Nedolžnost pri 26

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

veverca22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a veverca22 » 18. Jan. 2013 23:21

*Abby** napisal/-a:V temi Obsedenost s spolnostjo se tudi o tem piše ... mogoče lahko pa ti napišeš zs fantu, ki je odprl temo, njegov nick je jurre ... star 24, še nedolžen ... mogoče lahko izmenjata občutke. :wink:

No, gospod Jurre si niti ne upa odgovarjat na ZS :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jan. 2013 10:37

^^ Uf, vidva imata itak čisto različne vrste probleme, tako da mislim, da kakšnega konstruktivnega pogovora verjetno tako ali tako ne bi bilo za pričakovat :)

Se mi ne zi preveč uporaben predlog, njemu itak ni do dekleta, ampak ima bolj psihične stiske sam s s sabo in si želi razvratnega življenja, kar se pa s tole temo ne ujema ravno (razen tega, da še ni imel spolne partnerice) :nixweiss: Ti se kar lepo po prvih nasvetih ravnaj, pa boš videla, da bo vse v redu :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Jan. 2013 11:49

Verjetno boš prej od svojega namišljenega prijatla zgubla nedolžnost kot pa od jurreta :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jan. 2013 12:57

Heheh, sej verjetno ni bilo mišljeno, da bi se onadva dobila, ampak da bi vsaj malo poklepetala / si delila občutke ali skrbi, ki se jima porajajo... samo glede na to, da on pravi, da mu je čisto jasno, da obstajajo tudi punce, ki so še nedolžne oz. da ve, da je dosti takih še starejših ljudi od njega, in da ga niti malo ne zanimajo (ker ga zanimajo samo tisti, ki živijo razvratno in bi jim bil rad podoben), kakšen koristen pogovor verjetno ne bi nastal iz tega... :) kvečjemu kaj negativnega ali nesramnega bi mogoče napisal :? (ker pravi, da so vsi, ki ne živijo noro razvratno oz. v mladostnih letih ne zamenjajo 'n' spolnih partnerjev, po njegovo manj vredni od tistih, ki to počnejo). Tale uporabnica bi verjetno imela rada tapravo zvezo in se zaljubila, medtem ko jurre niti enkrat ni omenjal ljubezni, partnerstva, verjetno niti dekleta ne bi hotel imet, temveč ženske dojema bolj kot spolne objekte, ki jih je treba čim več 'podret' :?

V glavnem, mislim, da gre za dve različni zgodbi, kjer se uporabnika ne bi mogla ravno poistovetiti s problemi drugega :)
veverca22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a veverca22 » 28. Jan. 2013 20:57

Kako pa fantje gledate na to, da sem pri 26tih nedolžna? :oops:

A bi vas to oviralo, odvrnilo,...?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Jan. 2013 21:02

Ne. Če bi mi bla nasploh všeč, ne bi melo nobene veze.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 29. Jan. 2013 16:21

veverca22 napisal/-a:Kako pa fantje gledate na to, da sem pri 26tih nedolžna? :oops:

Ne bi me odvrnilo. Niti malo. :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Jan. 2013 19:09

veverca22 napisal/-a:Kako pa fantje gledate na to, da sem pri 26tih nedolžna? :oops:

Kakšna je "stopnja" nedolžnosti? Samo še seksala nisi, ali si povsem brez izkušenj?
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 30. Jan. 2013 21:17

Jst mislim, da za vsakega pride trenutek, ko je pravi čas, za ene prej, druge kasnej, nikoli pa ni prepozno. Ljudje smo različni in vsak je individum zase.

Tko, da veverica 22 ničesar se nimaš sramovat :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
veverca22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a veverca22 » 09. Feb. 2013 20:31

Fantin napisal/-a:

Kakšna je "stopnja" nedolžnosti? Samo še seksala nisi, ali si povsem brez izkušenj?

Sem sicer imela enega fanta, nimam pa veliko izkušenj :oops:
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 09. Feb. 2013 20:42

A sta se samo za roke drzala? Temu modelu potem tezko reces fant. Razen, ce je bilo to se v OS.

Sem mnenja, da iz muhe delas slona.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 18. Feb. 2013 12:14

Žal je to samo sprenevedanje in zatiskanje oči pred realnostjo, da ni nič čudnega. Pri meni so se delal že pri 16 letu norca, ker nisem seksal in gledal na mene za to zviška, kot bi bil kužen. Kaj še, če bi bil 26 sedaj. Nekatere seveda ne moti, samo to so izjeme, večina pa daje drugo sliko in realen pogled družbe.

Povprečen človek seksa na leto 140x. Se pravi 10 let zaostanka, je to 1400 seksov. Tega se ne da nadoknadit in tako ne more bit človek enakovreden ostalim. Enako kot ne more bit nekdo bogataš, če ima na računu minus in enakovreden eliti ljudi. Nekaterih lukenj se pač ne da zakrpat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Feb. 2013 13:38

Zdej tko je, veverca22.

Fantov ne moti, da si še nedolžna, v dandanašnjem svetu, ko je bolj malo takšnih žensk, zlasti pri tvojih letih, jim je to celo všeč. Večinoma, lahko rečemo celo pretežno.

Bolj se je vprašat o tem kaj si ti želiš od fanta. A samo seks al to da te dejansko ima rad? Če si ne želiš zgolj izgube nedolžnosti, moraš biti pri moških precej previdna. (Predvsem zaradi tvoje neizkušenosti v razumevanju moških.)

Druga stvar, ki je pri tebi verjetno bolj problematična kot to da še nisi spala z moškim, je vprašanje zakaj še nisi. A si samo izbirčna al si morda moškim neprivlačna, nezanimiva? Potem moraš pač nekaj narediti, da jim boš bolj zanimiva.

jurre, tebi pa ni pomoči. (Mal sarkastično, sej je vsakemu pomoč, zlasti pa zdravim ljudem, kot si ti :wink: )
1) OK. Izpovedal si se. Torej se zavedaš problema, prvi korak je narejen.

2) Obtičal pa si v fazi, ko je zate kriv celoten svet. Ko hočeš, da te drugi zvlečejo ven iz dreka. Saj ti ljudje pomagajo, ampak hočejo pa, da se tudi ti premakneš. In ja, sledi faza:

3) Prevzem odgovornosti. Drugih ne morem spremeniti, lahko pa spremenim sebe. Potem:

4) JEZA. Da postaneš jezen na svoje vedenje in razmišljanje, saj te ovira pri vsakodnevnem funkcioniranju in zadovoljstvu.

5) Ko bo dovolj jeze, boš pripravljen tudi nekaj narediti, da se tvoje življenje izboljša.

Lahko živiš v preteklosti in govoriš kako težko življenje si imel in imaš, lahko pa se začneš premikati naprej. Odločitev je tvoja. :wink:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 18. Feb. 2013 13:40

Žalostno, meni bi se kvečjemu taki otroci smilili, ki bi se norca delali, kot praviš... sick res :) (samo še vedno upam, da pretiravaš). Precej zgrešene predstave o medsebojnih odnosih in pomenu spolnosti, samo od takih mulčkov je težko kaj drugega pričakovat.

To je navadno živalsko parjenje (sploh v tem pomenu, kot ga ti želiš, ne rečem, da bi si želel resnično partnerko), naravna potreba iz osebne sfere. Kot da bi se sekiral, ker raziskave kažejo, da ljudje povprečno pojedo x litrov sladoleda letno (ne vem več kakšna je cifra, vem pa da so delali raziskave za različne države :D) ali popijejo x pirov... to nima nobene veze, vsak poje ali popije toliko, kolikor njemu paše oz. tudi če tega sploh ne dela, ni nobene katastrofe. Ampak ok, če tebi res toliko pomeni (poskušam razumet... kot recimo kakšni babi dolgi lasje in je obsedena s to mislijo, čeprav gre le za okrasne keratinske izrastke na glavi), naredi kaj v tej smeri, ne samo obupovat tukaj :)
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Feb. 2013 17:17

veverca22 napisal/-a:Sem sicer imela enega fanta, nimam pa veliko izkušenj :oops:

Kot je že wasd vprašal, kako daleč sta šla s tem fantom?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov