Nedolžni trojček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
fukala je z njim. to pomeni da je imela nekaj z njim. kaj lahko f** enačiš z nič?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
fukala je z njim. to pomeni da je imela nekaj z njim. kaj lahko f** enačiš z nič?
in če ti ni kul njegova osebnost, še preden si šla z njim na 1.kavo, kaj potem siliš?
in če ti ni kul njegova osebnost, še preden si šla z njim na 1.kavo, kaj potem siliš?
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
delusional napisal/-a:fukala je z njim. to pomeni da je imela nekaj z njim. kaj lahko f** enačiš z nič?
glej a sem kje rekla, da sta imela ona dva spolne odnose? mislim ne vem, a ju poznaš pa veš kaj več kot jaz?
Zadnjič spremenil katy., dne 22. Avg. 2010 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Od Elin kolegica je z njim spala, od katy kolegici pa je bil tip všeč. Dva sicer različna trojčka, ampak mene bi vseeno nekaj bremzalo. Vsaj pri zgodbi od Elin, ko je njena kolegica dejansko seksala s tipom, bi na Elininem mestu stvar krepko premislila, pa čeprav se zaenkrat govori o pijački. Ne rečem, ni ga čez potešen ego, ampak ne takrat, ko s tem nekoga prizadaneš.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Gledano iz tvoje strani bi šla. Saj je samo kava.. Ampak pojdi le v primeru da ti je res ušeč, se razumeta...itd. Zdi pa se mi brez veze, da bi šla na pijačo z nekom ki sploh ne misliš resno in tako in tako nebi bilo nič, a dobro veš, da tvegaš za to prijateljstvo.
Je pa res, da če bi bla jaz na mestu tvoje prijateljice mi nebi bilo ravno prav. Je pa vse odvisno od vajinega odnosa in načina kako sta se ona2 razšla oz. v kakšnem odnosu sta sedaj.
Je pa res, da če bi bla jaz na mestu tvoje prijateljice mi nebi bilo ravno prav. Je pa vse odvisno od vajinega odnosa in načina kako sta se ona2 razšla oz. v kakšnem odnosu sta sedaj.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
dej elin, če te tako muči ali bo kolegica zamerla/ljubosumna ipd... pa jo pobaraj, če bi jo vajina kava motila. in če reče ne, pol ti nima kaj zamert, ti boš pa brez slabe vesti šla na kafe
sej si rekla da si s to kolegico dost zaupata. pa ne čakaj predolgo z iskanjem časa. hard to get ni več modern 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov