Ne vem kaj si naj mislim o njem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
sirova štručka napisal/-a:kattka napisal/-a:Ja nevem je zate ''joj kak bi te v ritko'' primitivno? Men se nezdi tok..lahko, da se on tako čudno izraža, da pove da sem mu všeč, ali pa bi me res imel samo za seks.
Seveda je primitivno, glede na to, da ti to reče nekdo, ki ni tvoj partner.
meni se kaj takega tudi zdi primitivno in totalno neokusno.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
posexi se z njim, bo hepi on. nisi vila ki lahko naredi vseh 7 miljard ljudi srečnih. si pa hornika ki lahko naredi tega sošolca hepi. je pa tako da tut če bosta hodila skupaj vprašanje kolko bo trajalo. prej al slej se vedno konča.
- kattka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2012
vrocamucka napisal/-a:posexi se z njim, bo hepi on. nisi vila ki lahko naredi vseh 7 miljard ljudi srečnih. si pa hornika ki lahko naredi tega sošolca hepi. je pa tako da tut če bosta hodila skupaj vprašanje kolko bo trajalo. prej al slej se vedno konča.
raje piši malo bolj pametne komentarje prosim, nobena hornička nism..sem že mela par zvez ampak še nisem z nobenim seksala, ker še nisem našla tapravega tako da lepo prosim.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
kattka napisal/-a:očitno mi res noben na tej zemlji ni usojen.
sej si še mlada no jaz sem star 21 pa nisem še mel punce. pa tudi sem mislil da sem jo našel pa ni bilo to to. pa greš naprej, jbg se že najdejo..
hej norci
- kattka
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:kattka napisal/-a:očitno mi res noben na tej zemlji ni usojen.
sej si še mlada no jaz sem star 21 pa nisem še mel punce. pa tudi sem mislil da sem jo našel pa ni bilo to to. pa greš naprej, jbg se že najdejo..
fajn je slišat, da obstajajo taki optimisti drugač pa tut js sem mela že 2 zvezi, pa sem ugotovila, da to ni to kar iščem, to pa tut res tok k nas je ljudi pa enga bom že našla, pravega zame.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sam neki
I dont get it. Tip ti je ful všeč, čutiš do njega nekaj posebnega. Zdaj pa te bo odvrnilo to, da je imel "perverzne" do tebe? Dafuq? Verjetno s e stamkimi izjavami šali + če ti je nekdo ful všeč in ti daje lepe komplimente + dirty koplimente...arent you supposed to like it? zakaj preprosto ne "odrasteš", mu poveš, da ti je všeč, oziroma ko naslednjič spusti kak perverted comment rečeš "če boš tako nadaljeval si bom še mislila, da s tabo nikoli ne more biti ničesar resnega " in boš videla kako se bo vse naprej odvijalo?
I dont get it. Tip ti je ful všeč, čutiš do njega nekaj posebnega. Zdaj pa te bo odvrnilo to, da je imel "perverzne" do tebe? Dafuq? Verjetno s e stamkimi izjavami šali + če ti je nekdo ful všeč in ti daje lepe komplimente + dirty koplimente...arent you supposed to like it? zakaj preprosto ne "odrasteš", mu poveš, da ti je všeč, oziroma ko naslednjič spusti kak perverted comment rečeš "če boš tako nadaljeval si bom še mislila, da s tabo nikoli ne more biti ničesar resnega " in boš videla kako se bo vse naprej odvijalo?
It was forever..but it didnt last long..
- kattka
- Sramežljivka
..Evelyn.. napisal/-a:Sam neki
a sem slučajno rekla da so me ti njegovi komentarji odvrnili? jaz sem te njegove komentarje na začetku razumela kot šalo, pa sm se mu smejala..sam pol mi je pa mal čudn postal pa se nism smejala ampak sem mu rekla samo naj neha in da je otročji..
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
pa če tipica je ******, ona čaka na "pravega". kot da bi neki pravi res obstajal. punce se neki šparajo z akao pravega, pol pa na koncu jo grejo dat enmu debilu. kaj tok kompliciraš , tip kot tip
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
slovenc79 napisal/-a:najbolj simpl je da mu pač poveš
A dejta no.. ja, se sliši kot najbolj smiselno postopanje, ampak a sta čist pozabila, kako težko je to enmu najstniku kaj takega izustit? Kolk je to ene nervoze zraven (al sem samo jz taka čudna bla?)....Evelyn.. napisal/-a:zakaj preprosto ne "odrasteš" & mu poveš, da ti je všeč
(*mi je pa seveda všeč predlog od Evelyn)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
vem kako je, sem bil sam čez to.. ampak če se pogovarjata pa to, pa on itak komplimente daje se mi zdi da ne bi blo precej lažje.. drugo je ko pri nekom ne veš da si mu všeč.
jaz recimo da bi mi ena namigovala da sem ji všeč in bi bila tud ona meni všeč mi ne bi bil problem vračat tega
jaz recimo da bi mi ena namigovala da sem ji všeč in bi bila tud ona meni všeč mi ne bi bil problem vračat tega
hej norci
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
purple_rain napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:najbolj simpl je da mu pač povešA dejta no.. ja, se sliši kot najbolj smiselno postopanje, ampak a sta čist pozabila, kako težko je to enmu najstniku kaj takega izustit? Kolk je to ene nervoze zraven (al sem samo jz taka čudna bla?)....Evelyn.. napisal/-a:zakaj preprosto ne "odrasteš" & mu poveš, da ti je všeč
(*mi je pa seveda všeč predlog od Evelyn)
Ne, to si sam ti bla. Mah, če je pa res tak simpl no..sam morš se mal zrelaxirat pa včasih ustrelit, TVEGAT in bo kar bo..Vsaj veš na čem si..pri vsem v življenju ne samo na tem področju..
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:P..Evelyn.. napisal/-a:Ne, to si sam ti bla. Mah, če je pa res tak simpl no..sam morš se mal zrelaxirat pa včasih ustrelit, TVEGAT in bo kar bo..Vsaj veš na čem si..pri vsem v življenju ne samo na tem področju..
Jasno; sej se strinjam s tako "življenjsko filozofijo".
Ampak resno, no.. ja, sej so najstniki zmožni svašta neumnosti narest, ampak na čustvenem področju se mu zdi večina precej zadržanih in sramežljivih - tudi taki kao glasni; pomoje bi se tamali usral, če bi mu punca odločno odgovorila kej v stilu "komi čakam" (al whatever)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov