Neizrečeno...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Pravijo, da če se izpoveš, da pol manj boli. Tukaj ponujam prostor, da se izpišemo vsega, kar smo hotele rečt pa nismo imele prilike. Primer besednega dvoboja: ko je vsega konec se potem še vedno spomniš kaj vse bi še lahko/mogla povedat. kaj bi lahko boljše povedala. Kaj si si pripravila za nekoga, ko ga naslednjič srečaš, pa do tega 'naslednjič' ni prišlo ali pa si pozabila. mogoče kake besede namenjene pokojnim prijateljem, družinskim članom?
Od kod mi ideja? blizu mojega bloka so delali novo streho. in vsakič mi je en star gospod-delavec žvižgal in me opazoval ko sem šla mimo. en dan sem si pripravla govor: Glejte gospot. jas sem stara 17 let in nisem niti polnoletna, vi pa mi žvižgate. kaj če bi vaši hčerki nekdo žvižgal ko bi hodla po ulici. polek tega da me s tem ponižujete, je vse skupaj popolnoma nagnusno in nakazuje na sexualnost. drugič malo premislite komu žvižgate, če ne pa lahko grem tu mimo za atejem pa bomo vidli če bote žvižgali.
Ko sem naslednjič šla mimo te hiše, so bila dela zaključena in delavcev več ni bilo.
Od kod mi ideja? blizu mojega bloka so delali novo streho. in vsakič mi je en star gospod-delavec žvižgal in me opazoval ko sem šla mimo. en dan sem si pripravla govor: Glejte gospot. jas sem stara 17 let in nisem niti polnoletna, vi pa mi žvižgate. kaj če bi vaši hčerki nekdo žvižgal ko bi hodla po ulici. polek tega da me s tem ponižujete, je vse skupaj popolnoma nagnusno in nakazuje na sexualnost. drugič malo premislite komu žvižgate, če ne pa lahko grem tu mimo za atejem pa bomo vidli če bote žvižgali.
Ko sem naslednjič šla mimo te hiše, so bila dela zaključena in delavcev več ni bilo.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
za mati: ker sem bila nezazeleno dete, si celo moje otrostvo kolebala med razvajanjem in zavracanjem. materialno si mi omogocila vse, da bi skozi to zacutila neko ljubezen, ki pa je duhovno ni bilo. ze kot vrtcevski otrok sem to zacutila in te nikoli nisem vzljubila. sedaj sem mlado dekle in v meni sovrastvo do tebe samo se narasca ... ne vidiva se pogosto in se takrat ne delas drugega, kot moraliziras in mi vbijas v glavo, kako nespodobno dekle sem in kako te je pred vsemi sram, ko te vprasajo po meni. zate sem nesposobno bitje, ki bo slej ko prej propadlo. do podobnih spoznanj je, na podlagi tvoje manipulacije, prisel tudi oce. sedaj se ne moremo videti, niti govoriti, pa ceprav samo po telefonu. priznam, tudi sama se nikoli nisem trudila, da bi bil najin odnos drugacen, mogoce boljsi, bolj cloveski. ampak zasovrazila sem te, ko mi je bilo 5let, ko si, nevede, da te slisim, neki prijateljici po telefonu rekla: "povej mi prosim, kaj sem komu naredila, da sem dobila se enega otroka, in to puncko!" nocem te nikoli vec videti in prosim, ne klici me takrat, ko bos potrebovala pomoc. obrni se na svojega zlatega sincka, ki je bil vedno popoln in idealen otrok. pa lep pozdrav ...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Za mojega očeta:Oči res me boli,ker si nas tako zapustil,še vedno me boli pa je od tega že 5 let,ampak ne morm pozabiti dneva,ko si šou ko si priznal,da imaš drugo,ko si hladnokrvno obrnu hrbet in mi obljubu,da se bomo vsak dan videli....Zarad tebe sm padla letnik,zarad tebe sm padla v depresijo,zarad tebe sm dobila 20 kil...Jezna sm nate,ker dovoliš da una krava nadzoruje tvoje življenje in ne pusti,da bi se vsaj slišali kaj šele videli....Pogrešam čase ko smo šli k babici skupaj,s sestro sva peli v avtu,smo se ustavl šli na pijačo in pol na kosilo itd.Hočm te vidt večkrat kot samo enkrat na dva meseca za 15min in še to v tvoji službi,ker si zarad une krave psihotične ne upaš vn z mano....K jo vidm jo bom zadavla!!!!!!To je to,hvala
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
Za mojo ex. najbolšo prijateljico! Hvala ti za vse kar si mi naredila. Poznala sem te toliko let ampak si nisem mislila da mi ti lahko obrneš hrbet. Nisem vedla da si taka svinja. Mislila sem da najinega prijatljstva nemore nič in nihče porušit. Zraven tebe ki si mi bla najbolša kolegica so ble za tabo še druge samo ne najbolše. In ko si mi ti obrnila hrbet sem hvala bogu imela za sabo njih. Nisem pričakovala da ena psica ki se prilizne zraven lahko uniči dolgo letno prijatelsvto. Navsezadnje bili sva eno. Jaz in ti neločljivi. Sedaj so ti časi mimo. Zdaj mam ob sebi res kolegico, ki vem da mi nikol in nikar ne bo obrnila hrbta kot ti. Mislila sem da se le tebi lahko zaupam ampak se njej lahko še bolj. Vem da me nebo nikoli izdala kot ti.!!
Hvala ti za tako fake prijateljstvo!
Hvala ti za tako fake prijateljstvo!
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
What if tomorrow never comes. če imate možnost jim to povejte..Pred kratkim se je moji prijateljici zgodilo da je njen bivši, s katerim sta se razšla zaradi družinskih problemov..preminil.. ona pa mu ni povedala kaj do njega čuti in koliko ji pomeni..eden iz med primerov ki mi je dal misliti in za to sem se odločila da vsakemu od prijateljev in ljudi ki jih imam rada to povem.
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
t@ssy napisal/-a:je lažje rečt kot pa narest
amm.ja je men tut blo veš. ko pa sem vidla kak je prjatlca trpela sm se pa urnk zamislala.pa mislim da je usak..tut najbol sramežljiu člouk zmožn povedat kaj čuti če želi.
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
- am_8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
tjask napisal/-a:js si pa v glavi sestavljam govor, kako bom enmu tipu dala vedt, da bi rada neki več, da hočm vedt kam to pelje, pa ne vem kako nej mu rečem...
Česa te je strah? Zavrnitve? Povej mu kar čutiš...boljše je vedet, kot pa živet v iluziji, če se slabo konča vsaj veš pri čem si in greš naprej...je pa res da bo bolel...sm bla pred kratkim v tej situaciji:( Sam kaj veš...lahko se bo zate vse čist super razpletlo in pol boš vesela da si mu povedla
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
ma point je v tem, da mi je na začetku reku da hoče da bi blo kej več, zdej je pa tko, da me pokliče enkrat na ne vem kok časa, mi pa skos piše po msn-ju in fb... in ja, kadar sva skup je vse super, fino, fajn... sam pomanjkanje pozornosti.. in bi mu najraj kr direkt rekla lej fant, tko pa tko je, povej zdej še ti... ampak ja, po eni strani mam raj to k je zdej, da ga ne zgubim, po drugi se mi pa ne da sekirat vsak dan zakaj me ne pokliče... grr, zmedena...
- am_8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
Jah...to je grozno:X odločit se morš sama kaj boš nrdila...jst povem sam svoje mnenje ...zdej odvisno je kolk cajta to traja....sam ponavadi je tko da to nikamr ne vodi...mislim nevem, edino če se boš zadovoljila s tem da ti posveča premal pozornosti ku si zaslužiš...lej al te nima dovolj rad al pa je tak tip človeka, bl tak pasivn k se mu ne da nč potrudt...pomoje je dobr da se z njim pogovoriš da boš vedla pri čem si...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov