Neambiciozen fant

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Teychi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Teychi » 12. Sep. 2012 21:55

Pri meni je bila podobna zadeva, moram priznat...vendar z dokaj srečnim nadaljevanjem :)

Faksa sicer še nima dokončanega, sam si je pa našel redno zaposlitev in ga minimalna plača vzpodbuja in motivira, da je končno začel izpite delat...

Js sem bla tudi že čisto obupana, sploh ko sem prišla domov iz faksa (tudi delala sem preko študenta) in sem ga zagledala, da je vse kar je naredil v dnevu je bilo to, da se je prekotalil iz postelje do računalnika...tko da I get your point - pri meni je to trajalo 3 leta.

Mogoče bi meni tudi takrat kdo rekel, da sem neumna ker to prenašam, ampak sem globoko v sebi čutila, da se bo spremenil...tko da, js ti svetujem, da še malo vztrajaš, ampak aktivno vztrajaš - vzpodbujaj ga, mogoče kar sama poglej, kdaj ima izpite in mu datume postavi na mizo...glej, mogoče malo ponižujoče, ampak če praviš da je bil včasih drugačen, se mi zdi da je vzrok psihološke narave in ne lenoba..manjka mu motivacija...govorim ti pa iz lastnih izkušenj..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Sep. 2012 22:09

O moj bog, kaj jaz berem-pa sploh nisem verna.
Žrtvuj se za svojega tipa, važno je to, kar čutiš v svojem srcu!
:D
The world is as you are.
Teychi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Teychi » 12. Sep. 2012 22:35

Jah, dejansko nekako čutiš, za katero osebo se splača požrtvovat in ji pomagat, ko pride do težkih trenutkov...to pa itak čutiš v srcu...meni ni niti malo žal, da sem mu stala ob strani, ker se mava zdaj super, skupaj sva pa 6 let.

Tut js bi želela, če kdaj zgubim motivacijo oz. padem v nekakšno vrsto depresije, da moj fant stoji ob meni in me vzpodbuja - kar vem da me tudi bi.
Smo samo ljudje in v tem hitrem načinu življenja so depresije zelo pogoste zaradi različnih stvari.

Mogoče je pri LiEn drugačna zgodba, ampak verjetno sama čuti, če se je vredno sploh še kaj trudit...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Sep. 2012 22:38

3 leta. To ni normalno, pa če se ženske na glavo postavite s svojim stanjem ob strani.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 14. Sep. 2012 9:23

Postavi ga pred dejstvo ... Daj mu pol leta in če ne boš vidla da na polno dela diplome in išče službo, potem lahko samo še zaključiš s takim fantom.

Jest štekam če imajo ljudje krizo doma, al pa v razmerju, da se potem težje spravijo do učenja ... Če pa te krize ni, pa tudi nit malega opravičila ni ...

Tudi mene je absolvent zalenil... Predvsem pa to, ko imaš na koncu le še 5 izpitov in to so točno tisti, ki ti ne gredo, ki jih preziraš ... Ampak odkar sem jih naredila pa delam diplomo na polno ... Sem pa tudi jaz dobra dva leta vlekla absolventa ... Ampak sem pa tudi vmes kaj delala ...

Tudi sama sem sedaj ratala izredno pridna, ker nočem, da me ma moj tip za luzerko ... Itak pa moram čim hitrej diplomirat pa si najt pravo službo, da bova lahko skupaj kaj ustvarila ...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Sep. 2012 10:13

^^ ni nuno, da imaš težave, samo če imaš kriz v razmerju ali doma.

lahko imaš tudi eksistencialno krizo, ko ugotoviš, da si do sedaj svojo energijo vlagal v napačne stvari ali se stvari niso iztekle kot si pričakoval, pač zalomi se ti.

glede neambicioznega fanta pa, poskušaj ugotovit kaj ga je pripeljalo do takega stanja. mogoče gre z akake stvari, ki jih dečko niti sam sebi ne more/ noče priznat. navadno pridni ljdje ne ratajo glih rastline kar tako, brez razloga.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 26. Sep. 2012 22:33

Mene bi bolj kot to, da ne diplomira, skrbelo to, da tvoj fant po cele dneve igra igrice in gleda serije. Ne samo, da totalno nekvalitetno preživlja svoj čas, ampak mora biti dečko tudi osebnostno totalen dolgčas.
Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzany » 05. Okt. 2012 0:51

To zabijanje časa za neumnosti včasih pomeni, da oseba ne zaupa v svoje sposobnosti... sem brala pred časom nekje. Zna bit nekaj na tem, ko pomislim na par oseb, ki jih poznam.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Okt. 2012 11:35

s0nckic4 napisal/-a:zakaj za hudiča bi želela imet quitterja v timu? da mu projekt tik pred koncem ne bo več kul in bo pač končal!?
Epidemija tega je. Poznam par folka k naredijo takul stvari, koncajo pa ne projekta. In tega pol firma ne more prodat.

carrie_ napisal/-a:Mene bi bolj kot to, da ne diplomira, skrbelo to, da tvoj fant po cele dneve igra igrice in gleda serije.
As opposed to? Hodit iz bajte na kofete, shopping, koncerte in v restavracije jest? Mislim da sem vecino zensk trofil.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Okt. 2012 11:49

Mahagonij napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:zakaj za hudiča bi želela imet quitterja v timu? da mu projekt tik pred koncem ne bo več kul in bo pač končal!?
Epidemija tega je. Poznam par folka k naredijo takul stvari, koncajo pa ne projekta. In tega pol firma ne more prodat.

mislim, da je ful ljudi navajenih starega sistema, kjer si pač dobil posel in ga pol lepo lagano izpeljal.

zdej je povsod konkurenca, zmaga najboljši ponudnik, vsi majo več ponudnikov v igri, razpisi, roki, ...

določen procent ljudi pač pod pritiskom kloni al pa si rečejo, sej mi itak ne bo ratalo, namesto da bi na koncu še malo stisnili in naredili tisti extra mile.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Okt. 2012 11:50

carrie_ napisal/-a:Mene bi bolj kot to, da ne diplomira, skrbelo to, da tvoj fant po cele dneve igra igrice in gleda serije. Ne samo, da totalno nekvalitetno preživlja svoj čas, ampak mora biti dečko tudi osebnostno totalen dolgčas.

Daj mi razloži, kaj je kvalitetno preživljen prosti čas. Večino prostega časa jaz preživim tako, da si potegnem dol filme, ležim pred televizijo in gledam. Ja, sori, ne da se mi kar naprej lutat okoli, se sprehajat kot kakšen zdolgočaseni penzionist, hodit k Albancu na sladoled, samo, da sem kul, a lahko ga kupim v trgovini.

Moj prosti čas je rezerviran za ležanje pred televizijo, seks in večerno rekreacijo, tu se pa že počasi neha. Drugo so vikendi, ko je časa več, takrat se gre tudi na kakšen izlet, ali kaj podobnega.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Okt. 2012 11:59

Sploh ne vem zakaj je taka panika če vsakodnevno špilaš igrice, mene ene par iger Fife prav sprosti...nekatere serije gledam že od najstništva, vsak teden pa pogledam 7 ali več filmov, skupaj ali sam.

Če punca ne bi razumela tega, bi bil nezadovoljen in če bi mi metala to pod nos bi bil še bolj nezadovoljen. Če sva skupaj čez dan in ne utegnem početi tega grem igrati po polnoči.

Sem pa vesel da ne igram kakih LoL, ali Wow ali GD2 ker tam ti gre dan ko šus mimo :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Okt. 2012 12:02

par iger fife je drugače kot cel dan igrce igrat. dejmo dečki, ne se sprenevedat. so tipi, ki cele dneve in noči nabijajo razna sranja.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Okt. 2012 12:09

Moj znanec, s punco 12 let, imela hišo..psa..načrte. Igra Fantasy football približno 8 ur na dan, ga punca postavi ali jaz ali igrica.

Izid se vam sanja :razz:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2012 12:10

lahko bi kupil še en đojstik pa bi blo oboje :P
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov