ne vem kaj storiti.....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Party Diva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Party Diva » 03. Mar. 2009 14:09

g00fy_qa napisal/-a:Hjao, najboljši prijatelj je prepovedano blago. :) Ampak ja, lahko tvegaš, poskusiš, in boš vidla, če imaš šanse ali ne. Če sta z bivšim ful dobra, bo bolj težko, da bo s tabo. :)

Pa še to o popolnosti ... slepa zaljubljenost, ne nanašaj se toliko na ta vtis ... In - govorice so večinoma laži, ki prihajajo od fouš ljudi brez življenja.

Da je najboljši prijatelj prepovedano blago, s tem se ne bi mogla strinjati. Glede na to, kako nedorasel je njen bivši, ker ji na vsak način hoče dokazati kako malo mu ona pomeni oz. mu je pomenila (sploh s tisto njegovo novo punco), ne bi bilo prav nič narobe, če bi ona kaj imela z njegovim najboljšim prijateljem. After all, saj sta z bivšim zaključila zgodbo (z njegove strani na zelo grd način, kot da bi bil najstnik). Suzi23, če si res želiš spoznati tega njegovega prijatelja in obstajajo priložnosti za to, poskusi - zakaj pa ne. :wink: Ne počni pa tega zato, da bi vrnila kontra svojemu bivšemu, ki si je takoj po razpadu vajine zveze našel neko bejbo in zdaj z njo hoče tebe čustveno uničiti. Ne pusti se mu in se ne spuščaj na njegov nivo. Če je po tolikih letih zveze (in dveh letih skupnega življenja) tako nezrelo odreagiral, potem vsaj veš, da ni vreden tvojega časa oz. življenja. Predstavljaj si, da se to ne bi zgodilo in bi se nekoč v zakonu sprla, pa bi se on začel tako obnašati... takrat bi bilo prepozno ugotoviti kakšen kreten je. :wink:
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
suzi23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a suzi23 » 03. Mar. 2009 15:51

no ja prepovedano blago gor al dol.. zapeljala ga bom, ko bom mela priložnost, ker mu hočem dokazat, da si želim, iskreno si želim biti z njim. ni to zaradi tega, da bi se maščevala bivšemu sploh ne. to z bivšim je zaprto poglavje. in prav je, da sem sedaj ugotovila, da ni zame. čez 5 let, ko bi imela mogoče že kakega otroka bi bilo vse skupaj še težje in težko bi bilo zaradi otrok končati razmerje z njim... ločitev kasneje bi bila težja. prvič sm trpela in se iz tega veliko naučila. enkrat trpimo potem nam je pa baje vedno lažje, ko s kom razdremo zvezo. vsaj tako pravjo. pika15 zakaj sta se pa vidva razšla, kako dolgo sta bila skupaj?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 03. Mar. 2009 16:37

suzi23 napisal/-a:no ja prepovedano blago gor al dol.. zapeljala ga bom, ko bom mela priložnost, ker mu hočem dokazat, da si želim, iskreno si želim biti z njim.

Vem, da sem že sitna s tem... Ampak res, dobivam samo občutek, da si ga želiš fizično. Torej ni problema s tem, kaj bodo rekli prijatelji. Ni res??

suzi23 napisal/-a: enkrat trpimo potem nam je pa baje vedno lažje, ko s kom razdremo zvezo. vsaj tako pravjo.

Odvisno od intenzitete ljubezni in predanosti. Trpeti se pa ne naućiš.
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 03. Mar. 2009 16:51

suzi23 napisal/-a:pika15 zakaj sta se pa vidva razšla, kako dolgo sta bila skupaj?
skupaj sva bila 4 leta, razšla pa sva se, ker me je varal.
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 03. Mar. 2009 16:53

[/quote]Vem, da sem že sitna s tem... Ampak res, dobivam samo občutek, da si ga želiš fizično. Torej ni problema s tem, kaj bodo rekli prijatelji. Ni res?? [/quote] mene moj bivši v začetku še fizično ni privlačil. vse skupaj se je začelo veliko kasneje, ko sva bila v razmerju približno pol leta, sem ga vzljubila. tako, da ni važno, če ti je všeč samo fizično, ker mogoče se za steno skriva čisto normalno, ljubeče bitje, ki ti bo vedno stalo ob strani.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Mar. 2009 16:53

ne vem no, zdi se mi da z zapeljevanjem ne boš dosegla nič, če ima ta fant vsaj malo v glavi.jaz si ne predstavljam, da bi bila s katerim fantom, ki je bivši moje kolegice, sploh pa po sedmih letih!ženska, skuliraj se.ampak res pa je, da pri tebi velja:bolj ga ne moreš imeti, slajši ti bo.veliko fantov še obstaja, ki ni kolega od bivšega.
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 03. Mar. 2009 16:55

emanuela napisal/-a:ne vem no, zdi se mi da z zapeljevanjem ne boš dosegla nič, če ima ta fant vsaj malo v glavi.jaz si ne predstavljam, da bi bila s katerim fantom, ki je bivši moje kolegice, sploh pa po sedmih letih!ženska, skuliraj se.ampak res pa je, da pri tebi velja:bolj ga ne moreš imeti, slajši ti bo.veliko fantov še obstaja, ki ni kolega od bivšega.
prepovedani sad je vedno najslajši. aja suzi si se mogoče kdaj vprašala, če so iskrice tudi iz njegove strani? pa mogoče ne najde in ne zbere poguma, da ti to prizna, ker se boji reakcije družbe??
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Mar. 2009 18:33

Party Diva napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Hjao, najboljši prijatelj je prepovedano blago. :) Ampak ja, lahko tvegaš, poskusiš, in boš vidla, če imaš šanse ali ne. Če sta z bivšim ful dobra, bo bolj težko, da bo s tabo. :)

Pa še to o popolnosti ... slepa zaljubljenost, ne nanašaj se toliko na ta vtis ... In - govorice so večinoma laži, ki prihajajo od fouš ljudi brez življenja.

Da je najboljši prijatelj prepovedano blago, s tem se ne bi mogla strinjati. Glede na to, kako nedorasel je njen bivši, ker ji na vsak način hoče dokazati kako malo mu ona pomeni oz. mu je pomenila (sploh s tisto njegovo novo punco), ne bi bilo prav nič narobe, če bi ona kaj imela z njegovim najboljšim prijateljem. After all, saj sta z bivšim zaključila zgodbo (z njegove strani na zelo grd način, kot da bi bil najstnik). Suzi23, če si res želiš spoznati tega njegovega prijatelja in obstajajo priložnosti za to, poskusi - zakaj pa ne. :wink: Ne počni pa tega zato, da bi vrnila kontra svojemu bivšemu, ki si je takoj po razpadu vajine zveze našel neko bejbo in zdaj z njo hoče tebe čustveno uničiti. Ne pusti se mu in se ne spuščaj na njegov nivo. Če je po tolikih letih zveze (in dveh letih skupnega življenja) tako nezrelo odreagiral, potem vsaj veš, da ni vreden tvojega časa oz. življenja. Predstavljaj si, da se to ne bi zgodilo in bi se nekoč v zakonu sprla, pa bi se on začel tako obnašati... takrat bi bilo prepozno ugotoviti kakšen kreten je. :wink:
Sej ne nasprotujemo nekateri, ker bi bil "prepovedan sadez", ampak zato, ker ce je tip pol kurca vredn kot clovek, ne bo nikol z bivso od najboljsega frenda. Nikoli. In je brezveze praskat tm, k bo sam zavrnitev pokasirala in njen bivsi bo zvedu in se bojo fino skupi smejal njej.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 03. Mar. 2009 18:53

Ene zenske ste pa res kokosi. In spet sem se prisiljena sramovat nekaterih pripadnic svojega spola.

Sploh pa mi ni jasno od kod ti taksna ogromna samozavest in prepricanje da te bo tip sploh pogledal? Namesto da zgubljas energijo z tem tipom, ki pomoznosti ni nic posebnega ampak se ti samo zdi, ker podzavestno ves, da bi bil ogromen egoboost (been there, done that, na koncu pa se mi je revez zagabu ker je dejansko izdal nekoga ki mu je vedno stal ob strani in to za hmm mene - kar pa takrat ni bil ravno dobitek na lotariji). Raje se zamisli nad sabo in najdi kak drug nacin, da popravis svoj mocno nacet ego, najboljse taksnega, po katerem se bos lahko se pogledala v ogledalo.

Izgovori tvojega bivsega, da on sploh nima nic z govoricami o tebi pa so samo poceni, na koncu nebota kolega in lahko ti zagotovim da te tip trenutno ne more prenasat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 03. Mar. 2009 18:53

2x post
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 03. Mar. 2009 19:35

underdogy napisal/-a:Ene zenske ste pa res kokosi. In spet sem se prisiljena sramovat nekaterih pripadnic svojega spola.
.
še vedno mam isto vprašanje za suzi.. kako se on obnaša, ko je v njeni bližini, ali pa se kje srečata? ker namreč pri meni je situacija taka, da znanec mojega bivšega je zelo sramežljiv, ko se kje srečava. včasih imam filing, da bi me objel, samo da se boji, da nisem prebolela bivšega :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Mar. 2009 19:41

njegovega prijatelja si srečala 2x :D :D noro

hmmm, ti nisi resna :D :lol:
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 03. Mar. 2009 19:43

marypa napisal/-a:njegovega prijatelja si srečala 2x :D :D noro

no, no marypa:) vsakmu se lahko zgodi. ka pa veš, če ni njen bivši bil v skrbeh, da bi ga pustila zaradi prijatla:) no ja sam v 7ih letih si ga srečala dvakrat. to je že res neki sumljivga. neki mi tle smrdi.:D
suzi23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a suzi23 » 03. Mar. 2009 21:11

pika15 napisal/-a:
marypa napisal/-a:njegovega prijatelja si srečala 2x :D :D noro

no, no marypa:) vsakmu se lahko zgodi. ka pa veš, če ni njen bivši bil v skrbeh, da bi ga pustila zaradi prijatla:) no ja sam v 7ih letih si ga srečala dvakrat. to je že res neki sumljivga. neki mi tle smrdi.:D
stvar je sledeča... res sem ga srečala samo dvakrat, ampak ne vem zakaj, mogoče pa le nista tako dobra prijatelja kot je on vedno govoril, da sta. prav imaš, da tu nekaj ni vredu. ne vem kaj, ampak ni vredu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Mar. 2009 22:24

Kako pa lahko ti na podlagi dveh srečanj tako za ziher veš, da sta si s tem tipom praktično usojena?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov