Ne vem kaj bi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TajaTanita - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2013
Led Zeppelin napisal/-a:Ne pališ na njega.
Padaš na toplino ter neko varnost v življenju.
Ljubezen niso neka pogajanja, in če ni tiste iskre..strasti, ko takoj veš da si želiš to osebo..potem to ni to.
To kar imaš ti tu, ni ljubezen.
Pa saj ljubezen se ne zgodi v enem tednu. To kar ona opisuje, je čisto naravno in prisotno v večini primerov med začetnim spoznavanjem. Podobno sem razmišljala sama pri bivšem, a se je čez čas kljub temu razvila "velika ljubav", ki je trajala dve leti in pol. Gre za začetno zmedenost, ko osebe še ne poznaš zares dobro, a te kljub dnevom, ko ne veš če si želiš biti s to osebo, vleče k njej.
Jaz pravim da pusti času čas in se bodo čustva odvijala v smeri, v kakršni se morajo, potem pa je na tebi, da pokažeš in poveš kako želiš iti naprej - sama ali z njim.
Sklepam da ko si spoznala svojega fanta, si palila na njega?
Kot je verjetno marsikomu znano, se ne zgodijo vse ljubezni (najprej zaljubljenost) na prvi pogled ali tekom prvih nekaj srečanj. Včasih "klikne" nekolik pozneje in ti človek šele takrat rata privlačen. Ja, dejansko obstaja ta zapoznela iskra.
Saj nisem govoril o ljubezni, govoril sem o privlačnosti...če te nekdo privlači se zanimaš za njega, in potem se lahko šele zgodi ljubezen.
No ja, zadnji stavek v prvem postu je bil namreč točno to - da to ni ljubezen.
Potem pa tako povej - privlačnost. Ker ljubezen in privlačnost tudi slučajno nista ena in ista stvar.
Zaporedje je pa tako ali tako logično. Mislim, da se glede tega vsi strinjamo.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz sicer ne vem za vas, lahko pa to trdim za vse moje kolegice, da ni nobena ostala s tipom, za katerega je spraševala kaj naj naredi že v začetku, torej bi ali ne bi (sploh ker se tako trudi okrog njih). Niti ena.
The world is as you are.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dobro, ti boš itak vedno pritrdila LZ-u.
Jaz se pa kar strinjam s TajoTanito. Lahko razumem te mešane občutke ob spoznavanju fanta, ki ti je sicer všeč, a (še) ne veš če je to to. Pomoje se to dogaja, ko se preveč oz. prehitro opomniš z vprašanji tipa "Je on ta?", "Je to moj future husband?" ipd., namesto da se enostavno prepustiš druženju in vidiš ali se zaljubiš ter se čustva poglobijo. Jaz sem se v vsakega do zdaj zaljubila tako "mimogrede" in ne, ko sem čakala na preži, ali je tip, s katerim se pogosteje družim, moj bodoči fant.
Jaz se pa kar strinjam s TajoTanito. Lahko razumem te mešane občutke ob spoznavanju fanta, ki ti je sicer všeč, a (še) ne veš če je to to. Pomoje se to dogaja, ko se preveč oz. prehitro opomniš z vprašanji tipa "Je on ta?", "Je to moj future husband?" ipd., namesto da se enostavno prepustiš druženju in vidiš ali se zaljubiš ter se čustva poglobijo. Jaz sem se v vsakega do zdaj zaljubila tako "mimogrede" in ne, ko sem čakala na preži, ali je tip, s katerim se pogosteje družim, moj bodoči fant.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Točno.
Ker je LZ do zdaj moj edini fant. In pred njim seveda nisem imela ne stikov s fanti, nobenih izkušenj in seveda nobenega stika z drugim spolom spljoh.Isto velja za moje kolegice (tudi one so brez izkušenj na tem področju).
Dajte se navadit, da sva midva še vedno osebi zase in če imava podobno mnenje, to nima veze, da sva skupaj. V gl, get over it.
Ker je LZ do zdaj moj edini fant. In pred njim seveda nisem imela ne stikov s fanti, nobenih izkušenj in seveda nobenega stika z drugim spolom spljoh.Isto velja za moje kolegice (tudi one so brez izkušenj na tem področju).
Dajte se navadit, da sva midva še vedno osebi zase in če imava podobno mnenje, to nima veze, da sva skupaj. V gl, get over it.
The world is as you are.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja jz mislim da to ni to. V sedmih dneh bi se definitivno že poljubljala če ne celo spala z njim, če bi seveda med vama bila prava privlačnost.
Drugače pa ja, jz sm nazadnje, ko sem se noro zaljubila, ko smo bili v tujini 8 dni, že izbirala z njim imena za najine otroke. Pa si otrok drugače niti ne želim. je pa vse postalo dolgočasn ko sem se vrnila...
Drugače pa ja, jz sm nazadnje, ko sem se noro zaljubila, ko smo bili v tujini 8 dni, že izbirala z njim imena za najine otroke. Pa si otrok drugače niti ne želim. je pa vse postalo dolgočasn ko sem se vrnila...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz bi ločila to da ni prišlo do poljuba oz seksa zaradi njenega kompliciranja od tega, da med njima ni privlačnosti. osebno ne verjamem v 'tako me privlači, da se ne morem zadržati'.
je pa res, da lahko mi samo ugibamo kaj je med njima, če kaj.
je pa res, da lahko mi samo ugibamo kaj je med njima, če kaj.
Vsak raj ima svojo kačo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Nesanica napisal/-a:ja jz mislim da to ni to. V sedmih dneh bi se definitivno že poljubljala če ne celo spala z njim, če bi seveda med vama bila prava privlačnost.
Sem najprej mislila, da je sarkastično mišljeno, pa je verjetno resno Heh, kok smo si različni res, pri meni pa ni šans, da bi si v parih dneh poznanstva osebka kaj takega zaželela, še po sedmih tednih dvomim, takrat šele spoznavam osebo in mi še ne more nič pomenit (brez tega nimam pa prav nobene želje po dotikanju nekega osebka) o.O
Vem pa, da ima vsak po svoje pošlihtano oz. svoj okus, tako da sarimari, ti najbolj veš, kako se pri tebi ponavadi take stvari odvijajo Najbolje še malo počakat, kot praviš, pa boš videla.
-
sarimari napisal/-a:V dveh tednik odkar se poznama je že prišlo do lupčkanja, objemanja... Ostalo sledi, če boma skupaj. Trenutno mi je fajn v njegovi druži.
To pomeni, da ti je všeč in te fizično privlači, sicer verjetno ne bi prišlo do tega? Vsaj pri meni se te stvari odvijajo takrat, ko mi je nekdo že všeč in privlačen (kar mi ni nujno tudi na začetku). Sicer sem pri več moških že na začetku palila nanje, pri redkih pa šele kasneje, a sem se do zdaj najbolj zaljubila ravno v tistega, ki mi sprva sploh ni bil vau oz. je minilo kar nekaj časa, da sem ga dojela "iz druge strani" in me je naenkrat zmešal. Kar tako, na lepem. Do tega sem tudi kasneje čutila več kot do kogarkoli. Od tega je sicer že nekaj časa, a sem omenila kot primer.
Ne morem pa it iz kontra smeri; torej da mi nekdo ne potegne, je pa mi samo simpatičen in bi se z njim poljubljala ali objemala (še manj da bi imela z njim kaj več). Morajo vse stvari štimati, moram si ga želeti in veliko misliti nanj, četudi me vmes zmede "ali je to res to" vprašanje.
Kakorkoli že, očitno so čustvene in fizične predispozicije izpolnjene oz. dane, potem pa bosta videla kam vaju bo to vodilo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
dot napisal/-a:
Sem najprej mislila, da je sarkastično mišljeno, pa je verjetno resno Heh, kok smo si različni res, pri meni pa ni šans, da bi si v parih dneh poznanstva osebka kaj takega zaželela, še po sedmih tednih dvomim, takrat šele spoznavam osebo in mi še ne more nič pomenit (brez tega nimam pa prav nobene želje po dotikanju nekega osebka) o.O
.
ja itak. Vsak čuti in razmišlja po svoje. To je pač moj pogled. Če je med nama ful privlačnost, niti nevem kako je prišlo do prvega poljuba. Definitivno je pa po nekaj dnevih.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
sarimari napisal/-a:Kar me bega je to, da ko sem z njim pa tko, mi je ful ušeč, ga rada objamem, se stisnem k njemu itd, naslednji dan ga pogrešam, se vidim v prihodnosti z nji... Pride pa tudi dan, ko se pa sploh ne vidim z njim, pa razmišlam, da to ni to... Naslednji, dan pa spet samo o njem razmišljam, kak je fajni, pa da bi bla z njim...
Nevem zakaj sploh delat takšne in drugačne analize glede vsega skupaj, če/ko sta skupaj uživaš, daj vama malce časa, da se bolje spoznata potem boš pa kaj kmalu videla kam se stvari odvijajo.
Jst mislim, da preveč razmišljaš namesto, da bi se prepustila.. kot si že na začetku zapisala;
sarimari napisal/-a:In sma se že pogovarjala, da bi že bila skupi, tko, da sma se odločila, da se boma še dobivala pa boma vidla kako se bojo stvari odvijale.
-
^
Daj vama priložnost, ker kot sama praviš, ti je fajn v njegovi družbi. Ne obremenjuj se s puhlicami kot je ta, da če ni že na samem začetku tiste neobvladljive zatrapanosti, zaradi katere pozabiš iti na predavanje in ne vidiš dva metra pred sabo, to najbrž ni to ... Verjemi, da to lahko pride za tabo kot bumerang.
Daj vama priložnost, ker kot sama praviš, ti je fajn v njegovi družbi. Ne obremenjuj se s puhlicami kot je ta, da če ni že na samem začetku tiste neobvladljive zatrapanosti, zaradi katere pozabiš iti na predavanje in ne vidiš dva metra pred sabo, to najbrž ni to ... Verjemi, da to lahko pride za tabo kot bumerang.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov