Ne vem kaj si naj mislim o njem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 30. Sep. 2012 17:49

Izkoristi ga še ti, če si že tko zaljubljena vanj, ti bo fajn, pa ni mus da boš pozneje z jim skupi;) Če mu boš pa že zdej težila z resno zvezo, pa te bo res on izkoristil :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Sep. 2012 18:00

jaz ti svetujem, da naredi, kar si res želiš. če si želiš resno zvezo mu pač povej, da si ti želiš fanta, ne pa krneki ali ff ali kar koli pač zdaj v sš obstaja. če se mu zdiš punca materjal s tem ne bo imel problemov, če se mu ne se pa s tabo ne bo več ukvarjal. si pa boš prihranila strto srce.

če ti je vseeno in bi se rada z njim lepo imela brez obveznosti pa pojdi tako. ne pa se delat da ti je vseeno, če ti ni. ne se delat, da hočeš bit ff, če bi v resnici rada bila punca in upat, da te bo začel gledat kot punca materjal, ker te ne bo.

glede na to, da se že dlje časa poznata se je on že odločil če si punca materjal ali ff ali katera druga skupina. tako da ne padat na fore, da rabi čas, da vidi če sta kompatibilna ipd. to se itak vidi v razmerju. je pa razlika ali imaš z nekom nek resen namen ali pa ga že v štartu ni.
Vsak raj ima svojo kačo.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 30. Sep. 2012 18:43

hvala vsem za nasvete :)
Uporabniški avatar
strawberry.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry. » 05. Okt. 2012 11:41

kattka js sm u isti situaciji, sosolc mi je usec ze od 1. letnika, sicer res da na zacetku nisva bila toliko povezana kot zdaj, ko sva zadnji letnik :) jaz mu sicer nism povedala kaj čutim, tudi oni meni ne ampak že po njegovem obnašanju in pozornosti do mene vidim d sm mu ušeč.nočem mu težit, ker se bojim da zavrne resno zvezo, želim nadaljevati počasi, nikoli se ne ve mogoče bova kmalu skupaj :) :oops:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Okt. 2012 13:40

Tistih 10 sekund neverjetnega poguma da mu poveš da ti je všeč ti lahko spremeni in izboljša življenje.

Če pa palamudiš levo, desno, gore, dole mesece in mesece in čakaš na trenutek ko bosta pristala skupaj in tebi ne bo potrebno nič narediti...kratka informacija: včasih ne dobiš kar si želiš ali zaslužiš.

Moraš pa si vzeti kar hočeš in povedati kar si želiš, ker te nobena stvar ne čaka in vsak človek ima svojo smer življenja.

V življenju je treba biti pogumen, slediti svojemu srcu in povedati na glas kaj si želiš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 08. Okt. 2012 15:06

Moram vam usem povedat, da sm končn nardila korak naprej in mu priznala, priznam da je blo težk ampak sm nekot zbrala pogum. Zelo sem vesela, ker sva tako oba odkrila da oba nekaj čutiva drug do drugega, on mi je pojasnu, da si ni upu nič rečt, ker se je bal zavrnitve..kaka ironija tudi pri meni je blo enako. No in zdj sva končno skupi! :hearts: :love:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Okt. 2012 15:29

Nice :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Okt. 2012 21:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:54, skupaj popravljeno 1 krat.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 09. Okt. 2012 17:21

sirova štručka napisal/-a:no zdej te bo pa lahk poba v ritko

a ti js slučajno delujem kot kurba? mnda pa imam tok pameti da mu nom glih takoj dala..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Okt. 2012 20:04

mal se je pohecala no ;) štruca pač
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho