaupanje, ni iskrena in očitno potrebuje mamico, ne pa ženske.
očitno tudi v tej zvezi nisem zmagala pred kolegom, alkoholom in drugimi ženskami.

Huh? A se ti tole ponavlja? Potem moraš pa malo sebe v red spravit...
res si ne zaslužim takega odnosa

Naj ti bo tole v resno opozorilo na kakšne frajerčke tripaš...sedaj ni bilo še nič hudega...predstavljaj si, da imaš otroke, kredite, težko službo pa takega partnerja. Misli vnaprej, pa ti osebno garantiram, da bo še vse v redu. A veš, če se oglaša kot pes in izgleda kot pes, potem sigurno ni mačka. Tale ti je že takoj na začetku vse povedal, pa si vseeno pogumno zakorakala na minsko polje. Ženske imate super intuicijo (izpopolnjevala se je skozi milijone let evolucije), ampak je nočeš uporabljati...a mi lahko poveš zakaj?
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Sep. 2011 15:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 08. Sep. 2011 15:45

rebelgirl, čimprej ga skenslaj, pa idi naprej. halo? tip dela s tabo, kot da si zadnja smet na cesti. ti pa to dejansko dovoliš! vem, ni lahko, če ga maš rada...ni lahko vse skup pustit, ga brcnit v rit pa zaloputnit vrata za njim. ampak mogla boš to naredit, ker drugače bo samo tebi hudo.
sekiraš se, ni ti fajn - tip te očitno ma za norca. tu sploh ni dileme, kaj naredit. samo ena pametna (in prava) pot je ven iz tega. pusti ga - naj bo samski pa naj dela kar hoče.
ti pa si lahko poiščeš drugega fanta - takega, ki bo drugačen, ki bo zvest, ki te bo cenil, ki te bo imela rad, ki mu ne bo težko dat tistih par evrčkov za pico.

začni se cenit! vtepi si v glavo, da te ni vreden in da nisi zato na svetu, da boš prenašala take svinjarije! postavi se za sebe! verjemi mi, da če se ne boš sama postavila za sebe, da se tudi noben drug ne bo... samo ti sama se lahko rešiš iz te situacije.
sama si ustvarjalec svojega življenja!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Sep. 2011 16:29

tule pa jaz nič ne sočustvujem z avtorico.

ne vem sploh kaj se tu naslavlja kot zveza? ti tja ne hodiš, on k tebi ne hodi, čez teden dela, čez vikend pa na ptuju pije in žura s frendi. kliče te ne, smsov ti ne pošilja. osvaja druge bejbe in povrhu vsega je še škrt. potovanja in morja so mu bedna. v resnici si mu pa bedna ti. zakaj je to tako težko razumeti?

ja si tečna. (zakaj tečne govorijo da niso tečne?) namesto da mu tečnariš mu pokaži vrata (za kar je skrajni čas), študiraj in se začni imet rada. najprej pa nehaj jamrat da nimaš sreče. ker nisi več stara 14 ko človek misli, da ga nobeden ne razume, da ga nobeden nima rad pa take oslarije.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 08. Sep. 2011 17:59

a je še kdo pogrešal Claire? :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 08. Sep. 2011 18:43

če se maš kaj rada ga čimprej pusti in pozabi nanj. A resno misliš da ma vajina zveza perspektivo? Mislim da ne, zato te bo konec manj bolel, kot pa da še naprej vztrajaš v tem bolanem odnosu.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 08. Sep. 2011 18:49

Dokler so ljubavni problemi glavna nesreča v življenju ..... Še ni kej velik hudga.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Sep. 2011 19:14

^^bo kar res.

rebelgirl napisal/-a:ampak jaz trapa nekje v srcu še vedno do njega čutim ljubezen
erm. Kaj je pa tolk fenomenalnega na njem, da si še kar zaljubljena(*)? :gruebel:
(*čeprav si verjetno bolj zaljubljena v ljubezen samo, ne osebo)

Ja, vem, ti verjetno zdej hočeš odgovore, neko zaprtje tega poglavja, da greš lahko naprej. Well, rajš pozabi. Nič hudega, če ne boš vedla vsega, kar si misli. Ne rint nazaj tja.
Enih odgovorov pač žal nikoli ne bomo imeli...
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 08. Sep. 2011 19:58

dobi si drugega tipa, sej slabšega kot imaš zdaj ne moreš dobit :!:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Sep. 2011 19:59

^^to si ti misliš. Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše, na žalost :wink: Čeprav, ok, v smislu razmerij ne smemo biti tako črnogledi :P
The world is as you are.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 08. Sep. 2011 20:26

^^ Pesimistka :evil: :)
Včasih se tudi motim :)
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 08. Sep. 2011 20:29

vroča mucka in emanuela, zdaj sta me pa nasmejali :)

vsako minuto mi je lažje, še posebej ko berem vaše komentarje. ma ja, nekako sem ga vedno do zdaj opravičevala, iskala težavo v sebi, drmala naprej, ampak res z glavo proti zidu in prav teptala sem svoj ponos, ker sem mislila da se bo spremenil, prilagodil, potrudil, ampak ljudi se ne da spremenit če jim do tega ni. jaz njemu ne morem nudit tega kar si želi on (samskega življenja al neke velike svobode), on pa meni ne zame ljubeče in funkcionalne zveze. pač nisva za skupaj.

hvala vsem za komentarje in kritike (tudi na moj račun, sej nisem popolna).
lahko noč.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Sep. 2011 20:53

rebelgirl, ti si že prej imela par let kao resnega tipa ki je bil vsaj ene 5 let mlajši od tebe, ki se mu je ful žuralo, ki ni hotel gradit hiše s tabo in ki te je puščal nezadovoljeno in te pustil, ker se je hotel zgonit v svojih študentskih letih.
zakaj si iščeš tipe ki so 5 let mlajši???
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 08. Sep. 2011 21:13

ooo delusional :)) ja ja, sem mela. no ni blo govora o bajti, ni hotu v lj študirat in živet z menoj.
zakaj dva tolk mlajša? pojma nimam, vsaj moja glava nima pojma!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Sep. 2011 21:15

Vzorec, vzorec :P
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov