Ne znam živeti naprej ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- koalicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2013
Saj on že od začetka ni mogel bit z mano zard tega.. Že osnove za njegovo punco nism mela zard kil. In potem, ko sem v enem mescu izgubila 6 kil in naslednji mesec se mi teža ni spreminjala, sem imela en mesec isto število kil, je hotel it za en teden na distanco, ker očitno sem si domišljala, da bo on ne glede na use ob men in kaj da sem pa naredila v dveh mesecih?!?
Tudi za novo leto me ni želel zraven...
Tudi za novo leto me ni želel zraven...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Znak da vse skupaj nima veze s kilogrami. Tip je kreten, to je to.
Reši se tega ali pa vztrajaj in nehaj spraševati za nasvete, če jih ne misliš upoštevat.
RUN!!
Reši se tega ali pa vztrajaj in nehaj spraševati za nasvete, če jih ne misliš upoštevat.
RUN!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nikoli ne moraš biti vsem zanimiv in všeč. + tip je preprosto kreten svoje klase.
Najdi raje koga, ki se bo malce lepše obnašal do tebe
Najdi raje koga, ki se bo malce lepše obnašal do tebe
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^pa ki te bo imel tako rad in te spoštoval, da te bo z veseljem kazal po celem svetu.
Ohh, daj brsni takega tipa v rit. Ta ti bo še sam bolj samozavest zbijal, da se še sama ne boš več rada imela. Takega res ne rabiš. Bodi to kar si in kakšna se ti počutiš v svoji koži, ne pa kar ti bo en kreten govoril. Če hujšaš, hujšaj za sebe in ne za druge. Ma res, upam da ga boš odpikala.
Ohh, daj brsni takega tipa v rit. Ta ti bo še sam bolj samozavest zbijal, da se še sama ne boš več rada imela. Takega res ne rabiš. Bodi to kar si in kakšna se ti počutiš v svoji koži, ne pa kar ti bo en kreten govoril. Če hujšaš, hujšaj za sebe in ne za druge. Ma res, upam da ga boš odpikala.
Yada, yada, yada...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Joj, bejba, ne glede na to, kaj tule browneyes in Džeki pišeta; obstaja tudi tisti romantični ideal (oz. za nekatere dejansko edini možni odnos med partnerjema), kjer te oseba, s katero si spoštuje, sprejema in te ima rada. In ta tip ni nič drugega kot gnoj od človeka, ki se ga ne bi s palico hotela dotaknit, pa če zgleda kot Depp v mladih letih. (Kar najbrž ne.)
Ne sprijazni se z nečem takim - in ti se bi, če bi ti le pokazal, da bi to hotel - najdi nekoga, ki te bo ljubil, nosil po rokah, razvajal in ti povedal, da mu je všeč, da si se poredila, ker so mu všeč velike ritke in ker mu je najbolj seksi ženska postavica (ne, to ni tisto, kar visi z modnih strani)! In če nisi ravno 153cm, potem 70kg enostavno ne more izgledat slabo.
Ne sprijazni se z nečem takim - in ti se bi, če bi ti le pokazal, da bi to hotel - najdi nekoga, ki te bo ljubil, nosil po rokah, razvajal in ti povedal, da mu je všeč, da si se poredila, ker so mu všeč velike ritke in ker mu je najbolj seksi ženska postavica (ne, to ni tisto, kar visi z modnih strani)! In če nisi ravno 153cm, potem 70kg enostavno ne more izgledat slabo.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
pomoje mu ti pač nisi všeč (kile so samo en faktor) in ne bo nikoli s tabo.
dlje kot se boš še ukvarjala z njim, večje travme bojo.
to, da ne dobiš potrditve od enega, ki ti je všeč, da te noče, to te pač žre pol cel lajf, zakaj unemu pač nisi bla. cel lajf oz. še dolgo boš včasih iskala razloge, zakaj te ni hotel.
jst še zdej včasih počekiram tipe, ki niso hotli bit z mano in njihove sedanje punce. (pa četudi bi hotela tipa dobit samo zato, da bi ga jaz potem pustila)
dlje kot se boš še ukvarjala z njim, večje travme bojo.
to, da ne dobiš potrditve od enega, ki ti je všeč, da te noče, to te pač žre pol cel lajf, zakaj unemu pač nisi bla. cel lajf oz. še dolgo boš včasih iskala razloge, zakaj te ni hotel.
jst še zdej včasih počekiram tipe, ki niso hotli bit z mano in njihove sedanje punce. (pa četudi bi hotela tipa dobit samo zato, da bi ga jaz potem pustila)
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
koalicaa napisal/-a:Ne, 172 cm sem visoka.
Ne vem, sej tut on je rekel, da bi me nosil po rokah, če bi bila takšna. In razumem, da ne morm bit vsem všeč, ampak kaj za vraga potem dela eno leto z mano?
Ne sprašuj se tega, ker nima smisla, morda je enostavno potreboval reden seks. Sicer pa se ne trudi ... mene je moj srednješolski fant varal sedem od desetih mesecev, ki sva jih preživela kot ''par''. In se niti ne trudim razumet ... ker je to enostavno izven mojih meja razumevanja. In definitivno ne pove ničesar o meni, temveč samo to, da je on bedak. In kaj zdaj?
Dejstvo pa je, da temu tipu nisi všeč, te nima rad, te ne spoštuje, se mu ne zdiš vredna in pomembna oseba in tako dalje. Kaj bi rada torej? Bi se tudi Hitlerju, če bi ga spoznala in se ti bi zdel karizmatičen(!) (kar je definitivno bil), pod noge metala?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Je pa še ena možnost in sicer, da si ti tipu bila dejansko všeč (no ja, sicer glede na vse žaljivke in nespoštovanje dvomim. ampak glede na to, da je bil eno leto s tabo, sta mela spolnost, na samem s tabo je bil bolj sproščen), da pa je eden tistih, ki kloni pod družbenimi normami - v smislu, da bo ob sebi hotel imet kao vizualno popolno žensko, čeprav bi mu bila v resnici (njemu) bolj všeč ena preprosta.
In pol je v sebi razdvojen. Možno, da od tu tudi nato nesramnost izvira. Čeprav zarad obnašanja daje vtis, da ima kompleks večvrednosti (nisi dovolj dobra zame), je čisto možno, da ima v resnici kompleks manjvrednosti (ob sebi mora imet bejbo, ki mu jo bodo zavidali, on se bo pa ob tem počutil "več"vrednega)... Ne rečem, da je to pri vama res, ampak obstajajo tudi taki - je eden takih tipov tudi sam priznal to, sicer anonimno... Strahopetneži, ki si ne upajo biti s punco, ki jim je všeč, ampak si zarad lastnih kompleksov ob sebi želijo v očeh družbe boljšo (po nekih klasičnih lepotnih normah).
Živijo za potrditev drugih, ker se sami nikol dost dobr ne počutijo in ne znajo stat za tem kar so in kaj oni hočejo/jim je všeč.
Iztočnica, da sem dodala razmišljanje v tej smeri je dejstvo, da je ta tip v prvi vrsti sploh bil s tabo, tudi seksamo ne kar z nekom, ki nas ne privlači ane...
Sicer pa dvomim, da gre pri njemu za kaj takega (on se mi pač po vsem kar si povedala, še vedno zdi navaden k.), samo želela sem to napisati, ker tudi taki fantje obstajajo. In imajo sami s sabo dosti več problemov (občutek manjvrednosti npr.) kot se kaže na prvi pogled. In potem to kompenzirajo na razne načine... tudi z izbiro "uradne punce".
Kakorkoli, on ti je že preveč slabega naredil in upam, da se nikoli ne vrneš k njemu...
Mislim, da ga zaradi zaljubljenosti še vedno idealiziraš in nisi zmožna videt njegovih besed in dejanj čisto tako kot jih vidijo vsi okoli tebe...(čeprav se zavedaš, racionalno veš, samo srce ti še nagaja) kar se vidi tudi po tem, da ga na določene trenutke skušaš malo zagovarjati oz. opravičit - sploh s tem, ker se tega zaveda in, ker se zaveda, da narobe dela s tabo - ampak to je čisto možno še ena njegova manipulacija več... tip pač zna obračat besede. Glej kam te je pripeljalo - sama sebe kriviš na koncu, kaj bi lahko bolše naredila, kakšna bi morala biti, da bi te hotel, da se bo spremenil itd.
Stran od takih ljudi...ko ga boš prebolela, boš tudi ti sposobna videt "skozi njega".
In pol je v sebi razdvojen. Možno, da od tu tudi nato nesramnost izvira. Čeprav zarad obnašanja daje vtis, da ima kompleks večvrednosti (nisi dovolj dobra zame), je čisto možno, da ima v resnici kompleks manjvrednosti (ob sebi mora imet bejbo, ki mu jo bodo zavidali, on se bo pa ob tem počutil "več"vrednega)... Ne rečem, da je to pri vama res, ampak obstajajo tudi taki - je eden takih tipov tudi sam priznal to, sicer anonimno... Strahopetneži, ki si ne upajo biti s punco, ki jim je všeč, ampak si zarad lastnih kompleksov ob sebi želijo v očeh družbe boljšo (po nekih klasičnih lepotnih normah).
Živijo za potrditev drugih, ker se sami nikol dost dobr ne počutijo in ne znajo stat za tem kar so in kaj oni hočejo/jim je všeč.
Iztočnica, da sem dodala razmišljanje v tej smeri je dejstvo, da je ta tip v prvi vrsti sploh bil s tabo, tudi seksamo ne kar z nekom, ki nas ne privlači ane...
Sicer pa dvomim, da gre pri njemu za kaj takega (on se mi pač po vsem kar si povedala, še vedno zdi navaden k.), samo želela sem to napisati, ker tudi taki fantje obstajajo. In imajo sami s sabo dosti več problemov (občutek manjvrednosti npr.) kot se kaže na prvi pogled. In potem to kompenzirajo na razne načine... tudi z izbiro "uradne punce".
Kakorkoli, on ti je že preveč slabega naredil in upam, da se nikoli ne vrneš k njemu...
Mislim, da ga zaradi zaljubljenosti še vedno idealiziraš in nisi zmožna videt njegovih besed in dejanj čisto tako kot jih vidijo vsi okoli tebe...(čeprav se zavedaš, racionalno veš, samo srce ti še nagaja) kar se vidi tudi po tem, da ga na določene trenutke skušaš malo zagovarjati oz. opravičit - sploh s tem, ker se tega zaveda in, ker se zaveda, da narobe dela s tabo - ampak to je čisto možno še ena njegova manipulacija več... tip pač zna obračat besede. Glej kam te je pripeljalo - sama sebe kriviš na koncu, kaj bi lahko bolše naredila, kakšna bi morala biti, da bi te hotel, da se bo spremenil itd.
Stran od takih ljudi...ko ga boš prebolela, boš tudi ti sposobna videt "skozi njega".
- koalicaa
- Sramežljivka
Ne vem no...
Nasploh me je skoz hvalil in vse, ampak potem je zmeraj prišlo do nečesa, da mi je zabijal takšne stvari. In da on rad seksa z mano ampak da za uradno pa rabi da mam bolšo postavo.
Da me pač najprej ni videl kot punco, potem vmes ja, potem spet ne in spet ja in na koncu spet ne... Itd...
Sem se zbudila in seveda sanjala o njemu in me boli čisto vsak košček telesa. Ne vem, kako bom kdaj to stvar dala čez, ker tako prekleto boli.
Vseeno mu je zame, kje sem, kaj počnem, kaj se mi dogaja... Dol mu visi.
In isto mi je rekel za bivšo, njo je na koncu že varal... Vendar je rekel, da je bil ful mlad takrat in ve da bi zdej nrdil drugače.
Ne vem, kako nej sploh živim, pridejo dnevi, ko se itak cele noči sanjam o tem in potem se zbudim in sploh ne vem, kako nej diham.
Medtem ko se on verjetno zabava, uživa življenje na polno in niti pomisli ne več name, ker se mu to zdi izguba časa...
Nasploh me je skoz hvalil in vse, ampak potem je zmeraj prišlo do nečesa, da mi je zabijal takšne stvari. In da on rad seksa z mano ampak da za uradno pa rabi da mam bolšo postavo.
Da me pač najprej ni videl kot punco, potem vmes ja, potem spet ne in spet ja in na koncu spet ne... Itd...
Sem se zbudila in seveda sanjala o njemu in me boli čisto vsak košček telesa. Ne vem, kako bom kdaj to stvar dala čez, ker tako prekleto boli.
Vseeno mu je zame, kje sem, kaj počnem, kaj se mi dogaja... Dol mu visi.
In isto mi je rekel za bivšo, njo je na koncu že varal... Vendar je rekel, da je bil ful mlad takrat in ve da bi zdej nrdil drugače.
Ne vem, kako nej sploh živim, pridejo dnevi, ko se itak cele noči sanjam o tem in potem se zbudim in sploh ne vem, kako nej diham.
Medtem ko se on verjetno zabava, uživa življenje na polno in niti pomisli ne več name, ker se mu to zdi izguba časa...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tole je res bolno koalica. Pober se od tega tipa in ne zapravljaj možganske kapacitete za spomine na to gnido.
It was forever..but it didnt last long..
- koalicaa
- Sramežljivka
Ne vem kako, sama sebi se gnusim zaradi tega. Gnusi se mi, ko pomislim, da se me je dotikal po telesu kljub vsem stvarem. Tudi na koncu je rekel, da ne moreva več seksati, ker sem se jaz dostikrat začela jokat in da on ne more več prevzemat čustvene odgovornosti za to. Ampak potem je še zmeraj probaval in hotel, kljub vsemu.
Tudi če sem se jokala, sva se umirila, me je potolažu itd., čez 10 minut pa spet začel rinit vame...
Tudi če sem se jokala, sva se umirila, me je potolažu itd., čez 10 minut pa spet začel rinit vame...
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov