Ne zaupam fantu, pa čeprav je navidez vse ok.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
khm....mal preveč optimistično razmišljaš za moje pojme.Kolk je takih, ki so šele po desetih letih spoznale, kakšen je pravzaprau njihou dec?
to, da že v osnovi nebi mela tazga fanta je lahko rečt, tud jst ga nebi, ampak a dejansko veš da to dela?ker če ne veš, potem tud čez tri leta ne moreš vedet če mu kje ne stopiš na prste, da on to že ves čas dela.
sej pravm, men se tud zdi da je to spam,ampak ker tega mejla nism vidla ne morm bit prepričana u to.Lahko pa sama presodi, ker če je biu to dejanski spam, ki je viden na kilometre daleč, potem ja bogjipomagej..useeno pa ni zarad tega vredna plaza obtožb, če ne veš pač ne morš vedet a ne
to, da že v osnovi nebi mela tazga fanta je lahko rečt, tud jst ga nebi, ampak a dejansko veš da to dela?ker če ne veš, potem tud čez tri leta ne moreš vedet če mu kje ne stopiš na prste, da on to že ves čas dela.
sej pravm, men se tud zdi da je to spam,ampak ker tega mejla nism vidla ne morm bit prepričana u to.Lahko pa sama presodi, ker če je biu to dejanski spam, ki je viden na kilometre daleč, potem ja bogjipomagej..useeno pa ni zarad tega vredna plaza obtožb, če ne veš pač ne morš vedet a ne
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ni čudn da je tak hitr zbrisal, če je pa vedu da bo punca zapaničarla. Mislm da je res očitno da je spam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jst bi tud rekla, da je to spam... čist ista varjanta kot uno, ko te nekdo (po možnosti s kšnim sumljivim arabskim imenom) pros, da odpreš račun, na katerga bo on nakazu fuuuul keša in ti boš mel veeeeelik delež pri tem In take maile dobiš kr same od sebe.
Pomoje si mal preveč burno reagirala, pa je zato hitro zbrisal, da ne bi blo še več problemov. Pa lahko, da je tečen glede te teme, ker mu je bedno, da mu težiš po nepotrebnem?
Kaj pa kaki drugi znaki? Npr. da si stalno z "nekom" sms-a, ko ga kdo kliče, gre v drug prostor, da ti ne bi slišala, če se dotakneš njegovga telefona je že cela panika, zate ma vse manj cajta in te ignorira... Jst bi bla predvsem na te stvari pozorna, pa bi potem presodila in se pogovorila z njim.
Pomoje si mal preveč burno reagirala, pa je zato hitro zbrisal, da ne bi blo še več problemov. Pa lahko, da je tečen glede te teme, ker mu je bedno, da mu težiš po nepotrebnem?
Kaj pa kaki drugi znaki? Npr. da si stalno z "nekom" sms-a, ko ga kdo kliče, gre v drug prostor, da ti ne bi slišala, če se dotakneš njegovga telefona je že cela panika, zate ma vse manj cajta in te ignorira... Jst bi bla predvsem na te stvari pozorna, pa bi potem presodila in se pogovorila z njim.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
lej če ma tvoj tip zelo rad spankanje in si ga predstavljaš nekje v rdečih tangičih kako ga kdo spanka je najbrž on...če si resnično lahko predstavljaš tak prizor s tvojim decom v glavni vlogi, potem ni kej za razmišljat?
ampak js se strinjam z uporabnicami tuki, ki so ti povedale da gre po vsej verjetnosti za navaden spam...to da ga je tko hitr zbrisu je pa najbrž zato, ker te ni hotu obremenjevat al pa se ni hotu naprej kregat v smislu-->"ja če to nisi ti, zakaj pol nisi zbrisu mejla itd."
ampak js se strinjam z uporabnicami tuki, ki so ti povedale da gre po vsej verjetnosti za navaden spam...to da ga je tko hitr zbrisu je pa najbrž zato, ker te ni hotu obremenjevat al pa se ni hotu naprej kregat v smislu-->"ja če to nisi ti, zakaj pol nisi zbrisu mejla itd."
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Mene osebno bi tut motl da bi uporablov to kamerco.
Tut js nebi trpela raznih sporočilc puncam na kakšnih spletnih straneh da kako je huda itd....
Drugače pa ja možno da je bil to spam in ne se sekirat. Preveri še to.
Pa prepričaj se da je on na tistih slikcah, da ne boš pol ga zapustila in nakoncu zvedela da to ni on.
Je pa res kot je napisala tanika da je včasih dobreo zaupat svoji intuiciji.
Tut js nebi trpela raznih sporočilc puncam na kakšnih spletnih straneh da kako je huda itd....
Drugače pa ja možno da je bil to spam in ne se sekirat. Preveri še to.
Pa prepričaj se da je on na tistih slikcah, da ne boš pol ga zapustila in nakoncu zvedela da to ni on.
Je pa res kot je napisala tanika da je včasih dobreo zaupat svoji intuiciji.
Live your life like you want
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa sej kje pa piše, da uporablja to kamero?
Če ne zaupaš fantu, kak je sploh smisel, da si z njim. Pa da se zaupanje podre zarad enega spam maila. Teh vsak dobi na tono. Bi bili drugi znaki bolj sumljivi- da bi se začel čudno obnašat, se te izogibal,...
K ene res paničarte za vsako malenkost?
Če ne zaupaš fantu, kak je sploh smisel, da si z njim. Pa da se zaupanje podre zarad enega spam maila. Teh vsak dobi na tono. Bi bili drugi znaki bolj sumljivi- da bi se začel čudno obnašat, se te izogibal,...
K ene res paničarte za vsako malenkost?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
kiny napisal/-a:Ja men glih ne bi blo vseen da moj tip uporablja kamerco in se pol slika ves gol in daje to na net itd... navem a vam je kr vseeno?
Pa saj ni nihče rekel, da to dela. Vidla je nago rit na internetu in se odločila, da je njegova.
Nekatere pa moti očitno že to, da ima vgrajeno spletno kamero.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Definitivno je to, da se tip slika gol in daje slike na net zelo pogosto. Tudi mene je stah, da bi to moj pocel. Zadnic sem pa vidla fora z rdeco naspenkano ritjo na neki spletni strani. Tudi sama bi to najraje pocela, ampak ne znam uporabljat kamerce na laptopu.
Kokosi ene. Saj nemore bit res, vcasih me je res sram, da sem zenska. Pa kaj je z vami narobe?!
1. Ce za svojega tipa milsli, da se slika gol in se postaula na internet, zakaj si potem s tako bolanim osebkom?
2. Take fotke so teoreticno neizvedlive z kamerco ki je vgrajena v laptopu.
3. Pa nemors bit tak jeb**o paranojicna no, in potem te koksi, ki se po moznosi se malo veselijo da ni samo njihov odnos s tipom v k... ampak da je drugim se slabse, se napihujejo.
Bogi tip. Res bogi.
Kokosi ene. Saj nemore bit res, vcasih me je res sram, da sem zenska. Pa kaj je z vami narobe?!
1. Ce za svojega tipa milsli, da se slika gol in se postaula na internet, zakaj si potem s tako bolanim osebkom?
2. Take fotke so teoreticno neizvedlive z kamerco ki je vgrajena v laptopu.
3. Pa nemors bit tak jeb**o paranojicna no, in potem te koksi, ki se po moznosi se malo veselijo da ni samo njihov odnos s tipom v k... ampak da je drugim se slabse, se napihujejo.
Bogi tip. Res bogi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kiny napisal/-a:Ja men glih ne bi blo vseen da moj tip uporablja kamerco in se pol slika ves gol in daje to na net itd... navem a vam je kr vseeno?
...Ko pa je on za 7mesecev začel delati nekje drugje in ko si je kupil leptop z vgrajeno kamerco so se začeli problemi. Na njegovemu mailu sem pomotoma zagledala mail, ki je : Hi ... i saw your profile and i think its very interesting, please contact me on real girls on live web..com ...
Tip ima laptop z webcamom in na mejl dobiva spam. To sta dejstvi.
Tisto o njegovi goli našeškani riti je pa pač predvidevanje panične ženske, ki je prekrižarila vse pr0n forume na netu, da bi dobila tipa na laži (btw, a se to samo meni zdi totalno psihotično?).
Edit: Nisem ravno preveč tehničen tip človeka, vem pa, da se da gole slike narest tudi z digitalcem, mobitelom,... A to pa tip lahko ima, a raje ne?
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Trenutno sem v sedmih nebesih, ker končno vidim topic, kjer ste ženske skeptične do prvega posta. Hahaha. Pa sem že mislil, da bom večinoma bral poste v stilu: "Pusti ga! Kaj pa uprablja spletno kamero in dobiva spam mail! Ne zasluži si te!"
Ženske včasih prav presenetite.
Ženske včasih prav presenetite.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
jullia_ js sm pisala v primeru da bi ga dobila da bi dajal gor take vrste fotke. Zato sm pa prašala če bi blo vam tut vseeno če bi vaš tip to počel, nism pa napisala prek česa bi to lahko naredil, napisala sm prek kamerce (kamerco ma pa lahko comp, telefon, digitalc....)
Live your life like you want
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov