Neizrečeno...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a boom_boom*¸ » 28. Okt. 2009 13:39

sama za sebe: dej nehi se že obnašat ko da si najbol boga na svetu pa porihti svoj živlenje!!!!

za mami: ne se pstit zajebavat

za fotra: če me maš tok rd, zakaj pol govoriš da sm neumna!?

za fanta: kokrkol že, te mam najrajš na svetu

za sončk: ful mi je ušeč tvoj avatar z jabko :D
Uporabniški avatar
maLaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maLaaa » 28. Okt. 2009 14:21

Za eno žensko: pa dej no. a ne vidiš da je zaseden. Pust ga že pr mir pa poskrb za svoje življenje. Mislim da maš ti več problemov kot pa midva. Nevem zakaj ga morš vsak teden spraševat kaj je z nama? Če si tko lepa pa popolna pa poišči drugega, po tvojem mišlenju bi te itak vsi radi imel. Pa to ko si rekla, da js nisem taka kot ti, pa da nikol nebom. Verjem, da nočem bit takšna kot ti!

Za best frendico: Hvala, da me tolažiš, da mi stojiš ob strani pa da me razumeš. Res nevem kaj bi brez tebe. S tabo je vse lepše. Oprosti če mam kda kakšen slab dan pa preveč zatežim. Hvala, da me sprejemaš tako kot sem pa da me opozoriš na moje napake :*

Za mami: oprosti ker sem večkrat slabe volje in to slabo voljo spravljam nate. Hvala za vse kar si naredla zame in za vse kar še boš. Res si najboljša mami :*
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 28. Okt. 2009 14:55

za očita: tok maš use rad,da maš zarad tega povečan srček...in sedaj moraš na operacijo...močno močno upam,da bo use ok,ker ne vem kaj bi brez tebe...rada te mam :***

za mami: čeprov se občano skregava in se po petih minutah pobotava,te mam rada rada rada in si najboljša mami na svetu :***

za brata: upam,da boš v bližnji prihodnosti spoznal kakšno pi**o,pras**o in neumno žensko si si najdu in upam,da te bo kmal srečala pamet in se ne boš pustu eni koklji jebat u glavo!!! ker enkrat mi bo use skupi dopizdilo in ji bom use povedala u njen grd ksiht!!!!!!!

za sestro:
čimvečkrat morava skupi na Cetinskega :D

za use moje 4 nečake in nečakinje: hvala,ker mi polepšate še tok zamorjen in s čudno energijo nabit dan...moji sončki ste ****

za ex-frende: jebite se u glavo,dobra sm vm bla tkrt k ste kej rabl od mene,da bi me pa kdaj povabl na pijačko,kino,...to pa NIKOOOL...fuck you all,i'm done with you!!!!

za frende:
hvala,ker me prenašate tud v dnevih s pms :D in čeprov mam kdaj pa kdaj slab dan,me mate še zmeri radi...z vami se loh nasmejim do solz pa tud kšno bl ''resno'' debato loh udarmo...in tud vi se loh zmeri,ampak res zmeri zanesete name rm***

za sebe: always look on the bright side of life :D
''Ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi, saj življenje lepo je, ko te ne razumejo, in ko vsega si že sit, le nasmehni in požvižgaj se na njih!''
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 28. Okt. 2009 15:20

pozabla napisat še za enga special fanta: že v gimnaziji si mi bil simpatiko...zdej ko sva pa še na faxu ''kolega'',pa nočem da sva samo kolega...mogoče boš kmalu ugotovu glede na to,da ti dajem (vsaj men se zdi) očitne signale,da mi neki pomeniš in ti naredu prvi korak :D ...rm***

p.s.: ampak tole dejansko paše,da napišeš neki,kar ti gre drgač težko z jezika :gut:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Okt. 2009 18:16

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 28. Okt. 2009 18:57

od mojega ex, s katero ima otroka: vsaka ti čast, da si se nehala obnašat kot paranojično tele in mi zaupaš vzgojo pupe; vsaka ti čast, da si (vsak začasno) nehala težit za stvari, za katere nimaš nikakršne podlage

za mojega sončka: imam te najraje na svetu in hvala da si z mano in me prenašaš :D
cuba libre
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2009
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a cuba libre » 28. Okt. 2009 20:05

Ati in mami: Hvala vama da sta mi omogočila dostojno otroštvo, da nisem nikoli občutila pomanjkanja, čeprav so bili včasih res težki časi, hvala da sta mi pokazala kaj je v življenju pomembno, da se je potrebno prilagajti in včasih tudi odrekati določenim stvarem, hvala vama da sta me vzgajala v pravi smeri in me naučila ljubiti.... res sem vama hvaležna... marsikdo nam zavida, da se kot familija tako dobro razumemo, upam da tako ostane...skupaj lahko premagamo vse :):) rada vaju mam***

Brat: hvala, ker si z mano že od malega tako lepo ravnal, mi pomagal, svetoval, me spodbujal, skrbel za mene, čeprav sem ti velikoktat ponagajala, si se vedno zavzel za mene....in še danes, kljub temu da sma že oba malo starejša (js 19, on 22) si ti edini, ki me boš sredi noči poklical in vprašal, kje sem,če je vse vredu ko grem s kolegi/cami ven...najboljši brat si, zato si nikoli nisem želela sestre...

Prijatli še iz otroštva: ja priznam kot otrok sem bila tako bolj nagajiva, vendar to je posledica druženja s samimi fanti, za kar sem danes neizmerno hvaležna, saj ste me naučili in mi pokazali da se za nekatere stvari res ne splača sekirati in si beliti glave, skupaj smo preživeli nepozabne trenutke in za tista leta smo bili zelo pametni, nikoli nismo počeli večjih neumnosti, kar je bilo naše vodilo tudi v najstniških letih...postali smo nerazdružljivi....Hvala da ste z mano ravnali kot s fantom:D, me sprejeli medse ....

Prijatli: hvala vam za vse prežurane noči&dneve, z vami se mam najboljš, super družba ste...

Special friend:Hvala, da si mi pokazal,kako je živlejnje lahko enostavno,če to želimo, vendar meni ni do tega, jaz ne želim imeti fanta, ki bi živel dvojno živlejnje...oprosti, če bi te spoznala danes, bi ti lahko slepo vse vrjela, tako pa se poznava že kar lep čas ...kljub temu pa se tako zelo dobr razumeva in imava nek prijeten prijatelski odnos...za to se je splačalo preboleti te, čeprav je bilo hudičevo težko, ampak mi je uspelo :)

Tebi ljubezen moja: kaj naj s tabo, čist preveč si me prevzel.... ne bom spet prehitevala, pustila bom naj se stavri počasi razvijajo, do tax pa bom uživala s tabo...prvi si, s katerim sem občutila kako je biti ljubljen, hvala **

mhm, res je lažje čustva izliti na "papir", kot pa jih povedati
I ain't got nothin to hide baby I tell you my secrets...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 29. Okt. 2009 0:47

Za njo: draga, hvala ti za vse

za njega: najraje te mam,ampak si res razvajen otrok!

za nekoga posebnega: P***a, a se loh ze enx zjasnis kaj bi rad?? Hvala... :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Tynah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tynah » 29. Okt. 2009 1:01

jas nič kar čutim ne skrivam. ker je lahko potem, če nekaj kar čutim ne povem, že prepozno in potem jas trpim, tega pa nočem. Zato če je že tak, raje jas nardim prvi korak in povem, trpljenje sovražim.

drugače pa bi zdaj rada fanta pogledala u oči in mu rekla "Ljubim te". ampak se vidima šele jutri.

mami pa bi tut povedala da jo imam rada

fotru sm pa že povedala da je idiot in naj neha z to njegovo faušijo za denar, prekleti idiot.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 29. Okt. 2009 6:50

Za moji sodelavki : Vi2 sta dve opravljivke,joj kok tega ne maram...a se res nimata u lajfu nč druzga za pogovarjat k sam o tem kako kdo zgleda,kdo s kom f***,kaj je ta kaj je un reku,....Krave ene,ne morm vaju poslušat pa gledat več,pa take stvari mene ne zanimajo,raj same sebe poglejta pa si mal zamislta same nad sabo :evil: :evil:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
lovekisses
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lovekisses » 30. Okt. 2009 13:18

mama:upam da boš nekoč spoznala kako zelo si me prizadela. trudla sem da bi se razumeli... zate pa nisem vredna nič.. ne jaz ne moj partner. upam da ti bo nekoč zelo žal... toliko noči kot sem prejokala zaradi tebe mislim da ne bom več. vem da si v svojem življenju zelo trpela vendar nisem jaz kriva da sem prišla na svet. vedi pa da te kljub vsemu imam najraje na tem svetu kljub temu da od tebe to nisem slišala nikoli. imam še ti veliko za povedat ampak ti tako nimaš časa.... rada te imam kljub vsemu :(

očim: vem da si se trudil z mano čeprav nisi moj oče. kljub vsemu kar sem trpela z vama z mamo, imam tudi tebe rada... čeprav ste me prizadeli si vseeno želim da bi bil resnično moj pravi oče..

moj ata: čeprav te ne poznam in te verjetno nikoli ne bom si vseeno želim da bi me nekoč poiskal in mi rekel oprosti ker si me zapustil...

brat: čeprav si še mlad in nimaš pojma kaj je življenje, upam da boš nekoč spoznal da za vse kar se je dogajalo z nami, in da boš imel nekoč dovoj moči da se upreš staršema in rečeš da bi me rad videl.. želim ti vse najlepše v življenju... rada te imam bratec :tear:

moj predragi partner: hvala ker si mi omogočil lepše življenje in da sedaj ne trpim več. upam da bova še dalje gradila na naju in se spoštovala in ljubila. ljubim te :bussi:

tašča: hvala za vse kar si storila zame, nikoli te ne bom pozabila, upam da ti bom lahko nekoč povrnila vse kar si zame storila.

sošolka iz osnovne: jebi se, zaradi tebe sem bila tako nesamozavesten človek, mislila si da si najlepša in najboljša... sedaj ko te vidim na cesti pa se samo nasmejem... kako se vse spremeni a ne... nisem več grda račka kajne?

najhvaležnejša sem pa tisti ki je odprla to temo... hvala
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 30. Okt. 2009 14:26

za tasta: denar sem ti posodla ne dalaaa
(s)mej se
Tara_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_ » 30. Okt. 2009 21:41

za mami in atija: hvala ker me podpirata in mi omogočata, da bom nekoč dosegla tisto kar si želim...in oprostita mi za moje tečne trenutke ko nergam čez vaju...rada vaju mam v vsakem primeru :)
za mojga super bratca: ko sva bla manjša sva se stalno kregala in pretepala zdej mam pa končno občutek kako lepo je imeti brata, ki ti stoji ob strani..mali ne pozab - zmerj lahko računaš name!
za mojga bivšga fanta: mlada sva bla ko sva začela gradit najino zvezo in s tabo sem se naučila kaj pomeni da maš nekoga res rad in mu zaupaš, se mu predaš...in potem je prišlo tisto čudno obdobje v mojem življenju ko sem se hotela znoreti, poskusiti kaj novega in sem prišla do napačnega zaključka da me ti pri tem samo omejuješ...oprosti mi ker sem te s tem ko sem te zapustila prizadela. Žal mi je in večkrat pomislim nate. Vesela sem, da sva končno spet v stikih in da sva lahko prijatelja..upam da nekega dne najdeš punco, ki te bo res vredna in bo vedla kaj ima! rada te mam in ti želim samo vse najboljše
za mojo kužiko: ti si pa tko al tko moj sonček in ne zameri mi ker me čez teden ni ob tebi
za moje cimre: vidve sta najboljše cimre kar si jih človek lahko zaželi...in naj vama ona ne pride do živega, skupej bomo zmogle

madonca res paše se mal izpovedat :)
"Friendship is certainly the finest balm for the pangs of disappointed love. " (Jane Austen)
_pikolinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _pikolinka » 31. Okt. 2009 15:44

za mami: hvala ti za vse!!! si najbolj zlata mamica na svetu in sm ti ful hvaležna za vse!! oprosti, ker si kdaj razočarana nad mano, oprosti, če ker sem včasih tečna in oprosti, ker se zadnje čase tak mal vidimo. rada te mam!!!

za atija: hmmm.. si najboljši ati na svetu, nudiš mi vse in še več, podpiraš me... ampak men bi zlo velik pomenil, če bi uredila stvari z mami in se ne več tolk kregala.. ti vajini prepiri so me v preteklih letih precej prizadel in negativno vplival na mene.. tko, da dj no.. potrudi se!! rada te mam!!

za bivšega: si kreten.. ja si.. ampak v bistvu te mam še vedno na nek posebn način rada, še vedno se včasih spomnem nate.. srečna sem, ker sem spoznala, da nisva za skupaj, pa čeprav prepozno.. obenem pa se ti opravičujem, ker si trpel zaradi mene.. vem da bi mogla stvari rešit prej.. ampak enostavno nisem mogla.. upam, da boš mel lepo življenje in dobil krasno punco, s katero se bota ujela.. hvala ti za vse lepe trenutke, ki sva jih preživela skupi.. velik novega si mi pokazu, velik stvari naučil.. žal mi je za vse nesrečne dogodke v tvojem življenju-tega si res nisi zaslužu.. ..spomini bodo ostali za vedno..

za mojga miškota: ljubim te najbolj na svetu!! neizmerno, nepredstavljivo!!! hvala ti za tvojo vztrajnost in potrpežljivost na začetku najine zveze. vem, da si tudi ti trpel.. ampak sedaj sva najbolj srečen par na svetu, skupaj preživljava nore trenutke!!! po enem letu te imam rada do vesolja in nazaj! hvala ti, da me prenašaš, kadar sem tečka, da mi stojiš ob strani, da me podpiraš, da me znaš vedno spravit v dobro voljo (pa čeprav včasih tudi v slabo).. hvala ti za vse poljube in objeme!! s tabo sem srečna in še enkrat ti hvala, ker me ne jemlješ za samoumevno, ampak mi vsak dan sproti dokazuješ svojo ljubezen in vlagaš v najino zvezo!! vedno sem si želela takšnega fanta!!! sonček si! komaj čakam, da začneva "tapravo" skupno življenje :)

za starše mojega fanta: zakon sta! res! hvala vama, da sta me tako lepo sprejela in da sem že na začetku postala član vaše družine. pri vas se počutim kot doma! vbistvu ste takšna družina o kateri sem sama sanjala, ko sem bila še mlajša.. spoštujem vaju in resnično upam, da se bomo še naprej tako dobro razumeli! rada vaju imam!

za mojo najboljšo prijateljico: rada te imam! hvala, ker mi stojiš ob strani in poslušaš kako ti najedam o svojih problemih.. :)
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 31. Okt. 2009 19:39

Za bivšo best frendico:

Po eni strani mi je tokkkkkkk žal da je tko kakor je ampak dokler boš ti taka kokokš in se ne boš spustila na normalen nivo in mi v faco povedat dejstev ki si jih (nepravično) misliš o men me po domače povedat boli kkkkkk! In dokler boš ponosna na to,da se ne pogovarjaš z mano pri meni mostu čez reko nazaj VEČ NI! In spravlja me ob živce da se delaš mrtvo hladno,ker se ni zgodilo nič ampak je vse to samo plod tvojih možganov....aaaaaaaaaa

Wow,now i feel much better :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]