Ne zaupam mu..briše smse..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Jan. 2010 9:32

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jan. 2010 9:58

Horus, nekako sem upala, da boš vsaj ti poštekal, da se norca delam s svojim komentarjem.
Sicer se pa strinjam s tisto uporabnico, ki je napisala, da je ob izgubi zaupanja treba to dat čez, ali pa it narazen. Neskončni status quo s špilanjem policaja ni ravno perspektiven.
najkicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a najkicaa » 20. Jan. 2010 12:23

Tako...dala sva čez, povedala sem mu, da me to utruja, da "moram" "stalno" špilat detektiva in da si želim še eno priložnost od začetka. Težko mi je, ampak sem (in poskušam) zbrisat spomin /tisti ta slab/ za nazaj in od danes naprej ima 100% zaupanje. Kar je blo je blo..ne bi pogrevala.. ko sem na hitro preletela poste skozi, sem videla da se pojavlja vprašanje, zakaj je zgubu zaupanje- nebi o tem (zaradi sebe, ker sem to "pozabla"), ampak bom na hitro in površinsko- blo je večkrat- ko sploh še nism bla policajka in sm mu zaupala, mi je lagal, da se ni dobil z eno punco (k sm prašala, če sta šla kej na drink ker sta se dogovarjala o tem.--bla je samo prjatlca in itak, da gre lahko!!!!!!, tko da se razumemo! reku je da ne in da ne bo šel in bla bla...malo mi je blo čudno, da mi govori da gre, nato kar na enkrat ne in ne...boooo- sem pogledala mobitel in vidla da je šeu ampak nimam pojma zakaj ni povedal. pol so se podobne stvari zgodile še par X.. laži torej.

Edino kar me je zmotlo- eni enostavno presojate in domišljisko nadgradujete problem po svoje in ne poznate vseh dejavnikov.. Normalno da ne, če ne napišem vsega...saj čene bi cel dan visela za računalnikom, če bi hotla vse natančno obrazložit itd. Ampak se nism sekirala glede tega, Horus me je zarad tega precej nasmejau k sm pršla zvečer home :))

JA, edino to: Prej sva živela skupi u flatu, ki sem ga jaz dobila itd, sedaj je obratno in itak, da če je kaj narobe, letim jaz prva... AMPAK v tem flatu sva mi2 samo od pon-čet, ker greva vsak vikend domou. In on že vsaj 2 leti ni spal pri sebi doma, ampak pri meni, pri moji družini. To pomeni, da pri nas doma zastonj (kar je logično) je, spi, operem in zlikam mu vsak vikend, moji doma ga imajo za svojga itd itd. Horus, a ti še kaj ni jasno? :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Jan. 2010 12:26

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:41, skupaj popravljeno 1 krat.
najkicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najkicaa » 20. Jan. 2010 12:38

Ne glej, jst ne bom več kontrolirala, če bo kaj narobe, bo samo pršlo na dan...prej al slej. Nism mislna tko, da mu "izstavim" račun na koncu (HALO?), ampak to k je reku un fant- ja itak da mu morš oprat in spucat, če pa živiš pr njemu... Lahko nebi :) Simpl.. Ampak nism taka punca, rada mam da so stvari urejene, da ma on zrihtane cunje in da hod lepo zrihtan okol .. Kar pa ne pomen, da bi blo tko če bi mu doma mama prala (ne se zdej oglašat kako in kaj, ker ne bom razlagala več kot to, da je 1x popizdiu, ker mu je mama par cunj uničla (pere črno na 60 in tako, al pa črno zravn barvnga) in takrat sem se odločila, da bom kar jst prala 'še njegovo zraven mojga). Ne da se mi kregat punce...oz. poglablat se v banalnosti... Bi mogle it na kafe, k je preveč za pisat, da te določeni točno razumejo :)
Drgač pa hvala res usem za razne nasvete, kritike in razumevanje!!
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 20. Jan. 2010 12:41

najkicaa napisal/-a:Tako...dala sva čez, povedala sem mu, da me to utruja, da "moram" "stalno" špilat detektiva in da si želim še eno priložnost od začetka. Težko mi je, ampak sem (in poskušam) zbrisat spomin /tisti ta slab/ za nazaj in od danes naprej ima 100% zaupanje. Kar je blo je blo..ne bi pogrevala.. ko sem na hitro preletela poste skozi, sem videla da se pojavlja vprašanje, zakaj je zgubu zaupanje- nebi o tem (zaradi sebe, ker sem to "pozabla"), ampak bom na hitro in površinsko- blo je večkrat- ko sploh še nism bla policajka in sm mu zaupala, mi je lagal, da se ni dobil z eno punco (k sm prašala, če sta šla kej na drink ker sta se dogovarjala o tem.--bla je samo prjatlca in itak, da gre lahko!!!!!!, tko da se razumemo! reku je da ne in da ne bo šel in bla bla...malo mi je blo čudno, da mi govori da gre, nato kar na enkrat ne in ne...boooo- sem pogledala mobitel in vidla da je šeu ampak nimam pojma zakaj ni povedal. pol so se podobne stvari zgodile še par X.. laži torej.

Edino kar me je zmotlo- eni enostavno presojate in domišljisko nadgradujete problem po svoje in ne poznate vseh dejavnikov.. Normalno da ne, če ne napišem vsega...saj čene bi cel dan visela za računalnikom, če bi hotla vse natančno obrazložit itd. Ampak se nism sekirala glede tega, Horus me je zarad tega precej nasmejau k sm pršla zvečer home :))

JA, edino to: Prej sva živela skupi u flatu, ki sem ga jaz dobila itd, sedaj je obratno in itak, da če je kaj narobe, letim jaz prva... AMPAK v tem flatu sva mi2 samo od pon-čet, ker greva vsak vikend domou. In on že vsaj 2 leti ni spal pri sebi doma, ampak pri meni, pri moji družini. To pomeni, da pri nas doma zastonj (kar je logično) je, spi, operem in zlikam mu vsak vikend, moji doma ga imajo za svojga itd itd. Horus, a ti še kaj ni jasno? :lol:

A kr? A kr al kva? Prosim lepo, večje neumnosti pa še ne. Od zdaj naprej ma 100% zaupanje :eek:

Iskreno upam, da ti rata, glede na to kolk si posesivna! Umir se, preden te res brcne nekam!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Jan. 2010 12:45

Tisto o računu je bila izjava pod vplivom sarkazma.Poenostavljeno-na lep način sem se naredila norca iz izjave, da ima pri tebi zastonj ene stvari.
Glede čiščenja itd-sploh ni važno, od koga je stanovanje, nekako mi je samoumevno da se sčisti, opere, lika itd.
In vpr dneva-kako se lahko odločiš za zaupanje?
The world is as you are.
najkicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najkicaa » 20. Jan. 2010 13:02

Nov začetek, novo zaupanje ;)

Midva sva začela najino sicer lepo in dobro zvezo na novo s tem, da mu jaz začnem več zaupat, da pozabim na preteklost in v moji glavi začnem na novo...ker verjamem, da je nekatere stvari delal tudi zaradi "pritiska" in kontrole z moje strani! Če mu jaz ne dam še ene priložnosti glede zaupanja in če on meni ne da še ene priložnosti, potem lahko rečeva en drugmu adijo. Ampak sva se odločla da ne bova (sploh zato, ker se mava useeno zelo zelo rada, ker se ljubiva in ker si delava tudi stanovanje, da bova čisto na svojem in živela kakor bova hotela, brez staršev, brez nobenga, samo na svojem).
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 20. Jan. 2010 13:08

najkicaa napisal/-a:Nov začetek, novo zaupanje ;)
ker verjamem, da je nekatere stvari delal tudi zaradi "pritiska" in kontrole z moje strani! Če mu jaz ne dam še ene priložnosti glede zaupanja in če on meni ne da še ene priložnosti, potem lahko rečeva en drugmu adijo.
ne a res :P
je pa res da bo moral dečko pogruntat da ni treba vsega skrit pred tabo (če se ti seveda uspe prelevit iz annoying paranoične bejbe v normalno partnerico)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Jan. 2010 13:10

Če se ji seveda.Jaz še nekako vedno ne morem verjeti, da boš se pa ti zdaj odločil v zvezi z zaupanjem.
Ti se lahko odločiš, ja, da ne boš težila.Ampak, a ti bo uspelo utišati tisti majhen dvom, vpraševanje same sebe če je ok?
Ravno zaradi takih stvari ne moreš zaupanja kar določiti, da zdaj pa bo.
The world is as you are.
najkicaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najkicaa » 20. Jan. 2010 13:12

Glej, jst sm POSTALA annoying... In če še enkrat postanem, potem je konec. Tko je in jst vem, da je to zadnja možnost za naju. JA, more pogruntat, da nima kej skrivat, k je to nesmisel! Jst pred njim NIČ ne skrivam, ve vse, mi zaupa.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 20. Jan. 2010 13:17

najkicaa napisal/-a:Glej, jst sm POSTALA annoying... In če še enkrat postanem, potem je konec. Tko je in jst vem, da je to zadnja možnost za naju. JA, more pogruntat, da nima kej skrivat, k je to nesmisel! Jst pred njim NIČ ne skrivam, ve vse, mi zaupa.

[b]On ti že, sam ti njemu ne. In kar ti hočmo dopovedat je to, da se to ne morš kr odločt, ja zdj pa bo! In tud če njemu ne boš pokazala, da te kej matra, se boš pa pr seb grizla!
Anyway, vse ti želimo, da vama rata, dvomom navkljub, sam se boš mogla res full potrudt za to! Been there, done that!
[/b]
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jan. 2010 14:35

najkicaa napisal/-a:JA, more pogruntat, da nima kej skrivat, k je to nesmisel! Jst pred njim NIČ ne skrivam, ve vse, mi zaupa.

Ni nesmisel. Če veš, da bo zaradi neke stvari reakcija čisto pretirana, potem je pač ne poveš. To je normalna reakcija človeka, ki se noče za vsako malenkost prepirat.
Jaz babici nisem povedala, ko sem popraskala avto. Mami ne povem, kadar namesto kosila pojem sendvič. Pri fantu sicer furam politiko odkritosti, če bi mi pa začel sranje delat zaradi smsa, ki mi ga je poslal sošolec, pa pač ne bi povedala. Zame je to en bežen dogodek, ki mu ne pripisujem nobenega pomena. Če bi on to videl drugače in hotel 3 dni razpravljat o skritih pomenih msga, bi ga pred njim skrila in se pač pogovarjala o drugih stvareh.

Hočem povedat, da je stopnja odkritosti z njegove strani direktna posledica tvojih reakcij na povedano. Če enkrat narediš štalo, bo naslednjič premislil, če ne bi bil mogoče raje tiho.
Zato tu ni vprašanje, kaj mora on pogruntat, ampak kako boš ti spodbudila iskrenost z njegove strani. Gotovo ne s filozofijo, da MORA povedat. V resnici gre za to, ali ti LAHKO pove.
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 20. Jan. 2010 14:42

OMG punca... od zdaj naprej mu 100% zaupaš? Ali človeku zaupaš ali mu pač ne, to ni nekaj, za kar se v trenutku odločiš. Mater, kot bi začela hujšat, tako zj pa ne jem več sladkobe. Zaupanje ni nekaj, kar lahko začneš znova. Mi je prav žal, da se slepiš. Snemi rožnata očala! Temu človeku ne boš več zaupala, to je dejstvo, mrbiti malo že, ampak 100% pa nikoli več. Prej ali slej bo zazvonil telefon in tisti črviček v tebi bo podvomil, pa reci karkoli češ.
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 20. Jan. 2010 15:21

..Evelyn.. napisal/-a:Hahaha, sam ste hecne ene. :) zrd mene mi tip lahko mobitel prerešeta 19681675675897567x na dan, rekla mu bom, da je bebec, nebom pa se razpizdila, da ne spoštuje moje osebnosti in buhuhu, sj bi svojo osebnost(vsaj jaz)rada delila z njim..in isto pričakujem od njega..da se mi razpizdi, če mu mal pogledam telefon..ma pošljem ga v k***c vred z mobitelom. :D Kot da bi mi rekel v najinem stanovanju, da to pa je njegova omarica in nimam nobene pravice pogledat, kaj je notr!!! :P Right.

KLJUČNO JE TUKAAAAAAAAAAAAAAAJ, kaj je naredil, da je izgubil tvoje zaupanje?!!?!?!?!!??(ker se samo po tem lahko razsodi ali je njeno paničarjenje o klicih in smsih, upravičeno vsaj malo)

:gut:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov