Neizrečeno...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 13. Okt. 2009 17:25

fantu: hvala ti za vse! skupaj sma preživela nepozabne trenutke ljubezni in sreče. dal si mi občutek kot da ti lahko zares zaupam. čudno je življenje, ko so stvari super si vedno tukaj, me itd. a ko 1x res rabim tolažbo, vedno znova spoznam da sem čisto sama.
prodajalki v trgovini: kako si drznete dreti na mene. pa čeprav sem prišla v trgovino 5 min preden se je odprla. mislite da jaz vsakič ko stopim v trgovino pogledam na uro če je že odprta?? če so vrata odprta jaz pač smatram kot da je odprto. ni to logično??
What makes you different..
Makes you beautiful
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 13. Okt. 2009 19:13

za kolega v službi: Hvala, ker si! Zaradi tebe zjutraj z veseljem pridem v službo, ker vem, da me boš ne glede na vse spravil v dobro voljo, da boš razumel moje šale in toleriral moje "tečne" momente, da mi boš pomagal, ko bom rabila pomoč in da boš držal z mano, ko se bodo vsi ostali obrnili proti meni.

za očeta: "Hvala" za vso slabo voljo, ki jo stresaš nad mano, za vse občutke tesnobe in manjvrednosti, ki jih imam zaradi tebe, za vso poniževanje pred drugimi, za odgovarjanja v mojem imenu, kot da sem še majhen otrok, ki nima lastnega mnenja in jezika. Ni važno, kaj vse bom dosegla v življenju, zate ne bom nikoli dovolj dobra. Ni važno, če imam rada svoj študij in svojo službo, in ni važno, da v tem uživam, važno je, da nikoli ne bom profesorica, kot si TI hotel, in to je izgleda največje razočaranje v tvojem življenju. Ko ti bo nekoč postalo žal za tako obnašanje, me ne išči... Lahko se boš opravičeval, kolikor boš hotel, svojih dejanj in besed ne moreš več vzeti nazaj. Tvoj "stvor," se spomniš?
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 13. Okt. 2009 20:00

...
Zadnjič spremenil rebelgirl, dne 25. Jan. 2011 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 13. Okt. 2009 20:08

Jaaaa jst tud za bivšega :D :

Uglavnem,morm ti rečt,da te preziram,ker si tako grdo ravnal z mano...Velik bolj so ti bli pomembni kolegi od mene skos,kamorkol sm hotla it se ti ni dalo,če je v tistem trenutku prišel kolega si šou raj z njim.Ne maram te,ne morm te vidt več,k te slišm mi grejo kocine pokonc,kako se lahko sploh trudiš z mano govort po vsem tem kaj si mi naredu.Nonstop si me primerju z bivšo,NISEM BLA ONA IN HVALA BOGU NIKOL NE BOM!!!Zakaj si sploh šou od nje k ti je blo tok do nje :evil: pa biu z mano pol delu z mano k da sm jst vsega kriva!!!???S tabo nism občutla niti mal ljubezni in samospoštovanja,nevem zakaj sm sploh trpela in se trudla okol tebe.....Sam vem,da če bi cajta zavrtela nazaj te še pogledala v življenju ne bi!!!! :!:

I feel better :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 13. Okt. 2009 20:19

lastniku stanovanja, v katerem živim: mater si debil, ne vem kako se lahko greš management če še odnosa najemodajalec-najemnik ne moreš 'managat', želim si, da bi te lahko brcnila v tvojo debelo kapitalistično rit, pa da bi bil ti enkrat v moji koži. Sej razumem, da se ti gre samo za keš, ampak lahko pa ne bi bil taka odurna, samovšečna rit. Ne morem razumet, kako ne dojameš, da je to, da tvoji najemniki sami uredijo manjše stvari v stanovanju (nove vtičnice itd) in ti samo rečejo za keš, dobra stvar - kako ti ni jasno, da boš prej al slej moral itak uredit, ker 40 let stare stvari pač ne delajo več tako kot bi morale, ampak neee, ti ne misliš vlagat v stanovanje več, kot je to nujno potrebno v tem trenutku. Upam, da se ti na glavo podre, pa upam, da se čim prej kje zaj* in prekršiš pogodbo/stanovanjski zakon, da te bom lahko z veseljem j* v glavo, ker si zaslužiš.

Ahh, tole je blo sproščujoče :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 13. Okt. 2009 20:38

za mojo sodelavko: sita sem teh tvojih jamranj kako si revca in bošček in kaj vse slabega se ti dogaja. Nehej paničarit in folk vznemirjat s tem, ker mogoče se zdej bojijo zate, ampak kmal bojo spoznal da itk usak drug mesec tarnaš za neko drugo stvar in te ne bojo več poslušal. In nehej bit ljubosumna, če se katerakoli druga sodelavka pogovarja z sodelavci (moška populacija) ker tok zanimiva pa krasna pa spet nisi da bi bla za njih samo ti tam. In ne bot tok hinavska, da ko ti že ne uspe pozornost pritegnt od sodelavcev da potem druge ženske v drek tunkaš da bi ti izpadla najboljša.

Za mojo naaaaj naaaj kolegico: joooj hvala tistemu ki te je poslal v moje življenje! Nism mela v življenju še take prjatlce kot si ti. In si tudi edina pred katero nimam nobenih zadržkov in lahko povem karkoli, ker v seb vem da me ne boš nikoool izdala! Hvala za vso tvojo pomoč in pozornost do mene, hvala ker ti za mene nič ni težko nrdit, hvala ker si ti tista ki vem da bo z mano jokala ko bo hudo in hvala ti ker me lepo in mirno postaviš na realna tla! Zakon si!

Za ostale bom pa drugič napisala:)
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 13. Okt. 2009 21:58

za vse ki si mislite da sem idiot, kreten in še marsikaj drugega:
kot prvo!!! ne sodite človeka katerega še ne poznate, ker je velika možnost da je veliko boljša in prijetnejša oseba kot vi ali vaši prijatelji ;)
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 14. Okt. 2009 7:55

Za moje prijateljice; hvala, da ste mi stale ob strani, ko sem vas tako potrebovala. Hvala, da ste me zamotle. Hvala, da ste mi pokazale, da se spet lahko smejim, da ste mi pokazale, da je življenje lepo in da je potrebno vsak trenutek živeti. Rada vas imam. Ne vem kaj bi brez vas. Vedite, da se lahko vedno zanesete name. Vedno vam bom na voljo.

Za mojo mamo; vem, da nisem hčerka, ki si jo želiš, a se trudim po svojih najboljših močeh. Obljubim, da se bom še bolj in upam, da te ne bom več razočarala. Rada te imam. Hvala, da si to kar si.

Za mojega bivšega; hvala za vse lepe trenutke, ki sem jih preživela s tabo. Nikoli nisem bila tako srečna kot s tabo. Hvala, da si me naredil bolj samozavestno, bolj močno, hvala, da si mi pokazal moje napake. Hvala, da si mi pokazal, da ste vsi moški isti. Si najbolj nezrel, neodločen in strahopeten človek, ki sem jih kdaj spoznala. Toliko lepega sva imela, a si se odločil kjub ljubezni oditi. Samo povem ti, enkrat bo tebi žal, ko boš spoznal od česa si zbežal, ne meni. A takrat bo prepozno. Ne morem verjeti, da tako trpim zaradi enega kretena... a kljub vsemu te imam še vedno rada...

Za znanca iz lokala; full si sexy in zelo si mi všeč. ;)
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 14. Okt. 2009 21:33

za mojo mami:
oprosti ker sem včasih tako samosvoja....kljub temu da te mam tako rada včasih rečem kaj takega kar te prizadane..hočem da veš da si najboljša mami na celem svetu..si edina oseba na katero se lahko vedno zanesem. hvala ker mi stojiš ob strani:) rada te mam**

za mojega bivšega fanta:
dragi*** oprosti za vse grde besede ki sem ti jih izrekla.
nevem katere besede bi mogla izrečt da bi se ti opravičila za vse kar sem ti storila. hvala da si mi pokazal kaj pomeni ljubiti in kaj pomeni biti ljubljena.
ko sem bila s tabo sem bila najsrečnejše dekle na svetu. oprosti ker tega nisem znala ceniti.
priznam da še vedno v vsakem fantu iščem tebe..in em razočarana ko spoznam da so drugačni.
želim in privoščim ti najboljšo punco na svetu..ker si jo zaslužiš...
in še nekaj imela sem te resnično rada kljub moji trmi...**
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Okt. 2009 21:45

Za mojo sošolko, ki sem jo (žal) spoznala ta teden:

Nehaj me konstantno motiti med predavanji in vleči k sebi moj zvezek, nisem ti jst kriva, če si prizadeta in ne znaš sledit. Nehi me skoz spraševat "KAJ?" ker ti ne bom povedala. Na zvezku skor ležim zarad tebe, a še nisi dojela??? In nehi tok glasno govort, sej te vsi SLIŠMO AVEŠ. In nehi spraševat take bruke profesorja, ker bo že kdo mislu, da sm tvoja prjatlca, če sedim zravn tebe. In ne deli se bolša od nas, če ne delaš tega, kar mi počnemo, ker "maš lajf" :roll:
janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janja1988 » 20. Okt. 2009 15:35

enemu fantu!
zakaj mi to delaš? a veš da trpim? a hočeš da še bolj??
nevem m kaj vidim na tebi.hočem te pozabit.kreten si..
želim ti da enkrat sam skusiš kak je met nekoga za norce.
zaleti se nekam.žal mi je da sem te spoznala.pust pri miru moje prijatle in se zalet nekam
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 20. Okt. 2009 18:21

Za fanta, zaročenca in najboljšega moškega na svetu: hvala ti, ker si moj... Odkar sem tebe spoznala sem druga oseba, oseba kakšna sem vedno hotela biti. Še nikoli se nisem počutila bolj ljubljeno, lepše, ...

Za bivšega: žal mi je, ker sem te prizadela. Spremenila sem se in če me nebi ignoriral tako dolgo bi se ti opravičila za vse kar sem ti storila. Oprosti, vedi da sem te vedno imela rada...

Za starše: vem, da naju nikoli nebosta sprejela. Vem, da bom od trenutka, ko povem da se bom z njim poročila izobčena iz družine. Žal mi je, ker sta omejena in ne moreta sprejeti druge nacije. Rada vas mam in vem, da bomo trpeli vsi. Zaročena sem. Žal mi je, ker vaju bo to prizadelo in srečna, ker ga imam.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Fallen_angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Fallen_angel » 20. Okt. 2009 18:21

za mami: ni lepo,da tok ne cenš mojga dela in to zmer naprej mečš pred ljudmi k mi neki pomenjo..ne govor kar ni res,ker točn vem kaj je.

oči: tvoj odnos do mami je vseprevečkrat negativen,tudi do mene...ogromn mi pomenš,ampak ne morem verjet da si karakterno tak,kot si. da te je sve tolk spremenl...

mami&oči: zakaj mi nkol noben ne reče da me ma rad?

bivša best frendica: ne morm vrjet,da si zarad enga tipa postala tok drugačna in si pozabla,kaj vse sva mele prej 10 in več let....

fant: ljubim te,neskončno,upam,da me ne boš nikol razočaru ali lagou...ne vem,kako bo to moja psiha prenesla..pa tud jst sama...s tabo želim ostat,srečna sem ker se tako razumemo med sabo,s tabo želim otroke in skupno streho. samo...da ti bom lahko zaupala. pa sem tvoja za vedno.

še ena bivša frendica: ne veš kaj govoriš.

pa še ena X zadeva: prosim,popravi in izboljšaj se. potem bom tako zelo srečna...če bo le to štimalo...zdaj vem,kako je to pomembno in cenim bolj kot kdajkol prej.
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 20. Okt. 2009 18:43

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:za vse ki si mislite da sem idiot, kreten in še marsikaj drugega:
kot prvo!!! ne sodite človeka katerega še ne poznate, ker je velika možnost da je veliko boljša in prijetnejša oseba kot vi ali vaši prijatelji ;)
:zustimm:
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dandy » 27. Okt. 2009 22:32

za enga: ne veš kok si te želim. k te zagledam u meni zavre in obenem zmrazi ker ne vem kaj si misliš o meni. ful si u redu oseba, ne dovoli da te drugi pokvarijo. ne veš kako rada bi ti rekla da si mi všeč da bi te rada še bolje spoznala, ker se zelo ujameva ampak se mi zdi da sm že mal prepozna, čeprav prepozno ne bo nikoli. vedno iščem izgovore in razloge da te pokličem ali pošljem sms ampak ti to ne opaziš.ne vem zakaj si tok trmast??ob tebi sem čisto druga oseba, smotana, nerodna in zatrapana do ušes....mogoče sem včasih res otročja ampak se temu vedno znava nasmejat. zelo rada bi vedela kaj se ti mota po glavi ko si z mano, ali imaš drugo, kakšne punce so ti všeč ampak na žalost tega nikoli ne bom izvedela.in vem da se bom večno kesala zaradi tega.mogoče pa se najini poti še kdaj prekrižata, takrat ti bom povedala vse kar si zdaj ne upam.
ljubim te

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov