Neizrečeno...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Dasha0
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2009
*frisko* napisal/-a:za mati: ker sem bila nezazeleno dete, si celo moje otrostvo kolebala med razvajanjem in zavracanjem. materialno si mi omogocila vse, da bi skozi to zacutila neko ljubezen, ki pa je duhovno ni bilo. ze kot vrtcevski otrok sem to zacutila in te nikoli nisem vzljubila. sedaj sem mlado dekle in v meni sovrastvo do tebe samo se narasca ... ne vidiva se pogosto in se takrat ne delas drugega, kot moraliziras in mi vbijas v glavo, kako nespodobno dekle sem in kako te je pred vsemi sram, ko te vprasajo po meni. zate sem nesposobno bitje, ki bo slej ko prej propadlo. do podobnih spoznanj je, na podlagi tvoje manipulacije, prisel tudi oce. sedaj se ne moremo videti, niti govoriti, pa ceprav samo po telefonu. priznam, tudi sama se nikoli nisem trudila, da bi bil najin odnos drugacen, mogoce boljsi, bolj cloveski. ampak zasovrazila sem te, ko mi je bilo 5let, ko si, nevede, da te slisim, neki prijateljici po telefonu rekla: "povej mi prosim, kaj sem komu naredila, da sem dobila se enega otroka, in to puncko!" nocem te nikoli vec videti in prosim, ne klici me takrat, ko bos potrebovala pomoc. obrni se na svojega zlatega sincka, ki je bil vedno popoln in idealen otrok. pa lep pozdrav ...
tudi jst sm nezaželen otrok in mi je tvoja zgodba zelo blizu..tudi pri meni je tako..vem kako ti je!!
rada pa bi povedala še nekaj..pred dvema mesecoma mi je umr fant..čeprav sva bila skupaj šele en mesec ga vsak dan pogrešam, vsak dan mislm nanj..ne vem koko naj preživim to bolečino ki je v meni.
vedno sem mislila da duša dvojčica ne obstaja..daj pa sem videla da obstaja in on je bil moja..
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Dasha0 napisal/-a:rada pa bi povedala še nekaj..pred dvema mesecoma mi je umr fant..čeprav sva bila skupaj šele en mesec ga vsak dan pogrešam, vsak dan mislm nanj..ne vem koko naj preživim to bolečino ki je v meni.
vedno sem mislila da duša dvojčica ne obstaja..daj pa sem videla da obstaja in on je bil moja..
To mora biti res grozno
Moje sožalje
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
njim: hvala vam, da se počutim del vas, da spadam zraven in me sprejemate kot svojo... ste čudovita ekipa, katere del sem danes tudi jaz =))
njemu: nikoli si nisem mislila, da bom kdaj spoznala osebo ki jo bom tako cenila in spoštovala kot cenim tebe...nisi popolen, a kar delaš je popolno...si perfekcionist =) tvoje male napakice te delajo človeka
kvazi prijateljici: trdiš da si moja prijateljica, a me ne poznaš, ne razumeš, ne poslušaš...vedno obstajaš le ti, tvoje življenje, tvoj prav...ne vem zakaj ti tega ne povem v obraz, a nekako še nisem zbrala dovolj poguma... sploh ne vem zakaj se ukvarjam s teboj..."grde" po tvojem merilu, zaničuješ, "lepe" sovražiš...meni pa je tako vseeno za videz...nekako ne bova nikoli na isti valovni dolžini =/
njemu: nikoli si nisem mislila, da bom kdaj spoznala osebo ki jo bom tako cenila in spoštovala kot cenim tebe...nisi popolen, a kar delaš je popolno...si perfekcionist =) tvoje male napakice te delajo človeka
kvazi prijateljici: trdiš da si moja prijateljica, a me ne poznaš, ne razumeš, ne poslušaš...vedno obstajaš le ti, tvoje življenje, tvoj prav...ne vem zakaj ti tega ne povem v obraz, a nekako še nisem zbrala dovolj poguma... sploh ne vem zakaj se ukvarjam s teboj..."grde" po tvojem merilu, zaničuješ, "lepe" sovražiš...meni pa je tako vseeno za videz...nekako ne bova nikoli na isti valovni dolžini =/
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mami: Prosim, razumi, da sem stara že krepko čez 20, da imam svoje življenje in da res ne morem vsak vikend hoditi domov že v petek zvečer in potem pozno v nedeljo nazaj. Pa ne zato, ker vas več nimam rada, temveč zato, ker potrebujem čas zase, za stvari, ki jih poleg službe med tednom ne morem početi in predvsem čas zanj, ki je moj svet. Ja, prav imaš, spremenila sem se. In ne, ni me on spremenil. On mi je samo dal pogum, da uresničim svoje želje, ne pa da jih zatrem zaradi vaših. Prosim, bodi vesela, če najdem čas in ti povem, da pridem domov, ne pa da si potem čisto v šoku, ker ne grem že danes domov. Ja, sej vem, veliko imaš za postoriti. Ne vem pa zakaj potem na koncu vedno obstanemo vsak v svojem svetu, tiste izjemno nujne stvari pa nenarejene? In prosim te, ne podkopuj me, niti me ne izsiljuj. Ne padam več na te fore. Ne pustim se več slabi vesti. Če mi kaj ponujaš, ker hočeš v zameno nekaj, to prosim prej povej in tega ne bom vzela. Verjemi, da sem sposobna popolnoma sama skrbeti zase.
Sestri: Vem, da si kot otrok videla veliko stvari, ki jih ne bi smela, da sem tudi jaz kriva za to. Vem, da si sedaj še bolj zaprta vase kot sem pa jaz. Vem, da imaš težave. Te pa prosim, da če te kaj moti, to poveš direkt meni, ne pa ne vem komu. Če ti je tako težko, ker me ni doma, preživi več časa z mano, ko si v Lj. Če mi pa zavidaš, ker sem sposobna reči "ne", pa ponovi. Ni tako težko. Mislim, da ti ne dolgujem prav nič, torej mi nimaš kaj očitati. Nimaš pravice. In nima smisla, da si potem vsa sladka, ko me potrebuješ. Sori, ampak nisem več tak idiot, ki bi še vedno nasedal.
Sestri: Vem, da si kot otrok videla veliko stvari, ki jih ne bi smela, da sem tudi jaz kriva za to. Vem, da si sedaj še bolj zaprta vase kot sem pa jaz. Vem, da imaš težave. Te pa prosim, da če te kaj moti, to poveš direkt meni, ne pa ne vem komu. Če ti je tako težko, ker me ni doma, preživi več časa z mano, ko si v Lj. Če mi pa zavidaš, ker sem sposobna reči "ne", pa ponovi. Ni tako težko. Mislim, da ti ne dolgujem prav nič, torej mi nimaš kaj očitati. Nimaš pravice. In nima smisla, da si potem vsa sladka, ko me potrebuješ. Sori, ampak nisem več tak idiot, ki bi še vedno nasedal.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Mama in ate:
Prosim, razumite da ni vaša stvar, kje bom živela. Se bom že z mojim dogovorila, da nama bo prav.
Mama: zakaj name tako vplivaš, da sem še sama slabe volje? Zakaj mi vedno hočeš naredit slabo vesto.
Bom napisala diplomo in bom slej kot prej dobila službo. Vse ob svojem času.
Sestra T. :
Ne sprašuj me vsakič koliko diplome sem napisala ko prideš na obisk.
Sestra I.:
Dej malo razmišlaj s svojo glavo pa enkrat naredi tako kot TEBI paše.
Od mojega sestra:
Daj se že enkrat odloči kaj bi rada, ne pa da se obračaš kk zapiha veter. Odloči se al se boš razumela s svojimi starši al pa več sploh ne rabiš pridit na obisk hinavit.
Od mojega ate:
Želim si da bi bil bolj karakterna oseba. Samo veliko govoriš pa nič ne narediš. Kako ne vidiš, da ti sin pomaga po najboljših močeh pa je še vedno nula zate. Sram te bodi, da sin skrbi zate, namesto da bi mu ti pomagal. Mrzim tvoj stavek "pa saj mu vse dam" k.... mu daš, enkrat na leto mu daš 100 evrov za račune, ki jih plača zate, saj tudi ti rabiš elektriko, vodo,... pa vsa hrana, ki jo kupi tudi zate, ti si pa nakoncu razočaran ker ni prinesel pive, saj maš v zidanici 2000 litrov vina pa se napij, sej itak ne moreš bit trezen, tudi vino ti dobro teče, ampak ne, ti bi pivo, sej ni važno,če jo ma s čim kupit.
Od mojega mama:
Smiliš se mi ker ga moreš prenašat (moža), vem da ti ni lahko z njim, ampak kako ga ti brezpogojno ljubiš. Obrača te okoli malega prsta, ampak to tebe ne moti. Strežeš ga od spredaj in od zadaj on se pa hinavsko smeji. Kako lahko nekdo tako manipulira s tabo? A ne dojameš, da si zaradi njega TI na slabšem. Samo ga zagovarjaj, on je itak "zlat", pa vsi drugi pijejo, samo tvoj ne.
Moj:
Oprosti, da sem včasih tak tečna, ampak žal ne morem iz svoje kože. Žal mi je, ker vidim, kako te nekateri izkoriščajo. Nedaj se.
Prosim, razumite da ni vaša stvar, kje bom živela. Se bom že z mojim dogovorila, da nama bo prav.
Mama: zakaj name tako vplivaš, da sem še sama slabe volje? Zakaj mi vedno hočeš naredit slabo vesto.
Bom napisala diplomo in bom slej kot prej dobila službo. Vse ob svojem času.
Sestra T. :
Ne sprašuj me vsakič koliko diplome sem napisala ko prideš na obisk.
Sestra I.:
Dej malo razmišlaj s svojo glavo pa enkrat naredi tako kot TEBI paše.
Od mojega sestra:
Daj se že enkrat odloči kaj bi rada, ne pa da se obračaš kk zapiha veter. Odloči se al se boš razumela s svojimi starši al pa več sploh ne rabiš pridit na obisk hinavit.
Od mojega ate:
Želim si da bi bil bolj karakterna oseba. Samo veliko govoriš pa nič ne narediš. Kako ne vidiš, da ti sin pomaga po najboljših močeh pa je še vedno nula zate. Sram te bodi, da sin skrbi zate, namesto da bi mu ti pomagal. Mrzim tvoj stavek "pa saj mu vse dam" k.... mu daš, enkrat na leto mu daš 100 evrov za račune, ki jih plača zate, saj tudi ti rabiš elektriko, vodo,... pa vsa hrana, ki jo kupi tudi zate, ti si pa nakoncu razočaran ker ni prinesel pive, saj maš v zidanici 2000 litrov vina pa se napij, sej itak ne moreš bit trezen, tudi vino ti dobro teče, ampak ne, ti bi pivo, sej ni važno,če jo ma s čim kupit.
Od mojega mama:
Smiliš se mi ker ga moreš prenašat (moža), vem da ti ni lahko z njim, ampak kako ga ti brezpogojno ljubiš. Obrača te okoli malega prsta, ampak to tebe ne moti. Strežeš ga od spredaj in od zadaj on se pa hinavsko smeji. Kako lahko nekdo tako manipulira s tabo? A ne dojameš, da si zaradi njega TI na slabšem. Samo ga zagovarjaj, on je itak "zlat", pa vsi drugi pijejo, samo tvoj ne.
Moj:
Oprosti, da sem včasih tak tečna, ampak žal ne morem iz svoje kože. Žal mi je, ker vidim, kako te nekateri izkoriščajo. Nedaj se.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
da si olajšam dušo....
x:
tnx za vso pomoč ki sem jo tako nucala...sej Tudi sama bi verjetno zmogla(nekoč)..sm ja z tvojo pomočjo naredila to veliko hitreje in na bolši način...in ja da si me spodbujal,me branil in naredil use da mam bolši lajf...da sm te spoznala..imela lepe trenutke.
Po tvoji zaslugi sedaj vem da obstajajo ljudje ki ti ceu lajf očitajo eno samo malenkost....in da so tako neumni še pri teh letih....
huala da sm spoznala v piko natačno take kot si ti...
Huala ti pa tudi da mi nisi znal zaupati svojih težav...Vedno si jih drugim...Češrav sem ti rekla da mi lahko zaupaš ker si vedeu da ti bom brezpogojno pomagala.....
sej veš da sem Zate naredila use kar sem lahko..imela sem te rada nabolj na svetu..zate sem dala roko v ogenj...
Žal pa mi je samo da se niti mogel zaradi sebe bolj potruditi kljub veliki pomoči z moje strani in ostalih ki smo te imeli radi..in da si me pustil v dvomih..
Upam da boš enkrat spoznal da ni pravilno to da delaš sedaj take stvari ki ti škodijo in te u drek rinejo....
Upam da ko boš to spoznal kaj je resnično prav in kaj ni, da ne bo prepozno..In upam da takrat ne boš jokau in stokau češ zakaj ti nismo povedali..Pa saj smo ti...samo ti nisi poslušal nas,ker si biu preveč trapast in sam vase zaverovan in zagledan...in da boš enkrat zbral toliko poguma in končno priznal da si se tudi ti motil,ne samo drugi...
Želim ti vso srečo in da ti Bog vrne tisto kar ti pripada(trenutno samo batine in kazen)..
x:
tnx za vso pomoč ki sem jo tako nucala...sej Tudi sama bi verjetno zmogla(nekoč)..sm ja z tvojo pomočjo naredila to veliko hitreje in na bolši način...in ja da si me spodbujal,me branil in naredil use da mam bolši lajf...da sm te spoznala..imela lepe trenutke.
Po tvoji zaslugi sedaj vem da obstajajo ljudje ki ti ceu lajf očitajo eno samo malenkost....in da so tako neumni še pri teh letih....
huala da sm spoznala v piko natačno take kot si ti...
Huala ti pa tudi da mi nisi znal zaupati svojih težav...Vedno si jih drugim...Češrav sem ti rekla da mi lahko zaupaš ker si vedeu da ti bom brezpogojno pomagala.....
sej veš da sem Zate naredila use kar sem lahko..imela sem te rada nabolj na svetu..zate sem dala roko v ogenj...
Žal pa mi je samo da se niti mogel zaradi sebe bolj potruditi kljub veliki pomoči z moje strani in ostalih ki smo te imeli radi..in da si me pustil v dvomih..
Upam da boš enkrat spoznal da ni pravilno to da delaš sedaj take stvari ki ti škodijo in te u drek rinejo....
Upam da ko boš to spoznal kaj je resnično prav in kaj ni, da ne bo prepozno..In upam da takrat ne boš jokau in stokau češ zakaj ti nismo povedali..Pa saj smo ti...samo ti nisi poslušal nas,ker si biu preveč trapast in sam vase zaverovan in zagledan...in da boš enkrat zbral toliko poguma in končno priznal da si se tudi ti motil,ne samo drugi...
Želim ti vso srečo in da ti Bog vrne tisto kar ti pripada(trenutno samo batine in kazen)..
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
G:
bil si najboljši prijatelj, lahko bi bil tudi veliko več kot to, če se takrat ne bi obnašala tako odbijajoče. vedno boš 'love of my life' in na najino prijateljstvo ohranjam lepe spomine, čeprav nimava nobenega kontakta več. upam da si srečen.
bil si najboljši prijatelj, lahko bi bil tudi veliko več kot to, če se takrat ne bi obnašala tako odbijajoče. vedno boš 'love of my life' in na najino prijateljstvo ohranjam lepe spomine, čeprav nimava nobenega kontakta več. upam da si srečen.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
foxy.lady napisal/-a:G:
točno to bi rada rekla njemu, ampak ne zmorem, niti mi ne da priložnosti .. do besede enako.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Ta forum mi je bil inspiracija, da izrecem deljansko vse kar mi tezi dolocenim osebam, sem zbrala poguma in to naredila, mi ni zal, lajf tece, a ne da? Ne vem kaj bo jutri...kolk bi bilo vse lazje ce ljudje ne skrivamo med sabo emocije...no, cosmo forum tudi tebi povem, da si precej uporabna zedeva i si mi fajn!
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
katy. napisal/-a:foxy.lady napisal/-a:G:
točno to bi rada rekla njemu, ampak ne zmorem, niti mi ne da priložnosti .. do besede enako.
če bi imela priložnost...takoj!
zdaj študira v ljubljani, pa ga še niti enkrat nisem vidla. zgleda da nama ni usojeno...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov