Ne vem kaj si naj mislim o njem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Sep. 2012 13:55

sirova štručka napisal/-a:
kattka napisal/-a:Ja nevem je zate ''joj kak bi te v ritko'' primitivno? Men se nezdi tok..lahko, da se on tako čudno izraža, da pove da sem mu všeč, ali pa bi me res imel samo za seks.

Seveda je primitivno, glede na to, da ti to reče nekdo, ki ni tvoj partner.

meni se kaj takega tudi zdi primitivno in totalno neokusno.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 29. Sep. 2012 13:55

posexi se z njim, bo hepi on. nisi vila ki lahko naredi vseh 7 miljard ljudi srečnih. si pa hornika ki lahko naredi tega sošolca hepi. je pa tako da tut če bosta hodila skupaj vprašanje kolko bo trajalo. prej al slej se vedno konča.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 13:58

vrocamucka napisal/-a:posexi se z njim, bo hepi on. nisi vila ki lahko naredi vseh 7 miljard ljudi srečnih. si pa hornika ki lahko naredi tega sošolca hepi. je pa tako da tut če bosta hodila skupaj vprašanje kolko bo trajalo. prej al slej se vedno konča.

raje piši malo bolj pametne komentarje prosim, nobena hornička nism..sem že mela par zvez ampak še nisem z nobenim seksala, ker še nisem našla tapravega tako da lepo prosim.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Sep. 2012 13:59

kattka napisal/-a:očitno mi res noben na tej zemlji ni usojen.

sej si še mlada no ;) jaz sem star 21 pa nisem še mel punce. pa tudi sem mislil da sem jo našel pa ni bilo to to. pa greš naprej, jbg :D se že najdejo..
hej norci :)
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 14:02

slovenc79 napisal/-a:
kattka napisal/-a:očitno mi res noben na tej zemlji ni usojen.

sej si še mlada no ;) jaz sem star 21 pa nisem še mel punce. pa tudi sem mislil da sem jo našel pa ni bilo to to. pa greš naprej, jbg :D se že najdejo..

fajn je slišat, da obstajajo taki optimisti :) drugač pa tut js sem mela že 2 zvezi, pa sem ugotovila, da to ni to kar iščem, to pa tut res tok k nas je ljudi pa enga bom že našla, pravega zame.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Sep. 2012 14:13

Sam neki
I dont get it. Tip ti je ful všeč, čutiš do njega nekaj posebnega. Zdaj pa te bo odvrnilo to, da je imel "perverzne" do tebe? Dafuq? Verjetno s e stamkimi izjavami šali + če ti je nekdo ful všeč in ti daje lepe komplimente + dirty koplimente...arent you supposed to like it? zakaj preprosto ne "odrasteš", mu poveš, da ti je všeč, oziroma ko naslednjič spusti kak perverted comment rečeš "če boš tako nadaljeval si bom še mislila, da s tabo nikoli ne more biti ničesar resnega ;)" in boš videla kako se bo vse naprej odvijalo?
It was forever..but it didnt last long..
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 14:20

..Evelyn.. napisal/-a:Sam neki
I dont get it. Tip ti je ful všeč, čutiš do njega nekaj posebnega. Zdaj pa te bo odvrnilo to, da je imel "perverzne" do tebe? Dafuq? Verjetno s e stamkimi izjavami šali + če ti je nekdo ful všeč in ti daje lepe komplimente + dirty koplimente...arent you supposed to like it? zakaj preprosto ne "odrasteš", mu poveš, da ti je všeč, oziroma ko naslednjič spusti kak perverted comment rečeš "če boš tako nadaljeval si bom še mislila, da s tabo nikoli ne more biti ničesar resnega ;)" in boš videla kako se bo vse naprej odvijalo?

a sem slučajno rekla da so me ti njegovi komentarji odvrnili? jaz sem te njegove komentarje na začetku razumela kot šalo, pa sm se mu smejala..sam pol mi je pa mal čudn postal pa se nism smejala ampak sem mu rekla samo naj neha in da je otročji..
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 29. Sep. 2012 14:37

pa če tipica je ******, ona čaka na "pravega". kot da bi neki pravi res obstajal. punce se neki šparajo z akao pravega, pol pa na koncu jo grejo dat enmu debilu. kaj tok kompliciraš , tip kot tip
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Sep. 2012 15:11

..Evelyn.. napisal/-a:ko naslednjič spusti kak perverted comment rečeš "če boš tako nadaljeval si bom še mislila, da s tabo nikoli ne more biti ničesar resnega ;)"

:zustimm:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Sep. 2012 15:22

slovenc79 napisal/-a:najbolj simpl je da mu pač poveš
..Evelyn.. napisal/-a:zakaj preprosto ne "odrasteš" & mu poveš, da ti je všeč
A dejta no.. ja, se sliši kot najbolj smiselno postopanje, ampak a sta čist pozabila, kako težko je to enmu najstniku kaj takega izustit? :D Kolk je to ene nervoze zraven (al sem samo jz taka čudna bla?)..

(*mi je pa seveda všeč predlog od Evelyn)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Sep. 2012 15:31

vem kako je, sem bil sam čez to.. :D ampak če se pogovarjata pa to, pa on itak komplimente daje se mi zdi da ne bi blo precej lažje.. drugo je ko pri nekom ne veš da si mu všeč.

jaz recimo da bi mi ena namigovala da sem ji všeč in bi bila tud ona meni všeč mi ne bi bil problem vračat tega :)
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 29. Sep. 2012 15:41

ja res je v mojih letih je to težko izrečt nekomu ki mi je všeč, ker si živčn zraven pa neveš kak bo on odreagiro pa vse..drugače mu bom pa poskušala to nekot povedat v bližnji prihodnosti. :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Sep. 2012 15:54

purple_rain napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:najbolj simpl je da mu pač poveš
..Evelyn.. napisal/-a:zakaj preprosto ne "odrasteš" & mu poveš, da ti je všeč
A dejta no.. ja, se sliši kot najbolj smiselno postopanje, ampak a sta čist pozabila, kako težko je to enmu najstniku kaj takega izustit? :D Kolk je to ene nervoze zraven (al sem samo jz taka čudna bla?)..

(*mi je pa seveda všeč predlog od Evelyn)

Ne, to si sam ti bla. :D Mah, če je pa res tak simpl no..sam morš se mal zrelaxirat pa včasih ustrelit, TVEGAT in bo kar bo..Vsaj veš na čem si..pri vsem v življenju ne samo na tem področju.. :)
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Sep. 2012 16:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Sep. 2012 13:31

..Evelyn.. napisal/-a:Ne, to si sam ti bla. :D Mah, če je pa res tak simpl no..sam morš se mal zrelaxirat pa včasih ustrelit, TVEGAT in bo kar bo..Vsaj veš na čem si..pri vsem v življenju ne samo na tem področju.. :)
:P
Jasno; sej se strinjam s tako "življenjsko filozofijo".
Ampak resno, no.. ja, sej so najstniki zmožni svašta neumnosti narest, ampak na čustvenem področju se mu zdi večina precej zadržanih in sramežljivih - tudi taki kao glasni; pomoje bi se tamali usral, če bi mu punca odločno odgovorila kej v stilu "komi čakam" (al whatever) :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov