Negotovost v stavkih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ste imela kdaj izkušnjo s kako prijateljico/znanko, kaj vam je šlo najbolj na živce?
Barva las, misliš da je v redu tale?
Moji lasje imajo premalo volumna, kaj naj uporabim.
Smeti grem nest, mi paše ta majica?
Kozmetike ni nikoli preveč, poglej to kremo proti celulitu, vzame eno izmed 4. Bile so na akciji, pa sem jih kar 4 vzela.
Jaz: Črna barva ti ne paše in ne, ne mislim nič slabega s tem.
No, ona je bila vseeno prepričana, da jo jaz hočem užalit in ne vem še kaj, ne vidim v njene možgane - zelo negativna reakcija. :S
Sošolke me ne marajo, hinavske so, ena mi je obrnila hrbet, ko sem hotela stati z njimi v krogu.
Misliš, da bi bil vesel, počaščen, če bi hotela biti z njim. Vem da imam fanta hahah
Kandida me razjeda v črevesju, koliko oglja bo ok?
Ne oblačim se preveč seksi, užaljena sem in ne bom več govorila s tabo pol leta.
Hvala bogu.
Ste imele kakšne take pogovore s katero od žensk in kateri deli so se vam zdeli najbolj iritatantni, lahko še same svoje primere zapišete. No, js sem imela tako izkušnjo da je to vse razen enega stavka izrekla ena oseba vsak dan v drugačnih oblikah.
Barva las, misliš da je v redu tale?
Moji lasje imajo premalo volumna, kaj naj uporabim.
Smeti grem nest, mi paše ta majica?
Kozmetike ni nikoli preveč, poglej to kremo proti celulitu, vzame eno izmed 4. Bile so na akciji, pa sem jih kar 4 vzela.
Jaz: Črna barva ti ne paše in ne, ne mislim nič slabega s tem.
No, ona je bila vseeno prepričana, da jo jaz hočem užalit in ne vem še kaj, ne vidim v njene možgane - zelo negativna reakcija. :S
Sošolke me ne marajo, hinavske so, ena mi je obrnila hrbet, ko sem hotela stati z njimi v krogu.
Misliš, da bi bil vesel, počaščen, če bi hotela biti z njim. Vem da imam fanta hahah
Kandida me razjeda v črevesju, koliko oglja bo ok?
Ne oblačim se preveč seksi, užaljena sem in ne bom več govorila s tabo pol leta.
Hvala bogu.
Ste imele kakšne take pogovore s katero od žensk in kateri deli so se vam zdeli najbolj iritatantni, lahko še same svoje primere zapišete. No, js sem imela tako izkušnjo da je to vse razen enega stavka izrekla ena oseba vsak dan v drugačnih oblikah.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma jaz nimam takih problemov. ker itak vsem povem da so grde prasice in da naj se nehajo metat za bivšim tipom, ki je že skor oženjen z drugo.
mene pa itak skoz sprašujejo, če mam naravno barvo las, pa kako mam tolk volumna, pa kako so mi tolk zrasli lasi, pa kje sem kupla tiste čevlje, pa tisto oblekco, pa tiste copate, pa kam sem si šla nardit nohte, pa kolk sm dala za joške, pa kako mam tako postavo, če se nč s športom ne ukvarjam.
mene pa itak skoz sprašujejo, če mam naravno barvo las, pa kako mam tolk volumna, pa kako so mi tolk zrasli lasi, pa kje sem kupla tiste čevlje, pa tisto oblekco, pa tiste copate, pa kam sem si šla nardit nohte, pa kolk sm dala za joške, pa kako mam tako postavo, če se nč s športom ne ukvarjam.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
večina žensk, ki sem jih imela okoli sebe, je bilo takih. Zato sem vse po vrsti poslala nekam in se družim samo se z moskimi oz. redko katero zensko, ki ze meji na moskega.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Mam eno "kolegico" k misli da je oh in sploh, pa zanjo obstajajo sam tipi, v resnici je pa noben niti pogleda ne Pol pa skos najeda s tem. (pa seveda ne opazi, da je noben ne j-be ni 5 posto, ona si to mal drgač razlaga )
Ma nije ona baš neka riba, samo smrdi kao jedna.
Ma nije ona baš neka riba, samo smrdi kao jedna.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Samo jamranje...takšnim se pač izogneš in ko niso več v tvojem krogu, problemi s takimi enostavno izginejo. Eni pač ljubijo dramo in raje šimfarijo svoje kolegice, namesto da bi ali to rešile ali jih pač zamenjale.
The world is as you are.
-
Bombonči - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2011
Hmm, nimam nobene take kolegice, bognedaj prijateljice s tako nimam kaj se menit.
Sama imam raje moško družbo, ker so pogovori bolj sproščeni in je pol manj opravljanja in šinfanja, nekako se mi zdi da se znajo moški bolje zabavat kot ženske... če pa si zaželim česa takega, grem pa na Cosmo (juhu, od danes ) ali pa nevem, pokličem kakšno kolegico in malo počvekava v tri dni.
Sama imam raje moško družbo, ker so pogovori bolj sproščeni in je pol manj opravljanja in šinfanja, nekako se mi zdi da se znajo moški bolje zabavat kot ženske... če pa si zaželim česa takega, grem pa na Cosmo (juhu, od danes ) ali pa nevem, pokličem kakšno kolegico in malo počvekava v tri dni.
Happines is living whithout expectations.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Ah, kolegica bi že mogoče bila kaka taka, ampak če je, nevem, ker bi se mi ob takem "pogovoru" vrjetno zamašili ušesi..
Moje 2 prijateljici so pa seveda zelo pametni punci, inteligentni, s katerimi se pogovarjamo na višjih ravnih od krem za celulit in volumna las..
Pohvalimo druga drugi obleko, frizuro, če ji kaj ne paše ji povemo, žalimo se ne, ker po tem ni potrebe in tudi vrjetno nebi bile več moje prijateljice, če bi se..
Moje 2 prijateljici so pa seveda zelo pametni punci, inteligentni, s katerimi se pogovarjamo na višjih ravnih od krem za celulit in volumna las..
Pohvalimo druga drugi obleko, frizuro, če ji kaj ne paše ji povemo, žalimo se ne, ker po tem ni potrebe in tudi vrjetno nebi bile več moje prijateljice, če bi se..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
KberryS napisal/-a:Moje 2 prijateljici so pa seveda zelo pametni punci, inteligentni, s katerimi se pogovarjamo na višjih ravnih od krem za celulit in volumna las..
Holy shit...če se pa pogovarjate o čem več kot o kremcah, ste pa itak že ženski Einsteini....ne, resno.
Mogoče se ti bo bralo čudno, ampak tudi v nekaterim butastih stvareh lahko najdeš stvari za debatirati,ni vse površinsko.
Nekatere tukaj pa poveličujete druženje s tipi in posplošujete, da so vse ženske čveke, ki niso sposobne razmišljanja.
The world is as you are.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Moški so boljši prijatelji
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
lipstick69 napisal/-a:Moški so boljši prijatelji
Ja full so boljši prijatelji, ko pa skoraj vsak ko bi se full družo s tabo cilja na to, da bi bil več kot samo prijatelj. Me zanima, kaka bo reakcija, ko bom rekla, da mi ni do ničesar več :S
Prijateljstvo s moškim je malo komplicirano... Če nekoga ki je moškega spola večkrat kontaktiraš, kličeš, si lahko začne misliti, da bi rada z njim imela nekaj več, ti začne pošiljat poljube, te vabit ne vem kam... Torej js še te meje nisem prebila in zato v prijateljstvo z moškim težko verjamem, čeprav bi imela kakega prijatelja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov