Ne vem kaj bi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Zdravo.
Imam eno malce čudno situacijo oz. nejasno zadevo, pa me še zanimajo druga mnenja.
Bila sem na smučanju teden dni, skupaj z še 7mimi osebki, ki smo bivali v istem apartmaju. Skratka, med njimi je bil fant, ki mi je dal jasno vedeti, da sem mu všeč. Vizuelno je kar ok, karakterno mi je zlo blizu, isto razmišlja, ista zanimanja, kot oseba je ful ok, ful se trudi okol mene... v glavnem oseba s katero se kamot vidiš v življenju... AMPAK... Ne vem na čem sem... Na smučanju sma se ves čas družla, šla na sprehod itd, objemala...In sma se že pogovarjala, da bi že bila skupi, tko, da sma se odločila, da se boma še dobivala pa boma vidla kako se bojo stvari odvijale.
Kar me bega je to, da ko sem z njim pa tko, mi je ful ušeč, ga rada objamem, se stisnem k njemu itd, naslednji dan ga pogrešam, se vidim v prihodnosti z nji... Pride pa tudi dan, ko se pa sploh ne vidim z njim, pa razmišlam, da to ni to... Naslednji, dan pa spet samo o njem razmišljam, kak je fajni, pa da bi bla z njim...
Me pa zanimajo mnenja, kako zgleda celotna situacija od drugih nevpletenih oseb
Imam eno malce čudno situacijo oz. nejasno zadevo, pa me še zanimajo druga mnenja.
Bila sem na smučanju teden dni, skupaj z še 7mimi osebki, ki smo bivali v istem apartmaju. Skratka, med njimi je bil fant, ki mi je dal jasno vedeti, da sem mu všeč. Vizuelno je kar ok, karakterno mi je zlo blizu, isto razmišlja, ista zanimanja, kot oseba je ful ok, ful se trudi okol mene... v glavnem oseba s katero se kamot vidiš v življenju... AMPAK... Ne vem na čem sem... Na smučanju sma se ves čas družla, šla na sprehod itd, objemala...In sma se že pogovarjala, da bi že bila skupi, tko, da sma se odločila, da se boma še dobivala pa boma vidla kako se bojo stvari odvijale.
Kar me bega je to, da ko sem z njim pa tko, mi je ful ušeč, ga rada objamem, se stisnem k njemu itd, naslednji dan ga pogrešam, se vidim v prihodnosti z nji... Pride pa tudi dan, ko se pa sploh ne vidim z njim, pa razmišlam, da to ni to... Naslednji, dan pa spet samo o njem razmišljam, kak je fajni, pa da bi bla z njim...
Me pa zanimajo mnenja, kako zgleda celotna situacija od drugih nevpletenih oseb
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne pališ na njega.
Padaš na toplino ter neko varnost v življenju.
Ljubezen niso neka pogajanja, in če ni tiste iskre..strasti, ko takoj veš da si želiš to osebo..potem to ni to.
To kar imaš ti tu, ni ljubezen.
Padaš na toplino ter neko varnost v življenju.
Ljubezen niso neka pogajanja, in če ni tiste iskre..strasti, ko takoj veš da si želiš to osebo..potem to ni to.
To kar imaš ti tu, ni ljubezen.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jasno, da ni ljubezen, saj sta šele v fazi spoznavanja.. Jz sm mnenja, da mal odklopiš svoje "overthinkthings" možgane in vidiš kako se bo razvijalo..Kot sta se zmenila, dobivajta se še malo in vse bo sčasoma jasno.
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no, no LZ, se ti ne zdi da si se mogoče malo prenaglil? ljubezen ni glih tko...7 dni smučaš skupaj in totalno veš, da je to to in kako bo otrokom ime.
js ti svetujem, da se pač družita, zmenkujeta, hodita ven, skratka čim bolj sproščeno preživljata čas in potem boš že vidla na čem si. itak teh zadev ne moreš predvidet.
spoznavanja znajo bit stresna, tako da ni nič hudega, če te obhajajo dvomi in si nesigurna. kot je evy rekla, don't overthink, relax.
js ti svetujem, da se pač družita, zmenkujeta, hodita ven, skratka čim bolj sproščeno preživljata čas in potem boš že vidla na čem si. itak teh zadev ne moreš predvidet.
spoznavanja znajo bit stresna, tako da ni nič hudega, če te obhajajo dvomi in si nesigurna. kot je evy rekla, don't overthink, relax.
-
ne govorim o ljubezni, govorim o paljenju....
Sklepam da ko si spoznala svojega fanta, si palila na njega?
Saj nisem govoril o ljubezni, govoril sem o privlačnosti...če te nekdo privlači se zanimaš za njega, in potem se lahko šele zgodi ljubezen.
Meni so ta nihanja privlačnosti čudna.
Sklepam da ko si spoznala svojega fanta, si palila na njega?
Saj nisem govoril o ljubezni, govoril sem o privlačnosti...če te nekdo privlači se zanimaš za njega, in potem se lahko šele zgodi ljubezen.
Meni so ta nihanja privlačnosti čudna.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Pomembno je samo ali te seksualno privlači ali ne. Če se lahko dolgoročno vidiš z njim ali ne, boš videla pa šele po mesecih ... ne pa kar tako, po enem tednu smučanja.
Itak pa ni mogoče govorit o nikakršni ljubezni, pa tudi zaljubljenost se čisto še lahko razvije ...
LZ: Jaz sem s svojim začela hodit potem, ko sem ga že kar nekaj časa poznala. Pred tem me ni noro privlačil, bil mi je samo všeč, seksualna privlačnost med nama je ''izbruhnila'' šele, ko sva dejansko prišla do fizičnega stika, pred tem je bilo vse skupaj bolj medlo ... tako da: se dogaja.
Itak pa ni mogoče govorit o nikakršni ljubezni, pa tudi zaljubljenost se čisto še lahko razvije ...
LZ: Jaz sem s svojim začela hodit potem, ko sem ga že kar nekaj časa poznala. Pred tem me ni noro privlačil, bil mi je samo všeč, seksualna privlačnost med nama je ''izbruhnila'' šele, ko sva dejansko prišla do fizičnega stika, pred tem je bilo vse skupaj bolj medlo ... tako da: se dogaja.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz pa moram človeka večkrat videt preden 'palim' nanjga.
na začetku se mi zdi dosti logično da nisi prepričan ali je ali ni. za to pa je tam spoznavanje da vidiš v katero smer se bolj nagibaš. sploh če imaš še kako slabo izkušnjo človek raje malo bolj preveri kako je na stvari. je pa tudi odvisno koliko flegma je človek do vsega skupi. oni ni, zato pa toliko razmišlja pa samo sebe psihira po nepotrebnem.
sarimari, kot ti je že bilo svetovano: zmenkujta in se spoznavajta. je pa tak da samo od sebe se ne bo nič razvilo. bo treba dat kaj pobude in malo energije vložit (govorim za obe strani). da ne bosta na koncu oba čakala na namig drugega
na začetku se mi zdi dosti logično da nisi prepričan ali je ali ni. za to pa je tam spoznavanje da vidiš v katero smer se bolj nagibaš. sploh če imaš še kako slabo izkušnjo človek raje malo bolj preveri kako je na stvari. je pa tudi odvisno koliko flegma je človek do vsega skupi. oni ni, zato pa toliko razmišlja pa samo sebe psihira po nepotrebnem.
sarimari, kot ti je že bilo svetovano: zmenkujta in se spoznavajta. je pa tak da samo od sebe se ne bo nič razvilo. bo treba dat kaj pobude in malo energije vložit (govorim za obe strani). da ne bosta na koncu oba čakala na namig drugega
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Jaz sem moški, lahko poskušam razumet...ampak ne morem.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Daj času čas. Ker si šele čisto na začetku zveze, je normalno, da nisi 100% prepričana, da ga hočeš za vse življenje! Se bo že pokazalo, če sta za skupaj ali ne.
I am not an enigma, just a contradiction!
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
sarimari napisal/-a:Z njegove strani tako vem, da je ful zagret, ker mi je tut sam povedo, ko sma se pogovarjala okoli tega, sem mu pa tudi povedala, da sama nisem čist prepričana kako pri meni stvari stojijo. Se pa dečko ful trudi
Zagret za ...? In ti nisi prepričana da ...? Si ga recimo želiš vsaj poljubit?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:Sklepam da ko si spoznala svojega fanta, si palila na njega?
bil mi je simpatičen, ampak daleč od tega, da bi bi lahko predstavljala kako divje seksava.
kar se mene tiče, je tudi privlačnost precej kompleksna zadeva in morem človeka kar precej poznat, da ga lahko označim kot meni privlačnega, v tapravem pomenu besede
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz se pred poljubi itd zagotovo ne bi pogovarjala o biti skupaj, prevec tvegano pa se vedno je bilo tako, da ce mi nekdo ni bil od zacetka vsec, mi tudi kasneje ni postal-z drugimi besedami, ko sem morala razmisljati,ni bilo to to.Sicer izgubiti nimas kaj, ce ga se malo spoznavas, ampak ce po nekaj srecanjih ne bo to vsaj pribl to, bi se jaz na tvojem mestu raje umaknila.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 05. Feb. 2013 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov