Nedolžni trojček

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Avg. 2010 18:28

..
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 24. Mar. 2013 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Elin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Elin » 16. Avg. 2010 18:32

Neeeeeeeeeeeeee, onadva sta se spoznala že kako leto nazaj in takrat se je začelo to njuno "ff" :) ki je trajalo ne vem, ene 3 mesece pomoje. Ne vem, če se ona ravno zaljubila vanj, dejstvo pa je, da se on vanjo ni in da še zdaj, ko vidim da mu kej napiše v smislu, če grejo na kavo, ji on sploh ne odgovori (mislim da že ful dolgo nista bila na kavi).

Mene pa je povabil tam, cca 1 mesec nazaj in to še vedno drži/zmenjeno, da greva (ko pač najdem čas).
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 16. Avg. 2010 18:38

Pojdi na kavo, zgubiti nimaš nič. Itak praviš da ni neka dobra prijateljica, pa tudi če bi bila. No big deal.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Avg. 2010 18:41

pol pa pejt,zgubit nimaš kej,kvečjem pridobiš.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 16. Avg. 2010 19:33

ok, potem pa ne it, če imaš tako slabo vest. ne vem, v čem je problem. sledi svojim občutkom, pa bo. :wink: za vsak slučaj pa si najdi novega ogledanega, da bo ta zadeva čim prej pozabljena :wink:
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Avg. 2010 20:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Avg. 2010 20:28

in zakaj misliš, da boš ti končala kako drugače kot je tvoja kolegica pri njemu?
očitno je tvoja kolegica od njega hotela več, pa se ji je umaknil in se še zmeraj umika.

misliš, da od tebe bo pa hotel zvezo?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Avg. 2010 20:39

delusional napisal/-a:
misliš, da od tebe bo pa hotel zvezo?

jah sej zato,mora iti na kavo da bo videla :idea:
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 16. Avg. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 16. Avg. 2010 20:43

ker življenje ni dovolj zakomplicirano že samo zase, si ga ženska rada še bolj zakomplicira :nixweiss: če je nekdo v nekaj trdno prepričan (npr. zaradi svojih načel), ga bo kdo drug težko (če sploh) prepričal v nasprotno. in ona se je že odločila, da jo bi vest pekla, torej zanjo ne bo noben razlog zadosti dobr, da bi šla na to presneto kavo :roll: razloge za to, da gre, pa so že drugi povedali. še en dodaten razlog: če si mu že obljubila, da greš, pa pojdi, spij kavo na eks in se zgovori, da moraš teči domov, ker imaš ravno nekaj v pečici. tako boš šla na kavo in se hkrati ne boš nikakor zapletla z njim. :D
kot sm rekla......naj si dobi drugega in dileme ne bo več :P
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 16. Avg. 2010 20:51

Prosim te idi na to kavo že enkrat :D
edit.: sam sirova štručka tvoje izjave so pa res smešne ej
Elin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Elin » 17. Avg. 2010 9:43

Ohhh, ne no. Zadevo ste mal prenapihnil, še bolj kot jaz. :)

Ena je napisala, kaj če je v tem času šel že na kavo s kakšno drugo. Glede na to, da ima ogromno prijateljic, je šel ne z eno, ampak verjetno s šestimi novimi na kavo. So what, najina kava še zmeraj velja in imam občutek, da bi veljala tudi, če bi bil on slučajno v zvezi. Ker je pač - zmenjeno.
Druga stvar, tudi če bi mi rekel slučajno da bodiva ff, jaz nisem tak tip punce, da bi se to šla, čeprav bi ji bil fant še ne vem kako všeč. Pač, taka sem. Raje naredim -cut- in grem naprej. Tako da, v enako kot je prepričal njo, mene ne bi mogel, ker me do sedaj še nihče ni (pa ne, da je blo ponudb zdej 350). Ok, dost o tem...

Se bom odločila in sporočim odločitev (in kako je blo na kavi), da bo tema vsaj dobila epilog. :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 17. Avg. 2010 9:49

Ne deli drame iz enga povabila na kavo, prjatlca pa tud!

A bi res zamerla, če greš s tipom na pjačo???????? Pjača, halo?

Kava je kava, spiješ, mal podebatiraš, to je to. Ampak ti pa razmišljaš k da je mal manj k bela obela pa oltar!

Tko, k je ata Joža reku, pol pa ne it na kavo, pa pejta na per, jst sm za to možnost, bo mal bolj sproščen :D
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 17. Avg. 2010 10:52

Elin napisal/-a:Ohhh, ne no. Zadevo ste mal prenapihnil, še bolj kot jaz. :)

Hja, očitno si že sama na začetku mal drame nardila; jst sem si namreč predstavljala, da želiš neki z njim met in da je ta kava pravzaprav izgovor za skoraj-zmenek. V bistvu mam še vedno nek tak občutek, ker v primeru, da ne bi bilo nobenega interesa whatsoever, ti najbrž ne bi odpirala te teme in spraševala, ali je zadeva moralno sprejemljiva ali ne. :)

Elin napisal/-a:Se bom odločila in sporočim odločitev (in kako je blo na kavi), da bo tema vsaj dobila epilog. :D

Vsekakor! :)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Avg. 2010 11:01

Mislim, da če bi ti to kavo dojemala res samo kot pijačo, se sploh ne bi obremenjavala z it al pa ne it :) ampak očitno ti je ta tip všeč ali pa pričakuješ tudi kaj več z njegove strani in si si v glavi ustvarla problem..

čas je že da nehaš razmišljat in se odločiš. sama mam enak problem trenutno, s tem da je v igri moja najboljša prijateljica, s katero sma se sicer že pogovorili in mi ga je nekako 'prepustila', no nista mela nič resnega ampak všeč ji je pa bil oz. ji je še vedno mislim, samo mi tega noče priznat. in ja danes grem z njim ven, pa bomo vidli kako se bo razvijalo ^^
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 17. Avg. 2010 11:06

Katy, a teb je ta fant tud všeč? Al dojemaš to samo kot pjačo?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov