Ne znam živeti naprej ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 12:32

Aja, te nagginge je tut uporablu na men, prou iste stvari je meu napisane k jih je tut men govoru itd. ...
Pa js teh svojih problemov glede doma itd. res dolg nism delila z njim, to šele ene zadnje 3 mesce, da sem mu povedala za to, tko d jih nism prelagala na njega... Potem, ko sem zaradi kilogramov postala zelo šibka in nesigurna pa mi je očital, da se skoz jočem in d je to zard mame in d nej se spravim v red.
Mi je tip na koncu prbil, da sem mela js preveč problemov, da bi lahko bla skupi. Medtem k je on res svoje težave dost bolj prelagu name, glede doma, faksa, odnosov... Ko sem ga spoznala, je samo spal, jedel in gledal serije in takrat sploh ni hotel razumet, ko sem imela js svoje obveznosti, sem ga mogla praktično nagnat domou. Potem pa se je priključil v dve skupnosti, kjer sem tut js in začel nekaj trenirat pa se učit-no, glede faksa se je itak skoz obračal name in sva se tut skup učila-no, potem sem pa js postala razvalina, me je pa skenslal.
In počutim se izkoriščeno. Med izpitnim obdobjem sva mela nek nesporazum in je rekel, da se bova čez en teden pogovorila pa je vedel, kako mi je hudo in da se bom zard tega težko prpravlala na izpit-ampak potem je pa naslednji dan izvedel, da je padel nek izpit in me je takoj poklical in mi to povedal in se opravičil in se želel pogovorit itd...
Vedno je blo tko.
Je rekel, da sem js za njega ženska, h kateri se vedno vrača in da se ob men počut varno in ima podporo.
Kaj pa jaz?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Maj. 2013 12:41

Okej: v osnovi; mama se je nekajkrat napila in imela si eno srednješolsko zvezo. To je tako uničilo? A pred tem si bila povsem okej, samozavestna in trdna oseba? Ne verjamem. Najmanj, kar si morala biti, si morala biti precej občutljiva punca. Tako da si že imela neke zametke čustvene labilnosti.

Kar se tiče tega sošolca: vidim, da imaš potrebo, da o njem govoriš in to je do neke točke dobro, ne smeš se pa zaplest v kroge. Okej: ni bil ves čas zloben, ker nihče ni zgolj zloben, ampak dobri trenutki ne izbrišejo vsega, kar ti je naredil. Razumeš?

Zdaj ni nič pomembno, kakšen je bil, kakšen bo do druge, kaj si mu pomenila ... nič od tega ni pomembno! Pomembno je, da sta končala. In pomembno je, da se vprašaš, kaj si se naučila iz tega odnosa ter si pri tem konstruktivna.
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 12:48

Res ne vem več, kaj si naj sploh mislim o vsem skupaj. Zdaj še vedno razmišljam o njem, se sprašujem, če je z njo-saj ona ma pa fajn postavo pa še kot oseba mu je verjetno všeč, do mene je bila grda, mogoče je pa nasploh čist fajn punca. Ampak kokr sm jo js spoznala, mi ni dobra oseba in bi mi blo res grozn, če bi zbral njo, kak grozna oseba morm bit pol šele sama js... Še sam mi je reku, da takšna ženska kot sm, da bi lahko fante bolj držala v šahu ne pa da me vsi zapuščajo..

Ne vem več, kaj naj si mislim o čemerkoli, ne more si ustvariti mnenja o ničemer in enostavno se grozn počutim v svoji koži in se mi zdi, da ne glede na to, kaj naredim, spremenim, se vedno bom.

Še sam mi je enkrat rekel, da je najhujša stvar, ki jo človek lahko komu nrdi, da se laže,da mu je bolj mar kot mu v resnici je. In on se je pretvarjal.

Kakšne grozne stvari si more on mislt o men, že tko al tko mi je govoru, kako sem pasivna in nesamozavestna in neorganizirana in občutljiva in da delam dramo in kako js nimam stvari, ki jih druge ženske majo...
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 12:53

Ja starša sta se veliko let precej prepirala, ko je mama pila se je znašala name in na očeta, naju zmerjala itd.. enkrat sem našla pismo, ki ga je napisala, saj je hotela narediti samomor-no, kakšne pol leta nisem mogla spat in niti o čem drugem razmišljat. Trije odrasli ljudje so name prelagal svoje probleme in pričakoval, da jih bom js rešila. Ko sem pa videla, da ne morem ničesar naredit, me je to strlo.

Ne vem Abby, očitno še zmer želim bit z njim. Kako naj si neham želet?
Sej verjetno ma prau... Mela sm preveč problem, še zgledala mu nisem fajn, zakaj bi me kdorkol hotu met ob seb..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Maj. 2013 13:39

koalicaa napisal/-a:Kako naj si neham želet?

dojemi, da je kreten. če nočeš da se to ponovi pa raje dobro spoznaj osebo preden jo spustiš v svoj lajf. pa ne pusti da te njihov šarm in "lepi učki" zavedejo od presoje :)

glih zato ker se ti je že tok slabega zgodilo mi je čudn da ti tak tepec do živega pride, za krivo pa sebe označiš.

sploh se ne sekiraj zanjga. naj ma uno, bosta oba na izgubi drug z drugim. če pa pride nazaj k tebi jokat ga pa na gobec klofni, še zame enkrat ;)

tip ki reče da je s punco zato ker se počut varno in ker ma podporo.. to še un ki mami to reče je kreten, kaj šele punci? izkoristu te je. drugič se ne pusti.
hej norci :)
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 13:49

Ja, me je in to boli. :(
Ja drugih punc pa ne bo izkoristu, ker se mu bo zdelo vredno, da tudi daje, zame se mu zdelo vredno in očitno sem res preslaba zanj.
Ona pa se mu zdi vredna vsega tega... Saj je rekel, da ve, da ima veliko za dat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Maj. 2013 14:00

kot pravim - kreten je. zarad tega kar delajo kreteni se ti res ni treba sekirat. do drugih je prijazen sam zato ker se mu ne pustijo, al pa se delajo hladne da dobijo pozornost kretenov.

pa ne razmišljaj o drugih puncah.

ti se pomiri, preboli, enkrat boš pa najdla fanta ki bo cenil da se potrudiš zanjga. in ti bo to vračal, pa se bosta dopolnjevala. in to je smisel zveze, po mojem.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Maj. 2013 14:02

Nehaj! Nehaj zdaj takoj. Resnično. Prekinit moraš ta miselni krog. Vem, da je težko in te tudi povsem razumem, ampak si lahko zdaj pomagaš zgolj sama.

Vse, kar pišeš so zgolj projekcije, nič ni resnično. Nisi preslaba zanj - on je cepec. Nisi slabša od punce, ki mu je bila všeč - ona je manipulativna in nekultivirana. Nikakršnega pomena nima, kakšen odnos bo ta človek imel do drugih - do tebe se je obnašal skrajno grdo in to ga opredeljuje, ne le v tem trenutku. Za vedno.

Najprej moraš videt, da tvoje razmišljanje ni zdravo in ni odslikava resničnosti, ampak tvojih blodenj.

Lahko poskusiš pisat svoje in njegove dobre/slabe lastnosti, lahko poskušaš artikulirati, kaj pomeni zate konec tega odnosa, lahko se vprašaš, česa si želiš in kaj od tega ti je on dajal ... in tako dalje. Nekako, skratka, moraš racionalizirat svoj pogled na ta odnos. Razumeš, kaj hočem reči?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Maj. 2013 14:02

Nehaj! Nehaj zdaj takoj. Resnično. Prekinit moraš ta miselni krog. Vem, da je težko in te tudi povsem razumem, ampak si lahko zdaj pomagaš zgolj sama.

Vse, kar pišeš so zgolj projekcije, nič ni resnično. Nisi preslaba zanj - on je cepec. Nisi slabša od punce, ki mu je bila všeč - ona je manipulativna in nekultivirana. Nikakršnega pomena nima, kakšen odnos bo ta človek imel do drugih - do tebe se je obnašal skrajno grdo in to ga opredeljuje, ne le v tem trenutku. Za vedno.

Najprej moraš videt, da tvoje razmišljanje ni zdravo in ni odslikava resničnosti, ampak tvojih blodenj.

Lahko poskusiš pisat svoje in njegove dobre/slabe lastnosti, lahko poskušaš artikulirati, kaj pomeni zate konec tega odnosa, lahko se vprašaš, česa si želiš in kaj od tega ti je on dajal ... in tako dalje. Nekako, skratka, moraš racionalizirat svoj pogled na ta odnos. Razumeš, kaj hočem reči?
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 14:08

Razumem Abby... To sem že velikokrat naredila..Napisala pluse in minuse, si pisala stvari, občutke... Pa potem pridem do zaključka, da je res škodljiv zame kot je tut sam rekel, ampak to traja en dan, potem me pa vrže nazaj.
Zdaj, ko ga toliko časa nisem videla in nič, imam kr filing, kako se je spremenil in naprej mi butnejo samo predstave o tem, kako dober je, prijazen, fajn fant. Ker sem to tut začutla, da je lahko dober in velikrat je bil in to ful dober.

In očitno res noče takšen bit z mano. Strah me je, da bom vedno želela bit z njim in da nikoli ne bom srečna s kom drugim.
Nočem niti pomisliti na to, da v življenju ne bom z njim.
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 14:16

Po eni strani si rečem, da bom zdaj res naredila vse, da bom šla stran od njega in vse, da bom sebe spravila v stanje, kjer se bom počutila zadovoljno sama s sabo... Ampak po drugi strani me je prekleto strah it na to pot, ker to pomeni, da njega ni nikjer več. Strah me je, da ko se bom počutila vredu, bom pa obžalovala, da sem zajebala priložnost z njim in ker sem ga izgubila iz svojega življenja.

Zdi se mi, da se ne bom mogla izvit iz tega, vedno me vse vrže nazaj in podzavestno še vedno želim bit z njim, se še vedno počutim najbolj varno pri njemu, čeprau zavestno vem, da nimam za to pogojev.

Če bi mu bilo do mene, bi mi jih dajal. Gre se le za to, da mu nisem dovolj fajna in všeč-že zarad postave.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Maj. 2013 14:16

Nesrečno si zaljubljena, to kar se ti dogaja (da misliš, da z drugim ne bos srečna) spada k temu. Dejansko ti nihče ne more pomagat. Ni pomembno, če se je spremenil ali ne, pomembno je, da zate ni dober, da ne želi biti s teboj in da ni prav, da bi bila z njim, tudi če bi to hotel. Poleg tega očitno nikoli nisi spoznala koga, ki te bi res ljubil (in bi ti ljubila njega). Ko ga boš, boš lahko tudi srečna z njim, sem prepričana.

Vse je odvisno od tebe, nihče ti ne more pomagat, razen ti sama sebi. Če je pa kaj v tolažbo; skozi podobno smo šli skorajda vsi tvoji vrstniki in da se preživet in lahko si potem spet srečen. Vsekakor to ni nič usodnega.
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 14:25

No saj pravim, da je dober fant-samo noče me.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Maj. 2013 14:26

koalicaa napisal/-a:Strah me je, da bom vedno želela bit z njim in da nikoli ne bom srečna s kom drugim.
Nočem niti pomisliti na to, da v življenju ne bom z njim.

vsi vemo kako je bit zaljubljen :D tudi jaz sem si že to rekel, večkrat. pa sem prišel čez, in tudi ti boš.
najbolj bo pomagal da prekineš stike z njim. najlažje pozabiš.
koalicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a koalicaa » 19. Maj. 2013 14:30

Če ne more, če sebe krivim, zakaj sem se mogla zredit in da drugače bi mi pa lahko dajal te stvari...
In v končni fazi je zdaj še hujše, ker se skoz zavedam, kako vredu je ampak očitno js njemu nisem dovolj.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov