ne vem kaj storiti.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
suzi23 napisal/-a:no ja prepovedano blago gor al dol.. zapeljala ga bom, ko bom mela priložnost, ker mu hočem dokazat...
In kaj sploh zdej hočeš od nas?
Se mi pa zdi, da nisi bivšega še prebolela (končala sta pred parimi meseci po 7 letih?) in da bi vseeno rada obdržala krog prijateljev. Mislim, dvakrat si ga videla in si že prepričana, da sta si usojena. Mogoče bi pa rada samo bivšemu (ki je, kot praviš, dva dni po vajinem koncu začel z drugo) dokazala, da si lahko tud ti najdeš fanta in to njegovega NAJBOLJŠEGA prijatelja. Ne vem, res je grdo tole ane. Sicer pa deli kar čš, mene bi blo preklet sram.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdi načrt precej neperspektiven, ker tipi (posplošujem, obstajajo izjeme) premorejo malo več ponosa kot me in ti bivši verjetno ne bo za nič na svetu pokazal, da ga bo tvoja zveza z njegovim prijateljem žrla.
+ vse tisto pametovanje o nemoralnosti izkoriščanja tujih čustev za svoja osebna maščevanja...
+ vse tisto pametovanje o nemoralnosti izkoriščanja tujih čustev za svoja osebna maščevanja...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kot sm reku, ce je tip karkol vredn, potem ne bo prijatelja tkole izdal. Ce ga pa bo, imas pa v rokah tipa, ki je beden. Torej lose-lose situation.underdogy napisal/-a: (been there, done that, na koncu pa se mi je revez zagabu ker je dejansko izdal nekoga ki mu je vedno stal ob strani in to za hmm mene - kar pa takrat ni bil ravno dobitek na lotariji).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Mislim,da ni lih bistvo tega, da ti je vsec njegov kolega,ampak da bi ostala v blizini bivsega..Bojis se,da se bodo vajini stiki izgubili,se vedno upas,da mogoce se pa kdaj pristaneta skupaj... in morda sama sebi lazes k se prepricujes,da ti je vsec njegov kolega, ter da sta si usojena in nwm kaj vse..Punca premisli, preden se spet v kaj nepremisljenega..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mahagonij napisal/-a:Kot sm reku, ce je tip karkol vredn, potem ne bo prijatelja tkole izdal. Ce ga pa bo, imas pa v rokah tipa, ki je beden. Torej lose-lose situation.underdogy napisal/-a: (been there, done that, na koncu pa se mi je revez zagabu ker je dejansko izdal nekoga ki mu je vedno stal ob strani in to za hmm mene - kar pa takrat ni bil ravno dobitek na lotariji).
čaki čaki!Ok, predpostavimo, da je tvoj najboljši prijatelj noro zaljubljen v tvojo bivšo bejbo.In ti mu nebi dal proste poti, oziroma bi mu skakal po glavi kok beden je ker pač hoče bit z nekom,ki ga ima rad/mu je zelo ušeč?
ravno tako kot je on beden ker bi šel s tvojo biušo bejbo, bi bil v tem primeru beden ti, ker mu očitno ne privoščiš sreče in kompliciraš zarad zveze s tvojo biušo(!) bejbo!Biuša ma verjetno nek pomen, kajne?
Ok, če si še noro zaljubljen vanjo,potem še razumem, da je pač bedno use skupaj, ampak načeloma, ne vidm nobene ovire v kolikor so njuna čustva pristna.
jst mam rajš, da se majo ljudje radi, kot da se nimajo.res pa je, da ne maram tistga zapeljevanja, sam da te kdo po rani useka!To mi je pa žiu podn!
situacija tukej sicer ni taka, ker onadva en o drugem ne vesta prou dost.
Useeno pa jst pravim, da zgubit tko al tko nimaš kej, ker nč od naštetetga nimaš.lahko samo pridobiš ali ostaneš na istem.Mogoče z malce zlomljenim srcem, ampak mislm, da nebi smelo bit velčjih težau.
Jst bi probala...kurc, če ne probaš ne veš.
- pika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
js tud tko pravim. kdo pa reče, da sta sploh tko dobra frenda. če je suzi napisala, da se nista neki velik srečevala, slišala nit nč... tko, da mogoč sta sam kšna znanca al pa kej. bejba v akcijo, držimo tačke in poročaj kak bo:)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ups, dvojni post.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 12. Mar. 2009 8:01, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Uh, bi še pred enim letom strinjala s komentarji, da ga pusti na miru. Sam k je bilo ravno pri meni obratno No, js sm zdej z tamalim bratrancem/kolegom od mojega "bivšega". No, ni lih bivši- ma v bistvu sploh ne vem kaj sva bla, sam vseen, pa še to le nekaj mesecev. Moj je letal za mano odkar me je spoznal (hm, že 3 leta), pa sva bila le kolega. Sej vem, da ni ravno prav, samo mi ni žal.
Čeprov se mi zdi, da je avtorici teme bolj le do fantove vizualnosti. Ne morš kar po nekaj srečanjih mislit, da sta si usojena?
Pa po tak dolgi vezi s kolegom...
In suzi23 je kak napredek?
Čeprov se mi zdi, da je avtorici teme bolj le do fantove vizualnosti. Ne morš kar po nekaj srečanjih mislit, da sta si usojena?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- suzi23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2009
Nič se še nisva slišala, mislim, da je še vedno v tujini, ne vem! Bom počakala, da se srečava pa Vam potem povem.*mala* napisal/-a:Uh, bi še pred enim letom strinjala s komentarji, da ga pusti na miru. Sam k je bilo ravno pri meni obratno No, js sm zdej z tamalim bratrancem/kolegom od mojega "bivšega". No, ni lih bivši- ma v bistvu sploh ne vem kaj sva bla, sam vseen, pa še to le nekaj mesecev. Moj je letal za mano odkar me je spoznal (hm, že 3 leta), pa sva bila le kolega. Sej vem, da ni ravno prav, samo mi ni žal.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:ravno tako kot je on beden ker bi šel s tvojo biušo bejbo, bi bil v tem primeru beden ti, ker mu očitno ne privoščiš sreče in kompliciraš zarad zveze s tvojo biušo(!) bejbo!Biuša ma verjetno nek pomen, kajne?
Ok, če si še noro zaljubljen vanjo,potem še razumem, da je pač bedno use skupaj, ampak načeloma, ne vidm nobene ovire v kolikor so njuna čustva pristna.
Kaj če danes s tipom nehata, čez 1 mesec bo pa s tvojo najboljšo prijateljico začel? A boš tudi rekla, kako je lepo, da se imajo ljudje radi?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če bi se mela zares rada....kaj naj pol jst?Jima skačem v zelje,tko kot marsikdo počne?
verjetnos prijateljico nebi mela več takih stikou, ampak useeno.Čas bi prinesel svoje, tudi to, da bi mi začelo dol viset za use skupaj.
nevem, pač bi preživela a ne.Gledam tud nase, kako bi blo men, če bi mi recimo biu njegou kolega ušeč.Jst dajem pač ljubezni prednost in sem mnenja, da se je pač ne sme kr tko spustit.
Zgodilo se mi je čist podobno, le da na mestu te punce ni bla moja najboljša prijateljica, ampak sam znanka oziroma občasna kofetarca.pa mata danes dva otročička in sta skupaj srečna.In to je bistvo.Če sreče ni našel pri meni, jo je pa pri drugi,važno da je srečen in zadovoljen, pa naj se še tolk klišejsko sliši.če določene stvari ne gredo, pač ne gredo in lahko se razpočiš, pa ne bodo šle.In da bi še težila potem, hodila po trpalnicah in sama seb delala sramote, ne.let it go..
v tem primeru tukaj pa itak očitno taledva nista neka kolega+punca in ta tip se ne morta imet rada, ker pač se ne poznata sploh.ta usojenost je prej v njeni domišljiji zrastla, ampak useen, ne vidm razloga zakaj nebi probala.
verjetnos prijateljico nebi mela več takih stikou, ampak useeno.Čas bi prinesel svoje, tudi to, da bi mi začelo dol viset za use skupaj.
nevem, pač bi preživela a ne.Gledam tud nase, kako bi blo men, če bi mi recimo biu njegou kolega ušeč.Jst dajem pač ljubezni prednost in sem mnenja, da se je pač ne sme kr tko spustit.
Zgodilo se mi je čist podobno, le da na mestu te punce ni bla moja najboljša prijateljica, ampak sam znanka oziroma občasna kofetarca.pa mata danes dva otročička in sta skupaj srečna.In to je bistvo.Če sreče ni našel pri meni, jo je pa pri drugi,važno da je srečen in zadovoljen, pa naj se še tolk klišejsko sliši.če določene stvari ne gredo, pač ne gredo in lahko se razpočiš, pa ne bodo šle.In da bi še težila potem, hodila po trpalnicah in sama seb delala sramote, ne.let it go..
v tem primeru tukaj pa itak očitno taledva nista neka kolega+punca in ta tip se ne morta imet rada, ker pač se ne poznata sploh.ta usojenost je prej v njeni domišljiji zrastla, ampak useen, ne vidm razloga zakaj nebi probala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]