Ne zaupam mu..briše smse..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
najkicaa napisal/-a:..., letim jaz prva... AMPAK v tem flatu sva mi2 samo od pon-čet, ker greva vsak vikend domou. In on že vsaj 2 leti ni spal pri sebi doma, ampak pri meni, pri moji družini. To pomeni, da pri nas doma zastonj (kar je logično) je, spi, operem in zlikam mu vsak vikend, moji doma ga imajo za svojga itd itd. Horus, a ti še kaj ni jasno?
kaj je fora takega razmerja:
- mu ne zaupaš
- jokaš "cele dneve" čeprav sploh nista šla narazen
- glede na to, da živita skupaj, je VSAJ stanovanje od OBEH (jaz štejem v "skupno" tudi finance+ vse ostalo). to ja grozna bit z nekom v zvezi, samo zato, ker se bojiš, da boš letela iz stanovanja. in tisti "nimam kam it" očitno ne drži, glede na to, da sta čez vikende pri tebi. kaj a brez njega te pa starši ne marajo?
ne vem zakaj, ampak meni se zdi, da tole nikamor ne vodi. sploh pa preverjanja ne bom niti komentirala. to se ne dela. pika.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Drama Queen napisal/-a:Mogoče si pozabla pomislt, da živim 100km stran od Lj in sem med tednom u Lj, kjer študiram...vozit se pa ne mislim...čez noč si poiskat stanovanje je pa tud malo huda..
Eni so pa razvajeni..
Čez noč se da poiskati stanovanje (beri en post pred mano), vsak dan se tudi da voziti (saj js se)..
In ti resno misliš, da bi te tip vrgel čez noč na cesto?
Oh ženska, življenje je res kruto do tebe..
A goal without a plan is just a wish.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
najkicaa napisal/-a:Mogoče si pozabla pomislt, da živim 100km stran od Lj in sem med tednom u Lj, kjer študiram...vozit se pa ne mislim...čez noč si poiskat stanovanje je pa tud malo huda..
klasični banalni izgovori. tudi jaz štud. v lj in vem, da ni ravno taki problem it k nekomu v stanovanje za cimro.
če si izmišljuješ "pogoje" je druga pesem.
meni tudi zveniš razvajena do konca.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov