Nedolžni trojček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2010
No, da še nekaj povem; če bi me povabil na drink nekdo prek FB, ki mi na videz ne bi bil nikakor všeč, ne bi šla. Pika. On, kot že rečeno, je simpatičen, ne morem pa reč nič več, ker ga ne poznam in zelo neumno bi bilo sklepati karkoli, npr. da me je sigurno povabil na tisto faking kavo zato, ker bi mu bla js simpatična, ravno tko je neumno sklepati, da js pričakujem kej več zdej od te kave in tipa, ki ga niti ne poznam še.
In prosim no, če se da, ne bi več o tem kaj pričakujem...
Katy., ja vidiš to je pa po eni strani še slabša situacija od moje
- jaz npr. če bi mi prijateljica priznala, da ji je všeč tainta tip, bi dvignila roke in šla stran, naj ga ima ona. Sploh, če je zadeva še kolikor toliko sveža... (V mojem primeru je staro eno leto) Kaj pa on, kako se pa on obnaša do vaju dveh, kateri namenja več pozornosti?

Katy., ja vidiš to je pa po eni strani še slabša situacija od moje

-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Saj vem ja, sranje je vse skupaj. Ampak obema je samo všeč, mislim ona tudi ne goji kakšnih večjih čustev, sej zato mi je tudi rekla da je ne moti če mam karkoli z njim.. ampak ja še vedno mi je čudno..
Aja glede njega pa je sicer do obeh prijazen ampak meni je dal vedeti da sem mu všeč, čeprav tu pri njej sprva ni šparal z komplimenti, je zdaj nekako pozabo na njo.. vbistu ma željo da se z mano vidi, brez nje, tako da pač sva obe2 predvidevali, da sem mu očitno bolj všeč
Aja glede njega pa je sicer do obeh prijazen ampak meni je dal vedeti da sem mu všeč, čeprav tu pri njej sprva ni šparal z komplimenti, je zdaj nekako pozabo na njo.. vbistu ma željo da se z mano vidi, brez nje, tako da pač sva obe2 predvidevali, da sem mu očitno bolj všeč

- Elin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2010
Samo veš, če tudi ona vidi da je njemu več do tebe kot do nje, je mogoče rekla samo zato tisto, ker pač vidi da drugega izhoda ni, kot da vama da "šanso". Mogoče ona kej čuti do njega, pa ti pač ne bo rekla, ker je dobra kolegica in si morda misli; Naj ga ima ona, če ga jaz ne morem met čeprav mi je bolj všeč kot njej... 

-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sam pol se ne čudit, čez kak mesec, pa postavlat vprašanj, zakaj se je kolegica odmaknila od tebe? Ker ravno to se zna zgodit.
Vsaj jaz tko razmišljam, pa niti nikol neb mela karkol s tipom, ki je všeč tud moji kolegici. Ker je še dost ribic v morju, takih prjatlc, kot jih mam pa sama pa zelo malo. In obratno velja isto, nobena moja dobra koelgica, ne bo s tipom, ki bi bil men všeč.
Zgodilo se mi je to edino z mojo prvo ljubeznijo. Sva bla skupi 4 mesce, nato me je pa prevaral z najboljšo kolegico. Še danes se z žensko le pozdraviva, kakih kontaktov prijateljskih pa od takrat nisva mele več. Hvala lepa za tako prjatlco.
Vsaj jaz tko razmišljam, pa niti nikol neb mela karkol s tipom, ki je všeč tud moji kolegici. Ker je še dost ribic v morju, takih prjatlc, kot jih mam pa sama pa zelo malo. In obratno velja isto, nobena moja dobra koelgica, ne bo s tipom, ki bi bil men všeč.
Zgodilo se mi je to edino z mojo prvo ljubeznijo. Sva bla skupi 4 mesce, nato me je pa prevaral z najboljšo kolegico. Še danes se z žensko le pozdraviva, kakih kontaktov prijateljskih pa od takrat nisva mele več. Hvala lepa za tako prjatlco.

-
katy. - Kofetarica
mm ja saj vem, saj sem si oblubla, da ostanema samo na prijateljski bazi dokler se pač vse skupaj ne razjasni.. čeprav jo poznam zelo dobro in mi vedno pove, ko do nekoga res začuti kaj več, mislim da bi mi v vsakem primeru povedala
nama s prijateljico so večinoam isti všeč, kar je zelo slabo ampak je žal tako pač
sicer pa naju po navadi tudi hitro mine 

nama s prijateljico so večinoam isti všeč, kar je zelo slabo ampak je žal tako pač

-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
No saj sama najbolj veš, pa najbolj jo poznaš. Želim ti, da se vse srečno razplete, ampak ponavad je tko, da nekoga tle zgubiš. Upam, da pr teb ne bo podobno, ampak men prjatlca ni povedala, da ji je všeč, pa mi ga spelala na najbolj hinavski način ever. Ne trdim, da je tvoja ista, daleč od tega, pravim sam, da se zna umaknit od tebe, če bo začutla, da si pa raj zbrala tipa namesto nje.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Nekaj časa pišeš, da je dokaj dobra kolegica, potem pa da ni neka kolegica
Splošno povedano se mi pa zdi zelo nesramen primer, ki ga poznam, ko je en fant hodil z eno punco. Potem mu je punca nekoč predstavila svojo prijateljico. Fant in prijateljica sta si bila všeč in oba skenslala tisto punco, on kot punco, ona kot prijateljico in začela hodit. Jaz kaj takšnega ne bi šla delat svojim prijateljicam pa, če bi mi bil nekdo še nevem kako všeč. In tudi, če bi bila na mestu tega fanta ne bi šla izbrat njene prijateljice.

Splošno povedano se mi pa zdi zelo nesramen primer, ki ga poznam, ko je en fant hodil z eno punco. Potem mu je punca nekoč predstavila svojo prijateljico. Fant in prijateljica sta si bila všeč in oba skenslala tisto punco, on kot punco, ona kot prijateljico in začela hodit. Jaz kaj takšnega ne bi šla delat svojim prijateljicam pa, če bi mi bil nekdo še nevem kako všeč. In tudi, če bi bila na mestu tega fanta ne bi šla izbrat njene prijateljice.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Se strinjam s tabo ana27....taki in podobni primeri so enostavno, za moje pojme, svinjarija! Taki ljudje so verjetno res najsebicnejsa bitja brez kancka vesti!
Izmed vseh samskih punc...se gre on zapicit tocno v prijateljico! :box:
Izmed vseh samskih punc...se gre on zapicit tocno v prijateljico! :box:
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
jz se pa s kolegicami samo smejim kakšned rame smo peljale zaradi tipov... In to nas je privedlo do ugotovitve da vse v povprečju zgledamo ok in smo odličen test tipom če varajo. sorry ampak če me tip prevara s kolegico bom odpikala njega ne njo in enako bi /je naredila tudi ona. Če je pripravljen s kolegico kaj šele potem počne ko imajo moške večere al pa gre na športanje ali pa s kolegi na dopust. hvala lepa za takšne tipe. Za kolegice pa vem da so prave, ker se podpiramo in vidim iz preteklih izkušenj da so nekaj najboljšega kar imam pa občasni seksualni prekrški gor al dol. ena ura seksa ni povod da prekineš stike z osebo ki ti pomeni veliko.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
katy. napisal/-a:Ja všeč mi je, ampak me njegova vsiljiva in preveč direktna osebnost moti. Danes bova prvič sama tako dlje časa in bomo še vidli kako bo..
v bistvu ti ni všeč. ampak si že dolgo samska in ti je zanimiva njegova pozornost in interes. in pa tudi to, kako daleč bi prišla pri njemu, in če bi prišla dlje kot do fuka , kot je tvoja kolegica, ker to pomeni da si boljša od nje.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
delusional napisal/-a:katy. napisal/-a:Ja všeč mi je, ampak me njegova vsiljiva in preveč direktna osebnost moti. Danes bova prvič sama tako dlje časa in bomo še vidli kako bo..
v bistvu ti ni všeč. ampak si že dolgo samska in ti je zanimiva njegova pozornost in interes. in pa tudi to, kako daleč bi prišla pri njemu, in če bi prišla dlje kot do fuka , kot je tvoja kolegica, ker to pomeni da si boljša od nje.

-
katy. - Kofetarica
delusional napisal/-a:katy. napisal/-a:Ja všeč mi je, ampak me njegova vsiljiva in preveč direktna osebnost moti. Danes bova prvič sama tako dlje časa in bomo še vidli kako bo..
vbistvu moja kolegica ni mela nič z njim

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]