Ne znam biti 'sama'

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

girlblue
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012
Kraj: Tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a girlblue » 25. Nov. 2012 21:35

Znašla sem se v čudni situaciji kjer se ne prepoznam več. 3 mesece nazaj sem šla narazen s fantom s katerim sem bila skupaj več kot 2 leti.. Ko sva šla narazen je bilo res boleče a kmalu po tem sem po nesreči spoznala fanta ki mi je biu pisan na kožo, postal mi je zelo všeč večkrat sva se videla, pogovarjala sva se cele dneve tako sem na bivšega fanta čist pozabila čeprav z drugim fantom nisem imela ničesar. Ko pa sem se s tem drugim fantom nehala dobivati in pogovarjati vsak dan sem spet začela pisati bivšemu. Nekako iščem pozornost, da vem da nekdo nekje misli name rabm nekoga ob sebi da se ne počutim same. Pa imam ogromno prijateljev in se imam super znjimi a ko ostanem sama je groza kot da sem sama na svetu.. In rabm nasvet kaj naj naredim da pustim te bedne fante za seboj, da ne iščem nekaj česar ni in se naučim živeti sama s seboj :)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 27. Nov. 2012 17:29

Imaš ogromno prijateljev, pa je kakšen pravi prijatelj/ica tudi vmes? Tak, ki se z njim/njo pogovarjaš najosebnejše stvari, nimaš nobenih skrivosti, ki ga/jo lahko pokličeš sredi noči, če rabiš pogovor, ki si z njim/njo povesta, da se imata rada, se objameta ko se vidita, redno pošiljata sms-e, hodita skupaj ven? Pozornost in pogovor vsak dan lahko najdeš tudi v prijateljstvu, veš, in ne rabiš zato bit v zvezi.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 27. Nov. 2012 23:36

tvoja samopodoba ne sme temeljiti na odzivih drugih ljudi. to je podobno puncam, ki vsak dan menjajo slike na fejsbuku, da dobijo nove lajke - iščejo potrditev, da so ok. no, priti moraš do tega, da se boš počutila ok, tudi če boš par dni povsem sama na zapuščenem otoku ali celo, da se boš počutila ok, tudi če ti bo kdo rekel, da si prasica, neumna ali karkoli. kako to doseči? brezveze se mi zdi dajat neke splošne nasvete, ker smo itak vsi različni (po drugi strani pa smo si podobni bolj kot smo si različni ...) - razrešitev teh problemov pa je odvisna od tega, kakšne probleme točno imaš. tega pa preko interneta ni mogoče rešit.

+ strinjam se z girlblue
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 28. Nov. 2012 12:31

mogoče pa rabiš hobi.
girlblue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girlblue » 28. Nov. 2012 20:54

Ob branju če imam kakšnega pravega prijatelja/ico in ob naštevanju sem se zamislila da mogoče pa sploh nimam nobenega takega prijatelja, ki mu vse povem.. Mogoče tudi sama ne maram govoriti o svojih težavah saj imam občutek da ljudi to nezanima in za druge sem jst najbol srečna punca na svetu ki je vedno nasmejana in ji nič ne pride do živega... a v resnici je malce drugače, saj sem srečna ampak iščem nekje neko potrditev tako kot je rekel (pirodoksin), čeprou na srečo nism tiste sorte punca ki išče pozornost na fbju ker mi je to totaln absurd :D
Pa ja mogoče rabm hobij ampak ga ne najdem :D ne hobija ne časa :))
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 29. Nov. 2012 0:12

no fb sem dal zgolj kot primer. iskanje pozornosti se lahko kaže na mnogo različnih načinov, eni dajejo slike na fb, otroci se mečejo po tleh, nekateri moški ne pustijo drugim do besede in stalno govorijo "zanimive" zgodbice iz svojega življenja, nekatere/i se vpadljivo oblačijo, nekateri navijajo glasno muziko v avtu, nekateri delajo kretenizme ...
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 29. Nov. 2012 4:12

Ti potrebuješ hobi in pa samozavest.
girlblue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girlblue » 29. Nov. 2012 11:29

samozavesti mam pomoje dost. Ker tud zdej za novo leto nism še odločena kam bi šla a bom nek tko da bom v bližini bivšega in upam da bo nekaj drugače ali pa da bi bila s tisim tipom ki sem ga spoznala. Totalna bedarija vem namesto da bi bila s prijatelji četudi očitno ne pravimi. Jaz se teh stvari zelo zavedam spremeniti jih pa ne znam. Uglaunm naučiti se morm živet sama pa početi stvari ki jih imam rada sama.. Mogoče tudi kakšen hobi ja čeprou po pravici sem ga že iskala pa ni nč tazga da bi mi pasal :D
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 02. Dec. 2012 13:57

Ja super če jo imaš, samo tole pisanje enemu potem drugemu je iskanje pozornosti in filanje ega...da veš da nisi pozabljena...ali pa ti očitno res manjka pravih prijateljev, da bi od njih dobivala pozornosti.
Ne veš niti s kom bi bla za novo leto...mogoč bivši mogoče fant, ki si ga spoznala....kr neki no
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 02. Dec. 2012 15:09

girlblue napisal/-a:Mogoče tudi sama ne maram govoriti o svojih težavah saj imam občutek da ljudi to nezanima in za druge sem jst najbol srečna punca na svetu ki je vedno nasmejana in ji nič ne pride do živega...

Če si nekomu blizu, te zanima, kako se počuti, tudi ko ima najbolj usran dan... Pravi prijatelji so v dobrem in slabem, tako kot družina (naj bi bila) ;) Tudi poslušajo tvoje težave in te podpirajo, ne zbežijo stran :) Snemi masko, odpri se ljudem, boš videla, da se boš čisto drugače počutila. Tudi drugi ti bojo začeli bolj zaupati, se ti odprli ;) Mogoče boš zgubila nekaj t.i. "prijateljev", ki pa to v resnici niso bili... Le dobro zate ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov