ne vem več kaj in kako naprej :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 20:11

^^Očitno sta preskočila "A bi hodila z mano?" in kr direkt šla na "A bi se poročila z mano?" :D
Yada, yada, yada...
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 20:14

ne vem a je problem v meni ali v njem ker moram tudi prizanti da sem velikokrat oz. v večini primerov jaz kriva za prepir in vem da naredim veliko stvari narobe, to zdj bo čudno in zlo neodraslo slišat ampak ko me pograbi jeza in ko se slučajno on kaj zadere name se je tudi že zgodil da sem zagrabila prvo stvar ki sem jo imela pri roki in jo vrgla vanj, ne morm si pomagat v tistem trenutko da nebi ker me res razjezi on in seveda še bolj njegove izjave kot so npr. naj zaprem že gobec in podobno...!
vedno bolj dvomim vase kot vanj, če ne bi bila tako hitre jeze se to morda ne bi dogajalo, in seveda če ne bi imela reakcij kakršne imam...
drugače moram povedat da je zelo čustven človek ki včasih rabi preveč pozornosti, on bi se vedno objemal, crkljal in božal, meni pa čisto vedno ni do tega in potem je užaljen...
res ne vidim rešitve trenutno
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 20:16

kikyca napisal/-a:^^Očitno sta preskočila "A bi hodila z mano?" in kr direkt šla na "A bi se poročila z mano?" :D

hehe, zaročena sva komj slab mesec, je pa velik razlog za njegovo zaroko tudi njegova vera in posledično starši... da vam malo pojasnim zakaj tako hitro
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2011 20:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 20:17

^^Pol se pa nauči mal kontrolirat to svojo jezo oz. izpade, če misliš da je krivda večinoma na tvoji strani. Mislim očitno sta si zlo različna, mata sploh kake skupne interese?

Moreta met pa res eno krasno zvezo ti v njega mečeš stvari on te pa odriva in naganja iz stanovanja.
Yada, yada, yada...
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 20:24

kikyca napisal/-a:^^Pol se pa nauči mal kontrolirat to svojo jezo oz. izpade, če misliš da je krivda večinoma na tvoji strani. Mislim očitno sta si zlo različna, mata sploh kake skupne interese?

Moreta met pa res eno krasno zvezo ti v njega mečeš stvari on te pa odriva in naganja iz stanovanja.

tukaj se ne strinjam čisto s tvojim mnenjem, saj imava drugače lepo zvezo, in seveda imava skupne interese, večino stvari počneva skupaj (od kuhanja do pospravljanja in pranja perila), ker marsikateri moški še pralnega stroja ne zna zalaufat :P

imava isti okus za glasbo, oba rada pleševa, hodiva v fitnes, hodiva naokrog, skratka oba veseljo iste stvari...

vem da ni prav in da se ne spodobi da sem parkrat kaj vrgla vanj, prav tako kot se ne spodobi njegovo obnašanje ko je jezen, ko se pomiriva se vedno pogovoriva sam kaj ko se tok malo obdrži :(
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 19. Jun. 2011 20:25

Meni padeta na pamet 2 stvari:
1. Ali sta si pač nekompatibilna, oba preveč vzkipljiva.
2. Nasilneži vedno zmanipulirajo žrtev do te mere, da sama misli, da je vsega kriva. Pa seveda jim je na koncu neskočno žal, ker jo imajo tako radi.
V vsakem primeru ne vidim rešitve in je za oba bolje, da gresta narazen dokler res ne pride do poroke, otrok...
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 19. Jun. 2011 20:26

dvomljivka napisal/-a:
hehe, zaročena sva komj slab mesec, je pa velik razlog za njegovo zaroko tudi njegova vera in posledično starši... da vam malo pojasnim zakaj tako hitro

^^malo ponovimo matematiko...skupi sta 7mescev,zaročila sta se pred 1mescem...torej ti je nataknu prstan po POL leta?! :eek:

Dvomljivka dej si še 1x preber kaj si v prvotnem postu napisala...do takih stvari sploh ne bi smel prihajat (sledi loh sam še ''padanje po stopnicah'').
Na začetku zveze bi mogl bit use oh in sploh fino fajn,zaljubljenost na višku,osladnost na višku,...ne pa da si lih da ne mečeta loncev v faco :roll:
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 20:39

la_estrella napisal/-a:
dvomljivka napisal/-a:

^^malo ponovimo matematiko...skupi sta 7mescev,zaročila sta se pred 1mescem...torej ti je nataknu prstan po POL leta?! :eek:

ja po pol leta me je zaročil, sem že tud napisala da na to vpliva tudi mal njegova vera (jehovova) mal pa tut to da me ma res rad, kar mi tud pokaže, seveda je pa prej v postu ena napisala da je mogoče to le zato ker bi me hotel privezat nase da bi bla vedno njegova, kar je zelo verjetno, pa vendar če si tega ne bi želel me ne bi imel rad in niti me ne bi zaročil...

Dvomljivka dej si še 1x preber kaj si v prvotnem postu napisala...do takih stvari sploh ne bi smel prihajat (sledi loh sam še ''padanje po stopnicah'').
Na začetku zveze bi mogl bit use oh in sploh fino fajn,zaljubljenost na višku,osladnost na višku,...ne pa da si lih da ne mečeta loncev v faco :roll:

vem da do tega ne bi smelo prihajat, zato bi rada to nekak rešila, rada bi poskusila da bi imela normalno zvezo (no sj to imava samo zihr 1x na 2 meseca pride do kake take scene)... a vam ki ste v zvezi se nikoli ne dogaja da se skregate in kako se pomenite oz. kako odreagirate?

lahko še povem da sem odraščala brez staršev in da je zelo verjetno težava v meni, ker ne znam pravilno odreagirat in tudi ne pokazat pravih čustev, ker teh nikoli nisem prejemala vedno sem bila le tista ki je bila vsega kriva in ki so se spravljali name, sedaj pa očitno jaz podobno delam al kko?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2011 20:40

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 19. Jun. 2011 20:50

Jasno je, da se bo mogu fant spremenit in pomoje se mu niti ne svita, da razmišljaš o tem a se sploh še splača nadaljevat.

100% se obnaša tako, ker je pač še premlad, da bi bil sposoben normalne komunikacije. Ponavad človek dojame da tko ne gre, šele takrat k neki zgubi, ampak glede na to, da sta vidva zaročena(čeprav ti ne dojemaš tega tko kt da bi se mogla poroka kej kmal zgodit) se splača o tem temeljito pogovort.

Postavt mu morš mejo in če jo spet prestop, ti ne preostane druzga kokr da spokaš, ker bo drugač, kokr so že pred mano povedal vsakič hujš. Jz upam da vama rata, predvsem pa da se fante skulira in umiri. Predvsem pa delajta na tem, da do problemov sploh ne prhaja! Kako že pravjo boljš preventiva kt kurativa...Pa srečno :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jun. 2011 21:44

Midva ko se skregava, zadevo rešiva tak da se pogovoriva! In ne, ne mlatijo se po dolgem in počez vsi pari, če slučajno ti meniš da se. Dvignila nanj nisem niti 1X roko, niti on name, ker če bi to naredil samo 1X bi bil moj bivši!

Ti maš sindrom grešnega kozla, kokr jz razumem, že v svoji družini si bila vsega kriva in sedaj tudi misliš da si ti vsega kriva!
Čeprav sem skor 99% da nisi ničesar kriva.

O zaroki po šestih mesecih pa raje ne bi, sem brez komentarja. Pa glede na to da si stara toliko kot jz, bi lahko malo bolj zrelo razmišljala in se temu primerno tudi obnašala, ker se trenutno obnašaš kot kaka najstnica.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 22:00

Hjoj ne vem zakaj mam filing, da si ena izmed tistih ki odprejo temo z nekim problemom, ki ga želijo kao rešit, prosijo za nasvete in ko jih dejansko dobijo se z vsemi štirimi branijo in upirajo, na koncu pa itak nič ne ukrenejo glede tega.

Ne vem glede česa se zgoraj nisi strinjala z mano, saj sem te samo vprašala če imata kakšne skupne interese ker se mi je zdelo pač, da sta si precej različna.

Mogoče kakšen konkreten primer zakaj se kregata, da sta oba tak besna en na drugega? Njemu si povedala to kar si nam tu napisala? Predvidevam da ne, da ne ve da razmišljaš o tem da bi ga mogoče zapustila. Niti te zaroke se mi zdi, da ne jemlješ resno... no saj noben od nas je ne oz. bolj se čudimo, da je nekdo po parih mesecih že zaročen.

Zakaj se s fantom ne pogovoriš o tem? Tak boš najlažje rešila problem, če pa ni taka oseba s katero bi se dalo normalno pogovarjat in se bojiš, da te bo spet odrival in podil ven se pa res sprašujem kaj še sploh delaš s takim.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jun. 2011 22:02

čuftika napisal/-a:V 7 mesecih sta se uspela zaročit, ja bravo! :roll: Prvo bi ga spoznala, pol bi se zaročila.

Ne, uspela sta se najprej imel ful fajn, potem imet resne težave, jih uspešno rešit in šele nato sta se zaročila. Vse to v sedmih mesecih, svašta.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Jun. 2011 6:34

dvomljivka napisal/-a:hehe, zaročena sva komj slab mesec, je pa velik razlog za njegovo zaroko tudi njegova vera in posledično starši... da vam malo pojasnim zakaj tako hitro

To ni noben razlog, ne vem kaj imajo vera in starsi veze. Ce se ne mislita v bliznji prihodnosti porocit, potem ne vem, kaj je smisel zaroke. Zato, da lahko receta, da sta zarocena? Res ne razumem.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]