Ne vem kaj naj naredim...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 23. Feb. 2012 17:47

S fantom sva se menila za skupni izlet...(za oba)...
čez nekaj časa je predlagal, da bi zraven šel njegov prijatelj.
S tem sem se strinjala. Ampak prišla sva do konflikta, ko sem jaz predlagala, da bi se tui moja prijateljica pridružila... Ne pa ne pa ne... 'ne boš zej z njo bila'...'pa se bosta spet objemale'....

Je ljubosumen?
če ni kaj po njegovem, je pa hudič...
To mi počasi gre že na živce...

Kaj naj?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Feb. 2012 17:58

najprej se je treba vprašat, če se res obesiš na frendico in zanemariš fanta, oziroma se on enostavno ne počuti dobro kadar imaš to dečvo zraven, medtem ko mogoče on lahko komot shaja s tabo IN prijateljem.

in še- a je res potrebno na izlet vlečt še tretje osebe? ne vem, meni je to hecno. razen, če se vsi trije štekate v nulo. kar dvomim, sicer bi ti ne hotla še enega priveska, ki povrhu vsega še tvojemu fantu ni po volji.

mah, to je čudno. en parček pa od vsakega best frend, ki se menda niti ne poznata. klko ste stari?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 23. Feb. 2012 19:03

Tudi jaz se sprašujem, zakaj bi mogla na skupen dopust jemat neke tretje osebe. Ok saj razumem, da so prijatelji itd, ampak vseeno.

Če pa že, pa nevem, zakaj ti nebi smela, on pa sme. Je pa tako, da zna bit ekstremno čudno in nerodno, če se tvoja prijateljica in njegov prijatelj ne poznata. Kaj pa če bi vidva hotla bit sama??? In onedva bosta oba "izvisela", ker pač ne bosta iemla družbe. Al pa boš ti z njo se več družila, fant pa s frendom in kaj se bo zgodilo. Ne bo več vajin dopust ampak bo tako kot bi bila posebej na dopustu.

Če že greta nekam skupaj, pojdita sama!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 23. Feb. 2012 19:16

Dola je nekaj pisala v temi punca-punca :)
Tako, da je nejbrž njen ljubosumček na tisto "frendico" - kekec > naj se pridruži pa je :D
(samo prijatelja bi potem doma pustil)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Feb. 2012 19:43

claire napisal/-a:a je res potrebno na izlet vlečt še tretje osebe?
Zgleda, da ja :D

Sicer pa, malo bolj resno:
Dola napisal/-a:Kaj naj?
Vprašaj ga zakaj ima probleme s tvojo prijateljico.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Feb. 2012 9:49

^^ ne vem točno na kaj to leti. da nas žura "the more the marrier" al da sovražim pare, ki se nama vsiljujejo na najine izlete/potovanja/obisk kopališča. ker o obojem namreč pišem tam. :D

ne moreš se kar povabit. "a bova šla v london letos?" "ja!!! midva bova tudi šla zraven! juhu!" wtf? ne, ne bosta.
"a sta zato da gremo letos v london?" pač razlika je, al nekoga povabiš al samo omeniš da kam greš. še to čist slučajno.

kje je zdaj ta đola, da bo povedala klko so stari in ali spi s to frendico. :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 24. Feb. 2012 10:44

Zadevo se da zagovarjat iz več zornih kotov, zdj pa je od tebe odvisno, kako gledaš na te stvari in kakšen karater si :cool: :

1. Ko pogledamo situacijo z viška, je zadeva logična. Če lahko ti vzameš kolega, potem lako tudi jaz kolegico (1:1) Zdj..lahko se s fantom skregaš, saj gre za pravično razmerje 1:1.

2. Spet drug zorni kot, kjer zanemariš pravičnost in na situacijo gledaš bolj razumsko. Občutek imam,da gre fantu kolegica na živce..najbrž se punca z njo preveč ukvarja...si kar predstavljam tisto objemanje. Roko na srce- je razlika med moškimi in ženskimi družbami. Mogoče ta kolega nebi toliko posegal v vaju. PO navadi fantje niso tako občutljivi, če niso skoz oblegani s pozornostjo od nekoga...bolj so sporščeni. S puncami je lahko več dela :) Odvisno kakšna karakterja sta. Pomojm je kolega bolj na easy, tvoja kolegica pa rabi več pozornosti (? predvidevam...)

Kar se mi pa zdi najpomembneje pri reševanju tega konflikta, pa je RAZLOG zaradi katerega želi fant seboj vzeti kolega. Glede na to, bi lažje peljala debato naprej...in tudi za kakšno potovanje gre. ..Gre za feštanje? Gre za vikend paket smučanja...ali kaj?
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 24. Feb. 2012 11:10

Pač sem mislila, da bova šla samo midva. Zej..pač...sm ga vprašala zakaj je povabu frenda, in zadevica sej rešila. Mel smo se fajn...prjatlco sm bel mal vidla.. ampak useen.

Z njo nism mela nič :)

Stari smo 20-23 let.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Feb. 2012 21:27

zakaj ga je pa povabu? a je mel v mislih trojčka, pa zato kolegica ni prišla v poštev? :D
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 03. Mar. 2012 13:24

Ne vem kaj je takrat mislu :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Mar. 2012 17:08

the way i see it.. jaz bi bil sam z mojo ali pa da grejo še zraven od obeh prijatelji/ce. pač en čas sva sama skupaj, en čas pa vsak s svojimi prijatelji. odvisno kam se gre, na kak romantičen kraj bi šel raje samo z njo, na morje al pa kam pa me ne bi družba motila.

meni se grdo zdi da Dola, tvoj fant reče da noče da ti prijateljice s sabo jemlješ, on jih pa lahko. lahko reče da mu gre tista tvoja kolegica na živce ali kaj, da pa neke zahteve postavlja.. no way. mene ne bi motilo če bi se punca s prijateljico objemala (dokler je prijateljski objem, če pa na kej več nakazujeta, bi me pa motilo ja..)
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov