ne vem kaj storiti.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- suzi23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2009
Drage moje verjetno se je že kateri od vas kdaj pripetilo kaj takšnega kot se je meni, ali pa poznate koga s podobno izkušnjo.
Pred nekaj meseci sem končala razmerje s fantom s katerim sva bila skupaj sedem let. Verjetno se sprašujete zakaj sva se razšla. Pred dvema letoma sva se preselila v skupno stanovanje in od takrat dalje nama je šlo vedno slabše. Dejansko lahko rečem, da me nikoli ni podpiral pri stvareh, ki sem jih počela in ni se mi zdelo, da bi ustrajala v tem razmerju, zato sem naredila konec. Stara sem komaj 23 let in hočem imeti nekaj od življenja, hočem uspeti to je bil tudi razlog, da sem ga zapustila, čeprav sem ga močno ljubila in sem dolgo časa zbirala pogum, da storim ta korak naprej, saj sem vedela, da ga bom s tem močno prizadela. Vendar sem se grenko zmotila. Vsaj tako je videti. Le nekaj dni po koncu najinega razmerja si je našel drugo dekle, ki počne vse, da bi me uničila. Vendar se ji ne bom pustila. Da o tem kar počne on, da bi mi dokazal, da sem nič vredna sploh ne govorim. Vse skupaj pa se zatakne sedaj tu…. Sedaj pa se mi je zgodilo nekaj kar se ne zgodi ravno vsakemu. Všeč mi je njegov najboljši prijatelj(čeprav sem ga mogoče dokler sva bila še v razmerju srečala samo dvakrat, ker je študiral v tujini). In tu se sedaj pojavi problem. Oba imata isto družbo, ki pa me, vsaj tako se mi zdi ne mara. Še posebno sedaj ne, ko on govori tako grdo vsem o meni. Vem kaj mi boste svetoval, da naj ne rinem spet tam od koder sem odšla… vendar ta fant mi je zelo všeč, bil mi je všeč že, ko sem bila zelo mlada. Rada bi ga zapeljala, vendar se bojim, da je družba naredila svoje. On je tisto o čemer sanjam.. bojim se, da bom čakala predolgo in si bo našel dekle. On je zelo postaven, vrhunski športnik, vsaka bi ga imela. Vendar je zaenkrat še samski. In ne motijo me govorice o tem, da je ženskar in da lomi ženska srca. Saj dokler sem še bila v razmerju z bivšim, on ni imel nobenega dekleta, tudi bivši je zanj vedno pravil, da je zelo sramežljiv in da je še vedno nedolžen…. Ne zberem poguma in načina, da mu izpovem ta čustva, ki jih skrivam v sebi. Bojim se, da se bo norčeval iz mene, tako kot se njegova družba norčuje iz vseh. Prosim vas za nasvet, kako naj najdem način, da mu izpovem svoja čustva ? ker resnično nočem, da bi se norčeval iz mene… Nimam več idej, ne jaz, ne moji prijatelji. Resnično mi je do njega. Večkrat ga srečam v kakem nočnem klubu. Priložnosti je več kot dovolj. Na kavo ga ne morem povabiti, ker se ne poznava tako dobro….Rada bi ga zapeljala v enem izmed nočnih klubov, vendar ne vem kako saj so prijatelji vedno v njegovi bližini...:S Čisto sem že obupala. Nekako se mi zdi, da če bi zavrtela čas bi bila sigurno sedaj nekje z njim srečna in zaljubljena tako kot sem bila v rosnih letih….
Pred nekaj meseci sem končala razmerje s fantom s katerim sva bila skupaj sedem let. Verjetno se sprašujete zakaj sva se razšla. Pred dvema letoma sva se preselila v skupno stanovanje in od takrat dalje nama je šlo vedno slabše. Dejansko lahko rečem, da me nikoli ni podpiral pri stvareh, ki sem jih počela in ni se mi zdelo, da bi ustrajala v tem razmerju, zato sem naredila konec. Stara sem komaj 23 let in hočem imeti nekaj od življenja, hočem uspeti to je bil tudi razlog, da sem ga zapustila, čeprav sem ga močno ljubila in sem dolgo časa zbirala pogum, da storim ta korak naprej, saj sem vedela, da ga bom s tem močno prizadela. Vendar sem se grenko zmotila. Vsaj tako je videti. Le nekaj dni po koncu najinega razmerja si je našel drugo dekle, ki počne vse, da bi me uničila. Vendar se ji ne bom pustila. Da o tem kar počne on, da bi mi dokazal, da sem nič vredna sploh ne govorim. Vse skupaj pa se zatakne sedaj tu…. Sedaj pa se mi je zgodilo nekaj kar se ne zgodi ravno vsakemu. Všeč mi je njegov najboljši prijatelj(čeprav sem ga mogoče dokler sva bila še v razmerju srečala samo dvakrat, ker je študiral v tujini). In tu se sedaj pojavi problem. Oba imata isto družbo, ki pa me, vsaj tako se mi zdi ne mara. Še posebno sedaj ne, ko on govori tako grdo vsem o meni. Vem kaj mi boste svetoval, da naj ne rinem spet tam od koder sem odšla… vendar ta fant mi je zelo všeč, bil mi je všeč že, ko sem bila zelo mlada. Rada bi ga zapeljala, vendar se bojim, da je družba naredila svoje. On je tisto o čemer sanjam.. bojim se, da bom čakala predolgo in si bo našel dekle. On je zelo postaven, vrhunski športnik, vsaka bi ga imela. Vendar je zaenkrat še samski. In ne motijo me govorice o tem, da je ženskar in da lomi ženska srca. Saj dokler sem še bila v razmerju z bivšim, on ni imel nobenega dekleta, tudi bivši je zanj vedno pravil, da je zelo sramežljiv in da je še vedno nedolžen…. Ne zberem poguma in načina, da mu izpovem ta čustva, ki jih skrivam v sebi. Bojim se, da se bo norčeval iz mene, tako kot se njegova družba norčuje iz vseh. Prosim vas za nasvet, kako naj najdem način, da mu izpovem svoja čustva ? ker resnično nočem, da bi se norčeval iz mene… Nimam več idej, ne jaz, ne moji prijatelji. Resnično mi je do njega. Večkrat ga srečam v kakem nočnem klubu. Priložnosti je več kot dovolj. Na kavo ga ne morem povabiti, ker se ne poznava tako dobro….Rada bi ga zapeljala v enem izmed nočnih klubov, vendar ne vem kako saj so prijatelji vedno v njegovi bližini...:S Čisto sem že obupala. Nekako se mi zdi, da če bi zavrtela čas bi bila sigurno sedaj nekje z njim srečna in zaljubljena tako kot sem bila v rosnih letih….
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Stara si bila le 16 ko sta zacela ziveti skupaj?
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Lady_fLame napisal/-a:Stara si bila le 16 ko sta zacela ziveti skupaj?
Neeee... ona je bila stara 21 let! Oz 2 leti nazaj sta sla zivet skupaj..
Drugace ti priporocam da ga malcek bolje spoznas in res ne se ozirat na govorice, ker v 90% niso resnicne.
Kar se pa njegove druzbe tice.. ah kaj te briga, saj ne bos z njimi prezivljala casa (ce te ne marajo pa sploh)..
In ce je on dovolj pameten tudi ne bo pustil, da mu govorice pridejo do zivega..
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Hyades napisal/-a:Lady_fLame napisal/-a:Stara si bila le 16 ko sta zacela ziveti skupaj?
Neeee... ona je bila stara 21 let! Oz 2 leti nazaj sta sla zivet skupaj..
Waa se vidi da sem utrujena, hehe.Hvala!
Se pa strinjam z zgoraj navedenim - ne bos z njegovo druzbo, ampak z njim. Druzba res lahko ima velik vpliv, ampak ce se imata (se bota imela) dovolj rada, vama nihce nic ne more.
- suzi23
- Sramežljivka
hvala za nasvete:):):) hmmm že bivši je vrjel vse kar so oni govoril okoli... tko, da ta pa sploh ne vem kaj vrjame in kaj ne... nekako ga bom probala dobit... in mu dokazat, da nič od tega ni res! samo ne smem čakati v nedogled, ker mi ga bo katera ukradla pred nosom:(
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Hjao, najboljši prijatelj je prepovedano blago. Ampak ja, lahko tvegaš, poskusiš, in boš vidla, če imaš šanse ali ne. Če sta z bivšim ful dobra, bo bolj težko, da bo s tabo.
Pa še to o popolnosti ... slepa zaljubljenost, ne nanašaj se toliko na ta vtis ... In - govorice so večinoma laži, ki prihajajo od fouš ljudi brez življenja.
Pa še to o popolnosti ... slepa zaljubljenost, ne nanašaj se toliko na ta vtis ... In - govorice so večinoma laži, ki prihajajo od fouš ljudi brez življenja.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Pa smo spet tam, kot vedno znova in znova.. Naj poskusi? Zakaj? Da naredi iz sebe totalnega idiota ali pa zapeca podgano. Dobra ideja..
Moj nasvet - pozabi ga. Poglej na stvar iz drugega zornega kota, s tvojim bivsim je dober kolega in ce bos sla v akcijo bo stvar izpadla kot da hoces bivsemu nekaj dokazat, ga prizadet, se mascevat.. In ce je tip res tok super kot pravis te bo 100% zavrnil. To je totalni no go, v moski druzbi se bol.. Ce pa bos dosegla kaj, kaj ti to pove o tipu? Izdaj je svojega kolega, za nekoga ki ga komaj pozna. Hoces takega cloveka zraven sebe? Ali ga lahko spostujes? Se ne bi zacela sprasevat kaksne ideale sploh ima in za kaksno ceno le-te proda?
Zraven tega se lahko zelo hitro znajdes v zelo neprijetnih situacijah.. Pa se nekaj, seveda te njegovi kolegi ne marajo, zapustila si ga, ce bi te se vedno imeli radi bi bili precej slabi kolegi in dvomim da je stvar osebna..
Je pa ogromno dobrih samskih tipov v tvoji okolici, tudo taksnih, ki se ne druzijo z tvojim bivsim - raje se osredotoci na njih.
Moj nasvet - pozabi ga. Poglej na stvar iz drugega zornega kota, s tvojim bivsim je dober kolega in ce bos sla v akcijo bo stvar izpadla kot da hoces bivsemu nekaj dokazat, ga prizadet, se mascevat.. In ce je tip res tok super kot pravis te bo 100% zavrnil. To je totalni no go, v moski druzbi se bol.. Ce pa bos dosegla kaj, kaj ti to pove o tipu? Izdaj je svojega kolega, za nekoga ki ga komaj pozna. Hoces takega cloveka zraven sebe? Ali ga lahko spostujes? Se ne bi zacela sprasevat kaksne ideale sploh ima in za kaksno ceno le-te proda?
Zraven tega se lahko zelo hitro znajdes v zelo neprijetnih situacijah.. Pa se nekaj, seveda te njegovi kolegi ne marajo, zapustila si ga, ce bi te se vedno imeli radi bi bili precej slabi kolegi in dvomim da je stvar osebna..
Je pa ogromno dobrih samskih tipov v tvoji okolici, tudo taksnih, ki se ne druzijo z tvojim bivsim - raje se osredotoci na njih.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- suzi23
- Sramežljivka
ravno danes pred službo sem se dobila z bivšim na kavi, čisto slučajno je vstopil v isti lokal kot jaz. rekel mi je, da on ni nič rekel prijateljem proti meni. da vse to počne njegova nova, ker je ljubosumna. sicer pa onadva nista več tako dobra prijatelja, ker sta se skregala zaradi nekaj zaradi službe. celo podprl me je pri temu, da ga naj osvojim.... tko, da sem sedaj še bolj zmedena kot sem bila.
- pika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
tud jst sm v isti situaciji, s tem, da moj bivši pa tti frend nista tk vlka frenda, mata isto družbo s ktero žurata in to je tud to.suzi23 napisal/-a:ravno danes pred službo sem se dobila z bivšim na kavi, čisto slučajno je vstopil v isti lokal kot jaz. rekel mi je, da on ni nič rekel prijateljem proti meni. da vse to počne njegova nova, ker je ljubosumna. sicer pa onadva nista več tako dobra prijatelja, ker sta se skregala zaradi nekaj zaradi službe. celo podprl me je pri temu, da ga naj osvojim.... tko, da sem sedaj še bolj zmedena kot sem bila.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Lahko da je bivši mislil resno s tem ko ti je rekel, da ga osvoji. Lahko pa da bo frendu to povedal in se bodo skupaj malce poigrali s tabo.
Jaz bi nebi probala pri tem fantu, jih je veliko drugih. Ti pa si mlada in to izkoristi za žuranje.
Jaz bi nebi probala pri tem fantu, jih je veliko drugih. Ti pa si mlada in to izkoristi za žuranje.
(s)mej se
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ma ne vem.. Jst se ne bi spuščala v to. Sm bla že na tem, ampak se mi zdi, da so nm prjatli od bivših všeč zato, ker so nm pač "znani". Se ni treba naprezat, da bi spoznal nove ljudi. Mislm, človek je njegov najboljši prijatelj. Tut če sta onadva skregana, se bosta itak verjetno pobotala, kot se najboljši prijatelji pobotajo. Kako bi blo tebi všeč, da bi bla tvoja najboljša prijateljica s tvojim bivšim?
Rajš ne. Najboljši prijatelji bivših so off-limits.
pika15, pr teb se mi pa zdi, da ni tak problem, ker pač nista tok velka prjatla. Tko da go for it
Rajš ne. Najboljši prijatelji bivših so off-limits.
pika15, pr teb se mi pa zdi, da ni tak problem, ker pač nista tok velka prjatla. Tko da go for it
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
suzi23 napisal/-a:Všeč mi je njegov najboljši prijatelj(čeprav sem ga mogoče dokler sva bila še v razmerju srečala samo dvakrat, ker je študiral v tujini).
suzi23 napisal/-a:On je zelo postaven, vrhunski športnik, vsaka bi ga imela. Vendar je zaenkrat še samski. In ne motijo me govorice o tem, da je ženskar in da lomi ženska srca.
suzi23 napisal/-a:Prosim vas za nasvet, kako naj najdem način, da mu izpovem svoja čustva ? ker resnično nočem, da bi se norčeval iz mene…
Kakor sem razbrala, te bolj privlači njegova zunanjost... Ja? Osebnostno ga namreč niti še ne poznaš... Ja? In kakor sem potem naprej še razbrala... Si ti že predstavljaš problem njegovih prijateljev, kako bo, ko bosta skupaj... Ja?
Kaj pa problem, da ti ne bo ustrezal kot oseba? Na to še nisi pomislila? Najprej naveži tak kontakt z njim, da ga bolje spoznaš, ne pa da si le naslajaš oči na njegovem telesu - iz tega namreč ne razbereš ravno, ali je on tisti, ki pa te bo podpiral (za razliko od tvojega bivšega fanta).
- pika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:pika15, pr teb se mi pa zdi, da ni tak problem, ker pač nista tok velka prjatla. Tko da go for it
ja nista neka vlka prijatla. sm mata isto družbo. občasno se kej dobita in to je to. še posebi zdej, ko ma on novo dekle se z družbo skorajda ne vidi več. bi poskusla kej pa ne upam... sej vem d nimam kej zgubit, sm vseen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov