Neizrečeno...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
za mojo mami: prosm, a lahko na drug način komunicirava?
za eno dobro prjatlco, ki očitno to ne želi več bit: tega nisem pričakovala od tebe, ampak uredu, sama si si izbrala hladen odnos, pa naj bo hladen odnos, če tako želiš
za razred k sm ga dubla: o hvala! tok dobrga razreda resno nisem prčakovala!
za eno dobro prjatlco, ki očitno to ne želi več bit: tega nisem pričakovala od tebe, ampak uredu, sama si si izbrala hladen odnos, pa naj bo hladen odnos, če tako želiš
za razred k sm ga dubla: o hvala! tok dobrga razreda resno nisem prčakovala!
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
za vedeževalca v pet: ja, ja, ja ... itak, da veš vse o meni in še dobro, da se mi bo življenje čudežno spremenilo. če bo po tvoje fajn, sam ne mi nekega gnilega zelja prodavat, ker ga res ne želim!
za kolega: upam, da boš spregledal, da se ne šalim glede tega, da si mi všeč in da mi boš naklonil priložnost, da ti pokažem, da znam biti vredu punca. sicer še ne vem, kdaj bom zbrala pogum in ti neposredno povedla, da si mi všeč in da se mi zaradi tebe ne da iskat novih ljudi, spoznavat njihove navade in mišljenje, ko pa vem, da mi lahko ti ponudiš natanko tisto, kar si želim.
za najboljšo kolegico: hvala ti, da si, kar si! hvala, ker si me spremenila na boljše, ker si mi razširila obzorja, predvsem pa hvala za vse! (in ona to ve, ker ji večkrat povem!)
za mamco: a se lahko prosim začnema normalno pogovarjat in si zaupat težave?
za atija: lahko prosim prenehaš s svojim rasizmom?!
za kolega: upam, da boš spregledal, da se ne šalim glede tega, da si mi všeč in da mi boš naklonil priložnost, da ti pokažem, da znam biti vredu punca. sicer še ne vem, kdaj bom zbrala pogum in ti neposredno povedla, da si mi všeč in da se mi zaradi tebe ne da iskat novih ljudi, spoznavat njihove navade in mišljenje, ko pa vem, da mi lahko ti ponudiš natanko tisto, kar si želim.
za najboljšo kolegico: hvala ti, da si, kar si! hvala, ker si me spremenila na boljše, ker si mi razširila obzorja, predvsem pa hvala za vse! (in ona to ve, ker ji večkrat povem!)
za mamco: a se lahko prosim začnema normalno pogovarjat in si zaupat težave?
za atija: lahko prosim prenehaš s svojim rasizmom?!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Za mojo prijateljico:
Zadnjič, da sem ti naredila kakršnokoli klinčevo uslugo!!!! Na zobe sem se metala celo noč, da sem ti uredila. Sekirala sem se še cel dan potem, ali bo ok. Gre le za tvojo diplomo. In ko smo že pri tem, če si prilezla do diplome, bi morala znat tudi to naredit sama. Pa sem ti vseeno rit odnesla. Zastonj. Ker si mi prijateljica, kao. Pa nisem edina, ane??
Veš, saj mi ni treba spomenika postavljat in mi pet hvale, en čist majhen hvala bi bil dovolj. Saj ne da bi bilo lepo, če bi se mi zahvalila tako uradno, v diplomi. Kot se spodobi. Pa tistemu fantu, ki ti je rit odnesel z druge strani, tudi. Pa si se zahvaljevala vsem drugim, ki so ti kuhali kavice in poslušali tvoje jamranje.... zasluge za vse ostalo gredo pa tebi, ane? Vse si naredila sama, ane??????
Face it... brez naju ti še dolgo ne bi diplomirala, ali pa bi plačala mastne denarje nekomu, da ti naredi.
Veš, oni fant je bil prizadet pa ti ne bo nič nikoli rekel, ker je pač tak. Midve se pa slišiva. In ropotala bom. Za obadva skupaj.
Goljufiva izkoriščevalka ena!!!!!!! :box:
Zadnjič, da sem ti naredila kakršnokoli klinčevo uslugo!!!! Na zobe sem se metala celo noč, da sem ti uredila. Sekirala sem se še cel dan potem, ali bo ok. Gre le za tvojo diplomo. In ko smo že pri tem, če si prilezla do diplome, bi morala znat tudi to naredit sama. Pa sem ti vseeno rit odnesla. Zastonj. Ker si mi prijateljica, kao. Pa nisem edina, ane??
Veš, saj mi ni treba spomenika postavljat in mi pet hvale, en čist majhen hvala bi bil dovolj. Saj ne da bi bilo lepo, če bi se mi zahvalila tako uradno, v diplomi. Kot se spodobi. Pa tistemu fantu, ki ti je rit odnesel z druge strani, tudi. Pa si se zahvaljevala vsem drugim, ki so ti kuhali kavice in poslušali tvoje jamranje.... zasluge za vse ostalo gredo pa tebi, ane? Vse si naredila sama, ane??????
Face it... brez naju ti še dolgo ne bi diplomirala, ali pa bi plačala mastne denarje nekomu, da ti naredi.
Veš, oni fant je bil prizadet pa ti ne bo nič nikoli rekel, ker je pač tak. Midve se pa slišiva. In ropotala bom. Za obadva skupaj.
Goljufiva izkoriščevalka ena!!!!!!! :box:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
bivšemu: si največji hinavec in zahrbtnež kar jih je! misliš da boš večno lahko izkoriščal punce?! o ne, lepega dneva boš ostal sam, čisto sam... tudi kolegi bodo odšli, si našli resne punce in zaživeli svoje življenje, ti pa boš živel svoje, mizerno, osamljeno življenje! bil si popoln razumeš? s tabo je blo vse popolno, dokler nisi z enim dogodkom usega uničil!! kako lahko nekomu s katerim si skupaj ne prisluhneš? kako mu ne daš možnosti da ti obražloži stvari? kako mu ne dovoliš da ti reče oprosti? zakaj se nisi soočil z mano iz oči v oči? vse bi naredla zate, vse... če bi mi le dovolil bi lahko še zdaj živela pravljico, skupaj... veš, še vedno te imam zelo rada, še vedno mislim nate vsak dan...nemorem da nebi upala da boš uvidel napako in se morda vrnil k meni?
sami sebi: spravi se v red, nehaj mislit nanj ker te ni vredn!! zaslužiš si velik boljšga kot je on! nehaj upat da bo prišel nazaj ker nebo!
sami sebi: spravi se v red, nehaj mislit nanj ker te ni vredn!! zaslužiš si velik boljšga kot je on! nehaj upat da bo prišel nazaj ker nebo!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
svojemu prvemu fantu: hvala ti za vse trenutke ki sem jih preživela s tabo...
hvala za poljubve..hvala za objeme..hvala za tolažbo..hvala za ljubezen...
hvala da si mi pokazal kaj pomeni ljubiti in kaj pomeni biti ljubljen...a na žalost tudi kaj pomeni zgubiti.
če pomislim..se mi zdi da četudi bi zdaj umrla..bi bila srečna..ker sem spoznala tebe..ki vem da si me resnično ljubil...nočem pozabit najinih neprespanih noči...neskončnih pogovorov...nočem pozabit tebe...
če bi imela možnost... bi ravnala drugače..
rada te imam se vedno
njemu: prizadel si me..ker neveš kaj bi rad...
bogu: jooj nevem kako se ti naj zahvalim, da imam tako fajno družino..res hvala da mam možnost živet v takšnem okolju...***
mami: moja najboljša prijateljica v težkih trenutkih..hvala da lahko jokam na tvoji rami in da si vedno zame tukaj..
občodujem tvoje nasvete...in res mi pomeniš največ
ati: rada te imam..vendar malo zamerim..glede mojih čustev.. nimaš pojma..koga ljubim
ostalim dečkoM:
žal mi je ker se ne morem zaljubit...v meni je se preveč lepih spominov in lepih občutkov..ki pa jih žal nisem odkrila v nobenem izmed vas.
hvala za poljubve..hvala za objeme..hvala za tolažbo..hvala za ljubezen...
hvala da si mi pokazal kaj pomeni ljubiti in kaj pomeni biti ljubljen...a na žalost tudi kaj pomeni zgubiti.
če pomislim..se mi zdi da četudi bi zdaj umrla..bi bila srečna..ker sem spoznala tebe..ki vem da si me resnično ljubil...nočem pozabit najinih neprespanih noči...neskončnih pogovorov...nočem pozabit tebe...
če bi imela možnost... bi ravnala drugače..
rada te imam se vedno
njemu: prizadel si me..ker neveš kaj bi rad...
bogu: jooj nevem kako se ti naj zahvalim, da imam tako fajno družino..res hvala da mam možnost živet v takšnem okolju...***
mami: moja najboljša prijateljica v težkih trenutkih..hvala da lahko jokam na tvoji rami in da si vedno zame tukaj..
občodujem tvoje nasvete...in res mi pomeniš največ
ati: rada te imam..vendar malo zamerim..glede mojih čustev.. nimaš pojma..koga ljubim
ostalim dečkoM:
žal mi je ker se ne morem zaljubit...v meni je se preveč lepih spominov in lepih občutkov..ki pa jih žal nisem odkrila v nobenem izmed vas.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
(po ponovnem branju dosti mesecev kasneje, brišem )
Zadnjič spremenil sarchika09, dne 12. Nov. 2010 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- Poison~GirL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
za use družinske člane: rada vas mam najbol na svetu, pa čeprou vam tega ne povem glih velikrt, ozeroma sm nesramna do vs
za bf: hvala ti za useee! si edina oseba ki me res razume in ji lahko povem res čis use<3
za biušo bf: še zmer mislm, da si ti zajebala, ne pa jst, ampak tud če ti mene souražš, jst te ne. ker si najbl uredu, če hočš in vem da si velik pretrpela.
za še eno frendico:sorry milijonkrt
za njega:kako nej ti povem, da si use, na kar mislm, ti? da se nemorm zbrt niti za eno sekundo, ker zmeri mislm na tvoje najlepše oči, na tvoje nasmehe, poglede.. kako nj ti povem, da je muka bit zravn tebe, ker te tok močno hočm objet, se te dotaknt..? no sj na nek način že veš.. ampak a si res dojeu? in zakaj si tok čudn, tok hot and cold? in ubistvu vem da ti je neki do mene, preprosto čutm to. sam pol se pa uprašam a je to sam sleplenje? in kkoo nj ti poveeeem?
za bf: hvala ti za useee! si edina oseba ki me res razume in ji lahko povem res čis use<3
za biušo bf: še zmer mislm, da si ti zajebala, ne pa jst, ampak tud če ti mene souražš, jst te ne. ker si najbl uredu, če hočš in vem da si velik pretrpela.
za še eno frendico:sorry milijonkrt
za njega:kako nej ti povem, da si use, na kar mislm, ti? da se nemorm zbrt niti za eno sekundo, ker zmeri mislm na tvoje najlepše oči, na tvoje nasmehe, poglede.. kako nj ti povem, da je muka bit zravn tebe, ker te tok močno hočm objet, se te dotaknt..? no sj na nek način že veš.. ampak a si res dojeu? in zakaj si tok čudn, tok hot and cold? in ubistvu vem da ti je neki do mene, preprosto čutm to. sam pol se pa uprašam a je to sam sleplenje? in kkoo nj ti poveeeem?
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
za prijateljico : veš, da je bilo v zadnjem času dosti stvari,... priznam, da sem se oddaljila, ampak takrat nisem vedla, kaj naj drugače storim. preveč je blo vsega naenkrat. oprosti, ker ti nisem stala ob strani, ko si me rabla.. vedi, da te mam še vedno rada in mi veliko pomeniš. kadarkoli me rabiš, bom tu.
njemu : vem, da je minilo že tolko časa ampak vseeno, nisem pozabla... pa ti?
staršem : vem, da je bilo v zadnjem času veliko vsega. žal mi je.
njej : hvala, ker mi stojiš ob strani, pogrešam te
njemu : vem, da je minilo že tolko časa ampak vseeno, nisem pozabla... pa ti?
staršem : vem, da je bilo v zadnjem času veliko vsega. žal mi je.
njej : hvala, ker mi stojiš ob strani, pogrešam te
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
NJEMU: na živce mi greš s svojo neodločnostjo! Odloči se al pa me pust pri miru
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
za moje starše: sta najboljša na svetu in vaju mam rada z vsemi napakami. Hvala za vse!
za moje prijateljice: ste mi kot sestre, vem da boste vedno ob meni če vas bom rabla. Vedno me spravite v dobro voljo, tudi če sem še tako žalostna in sem res zelo vesela, da ste v mojem življenju. Rada vas mam!
za mojega fanta: na živce mi gre tvoja neprilagodljivost (egoizem?) in ko boš to končno spoznal,me ne bo več ob tvoji strani. In ne vem zakaj je tako težko določene stvrai lepo povedat, ne da se greva skrivalnice in ko poči, sem seveda jaz za vse kriva.
za moje prijateljice: ste mi kot sestre, vem da boste vedno ob meni če vas bom rabla. Vedno me spravite v dobro voljo, tudi če sem še tako žalostna in sem res zelo vesela, da ste v mojem življenju. Rada vas mam!
za mojega fanta: na živce mi gre tvoja neprilagodljivost (egoizem?) in ko boš to končno spoznal,me ne bo več ob tvoji strani. In ne vem zakaj je tako težko določene stvrai lepo povedat, ne da se greva skrivalnice in ko poči, sem seveda jaz za vse kriva.
- lil_angie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2008
Fotru: Hvala, ker mi daš vedno vedet, da ne bom nikol dost dobra, hvala, da vsako stvar, k jo naredim, zaničuješ, hvala, ker uničuješ moj odnos z bratom, hvala, ker mi ne dovoliš izpolnit dolgoletne želje. Res si najboljši!
Kretenu: Tok si me razočaral, da ne vem, če ti bom kadarkol lahko spet zaupala. In ne verjamem tvojemu izgovoru. Se boš mogu res res res potrudit, da ti odpustim.
M: Zanima me, kdaj si bova priznala, da med nama ni kemije, in (p)ostala to, kar sva - zelo dobra prijatelja.
N: Čeprav sva si tok različni, se super razumeva, ampak, jaz nisem tista tvoja druga polovica. Pobotita se, ker ena brez druge ne znata več funkcionirat in to traja že predolg. Pa ne obotavljej se pri NJEMU!
Kretenu: Tok si me razočaral, da ne vem, če ti bom kadarkol lahko spet zaupala. In ne verjamem tvojemu izgovoru. Se boš mogu res res res potrudit, da ti odpustim.
M: Zanima me, kdaj si bova priznala, da med nama ni kemije, in (p)ostala to, kar sva - zelo dobra prijatelja.
N: Čeprav sva si tok različni, se super razumeva, ampak, jaz nisem tista tvoja druga polovica. Pobotita se, ker ena brez druge ne znata več funkcionirat in to traja že predolg. Pa ne obotavljej se pri NJEMU!
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Mojemu dragemu preljubemu očetu, ki ga imam tako neizmerno rada: Hvala ti za vsa poniževanja vseh 17 let, dokler se ti nisem uprla in se nehala pogovarjat s tabo, hvala za vse javne izjave, zaradi katerih si me spravil v grozno zadrego, hvala za vse trenutke sramu, hvala da si mi z dejanji dal vedet da sem nula in da imaš tvojega dragega sina stokrat rajši, hvala za vse laži ki si si jih izmislil samo da bi imel ti vedno prav, hvala da si mi od malega govoril da bom debela in si me spravil na rob anoreksije, hvala ti da si mojo mamo varal s kurbami, hvala da nikoli nisem dobila nič od tebe, hvala da me je zaradi tebe vedno vsako zimo zeblo ker si tak pametn glede ogrevanja, hvala za to da sem se lahko vedno samo 1 celo minuto tuširala, hvala da si mi skos govoril da sem lažnjivka, hvala da si mi dal vedet da nisem niti malo inteligentna in da iz mene nikoli ne bo nič, hvala da si mi pokazal kako zelo rad me imaš.
P.S. zdaj ko sem bolj uspešna kot ti in celotna tvoja velika nagravžna kmečka familija - od katerih niti eden nima nobene izobrazbe - in bom veliko dosegla v življenju pa se žri tak da te bo raztrgalo !! In predvsem vem da te bo raztrgalo to, ko bom imela boljši položaj od tvojega preljubega sinčka. In ob tem bom vsako sekundo uživala.
Še za konec: vseeno mi je kaj se s tabo zgodi, ampak prosim dragi atek, ne umri predno ne boš dovolj trpel.
Tvoja preljuba hčerka
P.S. zdaj ko sem bolj uspešna kot ti in celotna tvoja velika nagravžna kmečka familija - od katerih niti eden nima nobene izobrazbe - in bom veliko dosegla v življenju pa se žri tak da te bo raztrgalo !! In predvsem vem da te bo raztrgalo to, ko bom imela boljši položaj od tvojega preljubega sinčka. In ob tem bom vsako sekundo uživala.
Še za konec: vseeno mi je kaj se s tabo zgodi, ampak prosim dragi atek, ne umri predno ne boš dovolj trpel.
Tvoja preljuba hčerka
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Njemu: Sovražim, da me puščaš v negotovosti, da ne vem, kje sem. A ne veš izražati čustev? Povedati, tudi če ni dobro zame?! Zato, ker ne rečeš niti besede, me še bolj boli. Vsaj zavrni me, bom lažje prenesla, kot pa da se sekiram. In da ne omenjam..včeraj si bil celo popoldne z mano, videl, kako sem bolana, danes pa nisem vredna niti toliko, da bi mi napisal SMS, kako sem. Hvala. Drugič, ko se boš hotel spraznit, pa se jaz ne bom oglasila... Napij se, samo takrat si iskren..vsaj zdi se mi tako
In kljub vsemu, kjub temu tvojemu idiotizmu, te imam najraje na svetu! Kako sovražim to..
Mojemu atiju: Si najboljši ati, kar jih je! Tako zelo bi ti rada pomagala in ti prihranila vsaj eno bolečino, ki jo imaš zaradi te preklete bolezni.. pa ne morem! In to me najbolj mori. Rada bi ti povrnila vsaj delček vsega, kar si ti naredil zame. Rada te imam najbolj in bom s tabo do konca!
Mami: Ko me kdo vpraša karkoli o moji "mami", odgovorim, da je nimam, da je mrtva. Sej niti ne vem, če si še živa, ali ne. In me niti ne zanima. Želim ti povedati, da te v teh 8ih letih, odkar si šla in pustila nas 3 otroke ter se nikoli več oglasila, nisem pogrešala niti sekunde. In te nikoli ne bom, ker za mene ne obstajaš. Upam, da veš to! Kjerkoli že si, verjamem, da ti je lepše..brez otrok in bolnega moža. Verjemi, preživeli smo in bomo tudi brez tebe. In hvala, da si nas tožila in da sedaj komaj shajamo iz meseca v mesec samo zato, da maš ti polno rit vsega. No, sej to je tudi bil tvoj namen. Čeprav nikomur ne želim karkoli slabega, tebi privoščim ravno to. Ko boš stara in nihče ne bo ob tebi, si ne drzni poklicat ali nas poiskat. Ne obstajaš!!! In nikoli si nisi zaslužila besede "mama", ampak k večjemu prasica.
In kljub vsemu, kjub temu tvojemu idiotizmu, te imam najraje na svetu! Kako sovražim to..
Mojemu atiju: Si najboljši ati, kar jih je! Tako zelo bi ti rada pomagala in ti prihranila vsaj eno bolečino, ki jo imaš zaradi te preklete bolezni.. pa ne morem! In to me najbolj mori. Rada bi ti povrnila vsaj delček vsega, kar si ti naredil zame. Rada te imam najbolj in bom s tabo do konca!
Mami: Ko me kdo vpraša karkoli o moji "mami", odgovorim, da je nimam, da je mrtva. Sej niti ne vem, če si še živa, ali ne. In me niti ne zanima. Želim ti povedati, da te v teh 8ih letih, odkar si šla in pustila nas 3 otroke ter se nikoli več oglasila, nisem pogrešala niti sekunde. In te nikoli ne bom, ker za mene ne obstajaš. Upam, da veš to! Kjerkoli že si, verjamem, da ti je lepše..brez otrok in bolnega moža. Verjemi, preživeli smo in bomo tudi brez tebe. In hvala, da si nas tožila in da sedaj komaj shajamo iz meseca v mesec samo zato, da maš ti polno rit vsega. No, sej to je tudi bil tvoj namen. Čeprav nikomur ne želim karkoli slabega, tebi privoščim ravno to. Ko boš stara in nihče ne bo ob tebi, si ne drzni poklicat ali nas poiskat. Ne obstajaš!!! In nikoli si nisi zaslužila besede "mama", ampak k večjemu prasica.
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
njemu : Ahh ne maram te..
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 09. Feb. 2010 14:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov