Ne zaupam fantu, pa čeprav je navidez vse ok.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js sm napisala da je vrjetno biu spam un mail, pa da nej mal bolš prever da ji pol ne bo žou, k bo nakoncu zvedla da pa to ni res, pa da tut intuicija da učasih je taprava, nism pa napisala da zihr je in tko. Pa da če bi se to men zgodil da bi navem moj tip to dejansko počel da mi neb blo kr vseeno.
Tko da ne vem s čim sm js namigovala...
No pa sj vseen.
Tko da ne vem s čim sm js namigovala...
No pa sj vseen.
Live your life like you want
-
liona1987 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2009
Ojla,
nisem si mislila da bo tak odziv na moj problem.
underdogy
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2009 14:28 Naslov sporočila:
Definitivno je to, da se tip slika gol in daje slike na net zelo pogosto. Tudi mene je stah, da bi to moj pocel. Zadnic sem pa vidla fora z rdeco naspenkano ritjo na neki spletni strani. Tudi sama bi to najraje pocela, ampak ne znam uporabljat kamerce na laptopu.
Kokosi ene. Saj nemore bit res, vcasih me je res sram, da sem zenska. Pa kaj je z vami narobe?!
1. Ce za svojega tipa milsli, da se slika gol in se postaula na internet, zakaj si potem s tako bolanim osebkom?
2. Take fotke so teoreticno neizvedlive z kamerco ki je vgrajena v laptopu.
3. Pa nemors bit tak jeb**o paranojicna no, in potem te koksi, ki se po moznosi se malo veselijo da ni samo njihov odnos s tipom v k... ampak da je drugim se slabse, se napihujejo.
Bogi tip. Res bogi.
jullia_
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2009 14:33 Naslov sporočila:
Tip ima laptop z webcamom in na mejl dobiva spam. To sta dejstvi.
Tisto o njegovi goli našeškani riti je pa pač predvidevanje panične ženske, ki je prekrižarila vse pr0n forume na netu, da bi dobila tipa na laži (btw, a se to samo meni zdi totalno psihotično?).
Sm panična ženska v tem primeru, priznam.
Sm kokoš, baba, vse kar vam predstavljajo te besede.
ampak
sm bla vedno čist skulirana punca, super sva se razumela, nikoli nisem težila zaradi česa podobnega, pri tem pa si ne znam pomagat.
Kako naj ne mislim na te bedarije ko se pojavijo?
Na k.... mi gre ko dobim tak občutek in se ne morem skoncentrirat na nič drugega!!!!
TO je moj problem.
Bogi?
NE. Verjemi nič hudega mu ni.
nisem si mislila da bo tak odziv na moj problem.
underdogy
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2009 14:28 Naslov sporočila:
Definitivno je to, da se tip slika gol in daje slike na net zelo pogosto. Tudi mene je stah, da bi to moj pocel. Zadnic sem pa vidla fora z rdeco naspenkano ritjo na neki spletni strani. Tudi sama bi to najraje pocela, ampak ne znam uporabljat kamerce na laptopu.
Kokosi ene. Saj nemore bit res, vcasih me je res sram, da sem zenska. Pa kaj je z vami narobe?!
1. Ce za svojega tipa milsli, da se slika gol in se postaula na internet, zakaj si potem s tako bolanim osebkom?
3. Pa nemors bit tak jeb**o paranojicna no, in potem te koksi, ki se po moznosi se malo veselijo da ni samo njihov odnos s tipom v k... ampak da je drugim se slabse, se napihujejo.
Bogi tip. Res bogi.
jullia_
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2009 14:33 Naslov sporočila:
Tip ima laptop z webcamom in na mejl dobiva spam. To sta dejstvi.
Tisto o njegovi goli našeškani riti je pa pač predvidevanje panične ženske, ki je prekrižarila vse pr0n forume na netu, da bi dobila tipa na laži (btw, a se to samo meni zdi totalno psihotično?).
Sm panična ženska v tem primeru, priznam.
Sm kokoš, baba, vse kar vam predstavljajo te besede.
ampak
sm bla vedno čist skulirana punca, super sva se razumela, nikoli nisem težila zaradi česa podobnega, pri tem pa si ne znam pomagat.
Kako naj ne mislim na te bedarije ko se pojavijo?
Na k.... mi gre ko dobim tak občutek in se ne morem skoncentrirat na nič drugega!!!!
TO je moj problem.
Bogi?
NE. Verjemi nič hudega mu ni.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eh, brezveze se sekiraš. Jaz tudi dobim kup mailov, ki bi mi baje čudežno povečale tiča in poskrbele, da ne bo več mlahav...na srečo pa jaz sploh nimam tiča
Pa vsi ti maili prihajajo iz naslovov tipa "ime.priimek@mail.com", kot da bi mi oseba to poslala. Pa če greš na kako torrent stran, se ti tudi odpirajo razna okenca, ki izgledajo kot MSN in iz njih ti mežika ena čist preveč huda bejbika.
Tak da...nena paničari. Riti so si pa res vse podobne, kot je že Škrat potepuh rekla.
Sploh pa - kakšna verjetnost obstaja, da se bo res dobil z neko babnco iz Indije koromandije? Če bi bla deklina iz sosednje vasi, mogoče še.
Sicer pa...če bi jaz mojga dobila, da je dal svojo rit na net, bi se mu po mojem do konc življenja smejala Po mojem, da bi ga blo tak sram, da nikol več ne bi tega poskušal.
Pa vsi ti maili prihajajo iz naslovov tipa "ime.priimek@mail.com", kot da bi mi oseba to poslala. Pa če greš na kako torrent stran, se ti tudi odpirajo razna okenca, ki izgledajo kot MSN in iz njih ti mežika ena čist preveč huda bejbika.
Tak da...nena paničari. Riti so si pa res vse podobne, kot je že Škrat potepuh rekla.
Sploh pa - kakšna verjetnost obstaja, da se bo res dobil z neko babnco iz Indije koromandije? Če bi bla deklina iz sosednje vasi, mogoče še.
Sicer pa...če bi jaz mojga dobila, da je dal svojo rit na net, bi se mu po mojem do konc življenja smejala Po mojem, da bi ga blo tak sram, da nikol več ne bi tega poskušal.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
v tem primeru se mi zdi, da nimaš razloga za skrb. Moj bivši je bil na vseh možnih straneh, pa sliko svojega uda je dal gor, budalo danes itak ne moreš nobenemu zaupat, tej tipi prisegajo na vse živo in mrtvo medtem ko lažejo (pa ne sam tipi)
-
~Alexia~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2009
mariah napisal/-a:danes itak ne moreš nobenemu zaupat, tej tipi prisegajo na vse živo in mrtvo medtem ko lažejo (pa ne sam tipi)
Točn tko je!
Pa nimate je pravice tok napadat,kaj pač ni vedla da je spam al ni spam,koji k...,pač ni vsak tko pametn kot ste nekateri in lušno je njej pametovat,ko vi niste v takem zosu!!!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Jaz bom pa nekaj napisala, na kar se nobena ni pomislila .
Mogoce pa mu je vsec spanking? Vprasaj ga po ovinkih, ce mu je vsec bdsm.. Tko, ze to da bo vedel kaj to pomeni no je lahko delna potrditev teorije.
Ne recem, da je res.. Ampak eh, zaupaj instinktu. Ampak ne ko si hudo jezna, razocarana ali karkoli negativnega.
In.. pogovori se z njim...
Mogoce pa mu je vsec spanking? Vprasaj ga po ovinkih, ce mu je vsec bdsm.. Tko, ze to da bo vedel kaj to pomeni no je lahko delna potrditev teorije.
Ne recem, da je res.. Ampak eh, zaupaj instinktu. Ampak ne ko si hudo jezna, razocarana ali karkoli negativnega.
In.. pogovori se z njim...
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Js si mislim,da paranoičn in neazupljiv ne postaneš kr tko...zihr je zraven še vrsta čudnih dogodkov,stavkov,reakcij,da privede do nekega nezaupanja...
Vrjamem,da bi lahko drugač reagirala,če se ne bi to krnaenkrat začel dogajat. Js ti vrjamem,da te skrbi in da mu ne zaupaš 100%...Zakaj je to tko pa nevem.Predlagam, da to ugotoviš in poveš svojmu kako se počutiš...tko k si nam
Vrjamem,da bi lahko drugač reagirala,če se ne bi to krnaenkrat začel dogajat. Js ti vrjamem,da te skrbi in da mu ne zaupaš 100%...Zakaj je to tko pa nevem.Predlagam, da to ugotoviš in poveš svojmu kako se počutiš...tko k si nam
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
OP to je pa res že mal patetično kaj si napisala , prvo kot prvo je to spam in v angleščini , drugo kot drugo če mu ne zaupaš pol brezveze da si znjim sploh skup , pa če za tako malenkost postaneš tak nezaupljiva pa maš vse te teorije zarote pol res idi raj narazn ker itak prej ko slej bo propadla taka zveza , pač resnica.
____AniMaLisTik____
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
OT
liona... Tud js sm se nekaj časa obračala na cosmo forum, vendar sem kmalu ugotovila, da so tu le nadpovprečno lepe, popolne punce z popolnimi fanti z 30centimetrskimi tiči, ki nemorejo razumeti mene, povprečne punce. tko da se ne sekiraj zaradi raznoraznih butastih izjav, ki jih lahko izreče le anoreksična blondinka s polno ritjo.
no zdaj pa moje mnenje... če bi se to zgodilo meni, bi fanta vprašala, ga prosila naj mi pove po resnici, mu rekla, da se najina veza nebo niti najmanj spremenila (čeprav bi mogoče se), sam da hočm vedt kaj se dogaja in da me to ne motil če res počne (čeprav bi me). bi tud js brskala po vseh spletnih straneh, slikah,...
mislm pa, da so to raznorazni maili, ki jih pričneš dobivat ko se registriraš za kašno igrco, z verižnimi maili,... (tud js kdaj dobim mail za viagro, da sem zadela avto, da so dobil mojo golo sliko....). mogoče te je takrat to zaskrbelo in ko si brskala se ti je vednobolj zdelo da je res, vsi so mu bili podobni itd. najbrž ni panike, vseeno pa se pogovori s fantom. lp
liona... Tud js sm se nekaj časa obračala na cosmo forum, vendar sem kmalu ugotovila, da so tu le nadpovprečno lepe, popolne punce z popolnimi fanti z 30centimetrskimi tiči, ki nemorejo razumeti mene, povprečne punce. tko da se ne sekiraj zaradi raznoraznih butastih izjav, ki jih lahko izreče le anoreksična blondinka s polno ritjo.
no zdaj pa moje mnenje... če bi se to zgodilo meni, bi fanta vprašala, ga prosila naj mi pove po resnici, mu rekla, da se najina veza nebo niti najmanj spremenila (čeprav bi mogoče se), sam da hočm vedt kaj se dogaja in da me to ne motil če res počne (čeprav bi me). bi tud js brskala po vseh spletnih straneh, slikah,...
mislm pa, da so to raznorazni maili, ki jih pričneš dobivat ko se registriraš za kašno igrco, z verižnimi maili,... (tud js kdaj dobim mail za viagro, da sem zadela avto, da so dobil mojo golo sliko....). mogoče te je takrat to zaskrbelo in ko si brskala se ti je vednobolj zdelo da je res, vsi so mu bili podobni itd. najbrž ni panike, vseeno pa se pogovori s fantom. lp
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^In kaj smo me napisale?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
CITIRANO:
Bogi tip. Res bogi.
?
Bogi tip. Res bogi.
?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov