Ne znam se več izražat.

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Jan. 2012 0:01

Džeki napisal/-a:Če so nekje sami taki, ki mi ne pašejo, se jaz najraje kr poberem. Taki pol zame okoli govorijo, da sem dolgočasen in da pobegnem ko kurba s plesa. :D

Tudi jaz. Za take najbrž izpadem zadržana, pretirano umirjena ali vzvišena. V bistvu nisem nič od tega. V določenih trenutkih seveda sem umirjena, ampak večino časa daleč od tega, kar pa ne pomeni, da sem potem takem ena tistih gobezdavih babnic, ki ne utihnejo za 5 min in prekinjajo vse po vrsti. :D Niti ena tistih pasivnih ljudi, ki komaj kaj zinejo, so brez svojega mnenja in samo poslušajo. Skratka, gre za kakšne znance, s katerimi sem kdaj iz vljudnosti šla na kavo, ker sem ravno čakala na predavanja ali kakšno drugo obveznost, a je seveda ostalo samo pri eni kavi, ker si nisem imela kaj povedati z njimi in sem se po hitrem postopku pobrala. Z nekaterimi pač ne zdržiš niti tistih 15 min, da bi v miru spil do konca kavo. :D V takem primeru ni s človekom nič narobe, če je odsoten in se ne trudi komunicirati z ljudmi, s katerimi ne čuti neke osnovne simpatije za normalno konverzacijo.
Če pa se ti to dogaja konstantno oz. tudi v družbi bližnjih oseb, pa najbrž nekaj ni okej. V tem primeru je treba iti malo globlje vase in razmisliti, kdaj se je to začelo in kaj botruje temu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov