Neizrečeno...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 25. Nov. 2010 0:01

moji tašči: samo zahvalim se lahko bogu, da ne on in ne jaz ne rabiva bit v tvoji družbi in da te še pogledat več ne rabiva.. Vse kar si delala njemu že od malih nog dalje govori o tem kako kruto brezsrčno bitje si.. nisem si mislila, da je sploh možno, da mati nima rada svojega sina? Sovražim te, ker si ga zabijala odkar ga poznam.. sovražim to, da ne maraš nič na njemu, ko pa je on takšen sin, ki bi si ga marsikatera mati želela! In sedaj čeprav je uspešen, samostojen, dobro situiran še vedno iščeš napake na njemu, on pa ti zmeraj odpušča, ker išče to ljubezen v tebi, ki je nikoli ni bil deležen.. čutim, da mu to zelo manjka.. in vidim kako trpi.
Upam da boš nekoč videla svoje napake in plačala za njih.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 02. Dec. 2010 14:04

Prijateljici:
Ne obtožuj, da sem z njim zaradi denarja, sama veš, da imava poseben odnos že skoraj deset let, takrat še ni imel dobrega avtomobila... in nism nobena "pleh p***a".
Imam svoje cilje zaradi katerih hočem uspeti v življenju in ne na njegov račun. In za svoj uspeh se sama borim zato sem tu kjer sem!!
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 20. Dec. 2010 21:00

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 21. Dec. 2010 17:52

Atiju... ne morem ti povedat, kako močno te pogrešamo...kako nam manjkaš...kako bo težko tele zadnje dni tega leta. Da si elim, da bi ti lahko povedala še en kup stvari, predvsem pa to, kako rada te imam in te bom vedno imela. Si predstavljat ne moreš, koliko stvari smo imele za samoumevne, ker si jih počel ti. Upam, da ti je lepo kjer si. Rada te imam.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 21. Dec. 2010 20:12

D:

we could have it all! bila sem ti pripravljena VSE odpustit, ker sem te imela rada... bila sem pripravljena vse pozabit in iti dalje, s tabo... mojstrsko si me izigral! bravo! pripeljal si me tako daleč, da mi kadar te srečam srce dobesedno ponori... in ti se predobro zavedaš tega! Veš, nekoč ti bo še žal... vsi so ti to povedali, od družine do kolegov, ampak ti si itak najbolj pameten na tem svetu, dobro pa bodi sam! ker tebe "ena baba" nebo sukala okol prsta... zdaj pa si kjer si, sam čez praznike in kličeš mene?! jebi se!

T:

hvala za vse! brez tebe bi se svet verjetno že zdavnaj nehal vrtet... privoščim ti srečo in ljubezen...

E:

mislim, da nekje v sebi veš da trznem ko ga vidim (D), da bo on tisti moški, ki ga bom imela vedno nekje v srcu... ampak ne misli da te imam zato kaj manj rada, ker temu ni tako! Ljubim te :oops: ljubim te za vse kar si, za vse kar mi daješ...oprosti, če ti včasih dam občutek, da nisi takšen kot je bil on, ampak boljše da nisi!!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 27. Dec. 2010 13:21

neuresniceni srednjesolski ljubezni:

vedno si bil bitje, v katerega sem verjela, v katerega sem zaupala, s katerim sem prezivljala neverjetno lepe trenutke. kljub temu, da se ne bi smela, sem se kmalu zaljubila vate. tvoj bratranec, takrat moj fant, je kmalu ugotovil, da do tebe gojim dosti bolj nakolonjena custva, kot do njega. kako jih ne bi, ko sva bila sosolca in sva se videvala vsak dan. vcasih sva celo spala v isti postelji, kadar naslednji dan v soli nismo imeli obveznosti in sva lahko klepetala pozno v noc, vcasih tudi do jutranje budnice, ne da bi se kdajkoli navelicala ... zaupala sem ti, da te imam rada in ta custva si mi iskreno vracal. ceprav sva oba vedela, da ne smeva, sva se spustila v odnos, ki je mocno prizadel tvojega bratranca in takrat mojega fanta. nisva mogla ostati skupaj. vsa tvoja druzina je bila hkrati druzina mojega fanta in ne bi naju sprejeli. zato sva ostala prijatelja. najboljsa prijatelja. ob koncu srednje sole si mi poslal pismo, zapisal si, da je to pismo nekaj posebnega, ker se nikdar nisi pocel cesarkoli podobnega. v pismu si mi obljubil, da bova ostala v stikih, da se bova videvala vsak teden, da me bos vsak dan poklical. in res je bilo tako. prvi dve leti najinega studentskega zivljenja. osreceval si me bolj kot kdorkoli drug, imela sem te resnicno rada. se vedno te imam. in to bi ti rada povedala. po dveh letih sva preprosto izgubila stike. zaljubla sva se vsak v svojega novega partnerja in najin odnos zaradi ljubosumja ni mogel zdrzati pritiska. pogresam te in najine dooolge sprehode in pogovore. saj se slisiva, nic ne recem, enkrat na mesec in mogoce uspeva tako pogosto tudi videti. ampak pri obeh je cutiti zadrzanost. ne upam ti povedati, kako zelo pogresam naju iz srednje sole. takooo zelo. ampak ko te vidim, mi srce se vedno skace od veselja. takrat bi te lahko objemala cel dan :) in kako zelo sem vesela, da bos ravno ti tisti, ki bo ovekovecil mojo poroko s prekratnim fantom na fotografijah. ker si izvrten fotograf in poleg tega se najboljsi prijatelj, ki 'se mi je zgodil' v zilvjenju! rada te imam in vedno te bom imela!
Anyaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anyaaa » 27. Dec. 2010 16:44

Bivšemu:

Oprosti za vse občutke negotovosti, za vso slabo voljo, za vse solze, ki so tekle zame.. Oprosti za vse druge, vem, da če bi vedel mi ne bi mogu nikol oprostit.. Oprosti za vse laži. Takrat mi je blo vseeno, zdj mi ni.. We were too young.. Ampak upam, da veš, da kljub vsem besedam, ki sva si jih izrekla, I loved you.. Vse kar sva en drugmu naredla, ne glede na posledice, zarad tega sem se izoblikovala.. In upam, da veš da kljub temu, da že lep čas nisva več skupaj, še vedno te nosim v srcu, vedno te bom.. Za vedno boš moja prva prava ljubezen, čeprav oba veva, da je bil najin razhod neizogiben.

Njemu:
Dejansko sem misnala, da sem našla nekoga s katerim bom jaz - jaz.. Vsi trenutki s tabo so bili najlepši na tem svetu.. Vsak objem, vsak poljub, vse besede - verjela sem ti, da enkrat boš pa le moj.. In ne vem kako lahko pri svojih letih delaš to kar od tebe zahtevajo starši - očitno zanje ne bom nikoli dost dobra.. Zatorej, ostani z njo, ona je boljša, ane? Vedela sem, da si z njo pa še vseen sem upala, da bova enkrat samo ti pa jaz.. Vsi so rekli, da je ne boš nikoli pustil.. Ampak sem ti verjela, ko si rekel, da nisi več z njo. Vse je bila ena velika laž. Midva sva bila laž. In ne mine dan, da se ne bi spomnala tvojega glasu, tvojih poljubov.. I miss you so much.. Ampak NE, nisem tuki za tvojo zabavo, za potešitev tvojih potreb. Čeprav ne veš kako boli, ko ti rečem, da te nočem več videt.. Ne veš kako si te želim, kako samo čakam kdaj te bom naključno srečala.. Ne veš, da še vedno upam, da pa boš samo moj.. Čeprav ne smem več.. Ne morem.. I can't make you love me if you don't..

Moje lubice

Hvala, da ste. Hvala, da mi pomagate in, da se lahko na vas zanesem kadarkoli. Hvala za vse presmejane noči/jutra. Hvala za vse to, da kljub moji tečnosti ostajate moje. Brez vas ne bi blo življenje tako kot je! :*
Remember, life is not the amount of breaths you take, it's the moments, that take your breath away.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 29. Dec. 2010 19:18

Mojemu fantu:[/u]
Že nekaj časa čutim, da nisva za skupaj vendar vztrajam, ker mislim, da bo boljše. Na živce mi gre, ker mi ne pustiš, da sem jaz to kar sem, da me omejuješ pri izhodih, da ne smem imet prijateljev samo prijateljice, da mi ne pustiš izrazit svojega mnenja, da moram igrat srečno in zadovoljno pa nisem, me nikamor več ne pelješ, da me ne razumeš in ne znaš potolažit, da si me spremeniu v depresivno punco to je uspelo samo tebi...Kljub vsemu te imam še vedno rada :tear:
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Dec. 2010 19:33

Izbrisano.
Tukaj se ne komentira "priznanj"(še posebej pa ne teži), to je prostor, da si ljudje vsaj malenkost olajšajo dušo in ne za pogovor o problemih/težavah.
..Evelyn..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 30. Dec. 2010 18:05

Tebi dragi prijatelj:
Še vedno mi ni jasno, kaj si takrat razmišljal (čeprav je minilo že 6 let)...če sploh kaj in zakaj si to naredil...nikoli mi verjetno ne bo...kot tudi nobenemu izmed nas...verjetno si mislil, da je bila zate to rešitev, vendar sem še vedno jezna nate ker si to naredil...ker nisi pomislil na posledice...na starše in sestro...na nas prijatelje in vse ostale ki s(m)o te imeli radi...u bistvu sem jezna tudi nase...oz. vsi trije smo...ker smo žurali v soboto skupej in nismo opazili, da bi bilo morda kaj narobe...u nedeljo pa šok...in bolj kot smo razglabljali in premlevali, vedno znova smo prišli do tega, da nam svoje stiske nisi hotel pokazati/zaupati...morda pa je tudi nismo videli...oprosti, ker ti očitno nismo znali pomagati...upam, da ti je lepo kjer si...počivaj u miru...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
sunyygirll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sunyygirll » 30. Dec. 2010 19:53

TEBI: Bil si oseba, ki mi je pomenila cev svet. Oseba za katero sem bila pripravljena požreti marsi kaj. Vedno sem verjela, da si le neresen, da se boš nekoč zresnil in spoznal, da sem jast tista prava zate. Po dveh letih vem, da temu ni tako. Boli me, da se delava kot da med nama ni nič. Kot da se ne poznava. Sprejela sem tvojo igro, kljub temu da mi je bilo zaradi tega vsak dan hudo. Če bi lahko zavrtela čas nazaj bi marsikaj spremenila. Ne bi pustila, da bi me poniževal. Zdaj, ko sem izvedela kako nizko si padel, da ti je vsaka, ampak res vsaka dobra, sem spoznala, da ne smem več čakati nate in na to kdaj se boš spet spomnil name. Toliko je bilo fantov, ki sem jih ravno zaradi tebe zavrnila. Medtem ko so mi drugi govorili da sem lepa, pametna in nasploh super punca si mi ti vedno znova kazal, da v tvojem življenju nisem nič več kot le tvoja avantura. Ravno zaradi tebe se nikoli nisem cenila. Upam, da boš nekega dne spoznal kaj vse si mi naredil. Najbolj pa upam, da nobene ne prizadaneš tako kot si mene. :(
never give up no matter what!
Uporabniški avatar
Coco*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco* » 07. Jan. 2011 3:23

1
a kdaj pomisls na to po kaksnih nakljucjih sva se midva sploh spoznala? na nek nacin mi je odnos k ga mava res uredu. cist spontan, nestalen. ampak rada bi da ves kolk men to pomen. tist cas k ga prezivim s tabo je v primerjavi z vsemi drugimi tipi tok popoln. prijetn, sproscen. s tabo se pocutm svobodno. mislm, da si ti zal edini tip s katerim bi lahko bla v zvezi pa se se vedno pocutla svobodno in samostojno. in ves kaj, lep si. lep si zarad svoje energije kero mi dajes, zarad vseh teh stvari katere obcutim ob tebi. zal mi je, da sem po vsej vrjetnosti jaz le se ena od mnogih. bod moj..

2
sedim s tabo na kavi in te gledam. v grlu imam cmok ko zadrzujem jok ker te tako zelo pogresam. ti si mi bil vse. vecino najlepsih trenutkov svojega zivljenja sem prezivela s tabo. ti si bil moja opora. ves kaksna sem, zmedena, zlomljena, unicena. ne morem brez tebe. in se bolj pomembno, NOCEM brez tebe. v zadnjem casu se mi je zgodil marsikaj. velik novih tipov, velik novih ljudi, velik groznih stvari. ampak na koncu vsega, ko ugotovim da me nic od tega ne osrecuje... it's all about you.

3
draga moja, dolg sm bla potrpezljiva zato me zdej po vseh svojih izpadih dobr poslus. nisem tip cloveka k bi sodla nekoga zarad dolocenih stvari se predn ga spoznam. ti si zgolj slisala da obstajam in iz -vec kot ocitno ljubosumja- zacela za mojim hrbtom s svojimi ogabnimi bolanimi zgodbicami. glej js se na tvoj nivo ne bom spuscala, zato ti zdejle enkrat in upam da za vselej povem da zgin stran od mene. js se s tabo ne mislm kregat, se pa prov tko s tabo ne mislm ukvarjat na kakrsenkoli nacin. nocem te spoznat, nocem se s tabo pogovarjat. zato stran od mene, pa upam da dobr razumes. xoxo, odjebi.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 10. Jan. 2011 13:11

...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]