ne vem več kaj in kako naprej :/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
dvomljivka napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:
Ahahahahaha
Kar pripravi se, da te bo pustil v trenutku, ko se ne boš hotela spreobrnit.
ne ne to sem pa prepričana da ne bo tako, ker sva se o tem že dosti razgovarjala in tudi točno ve, da sem ateist in da se ne bom podajala v nobeno vero ker mi pač ni do tega, tudi sam na te seanse bolj malo hodi, mogoče parkrat na leto, tako da ni nekaj full v tej veri, bolj so njegovi starši.
če bi bil veri čisto predan ne bi smel niti živeti z mano, ker bi se mu starši odpovedali, kaj šele spati z mano v istem prostoru, ali se me slučajno dotakniti pred poroko...
Heh, ti si kar dopoveduj to. A ne veš, da je eno temeljnih prepričanj jehovcev to, da nihče, ki ni Jehovec, ne bo imel posmrtnega življenja v raju? Pa da imajo cel kup letakov, sestankov, predavanj ... na temo kako spreobrniti družinskega člana/kolega, da ne bo po smrti pristal v peklu? Brez skrbi, prej ali slej te/vaju bo začel nekdo spreobračat. V bistvu mi je čudno, da tvojega tipa družina še ni izobčila, ker je s tabo, pa se sploh ne hecam. Si sigurna, da sploh vedo, da nisi jehovka?
Every rose has its thorn
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
da, vsi vedo da nisem ena izmed jehovovih prič in tudi družina in bližji sorodniki vedo da nikoli ne bom... ja po vseh pravilih bi ga mogla družina izločit ja, ampak lahko povem da so to čisto običajen in normalen narod, ki niso tako grozni kot se nere po raznih forumih na spletu in po kroženju marsikaterih govoric...
njegovi so me full lepo sprejeli, z njegovo mami sva skoraj najboljši prijateljici, tudi enkrat mi ni omenila nič glede vere če bi se pridružila, še rekla mi je da je to čisto moja stvar in da me noben ne bo v nič prepričeval da se ne bom kaj ustrašla slučajno, ker nimajo tega v namenu, oni so srečni le, da je srečen njihov sin, pa da jim je useeno če bi bla jst npr. muslimanka, da bi me enako sprejeli...
kar se tiče dedka in babice je pa seveda mal drugačna zgodba, onadva sta pa ena izmed najbolj vernih, zato poslednično moj nima stikov z njimi ...
njegovi so me full lepo sprejeli, z njegovo mami sva skoraj najboljši prijateljici, tudi enkrat mi ni omenila nič glede vere če bi se pridružila, še rekla mi je da je to čisto moja stvar in da me noben ne bo v nič prepričeval da se ne bom kaj ustrašla slučajno, ker nimajo tega v namenu, oni so srečni le, da je srečen njihov sin, pa da jim je useeno če bi bla jst npr. muslimanka, da bi me enako sprejeli...
kar se tiče dedka in babice je pa seveda mal drugačna zgodba, onadva sta pa ena izmed najbolj vernih, zato poslednično moj nima stikov z njimi ...
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
*SunFlower* napisal/-a:dvomljivka napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:
Ahahahahaha
Kar pripravi se, da te bo pustil v trenutku, ko se ne boš hotela spreobrnit.
ne ne to sem pa prepričana da ne bo tako, ker sva se o tem že dosti razgovarjala in tudi točno ve, da sem ateist in da se ne bom podajala v nobeno vero ker mi pač ni do tega, tudi sam na te seanse bolj malo hodi, mogoče parkrat na leto, tako da ni nekaj full v tej veri, bolj so njegovi starši.
če bi bil veri čisto predan ne bi smel niti živeti z mano, ker bi se mu starši odpovedali, kaj šele spati z mano v istem prostoru, ali se me slučajno dotakniti pred poroko...
Heh, ti si kar dopoveduj to. A ne veš, da je eno temeljnih prepričanj jehovcev to, da nihče, ki ni Jehovec, ne bo imel posmrtnega življenja v raju? Pa da imajo cel kup letakov, sestankov, predavanj ... na temo kako spreobrniti družinskega člana/kolega, da ne bo po smrti pristal v peklu? Brez skrbi, prej ali slej te/vaju bo začel nekdo spreobračat. V bistvu mi je čudno, da tvojega tipa družina še ni izobčila, ker je s tabo, pa se sploh ne hecam. Si sigurna, da sploh vedo, da nisi jehovka?
aja še to. glede posmrtnega življenja... jehovove posmrtnega življena sploh ne poznajo, zanjih to ne obstaja, si mal narobe napisala... ker oni ne verjamejo v posmrtno življenje sploh...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
dvomljivka napisal/-a:aja še to. glede posmrtnega življenja... jehovove posmrtnega življena sploh ne poznajo, zanjih to ne obstaja, si mal narobe napisala... ker oni ne verjamejo v posmrtno življenje sploh...
No, to ni čisto res ... http://en.wikipedia.org/wiki/Jehovah's_ ... fter_death
Sicer pa če praviš, da se na vero tako malo ozirajo, potem mi je res čudno, da te je zaročil 'zaradi vere'.
Every rose has its thorn
- MartinKrpan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2011
HopeStar357 napisal/-a:Dvomljivka, taki ljudje se ne spremenijo...in če je že zdej tak do tebe in vidi da to prenašaš, kako pričakuješ da se bo obnašu v prihodnje?Zaenkrat mogoče res ni "tok hudo", pa sam govori...kaj pa k bosta mela otroka in se bo tko obnašu?Ko te bo z otrokom vred vrgu iz stanovanja?Bog ne daj par krat užgal tebe in otroka...a to boš lahk prenašala?Glede tega pa dobr vem kaj govorim, kr mam tazga fotra...oz.zdej hvala bogu ni več tak, bil pa je dokler se js nism odselila...najprej so grožnje na to foro, ampak slej ko prej se te grožnje uresničijo in začneš "padat po stopnicah", se "zabijat u vrata", "kr naenkrat zboliš in rabiš bolniško"...tega nobenmu ne prvoščim in če planiraš otroke kadar koli v prihodnosti, razmisli kako bi to na njih vplivalo če bi gledal in poslušal starša k se kregata in mečeta stvari en v druzga...
Da še jaz pristavim svoj lonček. Čist se strinjam s temle, kar je napisala HopeStar. Taki ljudje se ne spremenijo, tud jaz govorim iz izkušenj. Stvar se samo potuhne, skrije pod površje. Najprej fizično nasilje, potem odide ven, potem opravičevanje in stalno ponavljanje (naglas ali pa da čutit), da si ti kriva, ker si ga pripravla do tega, da te je udaru. To je blo stalno, dokler mama ni dobesedno ušla in se skrila .
- anais_1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
moje skromno mnenje: zakaj bi se kdorkoli trpinčil v takšni vezi, kjer ni vse ali vsaj velika večina stvari takih kot bi morale biti. veliko parov skozi neprimerno komunikacijo rešuje svoje notranje konflikte, težave, ki so del njih samih. tega se je včasih težko zavedati.
nasvet: bodi nekaj časa samska, delaj na sebi, spoznaj se do potankosti, uživaj neobremenjeno življenje. s časoma ko boš v življenju napredovala na vseh področjih se bo našel Tisti s katerim bo resnično perfektno, neobremenjeno. Lahko pa seveda kaznuješ samo sebe in vztrajaš v nečem kar te bremeni in spravlja v slabo voljo.
nasvet: bodi nekaj časa samska, delaj na sebi, spoznaj se do potankosti, uživaj neobremenjeno življenje. s časoma ko boš v življenju napredovala na vseh področjih se bo našel Tisti s katerim bo resnično perfektno, neobremenjeno. Lahko pa seveda kaznuješ samo sebe in vztrajaš v nečem kar te bremeni in spravlja v slabo voljo.
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
hej, tukaj sem nova in popolnoma obupana.
končala sem srednjo šolo, imam resnega fanta, vse izgleda lepo in prav. amapka nejakj ni uredu. tako osamljeno se počutim. nimma veliko kolegic. eno in edino imam nekaj vasi stran. sja je kul pa vse ampka ona ima tudi druge in potem nekako nisve veliko skupaj. poleg tega gre študirat in skoraj gotovo bove izgubile stike.
jaaz, obsedenka z modo in temi stvarmi pa sedim doma, nimam pojma kaj na počnem. živim na kmetiji, kjer ne maram ravno opravljati kmečkim in domačih opravil. doma govorijo, da sem zanič ampak kaj ko sem ostala brez smisla in pomena. nimam pojma kaj naj naprej. doma so vsi depresivni, brez volje, pravijo da sem nekoristna., ker pač nisem za kmetijo in domača opravila.
res več ne vem kako naj naprej. kako bom živela, kaj bom počela, kaj naj sama s sabo?
nevem kaj naj cele dneve počnem in ne ne silite me v kmetijo, ker ne morem tega početi. enastavno sme obupana. fanta nočem več obremenjevati, ker itk pravi, da peveč jočem. prav ima. amapka kaj ko ne vem kako naprej...
končala sem srednjo šolo, imam resnega fanta, vse izgleda lepo in prav. amapka nejakj ni uredu. tako osamljeno se počutim. nimma veliko kolegic. eno in edino imam nekaj vasi stran. sja je kul pa vse ampka ona ima tudi druge in potem nekako nisve veliko skupaj. poleg tega gre študirat in skoraj gotovo bove izgubile stike.
jaaz, obsedenka z modo in temi stvarmi pa sedim doma, nimam pojma kaj na počnem. živim na kmetiji, kjer ne maram ravno opravljati kmečkim in domačih opravil. doma govorijo, da sem zanič ampak kaj ko sem ostala brez smisla in pomena. nimam pojma kaj naj naprej. doma so vsi depresivni, brez volje, pravijo da sem nekoristna., ker pač nisem za kmetijo in domača opravila.
res več ne vem kako naj naprej. kako bom živela, kaj bom počela, kaj naj sama s sabo?
nevem kaj naj cele dneve počnem in ne ne silite me v kmetijo, ker ne morem tega početi. enastavno sme obupana. fanta nočem več obremenjevati, ker itk pravi, da peveč jočem. prav ima. amapka kaj ko ne vem kako naprej...
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov