Negotovost v stavkih

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 28. Jul. 2011 10:06

marypa napisal/-a:Ja full so boljši prijatelji, ko pa skoraj vsak ko bi se full družo s tabo cilja na to, da bi bil več kot samo prijatelj. Me zanima, kaka bo reakcija, ko bom rekla, da mi ni do ničesar več :S

Prijateljstvo s moškim je malo komplicirano... Če nekoga ki je moškega spola večkrat kontaktiraš, kličeš, si lahko začne misliti, da bi rada z njim imela nekaj več, ti začne pošiljat poljube, te vabit ne vem kam...

No tole pa ne bo držalo. Od vseh s katerimi se družim, mam sam precej več punc kot tipov. Marsikatera je huda za dol past, pa mi na misel ne pride, da bi jih začel pecat.
Če pa je že kdaj do tega prišlo (mogoče v najstniških letih) in sem dobil košarico, pa je potem odnos ostal popolnoma enak kot prej. Vsj iz moje strani.
Tudi, ko je bila situacija obrnjena in je punca hotla kaj več, se ni najin odnos popolnoma nič spremenil in še danes se družimo ali pa smo vsaj v stikih.

Mam občutek, da malo preveč kompliciraš. Če je tip vsaj približno normalen, tvoja zavrnitev nebi smela imeti kakšnega posebnega efekta na vajin odnos. Če pa ni, je pa itak bolš, da ga skenslaš.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 28. Jul. 2011 11:47

marypa napisal/-a:
lipstick69 napisal/-a:Moški so boljši prijatelji :D

Ja full so boljši prijatelji, ko pa skoraj vsak ko bi se full družo s tabo cilja na to, da bi bil več kot samo prijatelj.

Tu se pa zelo strinjam. Tako je vsaj ko nekdo želi postati tvoj "prijatelj" ( moški ). Boljši prijatelji sem mislila predvsem tiste, ki jih poznamo že od malega, ali že zelo dolgo. :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 28. Jul. 2011 16:00

Pač ženski je kul, da so fantje prijazni, ne rabijo pa naprej osvajat, če vidijo da ženska ni zainteresirana. Mislim da bi to moglo vsakemu biti jasno in v tistem trenutku bi moral sprejet odločitev- ali se bom prijateljsko še naprej družil z njo ali pa se od nje oddaljil. Eno ali pa drugo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov